Başarılı Oyuncu Ryan Gosling'in En İyi Filmleri | 2024

Ryan Gosling oldukça başarılı projelere imza atmış bir sinema oyuncusudur. İşte en iyi Ryan Gosling birbirinden başarılı filmleri...
Başarılı Oyuncu Ryan Gosling'in En İyi Filmleri | 2024

En İyi 20 Ryan Gosling Filmi

Yer aldığı her projeye kalite katan Ryan Gosling sinema kariyerinde güzel işlere imza atmış bir aktördür. Ryan Gosling, yer aldığı romantik filmden aksiyon dolu yapıma kadar her türlü işin altından başarıyla kalkmıştır. Bu yazımızda sizin için Ryan Gosling’in yer aldığı filmleri derledik. İşte en iyi Ryan Gosling filmleri.

1. The Gray Man

Ryan Gosling Filmleri

CIA ajanı Court, sessiz ve profesyonel suikast işlemleri ile tanınmış olan bir adamdır ve efsaneye dönüşmesine çok az bir zaman kalmıştır. Lakin üstleri tarafından verilen bir karar doğrultusunda Court artık avlayan değil avlanan olmuştur. Kendisine kurulmuş olan bu komplonun kim tarafından ve neden yapıldığını bulmak da Court’un yeni görevidir. Lakin ek olarak düşünmesi ailesinin emniyette olmasını da düşünmesi gerekmektedir.

TürGerilimAksiyon
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAnyhony
Russo
Joe
Russo
OyuncularRyan
Gosling
Chris
Evans
Ana de
Armas

2. Song to Song 

Ryan Gosling Filmleri

Film, Teksas’ın Austin şehrinde düzenlenen bir müzik festivalinde yaşanan aşk hikayesini konu ediyor. Austin şehrindeki bu festivale dünya çapında yüzden fazla müzik grubu katılmıştır. Başka bir yerde bulamayacağınız coşkuya sahip olan bu festivalde bir aşk hikayesi oluşur. Karakterlerin takıntılı olduğu ve birbirlerine ihanetleriyle gelişen iki aşk üçgeninin anlatıldığı bu film müzikal türündeki kaliteli yapımlardan birisidir.

TürDramRomantikMüzikal
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenTerrence
Malick
OyuncularRyan
Gosling
Rooney
Mara
Michael
Fassbender

3. Only God Forgives

Ryan Gosling Filmleri

Julian on yıl önce işlediği bir cinayet yüzünden Bangkok’ta sürgün hayatı yaşamaktadır. Julian burada kardeşi Billy ile birlikte boks kulübü işletiyor gözükmektedir. Fakat onun asıl geliri buradan yürüttüğü uyuşturucu ağıdır. Hayatının güzel gittiği bu dönem Billy’in genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Çünkü bu olaydan sonra Billy, kendisini Bangkok sokaklarını temizlemeye adayan intikam meleği Chang tarafından öldürülür. Olayların bu duruma gelmesi Julian’ın annesi olan Crystal’in devreye girmesine neden olur. Crystal’in kışkırtmaları sayesinde Julian kardeşinin intikamının peşine düşer.

TürGerilimDram
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenNicolas
Winding Refn
OyuncularRyan
Gosling
Kristin
Scott Thomas
Vithaya
Pansringarm

4. Lost River

Ryan Gosling Filmleri

Billy iki çocuğu olan dul bir kadındır. Billy evini kaybetmemek ve ailesinin bir arada kalmasını sağlamak için bir gece kulübünde çalışmak zorunda kalmıştır. Billy’nin oğlu olan Bones ise şehirdeki boş evleri satarak para kazanmaktadır. Bones bir gün sular altında kalmış büyük bir sırrı keşfeder. Billy’nin bu sırra yapacağı yolculuk hayatında bildiği her şeyin değişmesine neden olacaktır.

TürDramGerilimFantastik
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRyan
Gosling
OyuncularChristina
Hendricks
Saoirse
Ronan
Matt
Smith

5. All Good Things 

Ryan Gosling Filmleri

Film New York tarihinin çözülmemiş en meşhur cinayet davalarından birisini konu alıyor. Amerikalı bir emlak imparatoru olan Robert Durst’un hayatı karısının bir anda ortadan kaybolması yüzünden alt üst olur. Karısının kaybolmasından sonra polisler Robert Durst’u baş şüpheli olarak görmektedir. Dava sırasında aşk, gizem ve entrika bir araya geliyor ve işler daha da karışıyor.

TürGerilimDramPolisiye
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenAndrew
Jarecki
OyuncularRyan
Gosling
Kirsten
Dunst
Frank
Langella

6. Gangster Squad

Ryan Gosling Filmleri

1914 yılında Los Angeles şehri zalim bir mafya olan Mickey Cohen’in kontrolü altındadır. Cohen uyuşturucu, silah ve kadın kaçakçılığını tek başına yürüterek büyük paralar kazanmaktadır. Bu paralar sayesinde sağlam mafya adamlarını, yerel polisi ve hatta politikacıları arkasına alan Cohen’in karşısına kimse çıkamamaktadır. Bu sırada Los Angeles Polis Departmanı’na dışarıdan destek için Teğmen John O’Mara ve Jerry Wooters atanır. Peki bu ikili Cohen’in işlerini durdurabilecek güce sahip midir?

TürAksiyonDramPolisiye
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenRuben
Fleischer
OyuncularJosh
Brolin
Ryan
Gosling
Sean
Penn

7. Stay

Ryan Gosling Filmleri

Sam Foster başarılı bir psikiyatristtir. Sam Foster’ın intihara eğimli Henry Letham adında bir hastası vardır. Bu hasta Sam’in gerçeklik ve hayal gücü arasındaki çizginin ne kadar ince olduğunu öğrenmesine neden olur. Henry sanat alanında çalışmaktadır ve sektördeki bazı insanlar yüzünden de 21 yaşındayken intihar etmeyi planlamaktadır. Sam Foster ise kendisini Henry’e adar. Bir süre sonra ise gerçekle hayal alemi arasındaki çizgiyi göremez hale gelir.

TürGerilimDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenMarc
Forster
OyuncularEwan
McGregor
Naomi
Watts
Ryan
Gosling

8. The United States of Leland

Ryan Gosling Filmleri

Leland arkadaşını öldürdüğü için 15 yaşındayken ıslah evine girer. Bu ıslah evinde kaldığı sürede ise adına "The United States of Leland" verdiği bir not defterine günlük yazılar yazar. Leland bu not defterine arkadaşını neden öldürdüğünü yazar. Leland’ın yazdığı bu notlar değerlendirilmeye başlayınca herkesin hayatına dair ürkütücü gerçekler ortaya çıkmaya başlar.

TürDramRomantikSuç
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenMatthew
Ryan Hoge
OyuncularRyan
Gosling
Don
Cheadle
Michelle
Williams

9. Beauty and the Beast

Ryan Gosling Filmleri

Geçimini tüccarlık yaparak sürdüren adam bir yolculuk sırasında fırtınaya yakalanır. Ailesine geri dönerken yakalandığı bu fırtınada konaklayacak yer arayan adam yakınlardaki bir şatoyu görür. Ev sahibini içeride göremez fakat her şey onun için hazırdır. Tam evden ayrılmak üzereyken adamın gözüne bir gül takılır. Kızının gül istediğini hatırlayan adam gülü alır fakat bir canavarla karşılaşır. Adam hayatına karşılık bu canavara kızını vermek zorunda kalır. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul eder ve şatoya gider. Fakat Belle’nin orada kendisini bekleyen aşktan haberi yoktur.

TürFantastikRomantikMüzikal
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBill
Condon
OyuncularEmma
Watson
Dan
Stevens
Luke
Evans

10. Los Idus de Marzo

Ryan Gosling Filmleri

Ohio eyaletindeki seçim kampanyaları çok sert bir şekilde geçmektedir. Başkanlık adayları mücadelede son tura kalmıştır. Mike Morris’in kampanyasının basın sözcüsü olan Stephen Myers başkana sadık bir şekilde işini yapmaktadır. Fakat Myers kendisinin bir politik skandalın içine doğru çekildiğini hisseder. Myers’in bir karar verme zamanı gelmiştir.

TürDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenGeorge
Clooney
OyuncularRyan
Gosling
George
Clooney
Philip Seymour
Hoffman

11. Fracture 

Ryan Gosling Filmleri

Ted Crawford Los Angeles’te yaşayan akıllı, zengin ve titiz bir mühendistir. Ted karısının kendisini aldattığını öğrenir ve onu öldürür. Bu olayın ardından Ted hemen polisi arar. Olay yerine gelen polis bir şok geçirir. Çünkü Ted’in eşi olay yerine gelen polisin sevgilisidir. Ted Crawford’a avukat olarak Willy atanır. İlk zamanlarda basit gibi gözüken bu davanın ardında büyük sırlar vardır. En basitinden cinayetin işlendiği silah Crawford’a ait değildir. Dava devam ettikçe olayın arkasındaki sır perdeleri teker teker aydınlanır.

TürGerilim
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenGregory
Hoblit
OyuncularAnthony
Hopkins
Ryan
Gosling
David
Strathairn

12. First Man 

Ryan Gosling Filmleri

Film Ay’a ayak basan ilk insan olan Neil Armstrong’un görevini konu ediyor. Neil Armstrong’a ve 1961-1969 yılları arasına odaklanan bu filmde NASA’nın aya ayak basma yolculuğunun hikayesi anlatılıyor. Armstrong’un girdiği tehlikeye ve ülkenin ödediği bedellere odaklanan filmde ABD’nin uzay yarışını kazanmak için yaptığı fedakarlıklar anlatılıyor. Ayrıca NASA’nın ve Apollo 11 ekibinin üzerinde olan muazzam baskı da seyircilere en iyi şekilde aktarılıyor.

TürDramBiyografi
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDamien
Chazelle
OyuncularRyan
Gosling
Claire
Foy
Jason
Clarke

13. The Place Beyond the Pines

Ryan Gosling Filmleri

Luke yetenekli bir motosiklet sürücüsüdür. Dublörlük yaptığı karnaval sayesinde şehir şehir gezen Luke, New York’un Schenectady bölgesine geldiğinde eski sevgilisi Romina’yla karşılaşır. Luke, Romina’nın kendisinden oğlu olan Jason’ı dünyaya getirdiğini öğrenir. Bunun üzerine Luke hayatını düzene koyma ve ailesiyle yeni bir yaşam kurma kararını verir. Luke, ilk iş olarak Robin adında birinin yanına araba tamircisi olarak çalışır. Robin kısa sürede Luke’nin yeteneklerini keşfeder ve ona bir dizi banka soygununa ortak olması için teklif götürür. Luke bu teklifi karısına ve çocuğuna daha iyi bir hayat sağlamak için kabul eder.

TürGerilimDram
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDerek
Cianfrance
OyuncularRyan
Gosling
Bradley
Cooper
Eva
Mendes

14. The Nice Guys 

Ryan Gosling Filmleri

Los Angeles’ta 1970’li yıllarda Holland March ve Jackson Healy bir gizemi çözmek için iş birliği yaparlar. İkilinin herkesin aradığı ve büyük bir sırra sahip olan kayıp kızı bulması gerekmektedir. Bu kız ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’in ölümünün ardındaki perdeyi aralayabilecek tek kişidir. İkili araştırma sırasında kendilerini üst düzey devlet yetkililerinin hedefinde bulur.

TürKomediPolisiye
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenShane
Black
OyuncularRyan
Gosling
Russell
Crowe
Margaret
Qualley

15. Blue Valentine

Ryan Gosling Filmleri

Film Dean ve Cindy’nin aşk hikayesini konu ediyor. Dean ve Cindy’nin evlilikleri çok kötü bir şekilde ilerlemektedir. Çift bu kötü zamanda gençlik yıllarına ve birbirlerine nasıl aşık oldukları zamanı hatırlamaya çalışırlar. Fakat çift bunları yapınca zıt kavramlar karşı karşıya gelir. Sevgi nefrete, hayal gerçeğe, geçmiş günümüze, erkek kadına karşı geliyor.

TürRomantikDram
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenDerek
Cianfrance
OyuncularRyan
Gosling
Michelle
Williams
Mike
Vogel

16. Crazy, Stupid, Love. 

Ryan Gosling Filmleri

Cal Weaver’ın mükemmel işi, harika bir evi vardır. Bir de üstüne gençlik aşkı onun eşi olmuş ve ona sevimli çocuklar vermiştir. Fakat Cal bir gün eşi Emily’nin kendisini aldattığını ve ayrılmak istediğini öğrenir. Cal artık 40 yaşında yalnız bir adamdır ve Jacob kadar flörtleşmekte iyi değildir. Cal, Jacob’la bir barda tanışmıştır. Cal bir yandan bu adamdan bekar bir hayata sahip olmanın püf noktalarını öğrenecek, diğer yandan ise ergenlik çağında olan çocuklarıyla ilişkisini dengelemeye çalışacaktır. Bir süre sonra Cal kendisini bir aşk üçgeninin içinde bulur ve bu durum tüm hayatının değişmesine neden olur.

TürKomediRomantik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJohn
Requa
Glenn
Ficarra
OyuncularSteve
Carell
Ryan
Gosling
Julianne
Moore

17. The Big Short

Ryan Gosling Filmleri

Gerçek bir hikayeye dayanan bu filmde Brad Pitt gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Sektörün dışındaki dört kişi kimsenin görmediği bir şeyi görür. Ne medya ne de hükümet ekonominin küresel çöküşünü görmemektedir. Bu küresel çöküşe büyük açık denilir. Onların cesur yatırımları, her şeyi ve herkesi sorgulamaları bizi modern bankacılığın karanlık noktasına kadar götürecektir.

TürDramKomediBiyografi
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenAdam
McKay
OyuncularChristian
Bale
Steve
Carell
Ryan
Gosling

18. The Notebook

Ryan Gosling Filmleri

Bir bakımevinde yaşayan ve etrafındakilerin ona Duke dediği bir ihtiyar adam eski defterindeki aşk hikayesini okumaya başlar. Hikaye 1940 yılında başlamaktadır. Güney Carolina eyaletindeki Seabrook Adası’na bir aile gelir. Bu ailede 17 yaşındaki bir kız vardır. Bu kızın ismi ise Allie Hamilton’dur. Allie burada Noah adında arasında sınıfsal farklılıklar olan biriyle yakınlaşmaya başlar. Fakat onları ayıracak olan ayrılık 2. Dünya Savaşı’nın şiddetlenmesiyle gelmek üzeredir.

TürDramRomantik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenNick
Cassavetes
OyuncularRyan
Gosling
Rachel
McAdams
James
Garner

19. Blade Runner 2049 

Ryan Gosling Filmleri

İlk filmden 30 yıl sonrasını anlatan bu yapım Memur K’nın kaos oluşturacak nitelikteki bir sırrı açığa çıkartmasını konu ediyor. Memur K’nın bir felaketi önleyebilmesi için eski ödül avcısı olan Rick Deckard’ı bulup ondan bazı soruların cevabını alması gerekmektedir. Kaliteli atmosferi ve güzel hikayesi sayesinde bu yapım en iyi Ryan Gosling filmlerinden birisidir. Yapımla ilgili daha detaylı bilgi için "Blade Runner 2049 Hakkında Bilinmeyenler" adlı içeriğimizi kontrol edebilirsiniz.

TürBilim KurguGerilim
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDenis
Villeneuve
OyuncularRyan
Gosling
Harrison
Ford
Ana de
Armas

20. La La Land

Ryan Gosling Filmleri

Bu film yolları kesişen iki insanın hikayesini konu ediyor. Sebastian ve Mia hayatlarının gideceği yönü bulmaya çalışan iki tutkulu insandır. Bu ikilinin yolu Los Angeles’ın trafiği sıkışık olduğu bir zamanda kesişir. Sebastian geleneksel jazzın sesinin olduğu bir kulüp açma niyetindedir. Mia ise çalıştığı film platosunda kendisine uygun oyunculuk seçmelerine katılarak güzel bir rol kapmak istemektedir. Sebastian ve Mia’nın bir araya geldiği zaman ortaya çıkan manzara ikisinin de istemediği bir şeye dönüşür. İkili beraber olduktan sonra yavaş yavaş hayallerinden uzaklaşmak zorunda kalır.

TürMüzikalRomantik
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenDamien
Chazelle
OyuncularRyan
Gosling
Emma
Stone
John
Legend

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.