IMDb Puanı Yüksek En İyi 28 Chris Evans Filmi Önerisi

İçeriğimizde Chris Evans'ın fantastik filmleri, aksiyon filmleri, komedi filmleri, gerilim filmleri, romantik filmleri ve bilim kurgu filmleri yer alıyor.
IMDb Puanı Yüksek En İyi 28 Chris Evans Filmi Önerisi

En İyi ve En Yeni Chris Evans Filmleri Listesi

Bu listede tüm zamanların en iyi Chris Evans filmlerini spoiler içermeden bir araya getirdik. Listemizde yer alan en güzel Chris Evans filmlerini IMDb puanlarına göre sıralıyoruz. İşte rol aldığı aksiyon filmleri ile sinemaya damga vuran Chris Evans'ın en iyi filmleri...

Chris Evans filmleri;

1. The Gray Man

Chris Evans filmleri
CIA ajanı Court, sessiz ve profesyonel suikastleri ile efsaneleşmektedir. Lakin üstleri tarafından bu durum hoş karşılanmaz ve Court avlayan durumundan avlanana geçiş yapar. Court artık kendine kurulmuş olan bu komployu açıya çıkartmak için elinden geleni yaparken bir yandan da müşterisinin hayatını kurtarmak için de var gücüyle çabalamaya başlar.

TürAksiyonGerilim
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAnthony
Russo
Joe
Russo
OyuncularRyan
Gosling
Chris
Evans
Ana de
Armas

2. Işık Yılı

Chris Evans filmleri
Oyuncak Hikayesi serisinden tanıdığımız Buzz Işık Yılı, hırslı askerleri Izzy, Mo, Darby ve robot Sox ile birlikte galaksiler arasında devasa bir maceraya adım atar. Bu ekip şimdiye kadar var olan en zorlu görevlerinin üstesinden gelirken, kötü karakter Zurg’dan ve asla çok geride olmayan görev robotu ordusundan kaçmak ekip birlikte çalışmayı öğrenene kadar mümkün olmamaktadır.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAngus
MacLane
OyuncularChris
Evans
Keke
Palmer
Peter
Sohn

3. Knives Out (Bıçaklar Çekildi)

Chris Evans filmleri

2020 yılının en çok izlenen filmlerinden biri olan Knives Out'da şüpheli bir şekilde ölen yazar Harlan Thombrey'in ölümü ve ailesi etrafından dönenler konu edilmiştir. Başarılı bir dedektif olan Benoit Blanc bu ölümün ardındaki sır perdesini aralamak için harekete geçer. Gizli gizli araştırmalara başlayan Blanc ünlü yazarın ailesinden şüphelenecektir. Komedi ve polisiyeyi birarada sunan Knives Out'un başrolünde Daniel Craig ve Chris Evans yer alıyor.

TürKomediPolisiye
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRian
Johnson
OyuncularDaniel
Craig
Chris
Evans
Ana de
Armas

4. Avengers: Endgame

Chris Evans filmleri

2019'un en iyi filmleri arasında gösterilen aynı zamanda IMDB puanı yüksek en iyi filmler arasında da gösterilen “Avengers: Endgame”, Marvel Studios tarafından beyazperdeyle buluşmuştur. Marvel Comics’in süper kahramanlar çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Russo Biraderler ve Joe Russo yer almaktadır. Birçok süper kahramanın küle dönüştüğü “Avengers: Infinity War” filminin ardından Kaptan Amerika, Thor ve Hulk çaresizlik içinde kalmıştır. Kuantum Bölgesi’nden kurtulmanın yolunu bulan Ant-Man, Thanos’un dengesini değiştirmek için büyük bir mücadeleye girecektir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJoe
Russo
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Mark
Ruffalo

5. Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı)

Chris Evans filmleri

Marvel Comics’in “Avengers: Infinity War” çizgi romanından sinemaya uyarlanan film, Marvel’ın süper kahramanlarını yeniden bir araya getirmektedir. Yönetmenliğini Russo kardeşlerin üstlendiği filmin başrollerinde Chris Hemsworth, Robert Downey, Elizabeth Olsen, Tom Holland ve Chris Evans rol almaktadır. Kaptan Amerika ve Iron Man’in arasında yaşanan tatsızlıklardan dolayı, tüm süper kahramanlar kendi saflarına çekilmiştir. Yaklaşan yeni bir tehlikenin farkına varacak olan süper kahramanlarımız, güçlerini birleştirmek için bir kez daha bir araya gelme kararı alacaktır. Film, büyük bir tehlikeye maruz kalan dünyanın kurtarılması için verilen büyük mücadeleyi konu etmektedir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJoe
Russo
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Mark
Ruffalo

6. The Red Sea Diving Resort

Chris Evans filmleri

İsrailli senarist ve yazar Gideon Raff’ın yömetmen koltuğunda oturduğu “The Red Sea Diving Resort”, 2019 yılında vizyona giren en iyi casusluk temalı filmler arasında yer almaktadır. Film, Etiyopyalı mültecilerin izinsiz olarak İsrail’e götürülmesi ve gerçek bir turist gibi gösterilmelerini konu almaktadır. Filmin başrollerinde ünlü oyuncu Chris Evans ve beraberinde Michael K. Williams, Haley Benett, Ben Kigsley rol almaktadır.

TürAksiyon
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGideon
Raff
OyuncularChris
Evans
Michael K.
Williams
Ben
Kingsley

7. Spider-Man: Homecoming (Örümcek Adam: Eve Dönüş)

Chris Evans filmleri

Spiderman filmleri listesinde de yer alan Spider-Man: Homecoming, aklında suçlarla mücadele etme fikri olan Peter Parker’ın dünyayı tehdit eden güçlere karşı vereceği kıyasıya savaş konu edilmektedir. Peter, bir yandan normal bir insan gibi yaşamına devam ederken diğer yandan yepyeni düşmanıyla savaşmak zorunda kalacaktır. “Örümcek Adam: Eve Dönüş” filminin başrollerinde Tom Holland” Spider Man”, Marisa Tomei “May Hala”, Robert Downey “Demir Adam” ve Chris Evans “Kaptan Amerika” karakterlerine hayat vermektedir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJon
Watts
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Tom
Holland

8. Gifted (Deha)

Chris Evans filmleri

Gifted filminin yönetmenliğini “Aşkın Gülü” ve “İnanılmaz Örümcek Adam” filmleriyle yakından tanıdığımız Marc Webb üstlenmektedir. Film, hayatı başarısızlıklarla dolu bir adamı ve onun yetiştirdiği yeğenini konu etmektedir. Frank’ın büyüttüğü yeğeni Mary’nin okul hayatına başlaması ile büyük bir savaşın içine dahil olan Frank, Mary’nin annesi Evelyn ile hukuk mücadelesine girecektir. Filmin başrolündeki Frank karakterini Chris Evans canlandırırken Mckenna Grace “Mary”, Lindsay Duncan “Evelyn” ve Henny Slate “Bonnie” karakterlerine hayat vermektedir.

TürKomediDram
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMatt
Nix
OyuncularStephen
Moyer
Amy
Acker
Sean
Teale

9. Captain America: Civil War

Chris Evans filmleri

Marvel Comics’in “Captain America: Civil War” çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliği Joe Russo tarafından gerçekleştirilmiştir. Politik güçler tarafından baskılara maruz kalan Yenilmezler, fikir ayrılığı sebebiyle iki gruba ayrılmaktadır. Marvel alemi için sivil savaş çanlarının çaldığı filmin başrollerinde Chris Evans “Kaptan Amerika”, Robert Downey “Demir Adam”, Anthony Mackie “Sam Wilson”, Sebastian Stan “Kış Askeri” ve Elizabeth Olsen “Kızıl Cadı” karakterlerine hayat vermektedir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJoe
Russo
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Scarlett
Johansson

10. Snowpiercer (Kar Küreyici)

Chris Evans filmleri

Tren konulu filmler listemizde en beğenilen yapımlardan bir tanesi olan yapım, Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho tarafından beyazperdeye aktarılmıştır. Snowpiercer, başarısızlıkla sonuçlanan bir deneyin tüm yaşamı ölüme terk etmesini konu etmektedir. Gezegenimizin çevresinde dönmekte olan tren, yalnızca hayatta kalan insanların tek çaresi olacaktır.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenBong
Joon Ho
OyuncularChris
Evans
Jamie
Bell
Tilda
Swinton

11. Captain America: The First Avenger (İlk Yenilmez: Kaptan Amerika)

Chris Evans filmleri

En iyi Marvel filmleri arasında yer alan Captain America: The First Avenger filmi Joe Johnston yönetmenliğinden beyazperdeye aktarılmıştır. Stece Rogers’ın Kaptan Amerika olma yolundaki hayatını konu eden film, Marvel Evreni’nin ilk günlerine uzun bir yolculuğa çıkartmaktadır. “Captain America: The First Avenger” filmine hayat veren karakterler arasında Hayley Atwell “Peggy”, Sebastian Stan “Kış Askeri”, Hugo Weaving “Red Skull” ve Chris Evans “Kaptan Amerika” rollerinde yer almaktadır.

TürGerilimBilim Kurgu
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenJoe
Johnston
OyuncularChris
Evans
Hayley
Atwell
Sebastian
Stan

12. Puncture (Adalet Peşinde)

Chris Evans filmleri

Adalet Peşinde filmi, Michael David ve Paul Danziger’ın gerçek hayat hikayesinden sinemaya uyarlanmıştır. Filmin konusu; soygun sırasında kızını ve eşini kaybeden Shelton’un intikamını konu etmektedir. Son derece dürüst ve sevgi dolu aile babası olan Shelton, evine giren hırsızlar tarafından karısı ve kızının katledilmesini asla sindiremeyecektir. Filmin başrollerinde Mark Kassen “Paul Danziger”, Adam Kassen “Young Doctor”, Chris Evans “Mike”, Vinessa Shaw “Vicky” karakterlerine hayat vermektedir. Filmin yönetmenliği Adam Kassen ve Mark Kassen tarafından gerçekleştirilmiştir.

TürDram
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenAdam
Kassen
OyuncularChris
Evans
Mark
Kassen
Vinessa
Shaw

13. The Losers (Kaçaklar)

Chris Evans filmleri

Vertigo çizgi roman serisinden sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Sylvain White üstlenmiştir. 2010 yılında gösterime giren “The Losers” filmi, Bolivya ormanlarına gönderilen Özel Kuvvetleri timinin üyelerini konu etmektedir. Arama ve imha etme üzerine görevlendirilen ekibin içerisindeki çatlaklar, Max adı verilen düşman ile doğrudan ortaya çıkacaktır. Dram ve gerilim temalarının en açık haliyle sergilendiği filmin başrollerinde Chris Evans, Zoe Saldana, Oscar Jaenada, Idris Elba ve Jeffrey Dean rol almaktadır.

TürGerilimAksiyon
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenSylvain
White
OyuncularChris
Evans
Idris
Elba
Zoe
Saldana

14. Fierce People (Vahşi İnsanlar)

Chris Evans filmleri

Dirk Wittenborn’un “Fierce People” kitabından sinemaya uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Griffin Dunne yer almaktadır. Film, masaj terapisti olarak çalışan kadının, New York’tan kaçmak için kocasının yanına gitmek istemesiyle başlamaktadır. İlkel Güney Amerika yerlileri üzerinde araştırma yapmakta olan adam, bir antropolog olarak çalışmaktadır. Oğlunun başına geleceklerden habersiz olan anne ve babası, her şey yoluna girdiğinde yeniden parçalanacaklardır. Filmin başrollerinde Chris Evans, Kristen Stewart, Diane Lane, Anton Yelchin ve Donald Sutherland rol almaktadır.

TürDram
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenGriffin
Dunne
OyuncularChris
Evans
Donald
Sutherland
Anton
Yelchin

15. London

Chris Evans filmleri

Ünlü sinema yönetmeni Hunter Richards tarafından beyazperdeye aktarılan “London”, dram ve romantizm temalarının bir arada işlendiği en güzel filmler arasında yer almaktadır. Film, iki eski sevgilinin ayrılıklarından uzun bir süre sonra partide yeniden karşılaşmalarını konu etmektedir. Eski sevgililerin başlarına gelecek olan konuları anlatan London filmi, başrollerinde Chris Evans, Jason Statham, Jessica Biel ve Isla Fisher rol almaktadır.

TürDramRomantik
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenHunter
Richards
OyuncularChris
Evans
Jessica
Biel
Jason
Statham

16. Cellular (Ölüm Hattı)

Chris Evans filmleri

Cellular, Amerikalı dublör David R. Ellis tarafından yönetilen filmin başrollerinde Chris Evans, Jason Statham, Kim Basinger ve Jessica Biel rol almaktadır. Film, bilinmeyen sebeplerle kaçırılarak bir kadının parçalanmış telefon kablolarını bir araya getirerek yardım çığlıkları atmasını konu etmektedir. Telefonun diğer ucunda yer alan Ryan karakteri, başına geleceklerden habersiz bir şekilde duruma müdahale etmeye çalışacaktır.

TürGerilimBilim Kurgu
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenDavid
R. Ellis
OyuncularChris
Evans
Kim
Basinger
Christian
Olsen

17. Street Kings (Sokağın Kralları)

Chris Evans filmleri

Amerikalı senarist David Ayer’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Street Kings” filmi, karısını kaybetmiş bir emekli polis memurunun yeniden meslek hayatına girmesini konu etmektedir. Arkadaşının infazı konusunda yeniden göreve çağrılan Tom, alışık olmadığı polislik mesleğine başkaldırmak zorunda kalacaktır. Suç ve dram temalarının en güzel şekilde anlatıldığı filmin başrollerinde Keanu Reeves, Chris Evans, Forest Whitaker ve Hugh Laurie rol almaktadır.

TürDram
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenDavid
Ayer
OyuncularChris
Evans
Forest
Whitaker
Hugh
Laurie

18. Before We Go (Gece Bitmeden)

Chris Evans filmleri

Chris Evans’ın en iyi filmleri arasında gösterilen “Before We Go” filmi, New York Manhattan’daki trenini kaçıran genç bir kadının tanıştığı adamla arasında geçenleri konu etmektedir. Yönetmenliğini ve başrolünü Chris Evans’ın üstlendiği filmde şans eseri aşk, onları birçok gizemin peşine sürükleyecektir. Filmin oyuncuları arasında yer alan Alice Eve “Abby Randazzo”, Mark Kassen “Danny”, Emma Fitzpatrick “Hannah” karakterlerini canlandırmaktadır.

TürDramRomantik
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenChris
Evans
OyuncularChris
Evans
Alice
Eve
Emma
Fitzpatrick

19. The Iceman (Buz Adam)

Chris Evans filmleri

The Iceman adıyla 2012 yılında vizyona giren “Katil” filmi, ünlü tetikçi Richard Kuklinski’nin hayatını konu almaktadır. Ariel Vromen yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan filmin başrollerinde Michael Shannon, Chris Evans, Winona Ryder, James Franco ve Ray Liotta rol almaktadır. Çocukluğundan girdiği yeraltı dünyasının kirlilikleriyle büyüyen Richard, suç örgütlerinin en azılı katilleri arasında yer almaktadır. ABD’de yaşanan bir çok yasa dışı olayda adı geçen Richard, polisler ve özel ekiplerin peşinde olduğundan haberdardır.

TürGerilimBilim Kurgu
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenAriel
Vromen
OyuncularChris
Evans
Winona
Ryder
James
Franco

20. Sunshine (Gün Işığı)

Chris Evans filmleri

Altın Küre ödüllü İngiliz yapımcı Danny Boyle tarafından yönetilen filmin başrollerinde Cillian Murphy, Chris Evans, Rose Byrne, Michelle Yeoh ve Cliff Curtis yer almaktadır. Film, 2057 yılında Güneş gezegeninin işlevini kaybetmesi sonucunda Dünya’nın yok olma tehlikesine girmesini konu etmektedir. Güneşi yeniden aktif hale getirmek için görevlendirilen astronotlar, ne yazık ki başarısız olacaklardır. Aradan geçen 7 yılın sonrasında yeniden aynı görev için uzaya gönderilen ekip, bu yolculuğunda farklı bir gizemin içerisinde kaybolacaklardır. Film, 2007 yılında vizyona giren en iyi bilim kurgu ve gerilim temalı yapımlar arasında gösterilmektedir.

TürGerilimBilim Kurgu
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenDanny
Boyle
OyuncularChris
Evans
Cillian
Murphy
Rose
Byrne

21. Avengers: Age of Ultron (Yenilmezler: Ultron Çağı)

Chris Evans filmleri

Marvel filmleri listesinde en çok izlenen yapımlardan Avengers: Age Of Ultron'un yönetmenliğini Joss Whedon üstlenmektedir. Marvel Sinematik Evreni’nin 11.süper kahraman filmi olarak vizyona giren “Yenilmezler: Ultron Çağı”, Avengers’un tüm ekibini içerisinde barındırmaktadır. Avengers kahramanlarının bir arada vereceği mücadeleyi konu alan film, süper kahramanların kişisel hayatlarını ve birbirleriyle olan ilişkilerine vurgu yapmaktadır.

TürAksiyonBilim Kurgu
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenJoss
Whedon
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Chris
Hemsworth

22. Ant-Man (Karınca Adam)

Chris Evans filmleri

Marvel Comics’in “Karınca Adam” çizgi roman serisinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Peyton Reed yer almaktadır. Marvel aleminin sevilen kahramanları arasına girmeyi başaran Ant-Man, biyokimya uzmanı Dr. Hank Pym’nin bir deney esnasında yaşayacağı kaza sonucunda hayatı değişecektir. Dr. Hank’ın altatomik partiküller üzerinde gerçekleştirdiği sayısız deneyin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine yaşadığı kaza, onun böceklerle iletişim kurmasına olanak sağlayacaktır.

TürGerilimBilim Kurgu
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenJoe
Russo
OyuncularChris
Evans
Evangeline
Lilly
Corey
Stoll

23. Scott Pilgrim vs the Wolrd (Scott Pilgrim Dünyaya Karşı)

Chris Evans filmleri

Bryan Lee O’Malley’in “Scott Pilgrim” çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Edgar Wright üstlenmektedir. Film, baş karakter Scott’un kız arkadaş edinme konusundaki zorlu mücadeleyi konu etmektedir. Son derece eğlenceli ve sürükleyici bir anlatım biçimine sahip olan “Scott Pigrim vs. the Wold” filminin başrollerinde Michael Cera, Mary Elizabeth, Brie Larson ve Chris Evans rol almaktadır.

TürAksiyon
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenEdgar
Wright
OyuncularChris
Evans
Jason
Schwartzman
Michael
Cera

24. Captain America: The Winter Soldier (Kaptan Amerika Kış Askeri)

Chris Evans filmleri

Marvel Comics’in “Captain America: The Winter Soldier” çizgi romanından sinemaya uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Joe Russo yer almaktadır. Yenilmezler kahramanlarının yeniden filme döndüğü bu yapımda, Sebastian Stan “Kış Askeri”, Chris Evans “Kaptan Amerika”, Anthony Mackie “Sam Wilson”, Scarlett Johansson “Kara Dul” ve Emily CanCamp “Sharon Cartel” karakterini canlandırmaktadır. Film, Rusya Özel Kuvvetleri’nde yetişmiş bir ölüm makinesi olan “Winter Soldier” karakterinin güç gösterisine karşı meydan okumayı konu etmektedir. Kaptan Amerika, Falcon ve Kara Dul’un birlikte savaşacağı bu filmde büyük bir mücadeleye şahitlik edeceksiniz. Filmin ana karakteri olan Kaptan Amerika’yı “Chris Evans”, Kış Askeri’ni “Sebastian Stan”, Kara Dul’u “Scarlett Johansson” ve Sam Wilson’u Anthony Mackie canlandırmaktadır.

TürGerilimBilim Kurgu
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenAnthony
Russo
OyuncularChris
Evans
Scarlett
Johansson
Anthony
Mackie

25. Avengers (Yenilmezler)

Chris Evans filmleri

Marvel Comics’in süper kahramanlar çizgi romanından sinemaya uyarlanan “The Avengers”, dünyaya karşı yaklaşan büyük tehlikenin sonuçlarından kurtulmak için süper kahramanları bir araya getirmektedir. Yönetmenliğini Joss Whedon’un üstlendiği “Yenilmezler” filminin başrollerinde Scarlett Johansson, Robert Downey, Chris Evans, Colie Smulders ve Chris Hemswort rol almaktadır. Uluslararası Barış Örgütü’nün lideri Nick Fury, dünya üzerindeki tehlikelerle karşı karşıya kalmıştır. Fury, tehlikenin engellenmesi için süper kahramanlardan yardım alması gerektiğini bilmektedir. Film, 2012 yılında vizyona giren en iyi bilim kurgu ve fantastik temalı yapımlar arasında gösterilmektedir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenJoss
Whedon
OyuncularChris
Evans
Robert
Downey Jr.
Mark
Ruffalo

26. Push (Darbe)

Chris Evans filmleri

Gerilim filmleri türünde 2009 yılında vizyona giren Push... Film, Hong Kong’lu bir grup gencin ABD hükumeti tarafından gizli sürdürülen operasyonu karşısında zor durumda kalmasını konu etmektedir. Tamamen kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden ekipten kurtulmayı planlayan gençler, insanların beyinlerini kontrol etmekle ünlenmiş Alyssa English’e ulaşmaları gerekecektir.

TürGerilimAksiyon
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenPaul
McGuigan
OyuncularChris
Evans
Camilla
Belle
Dakota
Fanning

27. The Nanny Diaries (Dadım Aşık)

Chris Evans filmleri

2002 yılında kaleme alınan “The Nanny Diaries” romanından sinemaya aktarılan filmin yönetmen koltuğunda Robert Pulcini ve Shari Berman yer almaktadır. Üniversiteden henüz yeni mezun olmuş Annie, ne yapması gerektiği konusunda oldukça çaresizdir. Şans eseri parkta oynayan bir çocuğun hayatını kurtaran Annie, zengin bir aile tarafından dadılık teklifiyle ödüllendirilmektedir. Teklifi kabul eden Aniie, kısa süre sonra bambaşka bir maceranın içerisine girecektir. Komedi ve dram temalarının en iyi şekilde işlendiği “Dadım Aşık” filminin başrollerinde Scarlett Johansson, Chris Evans, Laura Linney, Alicia Keys ve Paul Giamatti rol almaktadır.

TürKomediDram
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenRobert
Pulcini
OyuncularChris
Evans
Scarlett
Johansson
Laura
Linney

28. TMNT (Ninja Kaplumbağalar)

Chris Evans filmleri

Ninja Kaplumbağalar, TMNT’nin yazar ve yöneticisi olarak bilinen Kanadalı yönetmen Kevin Munroe tarafından beyazperdeye aktarılmıştır. New York sokaklarının giderek güvensizleştiği şehir hayatında, şehrin yeniden eski haline dönmesi için Ninja Kaplumbağalar’ın elini uzatması gerekecektir. İşin en üzücü kısmı ise ekip üyeleri arasında yer alan Donatello, Michelangelo ve Raphael ortadan kaybolmuştur. Şehrin yeniden güvene kavuşması artık Leonardo ve Splinter’ın mücadelesine bağlıdır. Filmin başrollerinde Chris Evans “Casey”, Nolan North “Raphael”, James Anold “Leonardo” ve Patrick Stewart “Winters” karakterlerine hayat vermektedir.

TürFantastikBilim Kurgu
IMDb6.2
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenKevin
Munroe
OyuncularChris
Evans
James
Arnold Taylor
Mitchell
Whitfield

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.