Netflix İspanyol Filmleri 2024 - İzlenmesi Gereken 17 Film

Netflix en çok izlenen İspanyol filmlerini bir araya getirdik. İşte senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla öne çıkan en iyi Netflix İspanyol filmleri...
Netflix İspanyol Filmleri 2024 - İzlenmesi Gereken 17 Film

IMDb Puanı Yüksek En İyi Netflix İspanyol Filmleri

Netflix'te yayınlanan orijinal yapım en iyi İspanyol filmlerini listeledik. İçeriğimizde aksiyon, macera, gerilim, gizem, aşk ve gözyaşı dolu en iyi İspanyol filmleri yer alıyor. İşte mutlaka izlenmesi gereken en iyi 12 Netflix İspanyol filmi önerisi...

1. Annemle Balayı

İspanyol Filmleri
Genç bir adam hayatını kurmak üzere kendisi için mükemmel olduğunu düşündüğü bir kadın ile evlenmeyi planlar. Tüm masrafları aradan çıkartsa da düğün gününde kadın bu genç adamı terk ederek gider. Tonlarca masraf yapmış olan bu genç adam balayı tatilinin yanıp gitmesine gönlü el vermediği için annesini davet eder. Anne oğul birbirinden komik bir tatile gitmek için hiç olmadıklarından daha çok hazırlardır.

TürKomedi
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPaco
Caballero
OyuncularCarmen
Machi
Quim
Gutierrez
Justina
Bustos

2. Mükemmel Aile

İspanyol Filmleri
Lucia, oğlunun kız arkadaşının tuhaf ailesi ile tanıştığı için hayretlere düşer. Ancak kız tarafının ailesine ait katı kurallar ortaya çıktığında birbirinden farklı bir etki ortaya çıkmaya başlar. Mükemmel bir aile kurma başarı ile tanınan Lucia, oğlunun gevşek ve küfürbaz kız arkadaşından rahatsızlık duymayı da asla ihmal etmez.

TürKomedi
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenArantxa
Echevarrie
OyuncularBelen
Rueda
Jose
Coronado
Gonzalo
de Castro

3. Kod: İmparator

İspanyol Filmleri
Juan, sahiplerini silah kaçakçılığı için araştıran lüks bir malikanede çalışan bir gizli servis ajanıdır. Malikanede yaşayan çiftin asistanı Wendy ile yakınlaştığında ise karma karışık bir ilişki içerisinde bulur kendini. Bunları yaşarken gelen bir diğer ek ise yasal olmayan işleri tekrardan yapması gerektiğidir. Hayatı karman çorban olan Juan, doğru yola girip her şeyi yerli yerine koyabilecek mi?

TürGerilimDram
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJorge
Coira
OyuncularLuis
Tosar
Alexandra
Masangkay
Georgina
Amoros

4. Issızlık

İspanyol Filmleri
Toplumdan tamamen ayrı ve kopuk bir yaşam sürmek isteyen aile, huzurlu hayatlarını alt üst edecek bir olay yaşamaya başlarlar. Mükemmel olduğunu düşündükleri aile bağlarını test edecek korkunç bir yaratık tüm aileyi rahatsız ederken, hem hayatta kalmak hem de aralarında var olan güçlü bağı korumak için ellerinden geleni yapmaları gerekmektedir.

TürDramKorkuGizem
IMDb4,6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDavid
Casademunt
OyuncularInma
Cuesta
Roberto
Alamo
Alejandra
Howard

5. Penceremden

İspanyol Filmleri
 Genç kız Raquel, yakışıklı komşusuna gönlünü kaptırınca işler iyiye gitmemeye başlar. İkilinin ailesi bu durumu er ya da geç öğrenip engellemek üzere mücadele edecekken, Raquel duygularını asla Ares ile konuşmaz. Lakin bu durumu daha fazla katlanmak istemeyen genç kız, Ares’i kendisine aşık etmek ve ailelerinin izin vermeyeceği bir aşka başlamak için hareket etmeye başlar.

TürDramRomantikKomedi
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMarçal
Fores
OyuncularClara
Galle
Julio
Pena
Guillermo
Lasheras

6. Dancing on Glass (Kristal Kızlar)

İspanyol Filmleri

Dramatik günlerden geçen iki balerinin hikayesine yer verilen bu İspanyol filmi duygusal bir film izlemek isteyenler için öneriliyor. Kızlardan biri artık sahnenin en önünde yer alırken diğeri ise baskılardan uzak ancak dramatik bir karakterdir. İkili bir araya geldiklerinde ise adeta gerçek dünyadan soyutlanacaklardır.

TürGerilimDram
IMDb5.4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJota
Linares
OyuncularMaria
Pedraza
Juanjo
Almeida
Olivia
Baglivi

7. Below Zero (Donma Noktası)

İspanyol Filmleri

Netflix gerilim filmleri arasında da yer alan bu ispanyol filminde mahkumların kaçmasını engellemeye çalışan bir polis memurunun hikayesini izliyoruz. Hapishane nakliye aracına göz kulak olan Polis Martin ıssız bir bölgede yapılan ani saldırıya tek başına karşı koymaya çalışıyor.

TürAksiyonMaceraSuç
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenLluís
Quílez
OyuncularJavier
Gutierrez
Karra
Elejalde
Luis
Callejo

8. Crazy About Her (Senin İçin Çıldırıyorum)

İspanyol Filmleri

Netflix'in İspanyol yapımı en iyi aşk filmlerinden biri olan Senin İçin Çıldırıyorum'da Carla'yı tekrar görebilmek için uğraşan Adri'nin maceraları anlatılıyor. Muhteşem bir akşam geçiren iki genç günün sonunda ayrıldıklarında Adri'nin aklı Carla'da kalır ve onun peşinden gitmeye karar verir.

TürRomantikKomedi
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDani de la
Orden
OyuncularAlvaro
Cervantes
Susana
Abaitua
Luis
Zahera

9. Sky High (Sınır Yok)

İspanyol Filmleri

La Casa De Papel dizisinden tanıdığımız Rio karakterine hayat veren Miguel Herran'ın başrolünde yer aldığı bu suç filminde aşkı için soygunculuk yapan bir genç anlatılıyor. Teknisyen olarak çalışan Angel tesadüfen karşısına çıkan Estrella'ya delice aşık olmuştur. Ancak bu aşkın devam edebilmesi için Angel'in soygun teklifine evet demesi gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraSuç
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDaniel
Calparsoro
OyuncularMiguel
Herran
Carolina
Yuste
Asia
Ortega

10. The Paramedic

İspanyol Filmleri

Gerilim dolu bu Netflix İspanyol filminde geçirdiği bir kaza sonraki tekerlekli sandalyeye bağımlı kalan Angel'in hayatı anlatılıyor. Gerçirdiği kaza sonrası bakıma muhtaç hale gelen Angel karısı hakkında bir takım şüphelere kapılmaya başlar. Hareketlerinin kısıtlı olması onu bu konu da daha hassas ve sinirli hale getirmiştir.

TürGerilimDram
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenCarles
Torras
OyuncularMario
Casas
Déborah
François
Guillermo
Pfening

11. I'm No Longer Here

İspanyol Filmleri

2019 ve 2020 yılının en sevilen İspanyol filmlerinden biri olan "Im No Longer Here" filminde kumbiya müziğine tutkun bir genç olan Ulises'in maceraları anlatılıyor. Henüz 17 yaşında olan Ulises yerel bir çeteyle yaşanılan anlaşmazlığın sonucunda ülkesini terk ederek ABD'ye yerleşir.

TürDram
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenFernando
Frias
OyuncularDaniel
Garcia
Xueming
Angelina
Sophia
Metcalf

12. The Platform

İspanyol Filmleri

Netflix'in en çok izlenen İspanyol yapımı filmi olan The Platform'da dikey şekilde konumlandırılmış bir hapishanede yaşanılanlar anlatılıyor. Hapishanede yemek dağıtımı yukarıdan aşağı doğru inen bir platformla sağlanıyor. Üst kattaki mahkumlar doyana kadar yerken alt katlarda açlıkla mücadele yaşanmaktadır.

TürBilim KurguKorku
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGalder
Gaztelu
-Urrutia
OyuncularIvan
Massagué
Zorion
Eguileor
Antonia
San Juan

13. A Twelve Year Night (12 Yıllık Gece)

İspanyol Filmleri

İspanyolca film izlemek isteyenler için önerdiğimiz A Twelve Year Night filminde Uruguay eski devlet başkanı Jose Mujica ve iki arkadaşının hüküm yılları anlatılıyor. Hapishane de tecrit ve işkenceyle geçen 12 yılın ardından özgürlüğüne kavuşan Mujica'nın bu dramatik hikayesini mutlaka izlemelisiniz.

TürBiyografiDramSuç
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAlvaro
Brechner
OyuncularAntonio
de la Torre
Chino
Darin
Alfonso
Tort

14. Mirage

İspanyol Filmleri

En dikkat çekici İspanyol yapımı Netflix filmlerinden biri olan Mirage'de zamansal bir problem sebebiyle 25 yıl geriye giden Vera'nın hikayesini izliyoruz. Yeni taşındığı evinde yıllar önce oturan ufak bir çocuğu kurtaran Vera kendi zamanına dönmek için çabalar. Ancak zamanda yaptığı yolculuk bir paradoksa neden olacaktır.

TürGerilimDram
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenOriol
Paulo
OyuncularAdriana
Ugarte
Chino
Darín
Javier
Gutiérrez

15. Gun City

İspanyol Filmleri

Gerilim ve aksiyon dolu bu Netflix İspanyol filminde 1921 yılında yaşanan çete olayları konu edilmiştir. Barselona'nın sokaklarında çıkan anarşi, polislerin olaya müdahale etmesiyle daha da büyür. Bu sırada büyük bir silah deposunun soyulduğunu öğrenen polis, ikili oynayarak silahları bulmaya çalışır.

TürMaceraAksiyonSuç
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenDani de la
Torre
OyuncularLuis
Tosar
Michelle
Jenner
Vincente
Romero

16. Pickpockets

İspanyol Filmleri

Hırsızlık konulu bu filmde kendi çaplarında başarılı olan 3 yankesici gencin hırsızlık konusunda usta bir isimden yardım almaları anlatılıyor. Kendi başlarına hırsızlık yapan 3 genç usta hırsızın radarına takılınca ondan ders almaya başlarlar ve daha büyük oerasyonlar için hazırlık yaparlar.

TürDram
IMDb5.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenPeter
Webber
OyuncularCarlos
Bardem
Emiliano
Pernía
Dubán
Andrés
Prado

17. The Invisible Guest (Görünmeyen Misafir)

İspanyol Filmleri

Gerilim ve gizem dolu bu İspanyol filminde sevgilisinin yanında öldürüldüğünü uyandığı anda fark eden bir adamın hikayesi anlatılıyor. Otel odasında birlikte uyuyan çiftten biri sabah uyandığında yanındakinin öldüğünü görür. Polis ilk şüpheli olarak genç adamı göstermiştir.

TürGerilimPolisiye
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenOriol
Paulo
OyuncularMario
Casas
Bárbara
Lennie
Ana
Wagener

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum