Dövüş Filmleri 2024 - Kavga ve Güreş Dolu 30 Film Önerisi

Kavga dolu filmleri sevenler için hazırladığımız bu içeriğimizde en iyi dövüş filmleri yer alıyor. İşte heyecan ve aksiyon dolu dövüş filmi önerileri...
Dövüş Filmleri 2024 - Kavga ve Güreş Dolu 30 Film Önerisi

İzlenmesi Gereken Bol Kavgalı En Güzel Dövüş Sanatları Filmleri

Tüm zamanların en güzel dövüş filmlerini bu içeriğimizde listeledik. Aşağıda en iyi filmler listemizde de yer alan uzak doğu dövüş filmleri, mma dövüş filmleri, sokak dövüşü filmleri, çin dövüş filmleri, japon dövüş filmleri, tayland dövüş filmleri ve hapishane dövüş filmleri türlerinde gelmiş geçmiş en iyi yabancı dövüş filmlerini bulacaksınız.

Dövüş Filmi Önerileri;

1. Ipman 4 Final

Dövüş filmleri

Ip Man serisinin son filmi olan yapımda usta Ip Amerika’ya taşınır ve burada bir WingChun okulu açar. Yerel dövüşlerin ve sporcuların karşı çıktığı bu Wing Chun okulunu korumak yine Usta İp’e kalacaktır. Keyifli dövüş sahneleriyle dolu olan Ip Man: 4 Final filmini mutlaka izlemelisiniz.

TürDövüşAksiyonBiyografik
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenWilson
Yip
OyuncularDonnie
Yen
Scott
Adkins
Vanness
Wu

2. Polar

Dövüş filmleri

En iyi Netflix filmleri arasında yer alan yapım, emekli olmak isteyen bir kiralık katilin hikayesini konu ediniyor. Filmde, Duncan Vizla isimli suikastçı uzun yıllar tetikçiliğini yaptığı şirketten emekli olmak ister ancak şirket kuralları gereğince öldürülmesi gerekmektedir. Duncan üzerine gönderilen diğer tetikçilerden kurtulmak için tüm yeteneklerini kullanmak zorundadır.

TürDövüşAksiyonPolisiye
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJonas
Åkerlund
OyuncularMads
Mikkelsen
Vanessa
Hudgens
Katheryn
Winnick

3. Sultan

Dövüş filmleri

En iyi hint filmleri arasında yer alan Sultan, sevdiği kızı kazanabilmek için güreşçi olmaya karar veren ve dünyanın en iyisi olan Sultan Ali Khan’ın hikayesini anlatıyor. Filmde Sultan şöhretin getirdiği egolarla elleriyle kazandığı aşkını ve şampiyonluklarını bir anda kaybediyor. Kaybettiklerini geri kazanmanın tek yolu ise yine güreşten geçiyor.

TürDövüşBollywoodDram
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenAli Abbas
Zafar
OyuncularMarrese
Crump
Salman
Khan
Anushka
Sharma

4. Kung fu Panda

Dövüş filmleri

Animasyon filmleri listesinde de yer alan Kung Fu Panda serisi 7’den 70’e her kesime hitap eden heyecan ve aksiyon dolu bir filmdir. Filmde huzur vadisinin koruyucusu olarak seçilen şaşkın bir panda Kung Fu öğrenerek Kar Leoparı Tai Lung’a karşı savaşıyor.

TürDövüşAksiyonAnimasyon
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenJohn
Stevenson
OyuncularJack
Black
Dustin
Hoffman
Angelina
Jolie

5. Redemption (Çılgın Joe)

Dövüş filmleri

Aksiyon filmleri denince akla gelen Jason Statham 2013 yılında başrolünü oynadığı Redemption filminde izleyicileri yine dövüş sahnelerine doyuruyor. Filmde Joey Jones isimli özel bir asker artık savaştan emekli olmuş ve huzurlu bir hayata adım atmıştır ancak düşmanları onun peşini bırakmayacaktır.

TürDövüşAksiyonPolisiye
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenSteven
Knight
OyuncularJason
Statham
Agata
Buzek
Vicky
McClure

6. Romeo Must Die (Romeo Ölmeli)

Dövüş filmleri

Şehirli çete savaşlarını konu alan aksiyon dolu bir Romeo ve Juliet öyküsü. Ölen kardeşinin intikamını almak için yola koyulan Han Sing rakip çete liderinin kızına gönlünü kaptırır.

TürDövüşAksiyonGerilim
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenAndrzej
Bartkowiak
OyuncularJet LiAaliyahIsaiah
Washington

7. Never Back Down (Asla Pes Etme)

Dövüş filmleri

Son yılların en çok sevilen dövüş filmlerinden bir tanesi olan Asla Pes Etme, ilk olarak 2008 yılında beyaz perde de yer aldı. Aksiyon filmleri türünde de çok tercih edilen yapımda, usta dövüşçü Jean Roqua ile çaylak öğrencisi Jake’in hayatındaki dönüşümleri aktarılmaktadır. Okulun güzel kızı Baja ile tanışan Jake, partiye davet edilir ve orada Ryan isimli biriyle şansızlık eseri kavgaya tutuşur. Dövüşü kaybeden Jake, herkes tarafından küçük görülür. En yakın arkadaşı Max, ona karışık savunma sanatlarından bahseder ve Jake artık intikam peşindedir.

TürDövüşAksiyon
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJeff
Wadlow
OyuncularSean
Faris
Djimon
Hounsou
Amber
Heard

8. Ali

Dövüş filmleri

Dünyanın en büyük boksörleri arasında gösterilen ve aynı zamanda sonrada Müslüman olan Muhammed Ali'nin hayatını anlattığı 2001 yılı vizyona giren dram ve spor filmleri türünde bir yapım. Ünlü boksörü Will Smith canlandırmaktadır. Filmde, Vietnam Savaşı sırasında “benim onlarla bir sorunum yok” diyen ve şampiyonluk ünvanına el konulan ve boks'tan uzaklaştırılan Ali'nin yaşamından kesitler yer almaktadır.

TürDövüşSporBiyografik
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenMichael
Mann
OyuncularWill
Smith
Jamie
Foxx
Jon
Voight

9. Unleashed (Kır Zincirlerini)

Dövüş filmleri

Dövüş filmlerinin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Jet Lee’nin listede yer alan ilk filmi… Kır Zincirlerini! 30 yaşına gelene kadar Bart adlı adamın ofisinin altındaki küçük bir depoda yaşayan Danny, adeta bir ölüm makinesidir. Hayatı boyunca kapalı bir depoda yaşamıştır. İhtiyaç duyulduğu zaman yaşadığı yerden çıkartılır ve Bart ne isterse o görevi yerine getirir. Bart ise hayatını tefecilikle geçindiren, borcunu ödemeyenlere de Danny’i gönderen birisidir. Bir gün Bart tuzağa düşer öldüğü zannedilir. Artık Danny özgürdür… Peki, gerçekten de öyle midir?

TürDövüşAksiyonGerilim
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenLouis
Leterrier
OyuncularJet LiBob
Hoskins
Morgan
Freeman

10. Southpaw (Son Şans)

Dövüş filmleri

Son yılların en başarılı dövüş filmleri arasında gösterilen harika bir film… Son Şans (Southpaw), kariyerinin zirvesine çıkmak için çabalayan başarılı bir boksör olan Billy Hope’nin hayatını aktarmaktadır. Ailesiyle mutlu bir hayat süren Hope’nin karısı bir gün trajik bir şekilde hayatını kaybeder. Billy ise kendisini alkole uyuşturucu ile iyileştirmeye çalışır. Dibi gören Billy’e bir darbede mahkemeden gelir. Kızının velayetini ve evini kaybetme ihtimali ortaya çıkar. Artık, kızını kaybetmemek için mücadele etmeye başlar ve kendisini eğitmesi için Tick adında eski bir boksörden yardım ister. Bu Billy’nin son şansıdır… Gerçekten etkileyici bir dövüş filmi izlemek isterseniz Son Şanş’ı mutlaka listenize dahil etmelisiniz.

TürDövüşDram
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenAntoine
Fuqua
OyuncularJake
Gyllenhaal
Rachel
McAdams
Forest
Whitaker

11. Undisputed 3 (Yenilmez 3)

Dövüş filmleri

İlk olarak 2002 yılında vizyona giren Yenilmez serisinin, 2010 yılında beyazperdeye gelen Yenilmez 3 filmi, cezaevinde yeni bir dövüş turnuvasının başlamasını konu edinir. Filmde, Rus mahkum Boyka, Yenilmez 2′nin sonunda dizinden sakatlandığı için hayatına sakat bir bacakla devam etmektedir. Dövüşemeyen Boyka, tuvalet temizleyip yerleri silmektedir. Dünyanın her yerinden mahkumların geldiği turnuvada hayatta kalmak ve özgürlüğünü kazanmak için Boyko’nun tekrardan dövüşmesi gerekmektedir.

TürDövüşAksiyonSuç
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenIsaac
Florentine
OyuncularScott
Adkins
Mykel
Shannon
Mark
Ivanir

12. Kick - Ass (Göster Gününü)

Dövüş filmleri

Süper kahramanlara ve çizgi romanlara ilgi duyan Dave, süper kahraman olmaya karar verir ve kötülerin peşine düşer. Dave çıktığı bu yolda birçok farklı karakterle karşılaşacaktır.

TürDövüşAksiyonDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenMatthew
Vaughn
OyuncularAaron Taylor
-Johnson
Nicolas
Cage
Chloë
Moretz

13. Eastern Promises (Şark Vaatleri)

Dövüş filmleri

Ana bir doğum hemşiresidir. Bir gün çalıştığı hastanede bir hayat kadınının doğum sırasında öldüğüne tanık olur. Bu durum kendini son derece etkiler. Ana bunun üzerine ölen hayat kadınının ailesini ve kimliğini araştırmaya karar verir. Araştırması esnasında karşısına fuhuş çetesi olan Rus mafyası çıkar.

TürDövüşAksiyonSuç
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenDavid
Cronenberg
OyuncularNaomi
Watts
Viggo
Mortensen
Armin
Mueller

14. Sin City (Günah Şehri)

Dövüş filmleri

Marv sevdiği kadınla ilk kez romantik bir gece geçirir. Birlikte uyuyan çiftten, ertesi gün uyanan Marv, sevdiği kadının yanında öldürüldüğünü görür. Polis zanlı olarak Marv’ı görür. Marv hem polisten kaçarken, hem de katili bulmaya çalışmaktadır.

TürDövüşAksiyonGerilim
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenQuentin
Tarantino
OyuncularBruce
Willis
Mickey
Rourke
Jessica
Alba

15. House of Flying Daggers (Parlayan Hançerler)

Dövüş filmleri

Mei devlete karşı ayaklanan kişileri bastırmak adına görev almıştır. Bu görevi başarıyla yerine getirmesi için Jin isimli kadını kandırması gerekir ancak Mei ve Jin birbirine aşık olur. Bu romantik durum, ikiliyi derin bir çıkmaza sokar.

TürDövüşAksiyonTarih
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenZhang
Yimou
OyuncularAndy
Lau
Ziyi
Zhang
Takeshi
Kaneshiro

16. Crouching Tiger, Hidden Dragon (Kaplan ve Ejderha)

Dövüş filmleri

Çok değerli bir kılıç ortadan kaybolmuştur. Kılıcı bulmak için iki savaşçı yola çıkar, yolda tanıştıkları bir kadını da ekiplerine katarak ilerlerler. Bu üçlünün başından geçen maceralar izleyiciye aktarılmıştır.

TürDövüşAksiyonMacera
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2000
YönetmenAng
Lee
OyuncularChow
Yun-Fat
Michelle
Yeoh
Ziyi
Zhang

17. The Hurricane

Dövüş filmleri

Danzel Washington filmleri arasında dövüş türünü sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir yapım The Hurricane... Film, Orta sıklet boks şampiyonluğuna yakın olan Rubin 'Hurricane' Carter’ın hiçbir suçu yokken cinayetten hapse atılmasını konu edinir. Tabi böyle bir durum sonunda Dünya Şampiyonluğu ihtimalini ortadan kaldırır. Carter, ırkçı önyargılara karşı duyduğu öfke ve çaresizliğini 'The Sixteenth Round' adlı otobiyografisinde dile getirir. Yıllar sonra otobiyografiyi okuyan birkaç aktivist, gerçeği ortaya çıkaracağını söyler ve bu durumdan sonra Carter yeniden özgür bir insan olabilmek için mücadele etmeye karar verir.

TürDövüşDramBiyografik
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
1999
YönetmenNorman
Jewison
OyuncularVicellous
Shannon
Denzel
Washington
Deborah
Kara

18. The Raid (Baskın)

Dövüş filmleri

Bir filmde tamamıyla dövüş sahneleri olsun, her anı tekme tokat yumruk olsun istiyorsanız tam da size göre bir film. 2011 yılında vizyona giren ve dövüş filmi tutkunlarının beğenisini kazanan Baskın, aynı zaman en iyi aksiyon filmleri arasında da gösterilmektedir. Filmde, özel yapıdaki operasyon ekibinin şehrin dışında polisin bile girmeye cesaret edemediği bir binaya girip temizleme emrini almasını konu edinir. Her katı, katillerle dolu bu binaya girmek Cellat ile dans etmek gibi olacaktır.

TürDövüşAksiyonGerilim
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenGareth
Evans
OyuncularIko
Uwais
Yayan
Ruhian
Joe
Taslim

19. Ip Man 2

Dövüş filmleri

Listemizin alt bölümlerinde yer alan Yip Man’ filminin ikincisi olan Yipman 2, Usta Wing Tsun'un dövüş sanatlarındaki başarı öyküsünü anlatmaya devam etmektedir. Devam filmi özelliği sebebiyle ana hatları belli olan yapım, izleyici tarafından da oldukça beğenilmiştir.

TürDövüşAksiyon
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenWilson
Yip
OyuncularDonnie
Yen
Sammo Kam
-Bo Hung
Simon
Yam

20. Creed

Dövüş filmleri

Rocky filmlerinin unutulmaz dövüşçüsü Apollo Creed’in hikayesinin anlatan filmde Michael B. Jordan (Adonis) rol almaktadır. Adonis, bir yetimhane yaşayan ve her daim kavga eden bir çocuktur. Bir gün babasını tanıdığı söyleyen bir kadın gelir ve onu yetimhaneden çıkarmak ister. Bu kişi Apollo Creed’in eşidir. Üvey annesi sayesinde güzel bir hayata sahip olan Adonis, yine de bu durumdan memnun olmaz. Tek istediği babası gibi büyük bir boksör olmaktadır. Bu amaç uğrunda yardım alacağı kişi ise tabi ki babasının en büyük rakibi ve en iyi arkadaşı olan Rocky Balboa’dır.

TürDövüşDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRyan
Coogler
OyuncularMichael B.
Jordan
Sylvester
Stallone
Tessa
Thompson

21. The Fighter

Dövüş filmleri

Vizyona girdiği sene içerisinde En İyi Film dalında “Oscar Adayı” olan Dövüşçü filmi, gerçek bir hayat hikayesini konu alan etkili bir yapım. Dram yükü oldukça ağır olan filmde Mark Wahlber ve Christian Bale rol almaktadır. Filmin konusu ise iki kardeşin her şeye rağmen tekrar bir araya gelip parçalanan aile düzenlenlerini düzeltmek için verdikleri çabayı anlatmaktadır. Her anı heyecan dolu bu güzel dövüş filmini, mutlaka izleme listenize almalısınız.

TürDövüşDramBiyografik
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenDavid O.
Russell
OyuncularMark
Wahlberg
Christian
Bale
Amy
Adams

22. The Wrestler (Şampiyon)

Dövüş filmleri

Genç yaşından itibaren dövüşen ve geçinmeye çalışan Randy 'Koç' Robinson, özel hayatında oldukça başarısız ve tek ailevi bağı olan kızıyla arası kopuk bir adamdır. Ringe çıktığında hayranların tezahüratları ve sevgi gösterileri onu hayata bağlayan en önemli şeydir. Ancak bir gün boks sırasında kalp krizi geçirir ve bir daha dövüşmemesi gerektiği söylenir. Bir süre boyunca doktorların sözünü dinleyen hırslı adam, kızıyla arasını düzeltir ve yeni birisiyle tanışır. Sonrasında ise ne mi olur? Ring hasreti tekrardan baş gösterir ve sahalara geri döner… Artık ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Gerçekten son yılların en güzel dövüş filmlerinden bir tanesi olan “Şampiyonu, kesinlikle izlemelisiniz.

TürDövüşDram
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenDarren
Aronofsky
OyuncularMickey
Rourke
Marisa
Tomei
Evan
Rachel

23. Ip Man 2

Dövüş filmleri

Tüm zamanların en başarılı dövüş filmi olarak gösterilen Yip Man, eski dövüş filmlerinin yenilmez adamı Bruce Lee’nin sifusu yani ustasıdır. Filmin ana konusu 200 yıllık tarihe sahip olan Kung Fu’nun gerçekleri… Başrolünde Wing Chun'un yer aldığı bu filmde seyirciye eşsiz bir seyir zevk yarattığından emin olabilirsiniz. Ayrıca film, 2018 yılı itibarıyla 4 filmden oluşmaktadır. Film serileri listesinde de yer alan Yip Man’i mutlaka izlemenizi öneririz.

TürDövüşBiyografik
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenWilson
Yip
OyuncularDonnie
Yen
Simon
Yam
Siu-Wong
Fan

24. Cinderella Man

Dövüş filmleri

James J. Braddock’un gerçek hayat hikayesini anlatan Cinderella Man, tüm zamanların en çok izlenen dövüş filmlerinden bir tanesidir. Filmde, Braddock ve ailesinin ABD'deki Büyük Ekonomik Kriz yıllarında yaşadığı zorlu mücadeleyi konu edinir. Dünya Ağır Sıklet Boks seviyesinde zirveye kadar tırmanan Braddrock’un hayat hikayesini anlatan bu efsane filmi mutlaka izlemelisiniz.

TürDövüşAksiyonTarihi
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenRon
Howard
OyuncularRussell
Crowe
Renée
Zellweger
Paul
Giamatti

25. Kill Bill

Dövüş filmleri

Gelmiş geçmiş en iyi dövüş filmleri arasında yer alan Kill Bill, aynı zamanda intikam temalı bir film olarak da karşımıza çıkmaktadır. IMDB’de 8.1 puana sahip olan ve uzun yıllardır bu gücünü koruyan filmde, “Gelin” olarak karşımıza çıkan Uma Thurman, muhibi Bill tarafından yönetilen bir Suikast Çetesi'nin üyesidir. Bill’in çocuğuna hamile olduğunu öğrendikten sonra bu işlere son verip kaçmaya yeltenir. Yeni bir şehirde yeni hayat kuran “Gelin”, yaşadığı bölgede tanıştığı bir adamla evlenmek isterken, düğün gecesi Bill ve çetesinin saldırısına uğrar… 4 yıl komada kalan kahramanımız gözlerini açtığında tek bir şey için yaşar… İntikam!

TürDövüşAksiyonGerilim
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenQuentin
Tarantino
OyuncularUma
Thurman
Sonny
Chiba
Lucy
Liu

26. Rocky

Dövüş filmleri

Sylvester Stallone gibi büyük bir ustanın bugünlere gelmesini sağlayan ve tüm zamanların en iyi dövüş filmleri arasında gösterilen Rocky, 1976 yılında ilk filmi ile vizyona girdi. Sağladığı başarı sayesinde tüm dünyada izlenen bir film olan Rocky, sonrasında 4 film daha çekerek sinemada oldukça güzel bir gişe yaptı. O yıllarda insanları sinemaya çeken ender filmlerinden bir tanesi oldu ve günümüzde de halen başarı öyküsü anlatılmaya devam edilmektedir. Eğer henüz Rocky serisini izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederiz.

TürDövüşAksiyonDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
1976
YönetmenJohn G.
Avildsen
OyuncularSylvester
Stallone
Talia
Shire
Burt
Young

27. Warrior (Büyük Dövüş)

Dövüş filmleri

Son yılların en başarılı oyuncularından bir tanesi olan ve birçok filmde izleyicileri karşında yer alan Tom Hardy, 2011 yılında vizyona giren Büyük Dövüş filmi adeta zirveye ilk adımını attı. Olağanüstü oyuncuların sergilendiği film IMDB’de şimdiye dek 8.0 puanını altına düşmedi. Filmin oyuncu kadrosunda Joel Edgerton, Jennifer Morrison ve Frank Grillo gibi ünlü isimler yer alıyor. Dövüş filmleri izlemeyi seviyor ve bir de üstelik Tom Hardy hayranıysanız, tam da size göre bir yapım…

TürDövüşAksiyonDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenGavin
O'Connor
OyuncularJoel
Edgerton
Tom
Hardy
Jennifer
Morrison

28. Million Dolar Baby (Milyon Dolarlık Bebek)

Dövüş filmleri

Oscar ödüllü filmler listesinde yer alan Milyon Dolarlık Bebek, Clint Eastwood gibi başarılı bir yönetmenin eseridir. diğer dövüş filmlerinin aksine merkezinde bir kadın bulunan filmin yardımcı oyuncuları Hillary Swank ve Morgan Freeman’dır. Dövüş filmi izleyip, heyecanı doruklarda yaşamak ve biraz olsun dramı hissetmek isteyenleri mutlaka izlemesi gereken bir film…

TürDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenClint
Eastwood
OyuncularClint
Eastwood
Morgan
Freeman
Hilary
Swank

29. Dangal

Dövüş filmleri

Aamir Khan filmleri listesinde mutlaka izlemeniz gereken bir yapım Dangal... 2016 yılında vizyona giren ve gerçek olaydan esinlenen filmde 22 yaşındaki Geeta Phogat’ın babası ile beraber yaşadığı başarı hikayesi anlatılmaktadır. 2010 yılındaki Olimpiyat Oyunları’nda Hindistan’ın güreş dalında ilk altın madalyasının anlatıldığı filmde hem heyecanlanacak hem hüzünlenecek hem de çok pis gaza geleceksiniz. Hint filmleri arasında oldukça önemli bir yere sahip Dangal'ı kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz.

TürBollywoodBiyografik
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenNitesh
Tiwari
OyuncularAamir
Khan
Sakshi
Tanwar
Fatima
Shaikh

30. Fight Club (Dövüş Kulübü)

Dövüş filmleri

Gelmiş geçmiş en güzel filmler arasında yer alan ve sinemada kült film olarak anılan Fight Club, gerilim ve gizem türünün yanı sıra aynı zamanda en iyi dövüş filmlerinden de bir tanesidir. İsmi zaten Dövüş Kulübü… Filmde yer alan altın kuralar; Dövüş Kulübü hakkında konuşmamaktır. Dövüş Kulübü'nün ikinci kuralı, Dövüş Kulübü hakkında KONUŞMAMAKTIR! Dövüş kulübünün üçüncü kuralı biri “pes” diye bağırır, sakatlanır ya da bayılırsa dövüş sona erer. Dördüncü kural, bir dövüşte yalnızca iki kişi dövüşür. Henüz daha Dövüş Kulübü filmini izlemediyseniz mutlaka ama mutlaka izlemelisiniz.

TürGerilimDram
IMDb8.8
Gösterim
Tarihi
1999
YönetmenDavid
Fincher
OyuncularBrad
Pitt
Edward
Norton
Helena
Bonham
Carter

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum