Soygun Filmleri | En Gerçekçi 29 Hırsızlık Filmi Önerisi

Sinemanın en heyecanlı ve aksiyonu bol olan filmleri şüphesiz ki soygun konulu filmlerdir. Soluksuz izleyeceğiniz en iyi soygun filmlerini araştırdık.
Soygun Filmleri | En Gerçekçi 29 Hırsızlık Filmi Önerisi

İzlemeye Doyamayacağınız IMDb Puanı Yüksek En İyi Soygun Filmleri

Dünya sinemasının en ünlü aktörlerinin rol aldığı en iyi soygun konulu filmleri detaylıca araştırdık. IMDb puanlarına göre filmleri listelediğimiz bu içeriğimizde filmler aynı zamanda aksiyon filmleri, gerilim filmleri, macera filmleri ve bilim kurgu filmleri listelerinde de yer alıyor. İşte bugüne kadar vizyona giren, gelmiş geçmiş en iyi hırsızlık ve banka soygunu konulu 29 film …

Soygun Filmleri Önerileri;

1. Düşes

Soygun Filmleri
Milyarderlerin boş yazlık evlerine girip, onların hayatında var olan her şeyi inceleyen bir adam yeniden aynı şeyi yapar. Lakin bu sefer izinsiz girdiği milyarderin evinde beklediği her şey yolunda gitmez. Kibirli iş adamının ve genç eşinin son planladıklarından kaçmak üzere çıkıp gittikleri yazlık evinde karşı karşıya geldiklerinde işler her şeyden de daha da garipleşmektedir.

TürSuçGerilimDram
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCharlie
McDowell
OyuncularJason
Segel
Lily
Collins
Jesse
Plemons

2. Kim Demiş Kötüyüz Diye?

Soygun Filmleri
Bay kurt, yılan, pirana, köpek balığı ve bayan tarantula yıllardır yaptıkları efsanevi soygunlar ile her defasından kusursuz kaçamaklar yaparlar. Lakin son yaptıkları soygun ile hayvan kanunu kaçakları yakalanmak üzere hareket edilirler ama bu cezalardan kaçınmak için örnek vatandaş gibi görünmeleri gerekmektedir. Dünyayı iyiye döndürdüklerini inandırmak üzere büyük bir plan altında kalan ekip için her şey hazırdır.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPierre
Perifel
OyuncularSam
Rockwell
Marc
Maron
Awkwafina

3. Efsane Soygun: Kayıp Hırsızlar

Soygun Filmleri
Hayatından memnun olan Fernando, 2003 yıllarında bir banka soygunu yapmaya karar verir ve bu soygunu yapabilmek için kendisine yardımcı olabilecek bir ekip kurar. Tarihin en büyük soygunlarından birisi olacak olan bu plan 2006 yılında gerçekleşir. Banka içerisinde kalan rehineleri kurtarmak üzere hareket eden polis ekipleri ve soygunun tüm detayları ise sizlerle.

TürBelgeselSuç
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMatias
Gueilburt
OyuncularBelen
Enguidanos

4. Ambulance (Ambulans)

Soygun Filmleri

Gerilim dolu en iyi soygun filmlerinden biri olan Ambulance isimli yapımda karısının hastalığı sebebiyle paraya ihtiyacı olan Will'in üvey kardeşiyle birlikte giriştiği inanılmaz soygunu izliyoruz. Eski bir asker olan Will azılı suçlu üvey kardeşi Danny'den maddi yardım isyer Danny ise Will'e para yerine bir soygun teklifiyle gelir. Çaresiz bu planı kabul eden Will soygunu gerçekleştirdikten sonra planlamadıkları bir kaosun içerisine düşerler. Bir Ambulansla kaçmak zorunda kalan iki kardeş yanlarında yaralı bir polis memuru ve sağlık görevlisini de sürükleyeceklerdir.

TürGerilimAksiyon
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichael
Bay
OyuncularJake
Gyllenhaal
Yahya Abdul
-Mateen
Eiza
Gonzalez

5. Wrath of Man (İntikam Vakti)

Soygun Filmleri

Başrolünde Jason Statham'ın rol aldığı bu aksiyon dolu hırsızlık filminde zengin bir adamın hırsızlar tarafından öldürülen oğlunun intikamını alma çabaları anlatılıyor. Planlı bir soygun sırasında oğlunu kaybeden H işin içinde büyük bir ihanetin olduğunu fark eder. Suçluları bulmak için plan yapan H bankalara ait para kamyonlarında güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar.

TürGerilimAksiyon
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenGuy
Ritchie
OyuncularJason
Statham
Holt
McCallany
Josh
Hartnett

6. Army of Thieves (Hırsızlar Ordusu)

Soygun Filmleri

Netflix yapımı Ölüler Ordusu filminin öncesinde yaşananları anlatan 2021 yapımı bu soygun filminde kasa ustası Ludwig Dieter'in ilk icraatlerını izliyoruz. Bir bankada memur olan Ludwig Dieter kendisine yaklaşan gizemli bir kadından kurduğu ekibe katılması için teklif alır. İnterpol tarafından aranılan bu ekip Dünya'nın en sağlam kasalarını bularak soymaya çalışacaklardır.

TürKomediAksiyon
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMatthias
Schweighöfer
OyuncularMatthias
Schweighöfer
Nathalie
Emmanuel
Ruby
O. Fee

7. Army of the Dead (Ölüler Ordusu)

Soygun Filmleri

Netflix'te yayınlan bu aksiyon dolu soygun konulu filmde bir grup paralı askerin zombilerle dolu karantina bölgesine girip tarihi bir vurgun yapmaları konu ediniliyor. Las Vegas'ta başlayan zombi salgını şehrin bir kısmının karantina altına alınmasına sebep olur. Bu durumu fırsat bilen bir adam paralı askerlerden ekip kurarak bölgedeki değerli eşyaları çalmayı planlar.

TürAksiyonKorku
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenZack
Snyder
OyuncularDave
Bautista
Ella
Purnell
Omari
Hardwick

8. Sky High

Soygun Filmleri

La Casa De Papel dizisinde "Rio" karakterine hayat veren Miguel Herran'ın başrolünde yer aldığı bu filmde genç bir adamın soygunculuğa başlaması konu ediniliyor. Mardrid'in kenar mahallelerinde yaşayan genç Angel, Estralla isimli bir kıza aşık olunca hayatı bir anda değişir. Kıza aşık olan Angel bir şekilde soygunculuğa zorlanır ve kısa sürede şehrin en iyi dedektifini peşine takar.

TürAksiyonDram
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDaniel
Calparsoro
OyuncularMiguel
Herran
Caroline
Yuste
Asia
Ortega

9. Widows

Soygun Filmleri

Dizide kocaları ölen 4 kadın anlatılmaktadır. Kadınların kocaları yaşarken suç faaliyetleri için çalışmaktadır. Ölen kocalar arkalarında büyük bir borç bırakır. Dört kadının da kaderi kendi ellerindedir.

TürSuçDramGerilim
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSteve
McQueen
OyuncularViola
Davis
Michelle
Rodriguez
Elizabeth
Debicki

10. Logan Lucky (Şanslı Logan)

Soygun Filmleri

Jimmy Logan, erkek ve kız kardeşi ile birlikte kapsamlı bir soygun planı yapar. Ekip, Speedway'deki efsanevi Coca-Cola 600 yarışını hedef alır. Soygun sorunsuz bir şekilde ilerlerken bir FBI ajanı davayı soruşturmaya başlar ve başarılı olmak için son bir engel kalır.

TürKomediPolisiyeDram
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSteven
Soderbergh
OyuncularChanning
Tatum
Adam
Driver
Daniel
Craig

11. Going in Style (Son Macera)

Soygun Filmleri

Yakın dost olan Joe, Al ve Willie 3 yaşlı adamdır. Hayatı boyunca para sıkıntısı çeken üç arkadaşın finansal zorluktan kurtulabilmesinin tek yolu hızlı yoldan kıdem emekliliğidir. Para kazanmak için kafa kafaya veren 3 adam bir bankayı soymaya karar verir. Henüz silah tutmayı bile bilmeyen yaşlı adamlar plan yapmaya başlarlar.

TürKomediPolisiye
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenZach
Braff
OyuncularMorgan
Freeman
Michael
Caine
Alan
Arkin

12. The Art of the Steal (Dolandırıcılık Sanatı)

Soygun Filmleri

Motorsiklet tutkunu yakışıklı sanat hırsızı Cunch Calhoun, kardeşi Nicky ile birlikte profesyonel soygunlar yapmaktadır. Fiyatı son derece yüksek sanat eserlerini çalan kardeşler işi bırakmaya karar verir. İşi bırakmadan önce son bir büyük soygun yapan kardeşler fiyatının pahabiçilemediği bir kitabı çalmak için plan yapmaya başlarlar.

TürKomediPolisiye
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenJonathan
Sobol
OyuncularKurt
Russell
Matt
Dillon
Jay
Baruchel

13. Ant-Man

Soygun Filmleri

Marvel'ın en sevilen süper kahramanları arasında yer alan Ant-Man, aksiyon filmleri türünde sürükleyici bir yapım. Mesleğine aşık olan biyokimya uzmanı Dr. Hank Pym, ilginç bir formül geliştirir. Geliştirdiği formülde insanlığın geleceğini tayin edeceğine inanmaktadır. Hiç başarılı olamayan Pym, bir kaza sonucunda yeni bir yetenek kazanır. Artık çevresindeki tüm böceklerle iletişim kurabilen Pym, onları kontrol dahi edebilmektedir.

TürBilim KurguAksiyon
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenPeyton
Reed
OyuncularPaul
Rudd
Evangeline
Lilly
Corey
Stoll

14. Tower Heist (Kule Soygunu)

Soygun Filmleri

New York'ta yaşayan Josh Covacs, şehrin en lüks konutlarından birisinin yöneticisidir. 10 yılı aşkın süredir konutta uçan kuş bile ondan sorumludur. Binanın en üst katında yaşayan Arthur Shaw büyük bir soyguncudur. Yatırımcılardan ve Josh'tan 2 milyar dolar çaldıktan sonra yakalanan Shaw, süper lüks evinde ev hapsindedir. Josh ve ekibi paralarını Shaw'a kaptırdığı için ondan intikam almak istemektedirler.

TürKomediAksiyon
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenBrett
Ratner
OyuncularBen
Stiller
Eddie
Murphy
Casey
Affleck

15. Public Enemies (Halk Düşmanları)

Soygun Filmleri

Bir kitaptan uyarlanan film, Hollywood'un gerçek bir hikayeye en çok yaklaşan filmlerden birisidir. Amerika'nın bunalım yıllarında gerçekleşen olaylar konu alan film, dönemin en ünlü suçluları ve FBI ajanları arasında yaşananları anlatmaktadır.

TürPolisiyeBiyografiDram
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenMichael
Mann
OyuncularJohnny
Depp
Christian
Bale
Marion
Cotillard

16. Focus (Fokus)

Soygun Filmleri

Başrollerinde Will Smith ve Margot Robbie’nin olduğu Focus filmi son yılların en iyi ve en şaşırtıcı hırsızlık filmlerinden biridir. Filmin konusu; profesyonel bir hırsız olan Nicky’nin (Will Smith) en az onun kadar potansiyele sahip güzel ancak acemi hırsız Jess Barrett ile tanışması ve yaşadıklarını anlatıyor. Aralarındaki samimiyet adeta bir aşka dönen ikili beraber hırsızlık yapmaya devam ediyorlar ta ki Nicky, Jess’ e her şeyi öğretene kadar. Bu sırada Nicky duygularına hakim olamadığını fark eder ve Jess ile olan bağlantısını koparır. Ancak bu aşk yıllar sonra mükemmel bir dolandırıcılık olayının tam ortasında yine kesişecektir.

TürRomantikKomediSuç
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenJohn
Requa
OyuncularWill
Smith
Margot
Robbie
Rodrigo
Santoro

17. Baby Driver (Tam Gaz)

Soygun Filmleri

Genç oyuncu Ansel Elgort’un başrolünde oynadığı aksiyon dolu film Baby Driver heyecan verici sahneleriyle dikkat çekmektedir. Filmin konusu Baby adındaki genç adam hayatını kazanmak ve borcunu ödemek için bir suç liderine çalışmaktadır. Banka soygunlarında kaçış için şoförlük yapan Baby küçük yaşına göre çok iyi araba kullanan birisidir. Suç lideri için son bir iş daha yapmaya mecbur kalan Baby istemeden girdiği bu işte başına birçok bela alacaktır. Baby Driver kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğimiz soygun filmlerinden biridir.

TürPolisiyeSuçAksiyon
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenEdgar
Wright
OyuncularAnsel
Elgort
Kevin
Spacey
Lily
James

18. Foolproof (Kusursuz Soygun)

Soygun Filmleri

Üç yakın arkadaş olan Kevin (Ray Reynolds), Sam (Kristin Booth) ve Rob (Joris Jarsky) hırsızlık üzerine profesyonelleşmiş ve sürekli yeni planlar tasarlayan hırsızlardır. Leo (David Suchet) ise ünlü bir gansgter olup bu üç arkadaşa 20 milyon dolarlık bir soygun teklifi sunmaktadır. Son derece tehlikeli olan bu işi profesyonel soyguncularımız kabul edecek mi? Başrolünde Ray Reynolds’un rol aldığı Kusursuz Soygun filminin yönetmeni ise William Philips’dir.

TürGerilimSuçAksiyon
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenWilliam
Phillips
OyuncularRyan
Reynolds
Kristin
Booth
Joris
Jarsky

19. The Score (Komplo)

Soygun Filmleri

Robert De Niro, Edward Norton ve Marlon Brando gibi dünya sinemasının ünlü oyuncularının başrolünde oynadığı The Score filmin yönetmeni Frank Oz’dur. Filmin konusu; kaliteli bir hırsız olan Nick (Robert De Niro) hırsızlığı bırakarak caz barını işletmeye karar verdiği sırada yakın arkadaşından gelen mükemmel bir hırsızlık işini, son soygunu olarak görür ve kabul eder. Kaçak yollarla ülkeye sokulmaya çalışılan bir asa’yı gümrük ofisinden çalacak olan Nicky plana göre gümrükte çalışan Jackie (Edward Norton) ile iş birliği yapmak zorunda kalacaktır. Filme heyecan katan şey ise ikilinin birbirlerini tanımadan bu kadar büyük ve tehlikeli bir işe atılmış olmalarıdır.

TürPolisiyeGerilimAksiyon
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenFrank
Oz
OyuncularRobert
De Niro
Edward
Norton
Marlon
Brando

20. The Italian Job (İtalyan İşi)

Soygun Filmleri

Muhteşem kadrosu ile 2000’li yıllara damgasını vuran efsanevi film İtalyan işi günümüzde bile hala popülerliğini kaybetmemiş bir filmdir. Başrolünde Mark Wahlberg’in rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron, Edward Norton ve Jason Statham gibi dev isimler bulunmaktadır. Filmin konusu ise bir grup hırsız olan Charlie Croker ve ekibi, Los Angles’in en büyük hırsızlığını yapmak için mükemmel bir plan hazırlarlar. Ancak kusursuz planları soygun için yeterli olacak mı? Aksiyon ve gerilimin bolca görüldüğü filmde ihanetlerde çok can sıkıcı bir durum olmaktadır.

TürAksiyonDramSuç
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenF. Gary
Gray
OyuncularMark
Wahlberg
Charlize
Theron
Edward
Norton

21. Three Kings (Üç Kral)

Soygun Filmleri

Hırsızlıktan daha çok tam bir fırsatçılık filmi olan 3 Kral, Körfez Savaşı sıralarında askerlik yapan 3 arkadaşın ellerine geçen bir harita ile Irak’a ait saklanan değerli eşyaları çalma fikirlerini konu ediyor. Filmin başrollerinde ise George Clooney, Mark Wahlberg ve Ice Cube rol almıştır. Güzel bir macera filmi olan 3 Kral ne kadar kurgusal bir senaryoya sahip olsa da Körfez savaşı sıralarında bu gibi olayların gerçekleştiği de bilinmektedir.

TürSavaşMaceraSuç
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
1999
YönetmenDavid O.
Russell
OyuncularGeorge
Clooney
Mark
Wahlberg
Ice
Cube

22. Fast Five (Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu)

Soygun Filmleri

Sinema tarihinin en çok izlenen ve en iyi seri filmler arasında yer alan Hızlı ve öfkeli serisi 5. Filminde mükemmel bir soygun planına sahne olmuştur. İşledikleri suçlardan dolayı Amerikadan kaçan Dom ve Brian, Brezilya da hayatlarının en büyük işini yaparak kendilerini ömür boyunca rahat ettirecek bir paraya sahip olmak isterler. Parasını çalmak istedikleri kişi ise Brezilya’nın en büyük mafyalarından biridir. Soygun planı içinse muhteşem ikili Brian O’Canner (Paul Walker) ve Dominik Toretto (Vin Diesel) sağlam bir ekip kuracaklardır. Ünlü oyuncu Dwayne Johnson’un da katıldığı film efsane sahneleriyle en iyi soygun filmleri listemizdeki yerini almıştır.

TürAksiyonPolisiyeMacera
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJustin
Lin
OyuncularVin
Diesel
Paul
Walker
Dwayne
Johnson

23. Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi)

Soygun Filmleri

2013 yılında vizyona giren etkileyici film izleyenler tarafından mükemmel ötesi olarak tabir edildi. Filmin muhteşem senaryosu ve gizemleri öne çıkarken oyuncuların performansları da bir o kadar iyidir. Ünlü yönetmen Louis Letterrier’in eseri olan Sihirbazlar Çetesi filminin başrolünde ise Jesse Eisenberg rol almaktadır. Filmin konusu kim olduğunu bilmedikleri biri tarafından bir araya getirilen her biri alanında uzman hırsızların inşaların karşısında yaptıkları etkileyici sihirbazlık şovlarıyla büyük bir hırsızlık yapmalarını anlatmaktadır. Etkileyici sahneleri ile izleyicilerini sürekli bibr heyecanın içine sokan Sihirbazlar Çetesi, son yılların en iyi soygun filmlerinden biridir.

TürPolisiyeSuçGerilim
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenLouis
Leterrier
OyuncularJesse
Eisenberg
Mark
Ruffalo
Woody
Harrelson

24. The Town (Hırsızlar Şehri)

Soygun Filmleri

Ben Affleck’in hem yönetmen hem de başrol oyuncusu olarak görev yaptığı Hırsızlar Şehri 2010 yılına damga vuran en iyi filmlerden biri olmuştur. Filmin konusu Boston da yaşayan bir grup gencin Dough MacRay (Ben Affleck) önderliğinde tasarladıkları bir banka soygununu anlatmaktadır. Soygun başarılı bir şekilde gerçekleşse de bazı aksaklıklar bankanın müdiresinin rehine olarak alınmasına sebep olur. Kısa bir yolculuktan sonra Müdire salınsa da Dough, Müdire Claire’ye karşı beslediği duygular sonucunda hem soygunu hem de arkadaşlarını tehlikeye atacaktır.

TürPolisiyeGerilimDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenBen
Affleck
OyuncularBen
Affleck
Rebecca
Hall
Jon
Hamm

25. Drive (Sürücü)

Soygun Filmleri

Soygun çeteleri için geceleri şoförlük yapan Drive güzel komşusu Irene’nin yardım teklifini kabul ederek hayatının belki de en büyük hatasını yapar. Bir anda kendisini Los Angeles’in en güçlü adamlarıyla karşı karşıya Bulan Drive’ın yapabileceği tek şey ise arabasına binip sürmektir. Baştan sona her dakikası aksiyon dolu Sürücü filminin yönetmen koltuğunda ise Nicolas Winding Refn oturmaktadır.

TürGerilimAksiyon
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenNicolas
Winding
Refn
OyuncularRyan
Gosling
Carey
Mulligan
Bryan
Cranston

26. Ocean's Eleven

Soygun Filmleri

Filmin konusu ise hapishaneden şartlı salıverilen Danny Ocean’ın(George Clooney) ustalıkla kurguladığı bir kumarhane soygununu anlatmaktadır. 150 milyon dolarlık büyük soygun için ise Danny’nin liderliğinde 11 kişilik bir soygun ekibi kurulmuştur. Soygun filmlerinin en efsanelerinden biri olan Ocean Eleven sinema tarihinin de en eğlenceli filmlerinden biridir.

TürSuçGerilimAksiyon
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenSteven
Soderbergh
OyuncularGeorge
Clooney
Brad
Pitt
Julia
Roberts

27. Reservoir Dogs (Rezervuar Köpekleri)

Soygun Filmleri

Büyük bir elmas mağazasını soymak için Joe Cabot bir ekip kurar. Bu ekip içerisinde kendi oğlu da bulunmaktadır. Ekip soygunun her dakikası için tekrar tekrar çalışır. Soyguna gidildiğinde ise çalışıldığı gibi olmaz ve işler karışır. Ekipteki kimsenin birbirine güveni kalmamıştır.

TürPolisiyeDramAksiyon
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
1992
YönetmenQuentin
Tarantino
OyuncularHarvey
Keitel
Tim
Roth
Michael
Madsen

28. Thief (Hırsız)

Soygun Filmleri

Eski bir kasa hırsızı tüm yasadışı işlerden elini çekmiştir. Düzgün bir hayat sürerken suç çetesinden son bir teklif gelir. Hayatının düzgün gitmesi bu teklifi kabul etmesine bağlıdır.

TürAksiyonDramSuç
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
1981
YönetmenMichael
Mann
OyuncularJames
Caan
Tuesday
Weld
Willie
Nelson

29. Inception (Başlangıç)

Soygun Filmleri

Kazandığı ödüllerle sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Inception filmi dünyanın en iyi filmleri arasında gösteriliyor. Ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın unutulmaz eserlerinden biri olan Başlangıç filminin başrolünde ise Leonardo Di Caprio rol almıştır. Filmin oyuncu kadrosun da Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Tom Hardy ve Cillian Murphy gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. Filmin konusu rüya içinde rüya yaşayarak kurbanları için en değerli olan bilgileri çalan bir grup profesyonel hırsızı anlatmaktadır. Dom Cobb (Leonardo Di Caprio) önderliğinde insanların bilinçaltına etki etmeyi planlayan grup son işlerinde her zamankinden daha farklı olarak bir insanın bilinç altından fikir çalmak değil bilinç altına fikir yerleştirmeye çalışacaklardır. Öncekilerden farklı olan bu iş tabi ki bazı tersliklere ve zorluklara yol açacaktır. İzlerken sizi alıp başka bir dünyaya götürecek, bilinç altınızda mükemmel bir sürüklenmeye sokacak bu film dünyanın gelmiş geçmiş en iyi soygun filmleri listesinde 1 numaraya yerleşmiştir.

TürBilim KurguGerilimAksiyon
IMDb8.8
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenChristopher
Nolan
OyuncularLeonardo
DiCaprio
Marion
Cotillard
Elliot
Page

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum