2018 Filmleri | 2018 Yılına Damgasını Vuran En İyi 30 Film

2018 yılında vizyona giren en iyi filmleri IMDb puanı ve fragmanı ile beraber bu içerikte bulabilirsiniz.
2018 Filmleri | 2018 Yılına Damgasını Vuran En İyi 30 Film

2018 Yılında Vizyona Giren En İyi Film Önerileri

2018 yılında vizyona giren tüm film kategorilerindeki en iyi filmleri bu listede sıraladık. Aşağıda Oscar ödüllü, en çok izlenen ve izleyiciler tarafından en çok beğenilen filmleri bulacaksınız. İşte 2018 yılına damga vuran birbirinden kaliteli 30 film önerisi... 

2018 Filmleri;

1. Aquaman

2018 Filmleri

Kendisiyle ilgili büyür bir gerçeği keşfeden Arthur, aslında okyanusların altına inşa edilmiş Atlantis krallığının gerçek varisidir. Aquaman'in kardeşi Orm, Atlantis'in tahtını istemektedir. Arthur diğer adıyla Aquaman kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve Atlantis'in başına geçmelidir. İlk başlarda kral olmak istemeyen Aquaman, sevdiği kişiler tehlikeye girmesin diye tahtı almaya karar verir. Bu yolculukta Aquaman, hem kendiyle yüzleşir hem de bir kral olmaya layık olup olmadığını keşfeder.

TürFantastikAksiyon
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJames
Wan
OyuncularJason
Momoa
Amber
Heard
Willem
Dafoe

2. Bird Box

2018 Filmleri

Peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri kapalı bir şekilde yola koyulan kadın ve çocuklarının hikayesini konu almıştır. 5 yıl önce başlayan hikayede Malorie ve iki çocuğu başlangıçtan bu zamana hayatta kalmayı başarmıştır. Nehir kenarında terk edilmiş bir evde yaşayan aile bugünlere her şeyi planlayarak gelmiştir. Ailesini güvenli bir yere götürmek isteyen Malorie bir gün yola çıkar. Tek bir hatalarının ölüme sebep olacağını bilen kişilerin yolculuk sırasında gözlerini bağlamaları gerekmektedir. Peki onların peşinde olan hayvan mı, insan mı, yoksa bir canavar mı?

TürKorkuGerilim
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSusanne
Bier
OyuncularSandra
Bullock
Trevante
Rhodes
Sarah
Paulson

3. Ay'da İlk İnsan

2018 Filmleri

1969 yılında Apollo 11, Ay'ın yüzeyine indi. 38 yaşındaki Amerikalı astronot Neil Armstrong artık bir efsaneydi. Tarihin en zor işlerinden birisini üstlenen Armstrong Ay'a ilk ayak basan insan oldu. Uzay filmleri listesinde de yer alan Ay'da İlk İnsan filminde NASA'nın aya ilk ayak basma yolculuğunda yaşadığı olaylar detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. 

Tür BiyografikDram
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDamien
Chazelle
OyuncularRyan
Gosling
Claire
Foy
 Jason
Clarke

4. Meg: Derinlerdeki Dehşet

2018 Filmleri

Uluslararası bir istasyon, deniz altı araçlarıyla derinlere inip bilgi toplamaktadır. Kendilerinin işine çok yarayacak kristal parçasını deniz altı aracıyla tam alacakken bölgenin en büyük ve en tehlikeli köpek balığı tarafından saldırıya uğrayan deniz altı çalışmayacak hale gelmiştir. İçerisindeki insanları kurtarmak için daha önce Meg adındaki bu köpek balığıyla karşılaşmış olan Jonas Taylor'ı çağırırlar. Film, tarih öncesinden kalma bir canavarı durdurmaya çalışan Jonas Taylor'ın hikayesini anlatmaktadır.

Tür AksiyonGerilim
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJon
Turteltaub
OyuncularBing
-bing
Li
Rainn
Wilson
 Jason
Statham

5. Rampage: Büyük Yıkım

2018 Filmleri

Doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği zeki bir goril ile bağ kuran Primatolog Davis Okoye, insanları kendinden uzak tutmayı ve daha çok hayvanlarla iletişim kurmayı sevmektedir. Nazik ve akıllı bir hayvan olan maymun, uygulanan yanlış bir deney sonucunda ölüm makinesine dönüşür. Şehrin altını üstüne getirmeye başlayan maymunu tüm polisler durdurmaya çalışır. Konu ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda bu türde birçok hayvanın yer yüzünde olduğu anlaşılır. 

TürAksiyonMacera
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBrad
Peyton
OyuncularDwayne
Johnson
Naomie
Harris
Malin
Åkerman

6. Bumblebee

2018 Filmleri

Henüz çok genç olan ve 1980'li yıllarda tek başına kalan BumbleBee kendisine verilen bu önemli bilgiyi kimse öğrenmesin diye 1987 yılına kadar kaçmayı başarmıştır. Kendisini sonsuza dek muhafaza edebileceği sakin bir liman bulur. Uzun yıllar boyunca o limanda kalan BumbleBee'yi 18 yaşındaki bir kız yıkık dökük halde bulur ve tamir etmek için kendi atölyesine götürür. BumbleBee'yi çalıştırmayı başaran kız onun bir otomobilden daha fazlası olduğunu görür.

TürAksiyonBilimkurgu
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenTravis
Knight
OyuncularHailee
Stein
-feld
John
Cena
Jorge
Lende
-borg
Jr.

7. Labirent: Son İsyan

2018 Filmleri

Labirent adındaki tesisten kaçmayı başaran Thomas ve arkadaşları tüm polisler tarafından aranmaktadır. Kaçarken arkadaşları Minho'yu polislere kaptıran Thomas ve arkadaşları onu geri almaya karar verirler. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları polislerin peşine düşer. Dünyanın sonu konulu filmler arasında yer alan Labirent: Son isyan filmini mutlaka izlemelisiniz.

TürBilimkurguMacera
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenWes Ball
Oyuncular Dylan
O'Brien
Kaya
Scode
-lario
Thomas
Brodie
-Sangster

8. Arif V 216

2018 Filmleri

Robot olan 216 insan olmanın hayaliyle yanıp tutuşmuştur. Uzaydan çok sevdiği arkadaşı Arif'in yanına gelen 216, insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan bir insan gibi yaşamaya çalışsa da farklılığı herkes tarafından farkedilmektedir. Yeni yaşantısına alışmaya başladığı sürede aşkta kapısını çalar. Robot olduğunu saklamaya çalışan 216 bunu beceremez. Ondan ilham alan bir iş adamı kopyalarını yapacağını söyleyerek 216'yı kandırır. Korkunç planı öğrenen Arif dünyayı ve 216'yı kurtarmak için yola koyulur.

TürKomediBilimkurgu
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenKıvanç
Baru
-önü
OyuncularCem
Yılmaz
Ozan
Güven
Farah
Zeynep
Abdullah

9. High Life IMDb: 5.8

2018 Filmleri

High Life filmi, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış bir grup suçlunun hikayesini konu almaktadır. Sonu ölümle sonuçlanabilecek bir deneye katılmayı kabul ederek kurtulabileceğini öğrenen suçlular şanslarını denemek için kabul ederler. Deneyi kabul eden suçlular başına geleceklerden habersizdir.

TürBilimkurgu
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenClaire
Denis
OyuncularRobert
Pattinson
Juliette
Binoche
André
Benjamin

10. Ready Player One

2018 Filmleri

Ailesini çok küçük yaşta kaybeden Wade Watts, dünyanın gerçek sıkıntılarından kaçmak için zamanının çoğunu The Oasis adındaki bir oyun evreninde geçirir. Öldüğünde tüm servetini bu oyunun içine saklamış bir adam anahtarı bulacak kişiye servetini ve oyunun kontrolünü verecektir. Bir süre sonra dünyadaki çoğu insanın bu oyunu oynamaya başlar ve herkes diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

TürAksiyonBilimkurgu
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSteven
Spielberg
OyuncularTye
Sheridan
Olivia
Cooke
Ben
Mendel
-sohn

11. Adalet 2

2018 Filmleri

2018 yılında serinin ikinci filmi olarak vizyona giren The Equalizer 2’de geçmişinden kurtulmaya çalışan Robert McCall, IA'in gizli operasyon gücündeyken adaleti sağlayabilmenin huzurunu kaybetmiştir. Aksiyon, suç ve gerilim türünde oldukça başarılı bir seri olan Adalet filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

TürDramAksiyon
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAntoine
Fuqua
OyuncularBill
Pull
-man
Pedro
Pascal

Denzel
Washing
-ton

12. Venom: Zehirli Öfke

2018 Filmleri

Son yılların en iyi oyuncuları arasında gösterilen Tom Hardy’nin başrolünde olduğu Venom filminde, baş karakterimiz Eddie Brock, bir gazetede muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı şirketin sahibi ise kötü işlerin peşinde olan birisidir. Brock, kendi idealleri peşinde koşan bir muhabirken, simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Bu olayın peşinde koşarken Venom’un taşıyıcısı olur.

TürAksiyonBilimkurgu
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRuben
Fleischer
OyuncularTom
Hardy
Michelle
Williams
Riz
Ahmed

13. Siyah Panter

2018 Filmleri

Marvel filmleri arasında Avengers kahramanlarının hikayesine katkıda bulunan ve 2018 yılında yayınlanan filmlerinden bir tanesi olan Black Panther, yaşadığı bölgeyi dış güçlerden ve düşmanlardan korumaya çalışan bir süper kahramanın hikayesini anlatmaktadır. Avengers süper kahramanları arasında oldukça önemli bir role sahip olan Black Panter filmini izlemeden önce Marvel Filmleri İzleme Sırası içeriğini de ziyaret etmenizi öneririz.

TürKomedi FantastikBilimkurgu
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenRyan
Coogler
OyuncularChad
-wick
Bose
-man
Michael
B.
Jordan
Lupita
Nyong
-'o

14. Hichki

2018 Filmleri

2018 yılında vizyona giren oldukça etkileyici Hint filmlerinden bir tanesi olan Hichki, Tourette sendromlu genç bir kızın komedi türündeki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Hichki, hayalinde öğretmenlik olan birisidir ve filmde, sahip olduğu hastalık da dahil hiçbir şeyin öğretmen olmak ve hayallerine kavuşmasında engel olamayacağını kanıtlamak zorundadır.

TürBollywoodDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSiddharth
Malhotra
OyuncularRani
Mukherjee
Supriya
Pilgaonkar
Asif
Basra

15. El Royale'de Zor Zamanlar

2018 Filmleri

Karanlık geçmişleri olan 7 yabancı farklı yerlerden farklı farklı hikayelerle yola koyulurlar. Yolları ise Tahoe Gölü’nde bulunan Er Royale otelinde bir araya gelirler. Bir otelde bir araya gelen insanların hepsinin derin gizli sırları bulunmaktadır. Bu gece her şeyin sonu olacaktır ve geçmiş yüzleşip kendilerini kurtarabilmeleri için son bir şans vardır.

TürGerilimPolisiye
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDrew
Goddard
OyuncularChris
Hemsworth
Cynthia
Erivo
Jeff
Bridges

16. Upgrade

2018 Filmleri

2018 yılının bilim kurgu ve gerilim türleri arasında en iyi filmlerden bir tanesi olan Upgrade, yeni nesil teknolojinin nelere sebep olacağı hakkında ilginç bilgiler vermektedir. Aksiyon dolu filmde, uğradığı saldırının ardından felç kalan ve aynı saldırı sırasında karısı kaybeden Grey Trace’nin hayatını anlatmaktadır. Başrolümüzde boyundan aşağısı felç durumdadır. Gery’i düzeltmek isteyen milyarder mucit Gery’in vücuduna yapay zeka implantı takar ve baş kahramanımızın inanılması güçler kazanmasını sağlamıştır. Peki karakterimiz karısının intikamını alacak mıdır?

TürGerilimBilimkurgu
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2018
Yönetmen Leigh
Whan
-nell
Oyuncular Logan
Marshall
-Green
Betty
Gabriel
Harrison
Gilbert
-son

17. Be With You

2018 Filmleri

Kore filmleri hayranı olan okurlarımız için son yılların en etkileyici filmi… Woo-Jin (So Ji-Sub) karısı Soo-A (Son Ye-Jin) öldükten sonra oğlu Ji-Ho'ya (Kim Ji-Hwan) tek başına bakmaktadır ve karısı ölmeden önce bir sene sonra yağmur bir gün içerisinde dönme sözü vermiştir. Dediğini yapar ve tam bir sene sonra ortaya çıkar. Ancak ortada bir durum vardır. Hiçbir şey hatırlamıyordur.

TürRomantikKomediFantastik
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLee
Jang
-Hoon
OyuncularSon
Ye-Jin
Lee
Joon
Hyuk
So
Ji-seob

18. Sessiz Bir Yer

2018 Filmleri

IMDb sıralamasında 2018’da çıkan en iyi filmlerden bir tanesi olan Sessiz Bir Yer filmi, içerisinde dram korku, gerilim ve bilim kurgu türleri bir arada bulunmaktadır. Filmin konusu; İki çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Bu durumun sebebi ise konuşamamaları değildir. Aile, en ufak bir ses bile çıkarmadan yaşamak durumdadır. Ancak bu durum çocukların evin lambasını devirmesiyle son bulur ve ailenin peşinde olan varlığın dikkati çekilmiş olur. 2018 yılında dram ve gerilim türünde bir film izlemek istiyorsanız Sessiz Bir Yer oldukça başarılı bir eserdir.

TürGerilimKorku
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJohn
Krasinski
OyuncularEmily
Blunt
John
Krasinski
Millicent
Sim
-monds

19. Deadpool 2

2018 Filmleri

Marvel filmlerinin en sevilen süper kahramanları arasında bulunan Deadpool, ilk filminin ardından çıkan serinin ikinci filmiyle 2018 yılına damga vurdu. Sinema salonlarını hınca hınç dolduran Deadpool 2’nin konusunda, gelecekten gelen bir düşman olan Cable ile hikayesi konu edinmektedir. Oldukça büyük sürprizler içeren Marvel filminin her dakikasından keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz. Tavsiyemiz, serinin ilk filmini öncelik olarak izlemeniz.

TürKomediMaceraAksiyon
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2018
Yönetmen David
Leitch
OyuncularRyan
Reynolds
Josh
Brolin
Morena
Baccarin

20. Kayıp Aranıyor

2018 Filmleri

2018 filmlerinin genel çoğunluğunu dram ve gerilim filmleri oluşturmuş gibi olacak ki, listemizin bu bölümünde yer verdiğimiz Kayıp Aranıyor filmi dram türünden oldukça başarılı bir yapımdır. Amerika’da çekilen filmde David Kim adındaki başrol oyuncusunun 16 yaşındaki kızı kaybolur. Davaya bir dedektif atanır ve arama işlemleri başlar. David ise kimsenin bakmadığı bir yere bakar. Kızının bilgisayarına… Bilgisayarda kendisini kızına götürecek birçok ipucu yer almaktadır. Gizem ve gerilim dolu filmi izleyerek oldukça güzel bir vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

TürDramGerilim
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAneesh
Chaganty
OyuncularJohn
Cho
 Debra
Messing
Michelle
La

21. Görevimiz Tehlike Yansımalar

2018 Filmleri

IMDb’de en çok oy alan ve sinemada oldukça fazla izlenen 2018 filmlerinden bir tanesi olan Görevimiz Tehlike Yansımalar, serinin en iyi filmleri arasında gösterilmektedir. Filmde, Berlin'deki görevin ters gitmesi sonucunda Ethan Hunt CIA ile ters düşer ve denetimsizliği sebebiyle CIA'in kara listesine girer. Ancak insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkışıyla birlikte herkes zamana karşı bir yarışa koyulur...

TürMaceraGerilimAksiyon
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenChristopher
McQuarrie
OyuncularTom
Cruise
Henry
Cavill
Rebecca
Ferguson

22. Soğuk Savaş

2018 Filmleri

Dram, romantizm ve müzik türünde en iyi 2018 filmleri arasında yer alan bir başka yapım olan Soğuk Savaş filminde ikinci dünya savaşına dönemi işlenmektedir. Filmde, Soğuk Savaş sırasında, Stalinist Polonya’dan Berlin’e, Yugoslavya’dan bohem Paris’in gece kulüplerine uzanan, iki müzik yapan insanın büyük aşkını konu edinmektedir. Siyah beyaz görüntüsüyle klasik bir yapıya bürünen filmde oldukça başarılı bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.

TürRomantikDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenPawel
Pawlikowski
OyuncularJoanna
Kulig
Tomasz
Kot
Borys
Szyc

23. Cadılar Bayramı

2018 Filmleri

1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört genci öldüren Michael Myers ile ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı hapishaneye ziyarette bulunur. Bu sırada yeni bir cadılar bayramı da yaklaşmaktadır ve bu günü uzun bir süredir bekleyen bir kişi vardır. Laurie Strode. Laurie, 40 yıl önce bir Cadılar Bayramı gecesi kendisini öldürmeye çalışan maskeli katil Michael Myers ile yüzleşmek istemektedir. Laurie, Myers’la yüzleşebilmek ve intikamını alabilmek için onun hapishaneden kaçmasını beklemektedir. Sizleri ekrana bağlayacak olan bu film 2018 filmleri arasında damga vuracak yapımlar arasındadır.

TürGerilimKorku
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDavid
Gordon
Green
OyuncularJamie
Lee
Curtis
Judy
Greer
Andi
Matichak

24. İnanılmaz Aile 2

2018 Filmleri

2018 animasyon filmleri listesinde ve en iyi 2018 filmleri arasında yer alan İnanılmaz Aile 2 filmi, 2004 yılında çıkan ilk filminden sonra büyük merak uyandırmıştır. Bir nevi herkesin sevdiği süper aile geri gelmiştir. Uzun bir süre emeklilik yaşayan bu aile tekrardan ortaya çıkan büyük bir tehlike için göreve çağrılır. Sadece çocukların değil yetişkinlerinde soluksuz izleyeceği bu film 2018’in en çok izlenen filmlerinden biri olarak listemizde yer almaktadır.

TürAileMaceraAnimasyon
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBrad
Bird
OyuncularCraig
T.
Nelson
Holly
Hunter
Sarah
Vowell

25. Bohemian Rhapsody

2018 Filmleri

2018 yılına damgasını vuran ve gelmiş geçmiş en iyi filmler listesinde de yer alan Bohemian Rhapsody, Queen grubunun ünlü solisti Freddie Mercury’nin hayatına ışık tutuyor. Film, tüm dünyada bilinen şarkıları ile efsaneler arasında giren Mercury'nin yaşam tarzının kontrolden çıkması ile çıkan iç çatışmaya ve yaşamını tehdit eden hastalığına rağmen yükselişini konu edinir.

TürBiyografikMüzikalDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBryan
Singer
OyuncularRami
Malek
Gwilym
Lee
Lucy
Boynton

26. Yeşil Rehber

2018 Filmleri

Oscar’da En iyi Orijinal Senaryo ödülünü alan Green Book, İtalyan bir Amerikan mahallesinde yaşıyan Tony Lip ile Ünlü Afro-Amerikalı piyanist Dr. Don Shirley’in macera ve dram dolu hikayesini anlatmaktadır. Ünlü müzisyen Manhattan’dan güneye doğru birçok yere gitmeye karar verir. Gideceği yerlere giderken siyahilere düşman olan bölgelerden uzak olmak zorundadır. Bunun için işinin en iyisi olan Tony Lip ile çalışır. İkili bu zorlu yolculuklarında farklılıklarını bir kenara bırakmak ve kendilerini geliştirmek zorundadır.

TürBiyografikDram
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenPeter
Farrelly
OyuncularViggo
Morten
-sen
Mahers
-hala
Ali
Linda
Cardel
-lini

27. Müslüm

2018 Filmleri

Arabesk müziğin en başarılı isimleri arasında gösterilen Müslüm Gürses’in hayatını konu alan “Müslüm” filmi 2018 yılına adeta damga vurmuş ve en iyi Türk filmleri arasında yer almıştır. Şanlıurfa’da başlayan, Adana’da devam eden en sonunda İstanbul’da son bulan hikayede Müslüm Baba’yı başarılı oyuncu Timuçin Esen canlandırdı. Türk sinema severler tarafından oldukça beğenilen yapım ilk iki haftasında 6 Milyon izleyiciye ulaştı. Filmin konusuna biraz değinecek olursak Müslüm, acımasız, kötünün kötüsü, aşağılık bir babanın elinde annesi ve kardeşleri ile yokluk ve sefalet içinde bir yaşam sürmektedir. Bir gün usta saz sanatçısı Limoncu Ali tanışır. Hayatının dönüm noktasını ilk olarak burada yaşar... İleride artık ismi "Müslüm Baba" olarak anılacaktır. 

TürDramBiyografik
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenCan
Ulkay
OyuncularTimuçin
Esen
Zerrin
Tekindor
Ayça
Bingöl

28. Bir Yıldız Doğuyor

2018 Filmleri

Müzikal ve Dram türünde 2018 filmleri arasında oldukça başarılı bir sıralamada olan Bir Yıldız Doğuyor filminde Bradley Cooper ve Lady Gaga yer almaktadır. Filmde, eski yıldız durumundan gittikçe uzaklaşan ve teselliyi içkide arayan bir rock efsanesidir. Jackson bir barda dinlediği sese hayran kalır. Sesin sahibi ise Ally’dir. Jackson tekrardan müziğe aşık olmaya başlar ve Ally’nin şöhretini en tepeye çıkarmak için çabalar. 2018 aşk filmleri türü olarak da izlenebilecek Bir Yıldız Doğuyor filmi, kesinlikle izlenmesi gereken bir yapımdır.

TürRomantikDram
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBradley
Cooper
OyuncularLady
Gaga
Bradley
Cooper
Sam
Elliott

29. Bizim İçin Şampiyon

2018 Filmleri

2018 yılında Türk sinemasına damgasını vuran bir başka yapım olan Bizim İçin: Şampiyon, efsanevi at Bold Pilot'ın büyük başarısı ve o dönemin genç jokeyi Halis Karataş’ın hayat hikayesine odaklanmaktadır. Film aynı zamanda Karataş’ın eşi olacak Begüm Atman'ın unutulmaz aşkları sinemaya aktarılmaktadır. Filmin başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah, Fikret Kuşkan ve Erdem Akakçe yer almaktadır.

TürDramBiyografik
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAhmet
Katıksız
OyuncularEkin
Koç
Farah
Zeynep
Abdullah
Fikret
Kuşkan

30. İntikamcılar: Sonsuzluk Savaşı 1

2018 Filmleri

2018 yılı bilim kurgu ve aksiyon filmleri arasında en çok izlenen filmlerin başında gelen İntikamcılar: Sonsuzluk Savaşı Part 1 filminde Captain America ile Iron Man tarafında bölünen kahramanlarımızı konu alır. Şimdiye kadar sinemada izlediğimiz bütün avengers kahramanları tercih ettiği ekibin yanında dünyayı korumaya çalışmaktadır. En büyük düşman Thanos ise dünyayı yok etmek için sonsuzluk taşlarının peşlerine düşer. Ekibin tamamen birleşmesi gerekmektedir.

TürFantastikAksiyonMacera
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAnthony
Russo
OyuncularRobert
Downey
Jr.
Chris
Hems
-worth
Mark
Ruffalo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum