Netflix Aksiyon Filmleri 2024 - Adrenalin Dolu 35 Film

Netflix'te yayınlanan en iyi aksiyon filmlerini listeledik. İçeriğimizde birbirinden kaliteli Netflix orijinal yapımı aksiyon filmleri de yer alıyor.
Netflix Aksiyon Filmleri 2024 - Adrenalin Dolu 35 Film

Soluksuz İzleyebileceğiniz En İyi Netflix Aksiyon Filmleri Listesi

Sinemanın en çok tercih edilen türleri arasında yer alan aksiyon filmlerini artık Netflix platformunda bulabilirsiniz. Sizler için özenle hazırladığımız en iyi Netflix aksiyon filmleri listesinde yer alan yapımlar hem Unutulmaz En İyi Filmler listesinde hem de mutlaka izlenmesi gereken filmler listesinde yer almaktadır.

Netflix Aksiyon Filmi Önerileri;

1. Yeşil Yılan

Netflix Aksiyon Filmleri
Animasyon filmlerini kim sevmez ki? Kız kardeşini düşmanları olan Fahai’nin pençesinden kurtarmak isteyen bir abla kendisini hiç bilmediği bir dünyada bulur. Kız kardeşini bulmak için mücadele ederken geçmişini hatırlamayan bir adam ile tanışır. Bu adam ve kız kardeşini arayan genç maceralarını nerede sonlandıracaklar?

TürAksiyonMaceraÇin
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAmp
Wong
OyuncularTang
Xiaoxi
Vivian
Lu
QiuQiu

2. Kate

Netflix Aksiyon Filmleri
Tokya’da çalışan acımasız ve duygusuz bir suikastçı, son işinde ölümcül bir şekilde zehirlenir. Hayatının ortasında böyle bir olay yaşaması ile büyük bir intikam duygusu ile yanıp tutuşmaya başlar. Onu zehirleyerek ölüm emrini kimin verdiğini bulmak üzere uğraş verir. Lakin bilmesi gereken bir şey vardır ki intikam almak için yalnızca 24 saati vardır.

TürAksiyonMacera
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenCedric
Nicolas
OyuncularMary
E. Winstead
Jun
Kunimura
Woody
Harrelson

3. Yırtıcı Kuşlar

Netflix Aksiyon Filmleri
Joker ile tüm bağlantılarını koparttığı gibi hedef olan Harley, yaşadıklarını unutmak üzere hareket eder. Bir suç lideri ile mücadele etmek için kadınlardan oluşan bir süper kahramanlar ekibine katılsa da işler her zaman Harley’in hayallerindeki gibi gitmez.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenCathy
Yan
OyuncularMargot
Robbie
Rosie
Perez
Mary
Elizabeth

4. Çin Seddi

Netflix Aksiyon Filmleri
Avrupalı tüccarlar Song hanedanı döneminde Çin’de barut arayışına girmeye başlar. Mükemmel icat olan barutun bulunması her şeyi geliştirecekken, ülkenin kahramanları ile zalim canavarlar arasında hız kesilmez bir savaş başlar. Bu savaşın kazananı ise kim olacak?

TürAksiyonMacera
IMDb5.9
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenYimou
Zhang
OyuncularMatt
Damon
Pedro
Pascal
Jing
Tian

5. Donma Noktası

Netflix Aksiyon Filmleri
Bir polis memuru düşünün. Görevli olduğu mahkum nakil aracı saldırıya uğrayarak polis memurunun tüm planları ayrıldı. Dondurucu bir soğuğun içerisinde kalan polis memuru soğukla baş etmeye çalışırken hem içerideki düşmanlarıyla hem de dışarıdaki düşmanlarıyla büyük bir ölüm kalım savaşına girer.

TürAksiyonİspanyaMacera
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenLluis
Quilez
OyuncularJavier
Gutierrez
Karra
Elejalde
Luis
Callejo

6. Hanna

Netflix Aksiyon Filmleri
Hanna, toplumdan uzak ve suikastçı olarak yetiştirilen genç bir kızdır. Olağan üstü avlanma ve savunma yetenekleri sahip olan genç kız kim olduğunu öğrenmek ister. Gerçek dünyanın ne demek olduğunu bilmezken bu normal hayatı yaşamak onun tek arzusunuz. Arzularının peşinden kaçarak CIA’nın hedefi haline gelir.

TürAksiyonMacera
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenDavid
Farr
OyuncularSaoirse
Ronan
Eric
Bana
Cate
Blanchett

7. Adalet

Netflix Aksiyon Filmleri
Emekliliğine girmiş olan istihbarat ajanı Robert, normal bir hayat sürmek ve dinlenebilmek için her şeyden uzaklaşmaya karar verir. Lakin genç bir hayat kadını Rus mafyasının dikkatini çeker. Robert bu kadını mafya üyelerinden korumak ve kurtarmak için gönülsüzce mesleğine geri döner.

TürAksiyonMacera
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenAntoine
Fuqua
OyuncularDenzel
Washington
Marton
Csokas

8.Xtremo

Netflix Aksiyon Filmleri
Emekli tetikçi… Ölümlerin her birinde parmağı olan üvey kardeşini bulmak üzere harekete geçmek zorundadır. Temposu yüksek ve aksiyonu bol olan bu dizide; emekli tetikçi yanına kız kardeşini ve sorunlu bir genci de alarak üvey kardeşinden intikam almak üzere yola çıkar.

TürAksiyonİspanya
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDaniel
Benmayor
OyuncularTeo
Garcia
Oscar
Jeanada
Oscar
Casas

9. Red Notice (Kırmızı Bülten)

Netflix Aksiyon Filmleri

Aksiyon dolu bir Netflix filmi arıyorsanız Red Notice'i mutlaka izlemesiniz. 2021 yılında gösterime giren bu filmde iki azılı hırsız ve bir FBI ajanının macerası anlatılıyor. Sanat hırsızlarından birini yakalamak amacıyla diğer hırsızla anlaşma yapan bu ajan maceradan maceraya atılarak görevini yapmaya çalışır. Bu sırada hırsızlarda iş başındadır.

TürAksiyonMaceraPolisiye
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRawson
Marshall
OyuncularDwayne
Johnson
Ryan
Reynolds
Gal
Gadot

10. Wrath of Man (İntikam Vakti)

Netflix Aksiyon Filmleri

Gizemli bir aksiyon filmi olan Wrath of Man'da öldürülen oğlunun intikamını almaya çalışan bir adamın hikayesini izliyoruz. Bir bank aracını soyan hırsızlar olay anında orada bulunan bir çocuğu öldürürler. Çocuğun babası ise bu ölümden sorumlu olanları bularak teker teker cezalandıracaktır. Bunun yolu ise para kamyonların güvenlik olarak çalışmaktır.

TürAksiyonGerilim
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenGuy
Ritchie
OyuncularJason
Statham
Holt
McCallany
Josh
Hartnett

11. Army of Thieves (Hırsızlar Ordusu)

Netflix Aksiyon Filmleri

Netflix yapımı Ölüler Ordusu filminden öncesini anlatan Hırsızlar Ordusu adlı filmde basit bir banka memuru olan Ludwig Dieter'in büyük bir kasa hırsızına dönüşmesini izliyoruz. Kasalara karşı ilgisi olan ve dünyanın en büyük kasalarını açma hayali kuran Dieter aldığı bir teklifle şimdiye kadar kimsenin açamadoğı bir kasayı açma fırsatı yakalar. ANcak bu kasaya ulşamak için büyük tehditlere göğüs germelidiriler.

TürAksiyonKomedi
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRawson
Marshall
OyuncularMatthias
Schweighöfer
Nathalie
Emmanuel
Ruby
O. Fee

12. The Old Guard (Ölümsüzlük)

Netflix Aksiyon Filmleri

Yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askerleri konu alan filmde askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu ölümsüz kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Bu filmde ölümsüzler anlayacaktır ki, hayatta ölümden çok daha kötü şeyler vardır.

TürAksiyonBilim Kurgu
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenGina Prince
-Bythewood
OyuncularCharlize
Theron
KiKi
Layne
Matthias
Schoe
-naerts

13. Captain America: Civil War

Netflix Aksiyon Filmleri

Süper kahramanların savaştığı bu filmde Yenilmezler ekibinin fikir ayrılığına düşüp ayrılması konu alınmıştır. Kaptan Amerika ve Iron Man’in ekibinin savaştığı filmde acaba kazanan taraf hangisi olacak?

TürAksiyonFantastik
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenAnthony
Russo
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Scarlett
Johansson

14. Upgrade

Netflix Aksiyon Filmleri

Eşiyle birlikte mutlu mesut yaşayan Grey Trace, acımasız bir saldırıya uğrar. Karısını kaybetmenin acısıyla yaşayan Grey belden aşağı felç olmuştur. Günün birinde milyarder adam Grey’in bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi sunar. Grey’in bedenine STEM adında yapay zeka implantı yerleştirilir. İnsan üstü yetenekler kazanan Grey karısını öldüren ve hayatını mahveden kişilerden intikam almak için işe koyulur.

TürAksiyonGerilim
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLeigh
Whannell
Oyuncular

Logan

Marshall-Green

Betty
Gabriel
Harrison
Gilbertson

15. BumbleBee

Netflix Aksiyon Filmleri

1980’li yıllarda tek başına kalan araba Bumblebee çok genç bir çocuktur. Sürekli kaçmak zorunda kalan Bee, güvenli bir limanda kendini kapatmış, düşmanlardan saklanmaktadır. 18 yaşına basmak üzere olan genç kız Charlie, BumbleBee’yi harap bir halde bulur. BumbleBee’yi atölyesine götürür ve tamir etmek için kolları sıvar. Amacına ulaşan Charlie, BumbleBee’nin bir arabadan daha fazlası olduğunu görür.

TürAksiyonBilimkurgu
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenTravis
Knight
OyuncularHailee
Steinfeld
John
Cena
Jorge
Lendeborg Jr.

16. Spider-Man: Homecoming (Örümcek Adam: Eve Dönüş)

Netflix Aksiyon Filmleri

Yenilmezler ekibi ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter, kendisini kanıtlama isteği ile dolup taşan bir gençtir. May halası ile yaşayan genç Peter, Demir Adam ile olan arkadaşlığını ilerletmiştir. Aklında ise tek bir amaç vardır. O da suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenilir bir hale getirmektir. Vultre adındaki yeni bir düşmanla savaşacak kişi ise genç adam Peter olacaktır.

TürAksiyonMacera
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJon
Watts
OyuncularTom
Holland
Michael
Keaton
Robert
Downey Jr.

17. I Am Legend (Ben Efsaneyim)

Netflix Aksiyon Filmleri

Dünyada yaşanan korkunç bir virüsün sonrasında çok az insan hayatta kalmayı başarmış, her yeri zombiler sarmıştır. Bu virüsün tedavisini çözmek için her gün yeni deneyler yapan Robert Neville, tüm üstün deneyim ve bilgilerine rağmen virüsün önüne geçememiştir. Yavaş yavaş tek başına kaldığını düşünen Robert her gün limandaki radyoya giderek yaşadığının haberini verir. Yanındaki tek dostu köpeğinin zombi köpekler tarafından ısırılıp ölmesiyle Robert’ın hayatı değişir.

TürBilim Kurgu
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenFrancis
Lawrence
OyuncularWill
Smith
Alice
Braga
Charlie
Tahan

18. Extraction

Netflix Aksiyon Filmleri

Marvel Filmleri hayranlarının THOR olarak tanıdığı başarılı oyuncu Chris Hemswort’un baş rolde yer aldığı Extraction, son yıllarda aksiyon filmleri türünde birçok yapımı geride bırakmayı başardı desek abartmış olmayız. Konusuna gelecek olursak; Film, korkusuz ve kaybedecek bir şeyi olmayan paralı asker Tyler’ın aldığı son görevi izleyiciye aktarıyor.

TürAksiyon
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSam
Hargrave
OyuncularChris
Hemsworth
Rudhraksh
Jaiswal
Randeep
Hooda

19. Polar

Netflix Aksiyon Filmleri

Netflix filmleri arasında son yıllarda çıkan başarılı bir yapım olan Polar, James Bond Casino Royale ve Hannibal ile ismini duyuran Mads Mikkelsen’in baş rolde oynadığı efsanevi bir film. Netflix 2019 senesindeki en iyi filmi olarak gösterilen Polar’da, Duncan Vizla, dışarıdan normal bir adam olarak görülse de aslında gerçek çok farklıdır. Duncan dünyanın en iyi suikastçısı olan Black Kaiser'dır. Silah, çatışma, gerilim, intikam ve aksiyon türü filmlerden hoşlanan okurlarımız için Polar, çok doğru bir tercih olacaktır.

TürAksiyonPolisiye
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJonas
Åkerlund
OyuncularMads
Mikkelsen
Vanessa
Hudgens
Katheryn
Winnick

20. Bright

Netflix Aksiyon Filmleri

2017 yılında izleyiciyle buluşan Netflix orijinal içerikleri arasında yer alan Bright, Will Smith, Joel Edgerton ve Noomi Rapace’nin rol aldığı oldukça başarılı bir yapım…Filmde, gelecek zamanda anlatılmaktadır ve o dönemde insanların, orkların, elflerin ve perilerin yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı anlatılmaktadır. Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde birlikte olan iki memurdur. Günün birinde, unutulduğu sanılan bir kutsal emaneti korumak için beraber hareket etmek zorunda kalacaklardır. Aksiyon sahneleri bol eğlencesi yüksek bir film tercih edenler için Bright harika bir tercih olacaktır.

TürAksiyonFantastikGerilim
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDavid
Ayer
OyuncularWill
Smith
Joel
Edgerton
Lucy
Fry

21. Fast and Furios 8 (Hızlı ve Öfkeli 8)

Netflix Aksiyon Filmleri

Hızlı ve Öfkeli film serisinin 8 filmi olan Fast and Furios 8, acımasız bir siber terörist grubun Dom’un ailesine sırtını dönmesini ve kendisi için çalışmasını ister. Bu durumdan Dom’un kaçışı yoktur ancak ailenin diğer üyelerinin de pes etmeye hiç niyeti yoktur. Dom, bir yandan düşmanlarıyla beraber çalışmak zorunda kalırken bir yandan da risk almaktadır.

TürAksiyonGerilim
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenF. Gary
Gray
OyuncularVin
Diesel
Dwayne
Johnson
Jason
Statham

22. World War Z (Dünyalar Savaşı Zombi)

Netflix Aksiyon Filmleri

Zombi filmleri listesinde hikayesiyle oldukça sürükleyici World War Z Zombi Gerry Lane (Bradd Pit) ve ailesinin başından geçenleri konu alıyor. Trafiğin yoğun olduğu bir gün birden büyük bir kaos yaşanır. Arabalar birbirine çarpar, insanlar ortalıkta pervasızca koşuşturmaya başlarlar. Ne olduğunu anlayamayan Lane ailesinde Gerry’inin tek amacı ailesini hayatta tutmaktır. Çok geçmeden insanlığı tehdit eden büyük bir virüs ile karşı karşıya olduklarını anlarlar. Bu durumda en büyük görev eski bir birleşmiş milletler görevlisi olan Gerry’e düşer. Virüsün panzehirini bulmalı, kendisi ve ailesini bu virüsten uzak tutmalıdır.

TürAksiyonBilim kurguFantastik
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenMarc
Forster
OyuncularBrad
Pitt
Mireille
Enos
Elyes
Gabel

23. İtalian Job (İtalyan İşi)

Netflix Aksiyon Filmleri

Netflix filmleri listesinde aksiyon türünde izleyeceğiniz yapımlardan bir tanesi olan ve dünyanın en iyi soygununu anlatan The Italian, Jason Statham, Edward Norton ve Mark Wahlberg ile aksiyona doyacaksınız. En yeni aksiyon filmleri arasında güzel film bulmakta zorlanan okurlarımız için bu aksiyon-soygun filmini Netflix’ten izlemenizi özellikle öneriyoruz.

TürAksiyonGerilimPolisiye
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenF. Gary
Gray
OyuncularMark
Wahlberg
Charlize
Theron
Jason
Statham

24. Outlaw King (Haydut Kral)

Netflix Aksiyon Filmleri

Netflix platformu tarafından çekilen Outlaw King, 14 yy. geçmektedir ve yaşananlar gerçek bir hikayedir. Filmde, İngiltere kralı I. Edward’ın Orta Çağ İskoçyası’nı işgali sırasında, Robert the Bruce’un verdiği mücadelenin ve fedakarlıklarını anlatmaktadır.

TürAksiyonTarihDram
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDavid
Mackenzie
OyuncularChris
Pine
Florence
Pugh
Aaron
Taylor
-Johnson

25. Jack Reacher

Netflix Aksiyon Filmleri

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Tom Cruise’nin başrolünde yer aldığı Jack Reacher filmi, Netflix aksiyon film türleri arasında en çok tercih edilen yapımların başında geliyor. Filmde, Nehir kenarında 5 insan öldürülür. Kısa süre içerisinde katil yakalanır. Sorgu sırasında ise ilginç bir şey ortaya çıkar. Katil, sorgu sırasında tek kelime konuşmaz ve kağıda bir yazı yazar; “Jack Reacher’ı bulun.” Eski bir asker olan Jack Reacher, bu dakikadan sonra olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir.

TürAksiyonGerilimDram
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenChristopher
McQuarrie
OyuncularTom
Cruise
Rosamund
Pike
Robert
Duvall

26. Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi)

Netflix Aksiyon Filmleri

Gizemli sihirbaz Atlas, dünyanın en iyi 4 sihirbazını bir araya toplayarak Mahşerin Dört Atlısı isimli bir ekip kurar. Bu 4 sihirbaz insanlarını aklının alamayacağı büyük gösterilen düzenlemektedir. İlk büyük gösterileri sırasında izleyicilerden birini seçerek dünyanın bir başka ucundaki bankayı soymasını sağlarlar. Kazanılan paralar ise izleyicilerin hesabına aktarılır. Gösteri sırasında ekibin peşine FBI düşer aksiyonu hiç bitmeyecek bir kovalamaca başlar. Netflix’te kullanıcıların izleyebileceği en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesi olan Now You See Me adlı filmin ikinci filmini de kesinlikle izlemelisiniz.

TürAksiyonGerilimPolisiye
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenLouis
Leterrier
OyuncularJesse
Eisenberg
Mark
Ruffalo
Woody
Harrelson

27. John Wick

Netflix Aksiyon Filmleri

Keanu Reeves filmleri arasında son yıllarda büyük başarı elde eden John Wick serisi... Filmde, John Wick, hayallerindeki kadınla tanıştıktan ve evlendikten sonra kirli işleri bırakmış eski bir kiralık katildir. Eşi, kanserden dolayı hayatını kaybeder. John Wick artık yalnızdır. Eşi, ölmeden önce John Wick'e mektup yazmıştır ve yalnız kalmaması için kendisine bir köpek bırakır. Bir akşam evine saldırganlar gelir arabasını çalıp köpeğini öldürür. Arabaya saldıran çetenin, eski patronun oğlu olduğunu öğrenen Wick, intikam peşine düşer.

TürAksiyonGerilim
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenDavid
Leitch
OyuncularKeanu
Reeves
Michael
Nyqvist
Alfie
Allen

28. Mission Impossible: Rogue Nation (Görevimiz Tehlike 5)

Netflix Aksiyon Filmleri

Netflix’te izlenebilecek en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesi de 2015 yılında vizyona giren Mission Impossible 5 filmi… Son yılların en başarılı aksiyon macera filmleri arasında kendisine yer bulan bu film görüntü kalitesi ve muhteşem müzikleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan yapım. Kadrosunda Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames ve Alec Baldwin yıldız oyuncular bulunuyor. Yine imkansız bir görevin peşinde olan Ajan Hunt, bu sefer oldukça bir düşmanla karşı karşıya. Anlatılcak çok bir şey yok. Serinin önceki filmlerini izleyenler, eminiz ki 5. filmide çok beğenecektir.

TürAksiyonMacera
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenChristopher
McQuarrie
OyuncularTom
Cruise
Jeremy
Renner
Simon
Pegg

29. Sherlock Holmes

Netflix Aksiyon Filmleri

Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Robert Downey JR. baş kahramanımız olduğu Sherlock Holmes filmi, Netflix’te izlenebilecek en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesidir. Filmde Robert Downey JR. ve en yakın dostu Watson ( Jude Law) maceradan maceraya atılmaktadır. Aksiyon macera film önerileri arasında sizlere sunacağımız film serisi olan Sherlock Holmes serisini henüz izlemediyseniz Netflix kalitesiyle kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyoruz.

TürAksiyonGerilimSuç
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenGuy
Ritchie
OyuncularRobert
Downey Jr.
Jude
Law
Mark
Strong

30. The Bourne Identity (Geçmişi Olmayan Adam)

Netflix Aksiyon Filmleri

Ajan filmleri türünde son derece etkileyici bir yapım olan Geçmişi Olmayan Adam, aynı zamanda en iyi seri filmleri listesinde yer almaktadır. Netflix’in bünyesine kattığı aksiyon türündeki The Bourne İdenty’nin konusu ise şöyle; Öldü zannedilen CIA'in eski ajanı Jason Bourne’nin tekrardan ortaya çıkması birilerinin planını alt üst etmektedir. Bourne’nin düşmanlarının bilmediği şey ise, kahramanımızın hiçbir şeyi hatırlamamasıdır…

TürAksiyonSuçGerilim
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenDoug
Liman
OyuncularMatt
Damon
Franka
Potente
Chris
Cooper

31. The Revenant (Diriliş)

Netflix Aksiyon Filmleri

19. Yüzyıl Amerika sınırında yaşanan destansı hayatta kalma mücadelesini konu alan Diriliş, seyirciyi 1823 Amerika’sının benzersiz güzelliğine, gizemine ve tehlikesine çekiyor. 12 dalda Oscar’a aday gösterilen filmde Leonardo DiCaprio en iyi erkek oyuncu ödülünü ilk kez alma başarısı gösteriyor. The Reverant adlı filmin konusunda ise 1820’li yıllarda kürkleri için hayvanlara tuzak kuran bir avcı, onu Missouri Nehri kıyısında ölüme terk eden acımasız bir paralı askerden intikam almak için yaşam savaşını anlatmaktadır.

TürAksiyonGerilimDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenAlejandro
González
Iñárritu
OyuncularLeonardo
DiCaprio
Tom
Hardy
Domhnall
Gleeson

32. Pirates of the Caribbean: The Curse of Black Pearl (Karayip Korsanları)

Netflix Aksiyon Filmleri

Aksiyon ve Macera türü film arayanlar Netflix kullanıcılarının platformda mutlaka izlemesi gereken filmlerin başında Pırates Of Carrıbean serisi gelmektedir. Korsanların en iyi Jack Sparrow’un maceralarını anlatan filmde, en hızlı korsan gemisi Siyah İnci, Jack’in düşmanı Kaptan Barbossa tarafından çalınır. Jack artık gemisiz ve yalnızdır. Port Royal kabasında da idam edilmek için zindana atılır. Jack’in bir an önce oradan kurtulması ve Siyah İnci’yi geri alması gerekmektedir. Aksiyon ve macera dolu sahneleriyle izleyiciyi ekran başından kaldırmayan filmin bütün serilerini Netflix platformunda bulabilirsiniz.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenGore
Verbinski
OyuncularJohnny
Depp
Geoffrey
Rush
Keira
Knightley

33. Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları)

Netflix Aksiyon Filmleri

Marvel ve Avengers kahramanlarından bir tanesi olan ve Marvel Filmleri arasında oldukça önemli bir yeri bulunan Guardians Of The Galaxy, Netflix filmleri aksiyon türünde kullanıcılarla buluşuyor. Marvel evreninde oldukça farklı bir yeri olan Guardians Of The Galaxy filmi tamamen uzayda geçen bir yapım. Filmde başrolde bulunan kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca düşman Ronan ile başı derde girer… Bu süreçte, ilerde çok büyük dost olacağı Roket, Groot, Drax ve aşık olacağı Gamora ile tanışır…

TürAksiyonBilim Kurgu
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJames
Gunn
OyuncularChris
Pratt
Zoe
Saldana
Dave
Bautista

34. Triple Frontier

Netflix Aksiyon Filmleri

Narcos’u izleyip Kolombiya’daki uyuşturucu ticareti ve polisler arasında yaşanan kanlı mücadeleyi özleyenler için harika bir film. Ancak bu defa olay oldukça renklidir. Yıllarımı kartellerle mücadeleye adayıp hiçbir şey elde edemeyen 5 özel eğitimli görevli bu defa devletten bağımsız bir operasyon planlar ve yakaladıkları tüm paraya el koymayı amaçlar. Fakat işler çığırından çıkmaktadır.

TürAksiyonSuçGerilim
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJ.C.
Chandor
OyuncularBen
Affleck
Oscar
Isaac
Charlie
Hunnam

35. Black Mirror: Bandersnatch

Netflix Aksiyon Filmleri

Bol Ödüllü diziler arasında yer alan ve Netflix oijinal içeriklerinden bir tanesi olan Black Mirror, bu sefer aynı isimde interaktif bir film ortaya çıkardı. İzleyiciyi adeta içine çeken bir özelliği bulunan Black Mirror: Bandersnatch 1980’li yıllarda geçmektedir. Dizide, genç bir programcının maceraları konu edinilmektedir. Bu genç karakterin yazdığı fantastik roman video oyun haline getirilir ve yapılan bu hareket, karakterimizin hayatının alt üst olmasına neden olur. Genç adam, artık hayatı artık sanal ve gerçek olarak sorgulamaya başlar.

TürAksiyonBilim KurguGerilim
IMDb8.9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDavid
Slad
OyuncularFionn
Whitehead
Craig
Parkinson
Will
Poulter

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum