Netflix’te İzleyebileceğiniz En İyi 30 Hint Filmi | 2024

Netflix online film ve dizi izleme platformu üzerinden izleyebileceğiniz en iyi hint filmlerini listeledik. İşte en iyi Hint filmleri...
Netflix’te İzleyebileceğiniz En İyi 30 Hint Filmi | 2024

En İyi ve En Yeni Hint Filmleri Listesi

Netflix’te yayınlanan yüzlerce Hint yapımı filmden en iyi ve en yüksek IMDb puanına sahip olanları listeledik. İşte Bollywood’un en iyi filmlerinin ve Netflix Orijinal yapımı filmlerin yer aldığı En iyi Hint yapımı Netflix filmleri listesi…

Netflix Hint Filmleri;

1. Gangubai Kathiawadi

Netflix Hint Filmleri

1950’lerin Hindistan’nın da yaşayan ve sevgilisi tarafından oyuncu olacağı iddiası ile kandırılıp geneleve satılan bir kadın düşünün. Ganga zamanla; insanların dar görüşlü olmasına sinirlenerek bu durumu ortadan kaldırmak için yeraltı dünyasında var olan bağlantılarını kullanarak harekete geçer.

TürSosyal
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSanjay
L. Bhansali
OyuncularAlia
Bhatt
Vijay
Raaz
Seema
Pahwa

2. Aşk Benim Soyadım

Netflix Hint Filmleri

Yeni evli çiftler ne kadar da güzel görünürler değil mi? Bu dizimizde yeni evli çift, eşsiz bir fırsattan dolayı ayrı yaşamak zorunda kalırlar. Uzak mesafe ilişkilerine benzer uzak mesafeli evlilikleri; akraba zorluklarının yanında şamataları da meydana getirir.

TürRomantikKomedi
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenVivek
Soni
OyuncularSanya
Malhotra
Abhimanyu
Dassani

3. Kaykaycı Kız

Netflix Hint Filmleri

Hindistan’ın kırsalında yaşayan bir genç, çocukluğundan bu yana kendisinde var olan bir yeteneğini keşfeder. Kaykay kaymak onun hayatını baştan sonra değiştirecekken yarışmalara katılmayı da hayal eder. Lakin bilmediği bir şey vardır ki Hindistan’ın kültürel değerleri gereği bu hayallerine kavuşması için düşünüldüğünden de fazla engel onu beklemektedir.

TürSosyal AileDram
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMajari
Makijany
OyuncularRachel
Saanchita Gupta
Amy
Maghera
Shafin
Patel

4. Darlings

Netflix Hint Filmleri

İçki sorunu olan dengesiz ve öfke nöbetleri geçiren kocasının çizgiyi aşmasının ardından intikam almak için cesaretlenen Badru, annesi ile ilginç ve acemice bir plan yapar. Bu plan suya mu düşecek yoksa mükemmel bir şekilde işleyecek mi bilinmese de ilginç süreçler başlar.

TürKomediDram
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJasmeet
K. Reen
OyuncularAlia
Bhatt
Shefali
Shah
Vijay
Varma

5. Mimi

Netflix Hint Filmleri

Küçük kasabada yaşayan genç aktris adayı, kendilerine taşıyıcı anne arayan bir çiftin dileğini ve isteğini kabul eder. Çiftin bebeğini doğurmayı kabul etse bile hiç beklemediği şeyleri yaşamaya başlar.

TürBollywoodKomediDram
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRajesh
Bhatia
Laxman
Utekar
OyuncularKriti
Sanon
Pankaj
Tripathi
Sai
Tamhankar

6. Gunjan Saxena The Kargil Girl 

Netflix Hint Filmleri

Gunjan Saxena The Kargil Girl filminde Hindistan’ın ilk kadın savaş pilotunun Kargil savaşı sırasında yaşadıkları anlatılıyor. Genç ve umut vadeden bir kadın olan Gunjan Hava Kuvvetleri girerek eğitim almaya başlar. İlk savaş deneyimi ise ülkesi için zorlu geçen Kargil Çarpışmasıdır. Netflix’te yayınlanan bu Hint filmi uzunca bir süre Top 10 listesinde kalmayı başarmıştır.

TürAksiyonDramBiyografi
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSharan
Sharma
OyuncularJanhvi
Kapoor
Pankaj
Tripathi
Angad
Bedi 

7. Guilty 

08-121.Netflix Hint Filmleri

Netflix orijinal yapımı bu Hint filminde erkek arkadaşının bir kadına tecavüz ettiği söylentileri sonrası gerçeğin peşine düşen genç bir kız konu ediliyor. Yakışıklı bir üniversiteli genç okulun hiç tanınmayan kızlarından birine tecavüz etmekle suçlanır. Genç adamın sevgilisi ise bu konuda şüpheli bir yaklaşım sergiler ve gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışır.

TürGerilimDram
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRuchi
Narain
OyuncularKiara
Advani
Taher
Shabbir
Akansha Ranjan
Kapoor 

8. Choked 

Netflix Hint Filmleri

Netflix’te yayınlanan en iyi Hint filmleri arasında yer alan Choked maddi zorluklar çeken ve tüm ailesinin yükünü sırtlayan bir banka çalışanı kadının hikayesini anlatıyor. Kocası işsiz olan genç kadın ne kadar çalışsa da ailesine bakmakta zorlanmaktadır. Bir gün evinde bulduğu para kaynağı tüm hayatını değiştirecektir.

TürDram
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAnurag
Kashyap
OyuncularSaiyami
Kher
Roshan
Mathew
Amruta
Subhash

9. Class of ’83 

Netflix Hint Filmleri

2020 yılının en iyi Hint filmi olarak gösterilen Class of ’83 haksız yere rütbesi elinden alınan tecrübeli bir polis memurunun intikam planlarını anlatıyor. Teşkilat içerisindeki yozlaşmayı fark eden polis memuru hem bu çeteyi çökertmek hem de kendini kurtarmak için özel eğitime aldığı 5 kişiyi suikastçı olarak yetiştiriyor.

TürAksiyonSuçDram
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAtul
Sabharwal
OyuncularBobby
Deol
Anup
Soni
Joy
Sengupta

10. Kabir Singh

Netflix Hint Filmleri

Dram türünde izlenilesi filmlerden biri olan Kabir Singh’de saygın bir cerrahın kız arkadaşı ile olan ilişkisinin son bulmasıyla başlayan bunalım ve depresyon dönemi konu edilmiştir. Asabi bir karaktere sahip olan genç adam yaşadığı acılar sonrası...

TürDramRomantik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSandeep
Reddy Vanga
OyuncularShahid
Kapoor
Kiara
Advani
Nikita
Dutta

11. The Body 

Netflix Hint Filmleri

Gizem ve gerilim dolu bu filmde bir cinayet dedektifinin morgdan kaybolan cesedin peşine düşmesi ve bu süreçte yaşadığı garip olaylar anlatılıyor. Zeki bir adam olan genç dedektif kaybolan cesedi bulmak için maruz kaldığı akıl oyunlarını bir bir çözmek zorundadır.

TürGerilimGizem
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJeethu
Joeph
OyuncularEmraan
Hashmi
Rishi
Kapoor
Sobhita
Dhulipala

12. Badla 

Netflix Hint Filmleri

Netflix yapımı Badla filminde genç bir kadının cinayet şüphelisi olarak tutuklanması ve onu kurtarmaya çalışan ünlü avukat Badal Gupta’nın hikayesi anlatılıyor. Naina Sethi isimli kadın sabah uyandığında sevgilisini yanında öldürülmüş vaziyette bulur ve otel odasının kapısı da kilitlidir. Polislerin tutukladığı genç kadını kurtarmak için gelen avukat Badla kızın ifadesinde gördüğü boşluklar sebebiyle suçsuzluğu konusunda şüpheye düşer.

TürGerilim
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSujoy
Ghosh
OyuncularAmitabh
Bachchan
Tapsee
Pannu
Tony
Luke Jr.

13. Pad Man 

Netflix Hint Filmleri

Son yılların en iyi Hint filmleri arasında yer alan Padman yaşanmış bir hikayeyi beyazperdeye aktarıyor. Filmde girişimcilik örneği gösteren bir adamın tüm aşağılama ve dışlanmaya rağmen yapmak istediği ucuz ve hijyenik pedi tasarlamasını izliyoruz. Ailesi ve karısı tarafından da desek görmeyen adam başta yakınlarını olmak üzere Hindistan’da ki tüm kadınların ihtiyacı olan bu hijyenik ürünü ortaya çıkarmaya çalışır.

TürKomediDramMotivasyon
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenR. Balki
OyuncularAkshay
Kumar
Radhika
Apte
Sonam
Kapoor

14. Mom

Netflix Hint Filmleri

Netflix orijinal yapımı bu filmde kızına yapılan cinsel saldırının intikamını almak isteyen bir annenin yaptıklarını izliyoruz. Genç kız katıldığı bir partide 4 kişinin cinsel saldırısına uğrar. Failler kısa sürede hapse girmekten kurtulur. Bunu öğrenen öfkeli anne yapılanların hesabını sormak için harekete geçer.

TürGerilimSuçİntikam
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenOscar
Pedraza
OyuncularAlberto
Ammann
Luis
Callejo
Barbara
Goenaga

15. Secret Superstar

Netflix Hint Filmleri

Henüz lise çağında bir kız olan Hamra şarkı söylemeyi çok sevmektedir fakat baskıcı babası onun hayallerine ulaşmasını engellemektedir. Annesinin sağladığı ufak imkanlarla şarkı söylemeye başlayan Insu yüzü kapalı bir şekilde çektiği Youtube videosuyla tanınır. Durumu öğrenen babası genç kızın gitarını kırar ve hayallerine son verir. Üzüntü içerisinde olan Insu’yu kurtaracak haber ise ülkenin en önemli yıldızı olan Shakti Kumar’ın Insu’yu keşfetmesi olacaktır.

TürMaceraBollywood
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenAdvait
Chandan
OyuncularZaira
Wasim
Aamir
Khan
Meher
Vij

16. Lust Stories 

Netflix Hint Filmleri

Netflix orijinal yapımı etkileyici bir film olan Lust Stories filmi Hintli 4 büyük yönetmenin Hindistan’da ki ilişkileri resmettikleri kısa filmlerin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. Aşk, sevgi, cinsellik ve arkadaşlık gibi konuların işlendiği filmi sadece Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

TürDramDuygusal
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenZoya
Akhtar
Dibakar
Banerjee
Karan
Johar
OyuncularVicky
Kaushal
Bhumi
Pednekar
Radhika
Apte

17. Yeh Ballet 

Netflix Hint Filmleri

Netflix’in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu Yeh Ballet filmi iki genç dansçı erkeğin hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılıyor. Tek hayalleri bale yapmak ola Mumbai’li iki genç dans edebilmek için ailelerinden ve etraflarından birçok ayıplama almalarına rağmen amaçlarından vazgeçmezler. Başrolünde Julian Sands ve Manish Chauhan’ın rol aldığı Hint filmini sadece Netflix’te izleyebilirsiniz.

TürDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSooni
Taraporevala
OyuncularJulian
Sands
Sarah
Jane Dias
Jim
Sarbh

18. Dil Chahta Hai 

Netflix Hint Filmleri

Türkçeye "Kalbin Arzusu" diye geçen ve başrolünde Bollywood'un başarılı aktörü Aamir Khan’ın rol aldığı filmi Netflix'in Hint filmleri listesinde  adeta bir baş yapıt. 2001 yapımı filmde aşk hakkında farklı düşüncelere sahip üç yakın arkadaşın hikayesi anlatılmaktadır. Her gördüğü kıza aşık olan Samer, aşka inanmayan Akash ve hislerini bir türlü açık edemeyen Siddharth aşk başa gelince ayrılmak zorunda kalırlar. Ancak bir gün tekrar bir araya geleceklerdir.

TürDramBollywood
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenFarhan
Akhtar
OyuncularAamir
Khan
Saif Ali
Khan
Akshaye
Khanna

19. Barfi! Aşkın Dile İhtiyacı Yoktur 

Netflix Hint Filmleri

Bollywood’un ünü tüm dünyaya yayılan efsanevi filmi Barfi sağır ve dilsiz olmasına rağmen umut dolu sevecen Barfi’nin hikayesini konu edinmiştir. Doğuştan özürlü olan Barfi şen şakrak ve de haylaz bir çocukluk geçirir yaşı büyüdüğünde ise yaşadığı şehre yeni taşınan Shruti Ghosh isimli bir kıza aşık olur. Ancak kız 3 ay içinde başkasıyla evlenecektir. Kızın ailesi tarafından da istenmeyen Barfi sevdiğini alamayacaktır Yıllar sonra Shruti ve Barfi tekrar bir araya gelecektir. Ancak bu sefer Barfi’nin kalbinde başka birisi vardır. Başrolünde Ranvir Kapoor ve Priyanka Chopra Jonas’ın rol aldığı filmi Netflix’te izleyebilirsiniz.

TürDram
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenAnurag
Basu
OyuncularRanbir
Kapoor
Priyanka
Chopra Jonas
Roopali
Ganguly

20. Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan’da 

Netflix Hint Filmleri

Bollywood’un en iyi ve en sevilen filmlerden biri olan Lagaan senaryosunda bir özgürlük mücadelesini anlatıyor. Hindistan’ın İngiliz işgali altında olduğu yıllarda çiftçilerden toplanan Lagaan isimli bir vergi kuraklık sebebiyle köylülere ağır gelir. İngilizlerden rica edip verginin kaldırılmasını isteyen köylülere İngilizlerden bir kriket maçı teklifi gelir. Ancak köyde kimse kriket oynamayı bilmemektedir. Bhuvan isimli genç bir adam önderliğinde başlayan macera Köylüler için bir kurtuluşun başlangıcı olacaktır.

TürDramKomediBollywood
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenAshutosh
Gowariker
OyuncularRaghubir
Yadav
Paul
Blackthorne
Rachel
Shelley

21. PK 

Netflix Hint Filmleri

Aamir Khan filmleri arasında gelmiş geçmiş en çok izlenen yapımlardan bir tanesi olan, PK filminde bilim kurgu türünden yararlanılarak dinlere ve dünya düzenine güzel bir eleştiri getirilmiştir. Filmde başka bir gezegenden gelen P.K’in tanrıyı bulma çabası konu ediniliyor. Dünyalılar gibi yaşamayan P.K geri dönme yolunu kaybedince uzunca bir süre dünyada kalmak zorunda kalır.

TürBilim Kurgu
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRajkumar
Hirani
OyuncularAamir
Khan
Anushka
Sharma
Sanjay
Dutt

22. Pink 

Netflix Hint Filmleri

Gerilim dolu senaryosunda bir mahkeme sürecini anlatan filmde Rajveer Singh isimli bir adam sarhoş olduğu bir sırada 3 kıza sarkıntılık eder. Kızların açtığı dava ile zor duruma düşen Rajveer Singh’in tek kurtuluşu ise iyi bir avukattır. Bipolar bozukluktan muzdarip Deepak Sehgal ile anlaşan Rajveer Singh kurtuluşunu mucize olarak görse de Deepak Sehgal mahkemede kızları bir hayli zorlayacaktır. Pink Netflix’te en çok izlenen hint filmlerinden biridir.

TürGerilimBollywood
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenAniruddha Roy
Chowdhury
OyuncularTapsee
Pannu
Amitabh
Bachchan
Piyush
Mishra

23. Article 15 

Netflix Hint Filmleri

Hindistan’ın kırsal kesimlerinde görev yapan ve bir hayli başarılı olan polis memuru Ayan Ranjan burada 3 genç kızın kaçırılma davasını yürütmektedir. Yaptığı çalışmalar neticesinde kast sistemindeki adaletsizliği ve düzensizliği fark eden Ayan sisteme karşı büyük bir savaş verecektir. Article 15 filmini Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

TürDram
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenAnubhav
Sinha
OyuncularAyushmann
Khurrana
Isha
Talwar
Sayani
Gupta

24. Guilty 

Netflix Hint Filmleri

Gerçek bir hikayeden esinlenerek senaryoya aktarılan Guilty filminde 14 yaşındaki küçük kız Shruti ve aile çalışanları Khempal’ın esrarengiz bir şekilde öldürülmeleri anlatılıyor. Açılan soruşturma ise bir hayli karışık ve uzun olacaktır. Çelişkili ifadeler, yalan sözler, araştırmalar ve soruşturmanın devamlılığı filmin konusunu oluşturmaktadır. Netflix üzerinden izleyebileceğiniz Guilty filmi IMDb’de 8.2’lik yüksek puanıyla dikkat çekiyor.

TürGerilimDram
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenMeghna
Gulzar
OyuncularIrrfan
Khan
Konkona
Sen Sharma
Neeraj
Kabi

25. Rang De Basanti 

Netflix Hint Filmleri

Onu Sarıya Boya olarak da bilinen Hint filminde Sue isimli genç bir kız İngiliz bir araştırmacı olup Hint kültürüne ilgi duymaktadır. Dedesinin günlüklerinden yola çıkarak Hindistan’a gidip orada bir belgesel çekmek isteyen Sue Üniversite öğrencilerinden bir oyuncu grubu toplamaya çalışır. Ancak bir sorun vardır ki gençlerin hepsi kendileri olmak yerine Batı kültürünün taklitçiliğini yapmaktadırlar.

TürDramTarih
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenRakeysh
Omprakash Mehra
Rakesh
Mehra
OyuncularOm
Puri
Anupam
Kher
Kiron
Kher

26. Andhadhun 

Netflix Hint Filmleri

Bollywood’un en dikkat çekici yapımlarından biri olan Andhadhun filminde görme engelli bir sanatçının şahit olmadığı bir suçun içerisine sürüklenmesi ve hayatının değişmesi anlatılıyor. Akash görme engelli bir piyanist olup bir gün 70’li yılların ünlü şarkıcısı Pramod Sinha ile tanışır. Bu tanışma esnasında Sinha’nın karısı için hazırladığı süprize katılmak için davet alan Andhadhun bu işi kabul eder. Doğum günü akşamı Sinha’nin evine giden Andhadhun’un hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

TürGerilimKomedi
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSriram
Raghavan
OyuncularAyushmann
Khurrana
Radhika
Apte

27. Super Deluxe 

Netflix Hint Filmleri

Hindistan’ın ünlü yönetmenlerinden Thiagarajan Kumararaja’nın yönetmenliğini yaptığı Super Deluxe filminde farklı hayatlar yaşayan 4 kişilik bir hikayeyi anlatıyor. Filmde sadakatsiz yeni evli bir eş, Yabancı bir baba, rahip ve öfkeli bir oğul şimdiye kadar yaşadıklarıyla bir gün içerisinde kaderin bir oyunuyla yüzleşecektir.

TürGerilim
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenThiagarajan
Kumararaja
OyuncularVijay
Sethupathi
Fahadh
Faasil
Samantha
Ruth Prabhu

28. Dangal 

Netflix Hint Filmleri

Gelmiş geçmiş en iyi filmler listesinde de yer alan oldukça başarılı bir yapım. Filmin hikayesinde ski bir güreşçi olan Mahavir Singh Phogat ile kızları anlatılıyor. Eski bir güreşçi olan Mahavir hep bir erkek oğlu olmasını ister çünkü onu güreşçi yapmaya kararlıdır. Ancak Mahavir’in 2 tane kızı olur. Tüm baskılara rağmen kızlarını güreş dalında yetiştiren Mahavir onların Olimpiyatlarda madalya kazanmasını sağlar. Biyografi ve Spor filmleri türünden hoşlanan okurlarımız için, Netflix filmleri arasında da yer alan Dangal, gerçekten kaliteli bir tercih olacaktır.

TürBiyolojikDövüşSpor
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenNitesh
Tiwari
OyuncularAamir
Khan
Sakshi
Tanwar
Fatima
Sana Shaikh

29. Taare Zameen Par 

Netflix Hint Filmleri

Ünlü aktör Aamir Khan’ın hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Taare Zameen Par filminde problemli bir çocuk ve onun hayatını değiştiren bir öğretmenin hikayesi anlatılıyor. Okulda dersleri kötü olan ve arakadaşları tarafından sürekli dalga geçilen Ishaan özel bir çocuktur ancak bunu ailesi dahi fark edememiştir. Tam okuldan atılacağı sırada okula yeni gelen resim öğretmeni Ram Shankar küçük çocuğun sırrını çözecektir. Bu sayede Ishaan’ın hayatı değişir ve küçük çocuk hayata yeniden tutunur. Duygu dolu bir film olan Taare Zameen Par’ı Netflix’te izleyebilirsiniz.

TürDramBollywood
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenAamir
Khan
OyuncularAamir
Khan
Darsheel
Safary
Tisca
Chopra

30. Visaaranai 

Netflix Hint Filmleri

8.5’lik yüksek IMDb puanı ile dikkat çeken ve M. Candra Kumar’ın gerçek yaşam hikayesinden alınan filmde bir grup göçmen işçinin hikayesi anlatılıyor. İşlemedikleri bir suçtan dolayı hapse atılan ve sorgu sürecinde işkence edilen gençlerin yaşadıklarını gözler önüne seren film etkileyici sahneleriyle dikkat çekiyor. Yapılan işkencelere rağmen sonuna kadar direnen ve suçsuz olduğunu söyleyen gençler polis tarafından bir komplonun içerisine atılmışlardır.

TürGerilimDram
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenVetrimaaran
OyuncularDineshSamuthirakaniAnandhi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum