Netflix Komedi Filmleri 2024 - IMDb Puanı Yüksek 30 Film

Netflix’te yer alan kahkahalar eşliğinde izleyeceğiniz en iyi komedi filmlerini bu yazımızda inceledik. İşte en iyi Netflix komedi filmleri.
Netflix Komedi Filmleri 2024 - IMDb Puanı Yüksek 30 Film

Netflix'te İzleyebileceğiniz Yerli ve Yabancı Komedi Filmleri

Bu liste içeriğimizde sizler için birbirinden komik hikayelere ve oyunculuklara sahip olan komedi filmlerini derledik. Boş zamanınızı eğlenerek geçirmenizi sağlayacak olan bu filmleri hazırlarken IMDb puanlarını göz önüne aldık. İşte Netflix’te yayınlanan en iyi komedi filmleri.

Netflix Komedi Filmleri;

1. Hollyblood

Netflix Komedi Filmleri
Hoşlandığınız kişilerin ilgisini çekmek için neler yapabilirsiniz? Utangaç bir genç hoşlandığı kişinin ilgisini çekebilmek için her şeyi yapar. Bu durumda kendisini vampir rolüne sokan genç gerçek bir ölümsüz ile karşılaşır. Bu ölümsüzün kim olduğunu bilmezken işler hiç de umulduğu doğrultuda gitmez.

TürİspanyaGençlik
IMDb4,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJesus
Font
OyuncularOscar
Casas
Isa
Montalban
Jordi
Sanchez

2. Villada Aşk

Netflix Komedi Filmleri
Julie karakterimizin hayali İtalya’da bir tatil yapmaktır. İtalya Verona'da bir villa kiralar ancak hayali hiç de beklendiği gibi gitmemeye başlar. Hayalindeki tatil, kiralamış olduğu villada sinir bozucu ve çok yakışıklı bir yabancının kaldığını öğrenmesi ile yıkılır. Yabancı ile Julie yavaş yavaş birbirleri ile yakınlaşırken, süreklilik halinde ortaya çıkan laf dalaşları da izleyenleri ekranlara bağlayacaktır. 

TürKomediRomantik
IMDb5.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMark S.
Johnson
OyuncularKat
Graham
Tom
Hopper
Laura
Hopper

3. Torontolu Adam

Netflix Komedi Filmleri
Beceriksiz bir girişimci, meşhur bir suikastçı olan Torontolu Adam ile karşılaşınca hayatta kalmak için asıl tetikçiyle birlikte olur. Hayatta kalma süresinde elinden geleni yapmaya çalışırken hayatta kalmayı başarabilecek mi?

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPatrick
Hughes
OyuncularKevin
Hart
Woody
Harrelson
Kaley
Cuoco

4. İkna

Netflix Komedi Filmleri
Anne Elliot, mütevazı geçmişe sahip çekici bir adamla evlenmemesi için ikna edilir. Lakin sekiz koca yılın sonunda tekrardan yolları kesişen bu ikili kalplerini dinleyip aşkın ateşini bulmak için mücadele etmeye başlarlar.

TürTarihRomantik
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCarrie
Cracknell
OyuncularDakota
Johnson
Cosmo
Jarvis
Nikki
Amuka

5. İyi Katiller Sevgilim

Netflix Komedi Filmleri
Eşinizi ya da karınızı öldürmeyi düşündünüz mü? Lisa ve Lars, ilişkilerinin iyi zamanlarını tamamen geçmişte bırakarak birbirlerine karşı bir gram bile tahammül seviyesi tutamazlar. Onlar, yeniden bağ kurabilmek için ıssız bir dağ evine giderken iki de birbirini öldürmeyi niyetler. Onlar bu planlarını gerçekleştirmek üzere hareket etse de evlerine gelen beklenmedik ziyaretçi ikisinin de hayatını zora sokmaya başlar. 

TürKomediNorveçKorku
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTommy
Wirkola
OyuncularNoomi
Rapace
Aksel
Hennie
Atle
Antonsen

6. Davulun Sesi

Netflix Komedi Filmleri
Walter, bir sinir krizi geçirmesinin ardından şehirden kırsal bir köye yerleşir. Sessiz sakin bir hayat sürmeyi umut eden Walter’ın komşuları ise onu hayallerinden çekip atar. Gürültücü yeni komşularıyla tanışan Walter, sakin hayat umutlarını yok eder.

TürKomediBrezilya
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRoberto
Santucci
OyuncularLeandro
Hassum
Mauricio
Manfrini
Julia
Rabello

7. Hustle

Netflix Komedi Filmleri
‘Sugarman’ lakaplı bir adam İspanya sokaklarında yetenekli kişileri keşfetmek üzere yola çıkar. Bo Cruz isimli bir oyuncuyu NBA’e takımın izni olmadan getirir ve basketbol dünyasında büyük başarılara adım atmaya çalışır. Bu başarıyı kanıtlayabilmek için büyük bir çaba harcanması gerekmektedir.

TürKomediDramSpor
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeremiah
Zagar
OyuncularAdam
Sandler
Juancho
Hernangomer
Queen
Latifah

8. Darlings

Netflix Komedi Filmleri
İçki sorunu olan dengesiz ve öfke nöbetleri geçiren kocasının çizgiyi aşmasının ardından intikam almak için cesaretlenen Badru, annesi ile ilginç ve acemice bir plan yapar. Bu plan suya mu düşecek yoksa mükemmel bir şekilde işleyecek mi bilinmese de ilginç süreçler başlar.

TürKomediDramHindistan
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJasmeet
K. Reen
OyuncularAlia
Bhatt
Shefali
Shah
Vijay
Varma

9. Boş Zaman

Netflix Komedi Filmleri
Fedakarlığı ile bilinen bir ev erkeği, eşi ve çocukları seyahate gidince kendisine yıllar sonrasında kendisine vakit ayırır. Bir erkek olarak kendisine vakit ayırırken parti meraklısı eski bir dostunun araması ile işler değişir. Çılgın bir doğum günü macerası onların hayatına neler katacak?

TürKomedi
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJohn
Hamburg
OyuncularKevin
Hart
Mark
Wahlberg
Regina
Hall

10. Aşk Taktikleri

Netflix Komedi Filmleri
Yakın arkadaşlarınızdan hiç sevgililik hakkında bilgi edindiniz mi? Biri senin için yanıp tutuşsun, aşkından ölsün diye iddialara girer misiniz? Çapkın bir reklamcı ile öz güven patlaması yaşayan blog yazarı arasında sıra dışı bir bağ ortaya çıkar. Blog yazarının uyguladığı taktikler ile çapkın reklamcının hareketleri birbirlerini tamamlayabilecekler mi dersiniz? 

TürTürkRomantik
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenEmre
Kabakusak
OyuncularDemet
Özdemir
Şükrü
Özyıldız
Atakan
Çelik

11. Spoiled Brats (Zengin ve Şımarık)

Netflix Komedi Filmleri

Komedi dolu bu Netflix filminde milyoner bir adam şımarık evlatlarını yola getirmek için bir dizi oyun oynuyor. Tüm varlığını kaybettiğini çocuklarına söyleyen yaşlı adam bu sayede çocuklarının hayata bakış açılarını değiştireceğini düşünür. Parasız kalan evlatlar ise hayatlarını kazanmak için çalışmak zorunda kalırlar.

TürKomedi
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenNicolas
Cuche
OyuncularGerard
Jugnot
Camille
Lou
Artus

12. Yes Day

Netflix Komedi Filmleri

Netflix’in en yeni komedi filmi olan Yes Day’da yılın bir gününde her şeye evet diyen bir ailenin maceralarını izliyoruz. Ebeveynler ve çocuklar arasındaki geçimsizliğe çare arayan aile bireyleri aldıkları bu kararla istenilen her şeye evet diyeceklerdir. Baskıcı bir anne olan Allison’da bu fikri kabul edince komedi dolu olaylar ortaya çıkacaktır.

TürKomediAile
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMiguel
Arteta
OyuncularJennifer
Garner
Édgar
Ramírez
Jenna
Ortega

13. 9 Kere Leyla

Netflix Komedi Filmleri

Türk yapımı Netflix komedi filmlerinden biri olan 9 Kere Leyla’da evlilikleri çıkmaza giren Adem ile Leyla’nın komik macerasını izliyoruz. Evliliklerinin heyecanını kaybeden ikili psikolojik destek aldıkları sırada Adem’in kalbine yeni bir aşk ateşi düşer. Leyla’dan kurtulmak isteyen Adem, Nergis’e sahip olabilmek için türlü oyunların içerisine girecektir.

TürKomedi
IMDb3.7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenEzel
Akay
OyuncularHaluk
Bilginer
Demet
Akbağ
Elçin
Sangu

14. Hubie Halloween

Netflix Komedi Filmleri

Başrolünde Adam Sandler’in rol aldığı bu Netflix komedisinde Hubie Dubios isimli herkes tarafından dalga geçilen bir adamın hikayesi anlatılıyor. İyi karakterli biri olan Hubie’nin hayatı Cadılar Bayramında gerçekleşen bir cinayette adı geçince bir anda değişiyor. Cadılar Bayramını gölgeleyecek olan bu cinayetler sorunu çözülemezse bayram günleri kutlanamayacaktır. Hubie ise Cadılar Bayramı etkinliklerini yapabilmek için bir maceranın içerisine giriyor.

TürKomediKorku
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSteven
Brill
OyuncularAdam
Sandler
Julie
Bowen
Steve
Buscemi

15. MILF

Netflix Komedi Filmleri

40’lı yaşlarına girmiş olan üç arkadaş Fransa’nın güneyinde genç erkeklerle beraber yeni ilişkilere yelken açar. Bu üç arkadaş tatildeyken genç erkeklerle ilişki kurmaya başlarlar. Tatildeyken macera yaşamak isteyen bu kadınlar genç erkeklerle flört ederken kendi hayatları hakkında bazı şeyleri öğreneceklerdir. Paul, Julie ve Markus ise kendi yaşıtlarında kullandıkları basit taktiklerle bu olgun kadınların zayıf noktasını bulmaya çalışırlar. Fransız yapımı olan bu yapım Netflix’te zaman geçirilebilecek komedi filmleri arasında yer alıyor.

TürKomediRomantik
IMDb4.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAxelle
Laffont
OyuncularMarie
-Josée
Croze
Virginie
Ledoyen
Axelle
Laffont

16. Recep İvedik

Netflix Komedi Filmleri

Türk sinema sektöründe benzeri görülmemiş bir şekilde kaba espriler kullanıldığı gerekçesiyle eleştirilen bu film ayrıca bazı kesimler tarafından da çok beğenilmiştir. Filmde bir adam cüzdanını yola düşürür. Başka bir adam ise bu fırsattan yararlanıp tam cüzdanı alıp kaçacakken Recep İvedik karşısına çıkar. Bir süre mücadele ettikten sonra Recep İvedik cüzdanı kapkaççıdan kurtarır. Recep İvedik tam da cüzdanı sahibine vermek üzereyken sahibinin çoktan gitmiş olduğunu görür. Recep İvedik, akşam evinde televizyon seyrederken cüzdanın sahibinin Antalya’lı bir iş adamı olduğunu öğrenir. Bunun üzerine Recep İvedik Antalya’ya doğru yola çıkar ve yolda başına birbirinden komik olaylar gelir.

TürKomediMacera
IMDb4.7
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenTogan
Gökbakar
OyuncularŞahan
Gökbakar
Fatma
Toptaş
Tulug
Çizgen

17. Tall Girl

Netflix Komedi Filmleri

Film uzun boylu olması nedeniyle çevresi tarafından dışlanan genç bir kıza odaklanmaktadır. Jodi, bu zamana kadar gittiği tüm okullarda okulunun en uzun boylu kızı olmuştur. Bu durumundan çok rahatsız olan Jodi, daha fazla dikkat çekmemek için kambur şeklinde durur. Her zaman arkadaşlarının alayına maruz kalan Jodi 16 yılını böyle geçirir. Bir gün okula kendisinden de uzun bir çocuk gelir. Ondan çok etkilenen Jodi, onunla iletişime geçmek ister. Fakat okulun yeni en uzun boylu çocuğa ulaşması için önündeki rakipleri yenmesi gerekmektedir. Fakat rakiplerinin çok güçlü olduğunu bildiği için kendisini şanssız görür. Bu zamana kadar dikkat çekmekten korkan Jodi, bunu değiştirmeye karar verir. Kız kardeşi Harper’in de yardımıyla Jodi kendisini yeniden yaratır.

TürKomediRomantik
IMDb5.2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNzingha
Stewart
OyuncularAva
Michelle
Griffin
Gluck
Luke
Eisner

18. Eltilerin Savaşı

Netflix Komedi Filmleri

Film Sultan ve Gizem adlı iki eltinin bitmek bilmeyen çekişmelerine ve rekabetlerine odaklanıyor. İki genç kadın olan Sultan ve Gizem arasında sürekli çekişme vardır. Bir süre sonra bu çekişmeler bir rekabete dönüşür. Birbirlerinin yaptıklarının altında kalmayan bu ikili kendilerini bir savaşın içerisinde bulur. Birbirleriyle kardeş olan Selim ve Fatih’de bir süre sonra kendilerini bu rekabetin içerisinde bulur. Ayrıca bu eltiler sosyal medyaya da düşkündür. Sultan ve Gizem’in evlilik hayatlarına odaklanılan bu filmde eşlerinin nasıl etkilendikleri gözler önüne seriliyor. Yapım kahkaha dolu sahneleri sayesinde en iyi Netflix komedi filmleri listemize girmeyi başarmıştır.

TürKomedi
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenOnur
Bilgetay
OyuncularGupse
Özay
Merve
Dizdar
Ferit
Aktuğ

19. Wrong Missy (Yanlış Missy)

Netflix Komedi Filmleri

Yanlış Missy, her zaman hayalinde olan bir kadınla tanışan adamın hikayesini konu ediyor. Tim Morris genç bir adamdır. Uzun zamandan beri kendine en uygun olan kadını arayan Tim sonunda onu bulduğunu düşünür. Kadını daha iyi bir şekilde tanıyabilmek için Tim, onu şirketinin düzenlediği geziye davet eder. Fakat daveti yanlış kişiye gönderen Tim, uzun bir süredir beklediği kişinin bambaşka biri olduğunu anlar. Kaliteli hikayesi ve güzel oyunculukları sayesinde bu yapım güzel izleyici yorumlarının yanı sıra sevilen de bir komedi filmi olmuştur.

TürKomedi
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTyler
Spindel
OyuncularDavid
Spade
Lauren
Lapkus
Nick
Swardson

20. The Perfect Date

Netflix Komedi Filmleri

Brooks Rattigan, her şeyin en iyisini isteyen genç bir adamdır. Ancak bu isteklerini gerçekleştirecek kadar parası yoktur. Brooks bunun için önüne çıkan tüm para kazanma fırsatlarını değerlendirir. Brooks, bir gün genç bir kızı dansa çıkarmak için para alınca bunu bir işe dönüştürmeye karar verir. Partnere ihtiyaç duyan zengin kızlara eşlik etmek için uygulama geliştiren Brooks, bu işten beklediğinin üzerinde geri dönüş alır. Şaşalı bir dünyaya giren Brooks, bu süreçte kendisinin değiştiğini fark eder. Bir süre sonra gerçekte kim olduğunu sorgulamaya başlayan Brooks, ne istediğine ve kim olduğuna karar vermek zorunda kalır.

TürKomediRomantik
IMDb5.8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenChris
Nelson
OyuncularNoah
Centineo
Camila
Mendes
Laura
Marano

21. Work It

Netflix Komedi Filmleri

Quinn Ackerman genç bir kızdır ve hayallerindeki üniversiteye gitmenin yolunu arar. Ancak onun üniversiteye kabul edilebilmesi için bir dans yarışmasında iyi bir performans göstermesi gerekmektedir. Hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçen Quinn, yarışmadaki rakiplerini geçmek için bir grup dansçıyı etrafına toplar. Quinn’in artık yapması gereken tek şey dans etmeyi öğrenmektir.

TürKomediMüzikalDram
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLaura
Terruso
OyuncularSabrina
Carpenter
Jordan
Fisher
Liza
Koshy

22. Holidate

Netflix Komedi Filmleri

Holidate, bayram günlerinden nefret eden Sloane ve Jackson’ın hikayesini konu ediyor. Yalnız oldukları için bayramlarda aileleri tarafından rahatsız edilen ikili, beğenmedikleri randevularla uğraşmaktadır. Bu ikilinin aklına birbirleriyle tanıştıktan sonra zekice bir fikir gelir. Sloane ve Jackson bir yıl boyunca bayramlarda ailelerine sevgiliymiş gibi rol yapmaya karar verirler. Klasik komedi filmlerinden konu anlamında farklı olsa da güzel bir hikayeye sahip olan bu yapım izleyicilerinden olumlu geri dönüş almıştır.

TürKomediRomantik
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJohn
Whitesell
OyuncularEmma
Roberts
Luke
Bracey
Kristin
Chenoweth

23. The Prom

Netflix Komedi Filmleri

Film Tony ödüllü Broadway müzikalinin sinemaya uyarlanmış halidir. The Prom filmi, okul balosuna katılmalarına izin verilmeyen bir eşcinsel çiftin hikayesini konu ediyor. Dee Dee Allen, müzikal biyografisi başarılı olamayınca gözden düşmeye başlar. Kamusal imajını düzelmek için arkadaşlarıyla bir araya gelen Dee Dee, Emma adlı bir lise öğrencisine yardım etmeye karar verirler. Indiana Lisesi’nde bir öğrenci olan Emma, mezuniyet balosuna kız arkadaşı Alyssa ile gitmek istiyordur fakat okul ise buna izin vermiyordur. Emma ve Alyssa’nın baloya birlikte gidebilmesi için iki grup zorlu bir mücadeleye girer.

TürKomediMüzikal
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRyan
Murphy
OyuncularMeryl
Streep
James
Corden
Nicole
Kidman

24. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi

Netflix Komedi Filmleri

Son dönemde Türk sinemasının özgün senaryosuyla öne çıkan yapımlardan biri olan Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi filmi birbirleriyle bağlantısı olan yedi karakterin bir günde başına gelen olaylarını anlatmaktadır. Temposu ve kurgusuyla güzel işe imza atan bu filmde Şafak Sezer adeta destan yazmaktadır. Şafak Sezer’in göstermiş olduğu performans gerçekten de alkışa değer. Film güzel kurgusu ve kaliteli oyuncuları sayesinde Netflix’te yayınlanmış en iyi komedi filmlerinden birisi olmuştur.

TürKomediAksiyon
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenAtıl
İnaç
OyuncularŞafak
Sezer
Ali
Sürmeli
Hakan
Ural

25. Shaft

Netflix Komedi Filmleri

Film en yakın arkadaşını öldürenleri ortaya çıkarmak için babasından yardım alan ve onunla aşılması zor bir mücadeleye giren bir adamın hikayesi konu ediyor. MIT diplomalı bir siber güvenlik uzmanı olan John Shaft Jr. (JJ)’nin en yakın arkadaşı öldürülmüştür. Bu olay sonrasında JJ büyük bir yıkıma uğrar. JJ, suçluların ortaya çıkarılması için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaktır ve bunun için babasından bir eğitim alır. Çocukluğunda onun yanında olamayan John Shaft hem oğlunu korumak ister hem de Harlem’in bataklıklarında ona yardımcı olmaya karar verir. Bol aksiyonlu komedi filmlerinden biri olan bu yapım boş zamanınızda izleyebileceğiniz güzel içeriklerden birisidir.

TürKomediPolisiyeAksiyon
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTim
Story
OyuncularSamuel L.
Jackson
Jessie T.
Usher
Regina
Hall

26. Cinayet Süsü

Netflix Komedi Filmleri

Türk polisiye filmleri arasında yer alan Cinayet Süsü filmi gizemli bir şekilde insanları öldüren bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet bürosu ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser yardımcısı Alaattin, komiser Salih ve Asuman sıra dışı bir vakayla karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetlerin peşinde olan ekip bu olaylardan herhangi bir delil ya da ipucu bulamaz. Cinayetlerin giderek artması ve basının bu konu üzerinde çok durması ekibin üzerindeki baskıyı arttırır. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü ise bu vakada kendilerine yardımcı olacak olan suç uzmanı Dizdar Koşu’yu ekibe katar.

TürKomediPolisiye
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenAli
Atay
OyuncularUğur
Yücel
Binnur
Kaya
Cengiz
Bozkurt

27. Jumanji: Welcome to the Jungle (Jumanji: Vahşi Orman)

Netflix Komedi Filmleri

Dört arkadaş bir konsol oyunu bulur fakat bu oyunun adını aralarından kimse daha önceden duymamıştır. Heyecanlı bir şekilde bu oyunu kurcalamaya başlayan dört arkadaş kendilerini vahşi ormanda bir avatarın içinde bulurlar. Kısa bir sürenin ardından çocuklar Jumanji ile oynadıklarını düşünürler ve kendilerinin de oyunun içerisinde olduklarını keşfederler. Çocuklar eğer dışarı çıkmak istiyorlarsa hayatlarının en zorlu macerasına çıkmak zorundadırlar. Aksiyonuyla, fantastik öğeleriyle bu yapım boş zamanlarda izlenebilecek güzel komedi filmlerinden birisidir.

TürKomediAksiyonFantastik
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJake
Kasdan
OyuncularDwayne
Johnson
Jack
Black
Kevin
Hart

28. Düğün Dernek

Netflix Komedi Filmleri

Sivas’ın Esenyurt köyünde hayatını devam ettiren İsmail’in oğlu Tarık bir gün yurt dışından evine döner. İlk zamanlarda memleket hasreti zannedildiyse de Tarık’ın bu gelişinin arkasındaki gerçek ortaya çıkar. Tarık Letonya’da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede yaşayabilmek için tek yolu onların evlenmeleridir. Tarık’ta bu yüzden memlekete babasının iznini almaya gelir. Fakat babası Tarık’ı düğünsüz evlendirmemeye kararlıdır ve acele bir şekilde düğün organize eder. İlk önce planları bir otel düğünü olsa da işler sarpa sarar ve köy meydanında bir düğün hazırlarlar. Fakat düğün gecesi devenin üzerindeki gelin kaybolur. Tüpçü Fikret ve Çetin kızın Rusya’dan gelen bir mafyanın kaçırdığını öğrenir. Türk sinema sektörünün en kaliteli işlerinden birisi olan bu yapım Netflix’te yayınlanmış en iyi komedi filmlerinden birisidir.

TürKomedi
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenSelçuk
Aydemir
OyuncularAhmet
Kural
Murat
Cemcir
Rasim
Öztekin

30. To All the Boys I've Loved Before (Sevdiğim Tüm Erkeklere)

Netflix Komedi Filmleri

On altı yaşında genç bir kız olan Lara Jean, her kız gibi birilerini sevmektedir. Fakat onun sevdiği kişilerle olan iletişimi mektuptan ibarettir. Lara, sevdiği her çocuk için bir mektup yazmıştır. Nasıl olsa kimse okumaz diye Lara, asla söylemeyeceği duyguları mektuba yazar. Lara, bu zamana kadar beş mektup yazmıştır ve hepsini odasındaki bir kutuda saklamaktadır. Bir gün kutudaki mektuplar gizemli bir şekilde sahiplerine postalanır. Bir anda Lara’nın aşk hayatı yolundan çıkar. Lara’nın sevdiği çocuklar kendileri hakkında onun neler düşündüğünü öğrenmiştir. Fakat bu mektupları kim göndermiştir.

TürKomediRomantik
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSusan
Johnson
OyuncularLana
Condor
John
Corbett
Noah
Centineo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum