Spor Filmleri | Motivasyon Verici 30 Spor Filmi Önerisi 2024

Sinemaya damgasını vuran en iyi spor filmlerini bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte tüm zamanların en iyi 30 spor filmi önerisi...
Spor Filmleri | Motivasyon Verici 30 Spor Filmi Önerisi 2024

Sporseverlerin İzlemesi Gereken En İyi Spor Filmleri Listesi

Unutulmaz hayat hikayelerini beyaz perdeye aktaran ve motivasyonunuzu yükseltecek en başarılı spor filmlerini bu içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte aksiyon filmleri ve biyografi filmleri türünde de nam salan gelmiş geçmiş en iyi 30 spor filmi...

Spor Filmleri;

1. Hustle

spor filmleri
Profesyonel basketbol avcısı Stanley, işinden kovulduktan uzun bir arada sonra ilk kez Madrid’in dışındaki bir parkta oynayan İspanyol amatör balerin Bo Cruz’u keşfettiğinde heyecan içerisine girer. Artık kendisi için yeni bir hedef belirleyen Stanley, dünyada bulunan tüm amatör basketbolcuları toplayarak NBA’e hazırlamaya başlar.

TürKomediDramSpor
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeremiah
Zagar
OyuncularAdam
Sandler
Queen
Latifah
Ben
Foster

2. Jungle Cry

spor filmleri
Hindistan’ın Odisha’daki Kalinga Enstitüsü’nde 12 yoksul ve yetim çocuğun ilham verici, tamamıyla gerçekliklerden alınan hikayesi sizlerle. 12 çocuk 2007’de Birleşik Krallık’ta düzenlenmekte olan Uluslararası Gençler Rugby Turnuvası için inanılması güç ama başarılı bir yolculuğa adım atıyorlar.

TürDramSpor
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSagar
Ballary
OyuncularAbhay
Deol
Emily
Shah
Steve
Aldis

3. Rise

spor filmleri
İsimleri açıklanmadan yetiştirilen üç Nijaryalı-Yunan kardeşlerin hayatı sizlerle: Ailelerine daha iyi bir yaşam şansı için Nijerya’dan Yunanistan’a taşınan aile vatandaşlık elde etmek için çocuklarının hayallerini tehlike altına atarlar. Antetokounmpo kardeşler bu hayal kırıklıkları ile dolduğu günlerde basketbol sahalarında bireysel olarak hareket ederler. Sporda hiç beklemedikleri deneyimleri elde etmeye başladıklarında ise NBA’de üçü de kariyer yapmaya karar verirler.

TürBiyografiDramSpor
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAkin
Omotoso
OyuncularDayo
Okeniyi
Yetide
Badaki
Uche
Agada

4. The Swimmers

spor filmleri
Kız kardeşler Yusra ve Sarah, 2015 yıllarında çıkan Suriye iç savaşından kaçarak Lübnan’a ve ardından da sandalla Yunanistan’a geçmeyi planlamışlardı. Ancak, aşırı kalabalık olan botun motoru bozulduğunda, yüzebilen iki kişiyle birlikte hayatlarının kurtarılması için beklemeye başlarlar. Bu üzücü deneyimden bir yıl sonra Yusra, Mülteci Olimpiyat takımının bir parçası olarak Rio Olimpiyatları’nda yarışmaya başlar.

TürBiyografiDramSpor
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSally
El Hosaini
OyuncularAli
Suliman
Roderick
Hill
James
Krishna Floyd

5. Home Team

spor filmleri
Süper Bowl galibiyetinden iki yıl sonra uzaklaştırma aldığı memleketine dönen ve Pop Warner futbol takımına koçluk yapan genç adam oğlu ile yeniden bağ kurmaya çalışır. Payton ismindeki bu adamın takımı 2012’de ortaya çıkan Bountygate skandalından dolayı askıya alınmışken şimdi iki şey için uğraşması gerekmektedir. Bir skandalları yok edip spor dünyasına tekrar adımını atmak, iki ise 12 yaşındaki oğlu ile yeniden aile bağı kurabilmek.

TürKomediSpor
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCharles
Kinnane
Daniel
Kinnane
OyuncularKevin
James
Taylor
Lautner
Rob
Schneider

6. 13 Miles

spor filmleri
Alanının zirvesinde bir şampiyon ve onun hayallerine ulaşması için yardım ederken kendi hayallerinden bir kadının hikayesi sizlerle. İkiye bölünerek, kendi hayatlarında anlam ve amaç bulmak için bildikleri tüm spor dallarına yönelen ikili için hayat rekabet ile değil, kimliklerinin sınırlarını bulmaktan ibaret olmaya başlar.

TürDramSpor
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAnthony
Epp
Helena
Thom
OyuncularJovanna
Burke
Cameron
Grierson
Jeff
Gonek

7. Dönüş Yolu

spor filmleri

The Way Back yani Dönüş Yolu, eşini ve ailesini kaybetmiş olan eski basketbol yıldızının hayatını konu almış bir filmdir. Eski basketbol yıldızı, farklı ırkların bir araya geldiği, mezun olduğu lisenin basketbol takımına koçluk yaparak ruhunu geri kazanmaya çalışır.

TürDram
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenGavin
O'Connor
OyuncularBen
Affleck
Al
Madrigal
Janina
Gavankar

8. Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı

spor filmleri

Gart Stein’in yayınladığı andan itibaren en çok satanlar listesine giren kitabından uyarlanan film, Enzo isimli yaşlı bir golden cinsi köpeğin gözünden insan hayatını konu almıştır. Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemler. Enzo, bir araba yarışçısı olan Denny, beyin tümörüyle mücadele veren eşi ve kızlarından oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulamaktadır.

TürKomediDramAile
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSimon
Curtis
OyuncularMilo
Ventimiglia
Amanda
Seyfried
Kathy
Baker

9. Safety 

spor filmleri

Hayatında birçok zorluklarla mücadele eden Ray Mc Elrathbey’in hayatını anlatan Safety filminde, genç adam Ray, Clemson Üniversitesi’nde Amerikan futbolu oynamak için burs kazanır. Çok zorlu bir hayat geçiren Ray, bu süreçte 11 yaşındaki kardeşini büyütmeye çalışır. Ray’in annesi uyuşturucu bağımlısıdır.

TürDramAileBiyografi
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenReginald
Hudlin
OyuncularJay
Reeves
Thaddeus
J. Mixson
Corinne
Foxx

10. Torbaaz 

spor filmleri

Netflix’in Hindistan yapımı filmin konusu Afganistan’daki düşmanı öldürmenin diğer dünyada şan ve erdem olduğunu düşünmeleri için eğitilmiş çocuk intihar bombacılarının hayatlarını anlatmaktadır. Bir adam bu çocukları mülteci kampından alır ve onların hayatlarını kurtarmaya çalışır.

TürSporAksiyonDram
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenGirish
Malik
OyuncularSanjay
Dutt
Nargis
Fakhri
Rahul
Dev

11. Creed II: Efsane Yükseliyor

spor filmleri

Genç boksör Adonis Creed’in hayatını anlatan filmde bir sonraki büyük dövüş için aldığı eğitimde çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya geleceğini öğrenir. Adonis ve Rocky ortak bir konu için dövüşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin aileden daha önemli olmadığını keşfedecektir.

TürDramAksiyon
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSteven
Caple Jr.
OyuncularMichael
B. Jordan
Sylvester
Stallone
Tessa
Thompson

12. Pele: Birth of a Legend 

Spor filmleri

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Pele’nin hayatını sinema perdesine aktaran efsanevi film “Pele: Bir Efsane’nin Doğuşu” ünlü yönetmenler Michael, Jeff Zimbalist ikilisinin eseridir. Filmde eşsiz oyun tarzı ile ülkesi Brezilya’yı adeta bir futbol şehrine çeviren Pele henüz 17 yaşındayken Dünya kupasına sahip olmuştur hem de kupayı getiren gol de onun ayağından çıkmıştır. Bu denli büyük bir olayla başlayan Pele’nin kariyeri fakirlik ve sakatlıklar içerisinde geçse de tüm çaresizlikler içerisinde büyük bir futbolcu olmayı başarmıştır.

TürSporBiyografiDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenMichael
Zimbalist
Jeff
Zimbalist
OyuncularLeonardo
Lima Carvalho
Kevin
de Paula
Vincent
D'Onofrio

13. Kızlar Sahada

spor filmleri

Başrollerinde Tom Hanks, Geena Davis ve Madonna’nın yer aldığı “Kızlar Sahada” filmi ikinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikayeyi anlatmaktadır. İş sektörlerinde oluşan boşlukların kadın işçilerle doldurulduğu dönemlerde Beyzbol takımı sahipleri de kadın takımları kurar. Takımın eski oyuncularından Jimmy Dugan alkolikliği bırakıp takımın başına gelecektir.

TürDramKomedi
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
1992
YönetmenPenny
Marshall
OyuncularTom
Hanks
Geena
Davis
Madonna

14. Unbroken – Boyun Eğmez 

Spor filmleri

Sinema dünyasının güzeller güzeli aktörü Angelina Jolie “Unbroken” filminde yönetmenliği üstlenen isimdir. Oyuncu kadrosunda Jack O’Connell, Domhnall Gleeson ve Garrett Hedlund yer almıştır. Film Amerikalı uzun mesafe koşucusu Louis Zamperini’nin gerçek hayat hikayesini sinemaya aktarmıştır. 1936 Berlin olimpiyatlarında derece alan Louis, bizzat Adolf Hitler’in davetiyle görüşmeye çağırılmıştır. Kariyerine hızlı bir giriş yapan Louis birkaç yıl sonra başlayan II. Dünya Savaşına katılır ve başından türlü felaketler geçer.

TürSporSavaşDram
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenAngelina
Jolie
OyuncularJack
O'Connell
Domhnall
Gleeson
Garrett
Hedlund

15. Shaolin Futbolu 

spor filmleri

Unutulmaz Spor filmlerinden biri olan “Shaolin Futbolu” azim ve kararlılığı izleyicilerine fantastik güçlere sahip ufak bir futbol takımıyla öğretmektedir. Ünlü yönetmen ve aktör Stephen Chow imzalı yapım Shaolin kung-fu’su ile futbolu birleştirerek eğlenceli bir film olmuştur. Filmde Karen Mok, Cacilia Cheung, Vincent Kok ve Wei Lu’da rol almıştır.

TürDramSpor
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenStephen
Chow
OyuncularStephen
Chow
Karen
Mok
Cecilia
Cheung

16. Coach Carter

spor filmleri

Büyük bir başarı hikayesinin anlatıldığı Coach Carter filminde farklı kültür ve çevreye sahip lise öğrencileri aynı takım için birlik olup savaşacaklardır. Bu birliktelik ne kadar zor olsa da Coach Carter bunu başaracaktır ancak bu seferde karşısına çevreden yükselen tartışma sesleri ve akademik sorunlar yaşar. Filmin yönetmenlik koltuğunda Thomas Carter yer almıştır.

TürKomediBiyografiSpor
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenThomas
Carter
OyuncularRobert
Ri'chard
Rick
Gonzalez
Antwon
Tanner

17. United 

spor filmleri

İngiltere’nin en iyi futbol takımlarından biri olan Manchester United’ın 1958 yılında yaşadıkları trajik olayı sinema perdesine aktaran bu filmin yönetmenliğini James Strong yapmıştır. Filmin başrolünde Dean Andrews yer alırken Kate Ashfield ve Natalie Burt’da ona eşlik eden isimlerdendir. Ayrıca filmde Manchester United’ın efsane futbolcusu Bobby Charlton’u da uzun uzadıya anlatılmıştır.

TürSporDramTarih
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJames
Strong
OyuncularDean
Andrews
Kate
Ashfield
Natalie
Burt

18. 42 

spor filmleri

Irkçılığın bir zamanlar iyice ayyuka çıktığı Amerika Birleşik Devletleri’nde siyahi bir sporcu olan Jackie Robinson’un Brooklyn Dodgers takımı için sahaya çıkıp son ana kadar savaşmasını anlatmaktadır. Zorluklar, tehditler ve hakaretler içerisinde geçen uzunca bir süre yinede Jackie’nin spora devam etmesini engelleyemez.  Ünlü yönetmen Brian Helgeland imzalı en iyi spor filmlerinden biri olan “42” başrolünde Chadwick Boseman rol almıştır.

TürBiyografiDramSpor
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenBrian
Helgeland
OyuncularChadwick
Boseman
Harrison
Ford
Christopher
Meloni

19. Miracle

spor filmleri

Muhteşem bir başarı hikayesini beyaz perdeye aktaran bu film ünlü yönetmen Gavin O’Connor olup filmin oyuncu kadrosunda Kurt Russell, Patricia Clarkson ve Noah Emmerich yer almıştır. Soğuk savaşın devam ettiği yıllarda Sovyet buz hokeyi takımıyla kıyasıya bir mücadele içerisine girişen Amerikan Buz Hokeyi takımı azim ve isteğin karşılığını almaya çalışacaklardır.

TürKomediDramSpor
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenGavin
O'Connor
OyuncularKurt
Russell
Patricia
Clarkson
Noah
Emmerich

20. Yeşil Sokak Holiganları 

spor filmleri

Spor filmleri kategorisine tam olarak uymasa da spora ve futbola gönül veren hatta bu uğurda canlarını ortaya koyan fanatik taraftarların hikayesinin anlatıldığı Yeşil Sokak Holiganları filmi vizyona girdiği tarih itibarı ile sinema dünyasına damgasını vurmayı başarmıştır. İngiltere’nin köklü kulüplerinden biri olan West Ham United’ın taraftar grubu GSE takımları için her türlü fedakarlığı yaparlar. Filmin ana konusu ise Harvard’ta tarih okurken okuldan kovulan ve İngiltere’ye gelip GSE’nin başkanı Ben sayesinde gruba katılan Matt’in sıradışı yolculuğunu anlatmaktadır. Şimdiye kadar sakin bir hayat süren Matt kendisini bir an da ölümcül taraftar kavgalarının arasında bulur. Yeşil Sokak Holiganları filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

TürDramSpor
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenLexi
Alexander
OyuncularElijah
Wood
Charlie
Hunnam
Claire
Forlani

21. I, Tonya 

spor filmleri

Buz pateni sporunda başarılı olan ve iki defa olimpiyat madalyası kazanan Tonya harding’in hikayesinin anlatıldığı filmde stres dolu hayatın çıkardığı sorunlarla baş edemeyen Tonya hile ve komplolara baş vurur. 1994 yılı ABD şampiyonası için hazırlıklara başlayan Tonya en büyük rakibi olan Nancy Kerrigan’a karşı eski eşiyle birlikte bir plan kurar ve Nancy’i sakatlaması için birini tutar. Ancak bu plan başarılı olmazsa Tonya’nın başı büyük bir belaya girecektir. Başrolünde Margot Robbie’nin yer aldığı başarılı spor filminin yönetmenliğini Craig Gillespie yapmıştır.

TürBiyografiSporKomedi
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenCraig
Gillespie
OyuncularMargot
Robbie
Allison
Janney
Sebastian
Stan

22. The Damned United 

spor filmleri

Unutulmaz Spor filmlerinden biri olan “The Damned United” gerçek bir hikayeden esinlenmiş olup dünyaca ünlü Leeds United kulübünde sadece 44 günlük antrenörlük yapan ve inanılmaz başarılara imza atan Brian Clough’u anlatmaktadır. Filmin yönetmen koltuğunda Tom Hooper otururken başrollerde Michael Sheen, Timothy Spall ve Colm Meaney yer almıştır.

TürBiyografiSporDram
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenTom
Hooper
OyuncularMichael
Sheen
Timothy
Spall
Colm
Meaney

23. Creed: Efsanenin Doğuşu

spor filmleri

İlk olarak Rocky filmlerinde duyduğumuz Creed ismi yine Rocky filmlerinin devamı niteliğinde yeni bir serinin ilk filmi olmuştur. Rocky Balboa’nın unutulmaz rakiplerinden Apollo Creed’in oğlu olan Adonis’in büyük bir boksör olma yolunda attığı ilk adımları anlatan filmin başrollerinde Michael B.Jordan ve Sylvester Stallone rol almıştır. Adonis Creed’in boksör olmasını ve hatta babası gibi büyük bir isim olmasını sağlayacak kişi ise Rocky’dir.

TürSporDövüşDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRyan
Coogler
OyuncularMichael
B. Jordan
Sylvester
Stallone
Tessa
Thompson

24. Kazanma Sanatı 

spor filmleri

Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı “Kazanma Sanatı” filmi Oakland A isimli beysbol takımının başında harikalar yaratan Billy Beane isimli antrenörü anlatmaktadır. Kulübün iktisadi açıdan geçirdiği zor günlere rağmen kendine has yöntemleri ve çözümleriyle en büyük takımlara meydan okuyabilen Billy hem takımına hem de işine olan inancını hiçbir zaman yitirmemektedir. Film Michael Lewis’in The Art of Winning an Unfair Game adlı eserinden beyazperdeye aktarılmış olup ünlü yönetmen Steven Zallian tarafından beyaz perdeye aktarılmıştır.

TürDramBiyografiSpor
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenBennett
Miller
OyuncularBrad
Pitt
Jonah
Hill
Philip
Seymour Hoffman

25. Dövüşçü 

spor filmleri

Ünlü yönetmen David O.Russell imzalı biyografi filmi “Dövüşçü” hikayesini gerçek bir hayat öyküsünden esinlenerek ortaya koymuştur. Mark Whalberg, Christian Bale ve Amy Adams’ın başrollerinde yer aldığı film dağılan bir ailenin ve birtakım sorunların ortadan kalkması için birbirne yakınlaşan iki kardeş olan Dicky ve Mickey’in hikayesini anlatmaktadır. Eski ve başarılı bir boksör olan Dicky artık profesyonel boksu bırakmış ve kardeşi Mickey’i Boks dünyasının en tepesine çıkarmaya çalışacaktır.

TürBiyografiDramSpor
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenDavid
O. Russell
OyuncularMark
Wahlberg
Christian
Bale
Amy
Adams

26. Cinderella Man

spor filmleri

En iyi filmler listesinde de yer verdiğimiz son yılların en etkileyici yapımlarından Cinderella Man, İrlanda asıllı boksör James Braddock’un gerçek hayat hikayesini anlatmaktadır. 1930’lu yıllarda ekonomik buhran dönemi sebebiyle boks hayatını yarıda bırakan ve ailesine bakabilmek amacıyla bir fabrikada işçi olarak çalışan James yıllar sonra önüne çıkan bir fırsatla tekrar ringlere dönecektir. Hayatının tek kurtuluşu olarak gördüğü bu müsabaka için her şeyini vermeye hazırdır. Büyük bir başarı hikayesinin anlatıldığı filmin başrolünde ise ünlü aktör Russel Crowe rol almıştır.

TürDramTarihSpor
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenRon
Howard
OyuncularRussell
Crowe
Renée
Zellweger
Paul
Giamatti

27. Ip Man 

spor filmleri

Dövüş Sporlarının efsanesi olan Ip Man hayatını Wing-Chun dövüş sanatını yaymak için uğraşan bir ustadır. Bruce Lee gibi bir dövüş sanatları ustasını yetiştiren Ip Man’ın hayatını konu edinen film izlenme rekorları kırarak en iyi spor filmlerinden biri olmayı başarmıştır. Dövüşmeyi kin ve nefret üzerine değil de sadece spor amaçlı yapan Ip usta filmde Çin’in kaybettiği onuru çıktığı müsabakalarda geri kazanmaya çalışır. Her yönüyle mükemmel bir film olan Ip Man’ın başrolünde ünlü aktör Donnie Yen yer almıştır.

TürAksiyonSporTarih
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenWilson
Yip
OyuncularDonnie
Yen
Simon
Yam
Siu-Wong
Fan

28. Zafere Hücum 

spor filmleri

Grand Prix yarışlarının efsanesi olmayı başaran Niki Lauda ve James Hunt arasındaki ezeli rekabeti konu edinen filmin yönetmenliğini Ron Howard yapmıştır. Başrollerinde Chris Hemsworth ve Daniel Brühl’ün rol aldığı efsanevi spor filmi dünya şampiyonluğu yolunda geçirilen ağır kazalara rağmen devam eden heyecan ve aksiyon dolu yarışları izleyicilerine sunmuştur.

TürDramBiyografiSpor
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenRon
Howard
OyuncularChris
Hemsworth
Daniel
Brühl
Olivia
Wilde

29. Rocky 

spor filmleri

1976 yılında ünlü yönetmen John G. Avildsen ve Sylvester Stallone önderliğinde başlayan Rocky film serisi yıllarca adından söz ettiren mükemmel bir spor filmidir. Amatör olarak boks sporuyla ilgilenen Rocky Balboa büyük bir şans ile Amerika’da yapılan yeni yıl boks müsabakaları için kadroya dahil olur. Yenilmez boksör Apollo Creed’in önerisi üzerine amatör bir boksörün müsabakalara dahil edilmesiyle başlayan serüven gözlerini en tepeye diken Rocky için hayatının tek umududur. Mükemmel oyunculuk performansları ve kusursuz senaryosuyla akıllara kazınan yapım ile ilgili daha fazla detay için "1976 Yapımlı Rocky Filmi Hakkında Bilinmeyenler" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürAksiyonDramSpor
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
1976
YönetmenJohn G.
Avildsen
OyuncularSylvester
Stallone
Talia
Shire
Burt
Young

30. Warrior 

spor filmleri

Dövüş filmleri arasında son yolların en başarılı yapımlarından bir tanesi olan “Warrior” filmi sağlam bir dövüşçü olan Tommy Riordon’un hikayesini anlatmaktadır. Babasıyla birtakım sorunları olan Tommy bir gün spor salonunda çıktığı müsabakada dövüşü kazanır ve bu dövüş sosyal medyada gündem olur. Bu sayede ünlenen genç dövüşçü sonunda 5 milyonluk ödül olan Sparta isimli bir turnuvaya katılır. Eskiden alkolik olan şimdilerde ise iyi bir Hristiyan olarak hayatını geçirdiğini söyleyen babasından yardım isteyen Tommy müsabakalar için bir an önce hazırlık yapmalıdır. Başrollerinde Joel Edgerton, Tom Hardy ve Jennifer Morrison’un yer aldığı filmin yönetmenliğini Gavin O’Connor yapmıştır. Mükemmel oyunculuk sahneleri ve dövüş sahneleriyle akıllara kazınan film en iyi spor filmlerinden biri olmuştur.

TürAksiyonDramSpor
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenGavin
O'Connor
OyuncularTom
Hardy
Nick
Nolte
Joel
Edgerton

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum