IMDb Puanı Yüksek En İyi 14 Margot Robbie Filmi (Güncel Liste)

Güzelliğiyle sinemaseverleri kendine hayran bırakan ünlü aktör Margot Robbie'nin en iyi filmlerini listeledik. İşte IMDb puanı yüksek gelmiş geçmiş en iyi Margot Robbie filmleri...
IMDb Puanı Yüksek En İyi 14 Margot Robbie Filmi (Güncel Liste)

İzlenmesi Gereken En İyi ve En Yeni Margot Robbie Filmleri

Harley Quinn karakteriyle akıllara kazınan güzel aktör Margot Robbie kariyeri boyunca birçok filmde başrol oynamıştır. Rol aldığı karakterleri adeta yaşayarak canlandıran Margot Robbie'nin en çok izlenen filmlerini bu içeriğimizde sizlere sunuyoruz. İşte IMDb puanı yüksek en iyi Margot Robbie filmleri...

Margot Robbie Filmleri;

14. Yırtıcı Kuşlar (2020) – IMDb: 6.5

margot robbie

Harley Quinn karakteriyle akıllara kazınan Margot Robbie bu karakterin ortay çıktığı “Suicide Squad” filminden sadece 4 yıl sonra Yırtıcı Kuşlar filmiyle yeniden karşımıza çıkıyor. Filmde Gotham şehrinin kötü adamı Roman Sionis ve çırağı Zsasz genç bir kızı kaçırarak alı koymuştur. Bu sırada kızı kurtarmak içim harekete geçen birkaç süper güçlü kadın Harley Quinn önderliğinde birleşerek Roman’a karşı büyük bir savaş verirler.

Tür: Aksiyon, Macera

Yönetmen: Cathy Yan

Oyuncular: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell

Fragman

Yırtıcı Kuşlar Benzeri Filmler;

  • Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) IMDb: 6.0
  • Shazam! 6 Güç (2019) IMDb: 7.0
  • Aquaman (2018) IMDb: 6.9

13. Skandal (2019) – IMDb: 6.8

Margot Robbie

Charlieze Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie gibi Hollywood’un en güzel aktörlerinin başrolünde yer aldığı unutulmaz film Fox News kurucusu ve Ceo’su Roger Ailes’in taciz vakalarını gözler önüne sermiştir. Birbirinden farklı karakterlere ve işlere sahip olan 3 kadın aynı amaç doğrultusunda bir araya gelirler. Efsane senaryosu ve kurgusuyla öne çıkan film oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmiştir.

Tür: Biyografik, Dram

Yönetmen: Jay Roach

Oyuncular: Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman

Fragman

Skandal Benzeri Filmler;

  • Tavşan Jojo (2019) IMDb: 7.9
  • Judy II (2019) IMDb: 6.8
  • Bıçaklar Çekildi (2019) IMDb: 7.9

12. Bir Zamanlar Hollywood’da (2019) – IMDb: 7.7

margot robbie

Sinema dünyasının efsanevi yönetmeni Quentin Tarantino imzalı filmin oyuncu kadrosunda Leonardo Di Caprio, Brad Pitt ve Margot Robbie gibi dev isimler yer almıştır. Eski bir Western aktörü olan Rick Dalton tekrar Hollywood’da hakkettiği yerini almak isterken yanında olan tek kişi onun dublörü olan Cliff Booth’dur. Tüm bağlantılarını kullanmasına rağmen uygun bir proje bulamayan Rick aynı zamanda Hollywood’un yeni gözdelerinden Sharon Tate ile de komşudur. Ancak Charles manşon isimli bir tarikat Sharon’u ve 4 arkadaşını vahşice katletmiştir.

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Quentin Tarantino

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

Fragman

Bir Zamanlar Hollywood’da Benzeri Filmler;

  • Para Avcısı (2013) IMDb: 8.2
  • Joker (2019) IMDb: 8.5
  • Yıldızlararası (2014) IMDb: 8.6

11. İskoçya Kraliçesi Mary (2018) – IMDb: 6.3

margot robbie

İskoçya Kraliçesi Mary ve İngiliz Kraliçesi 1. Elizabeth arasında geçene taht mücadelesini konu edinen film 1500’lü yıllarda geçmektedir. Hikayeye göre birbirleriyle kuzen olan iki kraliçe İngiliz tahtında hak iddia etmektedirler. O sıralar İskoçya kraliçesi olan Mary birtakım planlarla İngiltere Tahtına oturmak ister ancak karşısında en az onun kadar dişli bir rakip vardır. Filmde İskoçya Kraliçesi Mary’i Scoirse Ronan canlandırırken, Margot Robbie ise 1.Elizabeth karakterine hayat vermiştir. Film muhteşem senaryosu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla en iyi Margoot Robbie filmlerinden biri olmuştur.

Tür: Biyografi, Tarih, Dram

Yönetmen: Josie Rourke

Oyuncular: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden

Fragman

İskoçya Kraliçesi Mary Benzeri Filmler;

  • Elizabeth: Altın çağ (2007) IMDb: 6.8
  • Boleyn kızı (2008) IMDb: 6.7
  • Kraliçe Elizabeth (1998) IMDb: 7.4

10. Terminal (2018) – IMDb: 5.3

margot robbie

Güzelliğiyle izleyenlerini büyülen ünlü aktör Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı dizi ana merkezinde suç dünyasında yaşayan birkaç kişinin birbirine geçen hayatlarını anlatmaktadır. Kusursuzca planlanmış şeytani bir görev için seçilen iki suikastçı, gizemli bir hademe, ölümcül hastalığa kapılmış bir öğretmen ve farklı hayatlara sahip iki garsonu konu eden filmde intikam ateşiyle yanıp tutuşan çılgın bir suçlunun yüzünden 6 kişi adeta birbirlerine girerler. Ancak bu karışıklığın ölümcül sonuçları olacaktır.

Tür: Gerilim

Yönetmen: Vaughn Stein

Oyuncular: Margot Robbie, Simon Pegg, Mike Myers

Fragman

Terminal Benzeri Filmler;

  • Australian Psycho (2016) IMDb: 6.6
  • Slaughterhouse Rulez (2018) IMDb: 5.3
  • Fokus II (2015) IMDb: 6.6

9. Elveda Christopher Robin (2017) – IMDb: 7.1

margot robbie

Domhnall Gleeson ve Margot Robbie’nin başrolünde yer aldığı biyografi filmi ünlü çocuk kitabı yazarı A.A. Milne’nin hayatını anlatan film ayrıca yazar ve oğlu Christopher Robin arasındaki ilişkiyi de konu edinmiştir. 1. Dünya Savaşı sonrasında bastığı kitaplarla insanları hayat bağlayan Milne dünyaca ünlü bir hale gelir ve her yerde ondan bahsedilmektedir. Ancak bu durum Milne’nin ailesine kötü yansıyacaktır. En iyi Margot Robbie filmlerinden biri olan “Elveda Christopher Robin’in” yönetmenliğini Simon Curtis yapmıştır.

Tür: Dram, Biyografi

Yönetmen: Simon Curtis

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald

Fragman

Elveda Christopher Robin Benzeri Filmler;

  • Tolkien (2019) IMDb: 6.8
  • Ben, Tonya (2017) IMDb: 7.5
  • Brooklyn (2015) IMDb: 7.5

8. Ben, Tonya (2017) – IMDb: 7.5

margot robbie

Margot Robbie’nin en sevilen filmlerinden biri olan “Ben, Tonya” Amerika’nın en iyi buz pateni sporcusu olan Tonya Harding’in hayat hikayesini anlatmaktadır. Başarıları ve imkansız akrobatik hareketleriyle tanınan Tonya olimpiyatlarda ve yerel düzeyde birçok başarı elde etmiştir. Ancak 1994 yılında yapılacak olan yarışlar için eski kocasıyla birlik olup en büyük rakibine bir komplo girişiminde bulunan Tonya, olayın ortaya çıkmasıyla büyük bir kayıp yaşar. Ancak olaylar gerçekten de böyle midir? Muhteşem oyunculuğuyla yıldızlaşan Margot Robbie filmde adeta şov yaparken Allison Janney ve Sebastian Stan ona eşlik etmişlerdir.

Tür: Dram, Spor, Biyografi, Komedi

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Margot Robbie, Allison Janney, Sebastian Stan

Fragman

Ben, Tonya Benzeri Filmler;

  • Uğur Böceği (2017) IMDb: 7.4
  • Skandal I (2019) IMDb: 6.8
  • En Karanlık Saat (2017) IMDb: 7.4

7. Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) – IMDb: 6.0

margot robbie

Başarılı yönetmen David Ayer imzalı başarılı filmin başrollerinde Margot Robbie, Will Smith ve Jared Leto yer almıştır. Yapımcılığını DC Comics’in üstlendiği efsanevi film Dünyanın en güçlü takımını toplamak için hapisteki gizemli suçluları bir araya getiren hükümet eninde sonunda kaybedecekleri bir görev için onları görevlendirirler. Ancak bu görevin bir ölüm görevi olduğunu fark eden suçlular kendilerini savunacaklardır.

Tür: Fantastik, Aksiyon

Yönetmen: David Ayer

Oyuncular: Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto

Fragman

Suicide Squad: Gerçek Kötüler Benzeri Filmler;

  • Justice League: Adalet Birliği (2017) IMDb: 6.3
  • Black Panther (2018) IMDb: 7.3
  • Deadpool (2016) IMDb: 8.0

6. Z for Zachariah (2015) – IMDb: 6.0

margot robbie

Nükleer bir felaketten kurtulmaya çalışan 16 yaşındaki kız hayatta kalabilmek için büyük bir çaba harcamaktadır. Ancak dünyayı etkisi altına alan bu felaketten kurtulmak oldukça zordur. Robert C.O’Brienı romanından sinemaya aktarılan başarılı filmin oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor ve Chris Pine yer almıştır. Sinema dünyasına kendine has tarzıyla mükemmel filmler kazandıran genç yetenek Craig Zobel bilim kurgu türünde de başarılı olduğunu göstermiştir.

Tür: Bilim kurgu, Dram, Gerilim

Yönetmen: Craig Zobel

Oyuncular: Margot Robbie, Chiwetel Ejiofor, Chris Pine

Fragman

Z for Zachariah Benzeri Filmler;

  • Viski Tango Fokstrot (2016) IMDb: 6.6
  • Australian Psycho (2016) IMDb: 6.6
  • Great World of Sound (2007) IMDb: 6.7

5. Tarzan Efsanesi (2016) – IMDb: 6.2

margot robbie

Efsanevi bir karakter olan Tarzan artık modern hayata ayak uydurmaya başlamış ve karsı ile birlikte şehirde yaşamaya başlamıştır. Greystoke Lordu John Clayton olarak anılan Tarzan meclisin ticari ataşesi olarak görevlendirilir ve Kongo’ya davet edilir. Ancak bu davetin arkasında bir suikast planı yatmaktadır. Belçika Kralı’nın elçisi Leon Rom, Clayton’u intikamı için kullanacaktır fakat Clayton’un zekası ve cesaretinden haberdar değildir. Muhteşem senaryosu ve akıllara kazınan sahneleriyle dikkat çeken filmin başrolünde Alexander Skarsgard ve Margot Robbie rol almıştır.

Tür: Macera, Aksiyon

Yönetmen: David Yates

Oyuncular: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz

Fragman

Tarzan Efsanesi Benzeri Filmler;

  • Avcı: Kış Savaşı (2016) IMDb: 6.1
  • Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (2016) IMDb: 6.8
  • Fokus II (2015) IMDb: 6.6

4. Fokus (2015) – IMDb: 6.6

margot robbie

Gienn Ficarra ve John Requa ikilisinin yönetmenliğini paylaştığı “Fokus” gelmi geçmiş en iyi Margot Robbie filmlerinden biridir. Başrolünde ünlü aktör Will Smith ve Margot Robbie’nin yer aldığı yapım bir dolandırıcılık ve hırsızlık macerasını konu edinmiştir. Dolandırıcılar kralı Nicky bir gün genç bir kadının onu tuzağa çekmeye çalıştığını görür ve farkında değilmiş gibi davranır. Bu sırada işlerin yolunda gittiğini düşünen Jess, Nicky’nin ağına düşer. Bu olaydan sonra arkadaş olan ikili yollarına bir süre birlikte devam ederler. Margot Robbie’nin muhteşem bir oyunculuk performansı sunduğu film hem aksiyon hem de aşk dolu senaryosuyla dikkat çekmiştir.

Tür: Gerilim, Romantik, Komedi

Yönetmen: Glenn Ficarra, John Requa

Oyuncular: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro

Fragman

Fokus Benzeri Filmler;

  • Yedi yaşam (2008) IMDb: 7.6
  • Umudunu kaybetme (2006) IMDb: 8.0
  • Doğruyu Söyle (2015) IMDb: 7.1

3. Aşk Uğruna (2014) – IMDb: 7.0

margot robbie

2. Dünya Savaşı konulu filmler listesinde de yer alan Irene Nemirovsky’nin romanından sinemaya uyarlanmıştır. Lucy Angellier Fransa’da yaşayan genç ve güzel bir kız olup annesiyle birlikte yaşamaktadır. Bu sırada işgal edilmekte olan Paris’ten birçok mülteci Lucy’nin yaşadığı kasabaya yerleşmeye çalışır. Aynı anda Alman askerleri de kasabadaki evleri işgal etmektedirler. Bu sayede tanışan Lucy ve Alman subayı Bruno von Falk ilk başlarda birbirlerinden haz etmeseler de yavaş yavaş aşk yaşamaya başlarlar. Ancak bu aşk o yıllarda yapılabilecek en büyük hatadır. Ünlü aktör Margot Robbie’yi yan rolde gördüğümüz film muhteşem senaryosu ile listemizde yerini almıştır.

Tür: Savaş, Dram, Duygusal

Yönetmen: Saul Dibb

Oyuncular: Michelle Williams, Kristin Scott Thomas, Matthias Schoenaerts

Fragman

Aşk Uğruna Benzeri Filmler;

  • Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015) IMDb: 7.1
  • Küçük Karmaşa (2014) IMDb: 6.5
  • Gençlik Ahdi (2014) IMDb: 7.3

2. Zamanda Aşk (2013) – IMDb: 7.8

margot robbie

Ailenin erkeklerine has fantastik bir özelliği olduğunu fark eden Tim zamanda yolculuk ederek geçmişte yaşadığı utanç verici olayları düzeltmeye başlar. Bu şekilde hayatını yoluna koyan Tim kısa bir süre sonra Londra’ya taşınır ve orada güzel bir kadın olan Mary’ile tanışır. İlişkilerinde de bu özel yeteneğini kullanan Tim mutlu olduğunu düşünse de hataların ve yanlışların da bu hayatın bir parçası olduğu gerçeğini hatırlayacaktır. Fantastik bir senaryoya sahip olan filmin başrollerinde Domhnall ve Bill Nighy yer alırken Margot Robbie’de Charlotte karakterine hayat vermiştir.

Tür: Romantik

Yönetmen: Richard Curtis

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Bill Nighy, Rachel McAdams

Fragman

Zamanda Aşk Benzeri Filmler;

  • Not Defteri (2004) IMDb: 7.8
  • Senden Önce Ben (2016) IMDb: 7.4
  • Aşk Engel Tanımaz (1999) IMDb: 7.1

1. Para Avcısı (2013) – IMDb: 8.2

margot robbie

Ünlü yönetmen Martin Scorsese imzalı unutulmaz film The Wolf of Wall Street sinema dünyasına damgasını vurmuş ve en çok izlenen yapımlardan biridir. Başrollerinde Leonardo Di Caprio, Jonah Hill ve Margot Robbie yer almıştır. Gerçek bir hayat öyküsünü konu edinen film henüz 24 yaşında finans piyasasının tepesine çıkan Jordan Belford’u anlatmaktadır. Mükemmel zekası ve akıl dolu dolandırıcılık sistemiyle zengin olan Jordan Belfort fakirlikten zenginliğe geçen bir adamdır. Uyuşturucu, kadın, para ve pahalı zevklere düşkün olan Jordan Belford güzeller güzeli model Naomi’yi de elde etmeyi başarmıştır. Filmde Naomi karakterine hayat veren Margot Robbie’de muhteşem oyunculuk performansı ve güzelliğiyle dikkat çekmiştir.

Tür: Dram, Biyografi

Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie

Fragman

Para Avcısı Benzeri Filmler;

  • Yıldızlararası (2014) IMDb: 8.6
  • Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001) IMDb: 8.8
  • Soysuzlar Çetesi (2009) IMDb: 8.3 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.