Netflix Extraction İzleyici Yorumları ve Hakkında Bilgiler

Netflix’in uzun zamandır beklenen aksiyon ve macera dolu film Extraction yayınlandı. İşte Extraction filmi bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumlar
Netflix Extraction İzleyici Yorumları ve Hakkında Bilgiler

Extraction Filmi Hakkında Bilgiler ve Film İncelemesi

Başrollerinde Chris Hemswort ve David Harbour’un yer aldığı Netflix filmi Extraction yayınlandı. Netflix abonelerince uzun zamandır merakla beklenen aksiyon dolu film hakkında bilinmesi gerekenleri araştırdık. İşte NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde muhteşem senaryosuyla uzun süre konuşulacak olan ve en iyi aksiyon filmleri arasına girmeyi başaran Extraction filmi hakkında bilgileri, filmin konusunu, film hakkında eleştirileri ve Extraction filmi izleyici yorumlarına yer verdik...


Extraction Film İncelemesi

1. Yapımcılık ve yönetmenlik yaparak sinema dünyasında adını duyuran Russo kardeşler Marvel sinematik evreninde yarattıkları birçok senaryodan sonra şimdide Extraction filminin yaratıcılığı yapmışlardır. Extraction filminin yönetmeni ise Sam Hargrave’dir.

Netflix


2. 24 Nis. 20 tarihi itibarı ile Netflix’te yayınlanan Extraction filminin oyuncu kadrosunda Marvel’ın Thor karakterine hayat veren ünlü aktör Chris Hemsworth, Stranger Things dizisinden tanıdığımız David Harbour ve genç aktör Golshifteh Farahani yer alıyor.

Netflix


3. Filmin konusu ise korkusuz ve öldürme yeteneğine sahip paralı asker Tyler Rake’in bir uyuşturucu baronunun oğlunu kurtarma hikayesi anlatılmaktadır. Aksiyon dolu sahneler savaşlar ve bir paralı askerle adeta dost olan küçük çocuk, filmde macera adına aradığınız her şey var.

Netflix


4. Extraction filminde Hindistan’ın en büyük uyuşturucu baronu ve Bangladeş’İn en büyük uyuşturucu baronu birbirlerine girerler. Bu savaştan nasibini alacak olan uyuşturucu baronunun henüz liseye giden küçük oğlu olur.

Netflix


5. Hayatında yaptığı işten başka hiçbir tutunacak dalı olmayan paralı asker Tyler Rake’a çocuğun kurtarılması işi verilir. Şimdiye kadar birkaç defa benzeri operasyonlar yapan Tyler bu sefer çok daha zor anlar yaşayacaktır.

Netflix


6. Tyler’ın şimdiye kadar aldığı en büyük işlerden biri olan küçük çocuğun kurtarılması işi düşünülen kadar kolay olmaz ve defalarca tuzağa düşerler.

Netflix


7. 2020 yılına damgasını vurması beklenen aksiyon ve heyecan dolu film muhteşem senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla izleyenlerini adeta büyülüyor. Cris Hemsworth’ün dövüş sahnelerindeki ustalığı göze çarparken duygusal sahnelerde mimikleriyle kendisini acındıran Rudhraksh Jaiswal rolünün üstesinden geliyor.

Netflix


8. Sahne geçişleri, kullanılan efektler ve gerçekçilik son derece başarılı. En popüler Netflix filmleri arasında yer alan yapımlarından biri olan Extraction IMDb’de aldığı 8.1’lik yüksek puanla kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlıyor.

Netflix


Netflix’in Aksiyon Dolu Yeni Filmi Extraction Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in abonelerine sunduğu en iyi filmlerden biri olan Extraction uzun bir bekleyişin ardından yayınlandı. Film hakkında bilgi edinmek isteyenler için hazırladığımız bu içeriğimizde izleyici yorumlarına da yer verdik. İşte Extraction filmi hakkında izleyici yorumları…

İzleyici 1:

Bol aksiyon ve maceralı, neredeyse her sahnesinde kavga dövüş olan bence mükemmel bir film. Senaryo muhteşem, oyunculuk desen harika. Teşekkürler Netflix…


İzleyici 2:

Uzun zamandır bekliyordum yayınlandığı gibi izledim. Jason Statham aksiyon türünü çok boşlayınca hasret kalmıştım. Efsane bir film olmuş böyle dolu dolu. Oyuncu seçimi de çok başarılı yapılmış başrolde Chris Hemsworth’den başkası olmazdı zaten.


İzleyici 3:

Baştan aşağı bir kurtarma operasyonu izliyoruz senaryo da başka da bir şey yok gibi gözüküyor. Ancak efektler başarılı, aksiyon sahneleri de gayet gerçekçi çekilmiş filmi güzel. İzleyin…


İzleyici 4:

Netflix’in 2020 yılında en çok merak edilen filmi olsa gerek çünkü çok uzun zamandır konuşuluyordu. Sonunda çıktı ve merak ettiğimden izledim. Aksiyon severler kesinlikle kaçırmamalı. Bol dövüş ve çatışma sahnesi var.


İzleyici 5:

Chris Hemsworth ve David Harbour’lu Netflix’in yeni efsane filmi Extraction sonunda çıktı. Film şimdiye kadar izlediğim birçok aksiyon filminden iyi. Hem senaryosu hem de oyunculuk performanslarıyla kaliteli bir yapım olduğunu ortaya koyuyor.


Extraction Filmi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Netflix’in yeni filmi Extraction’un oyuncu kadrosunda yer alan aktörler ve hayat verdikleri karakterler hakkında bilgileri araştırdık. İşte Extraction filminin başrol oyuncuları ve karakter analizleri…

Chris Hemsworth – Tyler Rake

Netflix

Marvel sinematik evreninde Thor karakteriyle özdeşleşen ünlü aktör Chris Hemsworth Extraction filminin başrolünde yer almıştır. Filmde para karşılığında askeri operasyonlar gerçekleştiren paralı asker Tyler Rake karakterine hayat veren Chris gösterdiği oyunculuk performansıyla beğenileri kazandı. Tyler Rake ise hayatında yaptığı işten başka bir tutunacak dalı kalmayan işinde en iyisi olan bir paralı asker. Ancak işlerini sadece para için yapmıyor. Aynı zamanda duygularını da işlerine karıştırıyor.


Rudhraksh Jaiswal – Ovi Mahajan

Netflix

Kariyerinin daha başlarında olan Hindistanlı genç aktör Rudhraksh Extraction filminde rol alarak sinema dünyasında büyük bir adım atmıştır. Ayrıca tecrübesizliğine rağmen film boyunca üstlendiği rolü tam anlamıyla yerine getirebilen Rudhraksh şimdiden gelecek vadeden aktörler arasına adını yazdırdı. Rudhraksh “Extraction” filminde Ovi Mahajan karakterine yani Bangladeş’e kaçırılan uyuşturucu baronunun oğlu karakterine hayat veriyor.

Önerilen İçerik: Netflix'ten Komedi Dolu Bir Dolandırıcılık Hikayesi: Rising High 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum