Yeni Filmler 2024 - Son Çıkan Yerli ve Yabancı 28 Yeni Film

Sinema dünyasında adını duyurmayı başaran en yeni filmleri listeledik. Kültleşmiş filmlerden sıkılanlar için listemizdeki yeni filmleri sizlere sunuyoruz.
Yeni Filmler 2024 - Son Çıkan Yerli ve Yabancı 28 Yeni Film

Yeni Çıkan Filmler Listesi

Yeni ve kusursuz olabilecek yapımlar bulmak pek de mümkün değildir. Özellikle de sinema sektörüne aynı tarzdan farklı kalitelerde filmler çıkıyorken mükemmel olanı bulmak zordur. Sizler için farklı tarzlara ait, güncel filmleri listeledik. Yerli ve yabancı en iyi filmler sizleri bekliyor. İşte en çok izlenen ve en son çıkan filmler listesi...

1. Lou

Yeni Çıkan Filmler
Lou’nun kızı, evini kiraya verdiği genç kadının arası açık olduğu eşi tarafından kaçırılır. Kiracı kadın ve Lou birleşerek kayıp kızı bulmak üzere mücadele ederler. Lakin bilmedikleri bir şey vardır ki kiracının eşi de bir o kadar zeki hamleler ile işleri zorlaştırır.

TürAksiyonSuçDram
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAnna
Foerster
OyuncularAllison
Janney
Jurnee
Smollett
Ridley
Asha Bateman

2. Soluksuz

Yeni Çıkan Filmler
Bir kazayı örtbas etmek için hayatı yozlaşmış olan bir polisin bakış açısı sizlerle. Gizemli bir görgü tanığından tehditler alan bu polisimiz kazayı örtbas etmeye çalıştığı kadar gizemli tanığı da bulması gerekmektedir. Ortadaki kaostan yararlanan tanık tehditlerini sınırsız bırakırken yozlaşmış olan polisimiz kazayı örtbas etmeye çalışırken aşırıya kaçmaya başlar.

TürAksiyonPolisiyeGerilim
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRegis
Blondeau
OyuncularFranck
Gastambide
Simon
Abkarian
Michael
Abiteboul

3. On Üç Yaşam

Yeni Çıkan Filmler
Hayat her zaman güzel ilerlemez. Bir futbol takımı ve koçları, yağmur ve sel nedeniyle Tayland’da bir mağarada mahsur kalırlar. Ekip için işler her geçen saniye zorlaşırken, yanlarında erzak bulunmaması ve mağaranın oksijen seviyesinin her saniye düşmeye başlaması hayatı sorgulamak için bir neden olur. Dünya’nın dört bir yanından insanlar onları kurtarmak için Tayland’a gelmişlerken, kurtarma ekipleri de ellerinden geleni yapmaya başlar.

TürAksiyonMaceraBiyografi
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRon
Howard
OyuncularViggo
Mortensen
Colin
Farrell
Joel
Edgerton

4. Uncharted

Yeni Çıkan Filmler
Sokak zekası ile ünlenen Nathan ve deneyimli hazine avcısı Victor, Ferdinand Magellan’ın biriktirdiği ve 500 yıl önce Moncada Hanedanı tarafından kaybedilmiş olan serveti geri almak için harekete geçerler. İkili bu hazine avına bir iş olarak başlasalar da, ödülü duyanların da bu avı bulmak üzere hareket etmesi ile har şey yarış haline bürünmeye başlar.

TürAksiyonMacera
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRuben
Fleischer
OyuncularTom
Holland
Mark
Wahlberg
Antonio
Banderas

5. Carter

Yeni Çıkan Filmler
Hafızasını kaybetmiş bir şekilde uyanan genç bir adam kendisini tahmin edilemeyecek kadar büyük bir tehlikenin içerisinde bulur. Geçmişine dair hiçbir şey hatırlamayan adam, kendisine ‘Carter’ diyen kulaklığındaki cihazdan aldığı talimatlara uyması gerekmektedir. Talimatları sırasıyla uygulayan bu adam zorlu bir rehineyi kurtarma operasyonuna katılır.

TürAksiyonGerilim
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeong
Byeong-gil
OyuncularJoo
Won
Kim
Bo-Min
Lee
Sung-jae

6. Interceptor

Yeni Çıkan Filmler
Kaptan JJ, Pentagon’daki hayalindeki işinden haksız yere atıldıktan sonra, Pasifik Okyanusu’nun ortasındaki tek başına bir nükleer füze önleme üssünden sorumlu hale gelir. Eşzamanlı olarak koordineli bir saldırı üssü kendisini tehdit etmeye başladığında, düşünülmez bir planı gerçekleştirmek için eski ABD askeri Alexander ile yüz yüze gelir. JJ kime güveneceğini bilemezken başına korkunç şeyler gelmemesi için eski askeri uzmanlığını kullanması gerekmektedir.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb4,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMatthew
Reilly
OyuncularElsa
Pataky
Luke
Bracey
Aaron
Glenane

7. Kuzeyli

Yeni Çıkan Filmler
Küçük Amleth’in amcacı Fjölnir tarafından babası öldürülerek imparatorluğu ele geçirildikten sonra kendisine büyük bir yemin eder. Annesini amcasından kurtaracak, imparatorluğu da geri alarak babasının intikamını alacaktı. Yıllar geçip giderken ve Amleth büyürken kendisi Slav köylerine akın eden bir Viking savaşçısı haline gelir. Artık babasının intikamını almak için elinden geleni yapmaya hazırdır.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRobert
Eggers
OyuncularAlexander
Skarsgard
Nicole
Kidman
Claes
Bang

8. Mr. Harrigan's Phone

Yeni Çıkan Filmler
Küçük bir kasabada yaşayan genç Craig, daha yaşlı münzevi milyarder Bay Harrigan ile arkadaş olur. İkisi de kitaplar ve iPhone üzerinden bağ kurarlar lakin Bay Harrigan vefat ettiğinde, çocuk ölen her şeyin gitmediğini keşfetmeye başlar. Adamın mezarından arkadaşlarıyla birlikte gömüşü olan iPhone aracılığı ile iletişim kurmaya başlar.

TürDramKorkuGizem
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJohn
Lee Hancock
OyuncularDonald
Sutherland
Jaeden
Martell
Joe
Tippett

9. Kalplerimiz Bir

Yeni Çıkan Filmler
Keskin zekalı Cassie, bir şarkıcı olma hayali içerisinde büyüyen bir genç kadındır. Bu hayaline konuşmak için elinden geleni yaparken CA’da bir barda geceleri çalışarak geçimini sağlamaya çalışır. Luke ise görevi için yola çıkmadan önce rahatlamak için CA’ya bir gün gider ve Cassie ile tesadüfen tanışır. Cassie’nin diyabetinden dolayı askeri üstten gizli olarak evlenip her şeyden faydalanmaya çalışırlar.

TürDramMüzikalRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenElizabeth
Allen Rosenbaum
OyuncularSofia
Carson
Nicholas
Galitzine
Chosen
Jacobs

10. Morbius

Yeni Çıkan Filmler
Dr. Morbius’un bedenini ele geçiren nadir görülen kan hastalığını, deneysel olan yöntemlerle tedavi etmeye çalışır. Hastalığı elektroşok terapisi ve vampir yarasaları kullanarak iyileştirmeye çalışan Morbius deneyleri ile kendisini vampire çevirir. Bu zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius’un hayatta kalması için kana ihtiyacı bulunmaktadır.

TürAksiyonMaceraKorku
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDaniel
Espinosa
OyuncularJared
Leto
Matt
Smith
Adria
Arjona

11. Entergalactic

Yeni Çıkan Filmler
New York’ta geçmini sağlamak ve kariyerine hızlı bir başlangıç yapmak için mücadele eden genç sanatçı Jabari sizlerle. Yeni komşusu Meadow ile tanıştığında, hayatları müziğe olan aşkları ile birbirine bağlanır ve ikisi arasında daha önce görülmemiş olan yoğun aşk ortaya çıkmaya başlar.

TürAnimasyonKomediMüzikal
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenFletcher
Moules
OyuncularKid
Cudi
Jessica
Williams
Laura
Harrier

12. Kahramanın Dönüşü

Yeni Çıkan Filmler
On üç yaşındaki Sam, gizemli ve münzevi komşusu Bay Smith’in aslından gözlerden uzak saklanan efsanevi süper kahraman olduğundan şüphelenmektedir. Çoğu kişi Samaritan isimli kaybolmuş olan süper kahramanın öldüğüne inanırken Sam hala hayatta olduğuna inanır. Suçların artış sağladığı günlerde ve şehir kaoslar içerisine girdiğinde Sam, şehri yıkımdan kurtarmak için komşusunu saklandığı yerden çıkartmak için kendisine görev biçer.

TürAksiyonDramFantastik
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJulius
Avery
OyuncularSylvester
Stallone
Javon
‘Wanna’ Walton
Pilou
Asbaek

13. The Unbearable Weight of Massive Talent (Yetenekli Bay C)

Yeni Çıkan Filmler

En yeni filmler arasında yer alan Yetenekli Bay C isimli bu yapımda başarılı aktör Nicolas Cage'in maddi sorunlar yüzünden gelen bir takım maceraları izliyoruz. Ekonomik durumunu düzeltmek amacıyla kendisine hayran olan meksikalı bir milyarderin partisine katılan Nicolas kısa bir süre sonra bu milyarderin büyük bir uyuşturucu baronu olduğunu öğrenir. Üstelik Meksika başkan adayının kızı da baron tarafından kaçırılır. Bunca illegal olayın arasında kalan Nicolas CIA ile iş birliği yapmak zorunda kalır.

TürAksiyonKomediSuç
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKenneth
Branagh
OyuncularKenneth
Branagh
Gal
Gadot
Emma
Mackey

14. Death on the Nile

Yeni Çıkan Filmler

Dedektiflik macerası severler için önerdiğimiz Death of the Nile 2022'nin en yeni çıkan filmleri arasında yer alıyor. Netflix platformundan izleyebilceğiniz bu filmde ünlü dedektif Hercule Poirot'un Nil üzerinde seyreden bir gemide yaşanan cinayeti aydınlatması anlatılıyor.

TürAksiyonGerilimPolisiye
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKenneth
Branagh
OyuncularKenneth
Branagh
Gal
Gadot
Emma
Mackey

15. Bergen

Yeni Çıkan Filmler

Türk arabesk dünyasının en unutulmaz sanatçılarından biri olan Bergen'in hayatını sinemaya aktaran bu film vizyondaki filmler arasında yer alıyor. Son birkaç yıldır sinema severlerin merakla beklediği filmin başrolünde Farah Zeynep Abdullah rol alıyor.

TürBiyografiDram
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMehmet
Binay
OyuncularFarah
Zeynep Abdullah
Erdal
Beşikçioğlu
Tilbe
Saran

16. The Batman

Yeni Çıkan Filmler

Yeni nesil Batman'ın ilk kez rol aldığı 2022 çıkışlı filmde başrolde Robert Pattinson'u görüyoruz. Filmin hikayesi ise Batman'ın Gotham City sokaklarını karıştıran azılı bir seri katilin peşinde düşmesi şeklinde ilerliyor.

TürAksiyonGerilimPolisiye
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMatt
Reeves
OyuncularRobert
Pattinson
Zoë
Kravitz
Paul
Dano

17. Malazgirt 1071

Yeni Çıkan Filmler

Çıkış tarihi 2019 olarak belirtilen ancak pandemi sebebiyle 2022 yılında vizyona giren bu Türk filmi Sultan Alparslan'ın önderliğinde gerçekleşen Malazgirt savaşını anlatıyor. Koca Sultan Alparslan kendisinden 5 kat kalabalık bir orduya sahip olan Bizans birliklerini Malazgirt sahrasında karşılıyor.

TürTarih
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBilal
Kalyoncu
OyuncularCengiz
Coşkun
Vildan
Atasever
Haluk
Piyes

18. Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam Eve Dönüş Yok)

Yeni Çıkan Filmler

Marvel dünyasını kasıp kavuran en yeni Örümcek Adam filmi olan bu yapımda kimliği açığa çıkan Peter'ın Doctor Strange vasıtası ile tekrar saklanma çabasını izliyoruz. Tüm insanların örümcek adamın gerçek kimliğini unutmasını isteyen ancak yakın arkadaşlarının bu durumdam haberdar olmalarını isteyen Peter Doctor Strange'in büyüsüne dahil olunca Süperkahramanlar için işler çığırından çıkıyor.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJon
Watts
OyuncularTom
Holland
ZendayaBenedict
Cumberbatch

19. Kağıttan Hayatlar

Yeni Çıkan Filmler

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un rol aldığı Netflix yapımı Kağıttan Hayatlar filmi geçimini kağıtçılık yaparak sağlayan Mehmet isimli bir genci anlatıyor. Zor bir çocukluk geçiren Mehmet 8 yaşında Ali isimli bir çocukla tanışır ve onu himayesi altına alır. Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet bu süreçte geçmişin izleriyle sarsılacaktır.

TürDram
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenCan
Ulkay
OyuncularÇağatay
Ulusoy
Emir Ali
Doğrul
Ersin
Arıcı

20. Azizler

Yeni Çıkan Filmler

2021 yılında vizyona giren ve kısa sürede binlerce izleyici kitlesine ulaşan Azizler adlı Türk filminde Aziz isimli bir adamın hayatı anlatılıyor. Yaşadığı hayattan memnun olmayan ve gün geçtikçe hayallerinden uzaklaşan Aziz bir dönüm noktası aramaya başlar. Bu yenilik için ise bir yalan gereklidir ancak bu yalanın doğuracağı sonuçlar onu daha farklı bir geleceğe doğru itekler.

TürKomediDram
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenYağmur
Taylan
OyuncularEngin
Günaydın
Haluk
Bilginer
Binnur
Kaya

21. Godzilla v.s Kong

Yeni Çıkan Filmler

Bilimkurgu ve aksiyon türünün sevilen iki kahramanını bir araya getiren bu muhteşem filmde Godzilla ve Kong karşı karşıya geliyor. Dünya üzerindeki varlıklarını sürdürebilmek için harekete geçen iki mutant canavar güç üstünlüğü kurmak için birbiriyle savaşıyorlar. İnsanoğlu ise her zamanki gibi büyük bir tehdit oluşturarak tüm canavarların sonunu getirmeye çalışıyor.

TürAksiyonMaceraBilim Kurgu
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenAdam
Wingard
OyuncularKyle
Chandler
Millie Bobby
Brown
Alexander
Skarsgård

22. Nobody

Yeni Çıkan Filmler

Aksiyon türünde en yeni ve iyi filmlerden biri olan Nobody ailesini korumak amacıyla başka bir adama dönüşen Hutch’un hikayesini anlatıyor. Bir gece evine giren hırsızlardan dolayı korku dolu günler geçiren Hutch ve ailesi zor günleri atlatmaya çalışırlar. Bu sırada Hutch iç güdülerinden aldığı kuvvetle silah ve suç dolu yer altı dünyasına girer ve artık bir hiç kimse olmadığını kanıtlamaya çalışır.

TürAksiyon
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenIlya
Naishuller
OyuncularBob
Odenkirk
Aleksey
Serebryakov
Connie
Nielsen

23. The Mauritanian (Moritanyalı)

Yeni Çıkan Filmler

The Mauritanian filminde on yıldan fazladır yargılanmak için hapiste tutulan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Teröristlikle suçlanan Mohamedou Ould Slahi suçsuz olduğunu iddia etse de bir türlü kanıtlayamaz uzun yıllar boyunca mahkeme yüzü görmeyen Mohamedou birçok işkenceye maruz kalır. Bu sırada karşılaştığı bir avukat onun hakkını korumak için harekete geçer.

TürBiyografikGerilimDram
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKevin
Macdonald
OyuncularJodie
Foster
Tahar
Rahim
Shailene
Woodley

24. F9

Yeni Çıkan Filmler

Unutulmaz seri filmlerden biri olan Fast and Furious serisi 9. Filmi ile 2021’e damga vuruyor. Serinin bu bölümünde Dominic Toretto ve ekibi ailesine tehdit eden Cipher ve öz kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır.

TürAksiyonGerilim
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJustin
Lin
OyuncularVin
Diesel
Michelle
Rodriguez
Jordana
Brewster

25. Boss Level

Yeni Çıkan Filmler

Bilimkurgu türünde adını duyurmayı başaran bu filmde emekli bir özel kuvvetler subayı olan Roy Pulver bir cinayete kurban gider. Tekrar gözlerini açan Roy bir kendisinin bir zaman döngüsü içerisinde olduğunu fark eder ve ölümünün ardındaki gizemi keşfetmek için harekete geçer.

TürAksiyonGerilimBilim Kurgu
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJoe
Carnahan
OyuncularFrank
Grillo
Mel
Gibson
Naomi
Watts

26. Yarına Tek Bilet

Yeni Çıkan Filmler

En yeni aşk filmleri arasında yer alan Yarına Tek Bilet filminde yolları kesişen iki yabancının hikayesini anlatıyor. Ankara – İzmir arası bir tren yolcuğu sırasında karşılaşan iki genç ilk başlarda sürekli atışırlar ancak yolculuk devam ettikçe birbirlerine ısınırlar.

TürRomantikDramAşk
IMDb5.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenOzan
Açıktan
OyuncularDilan Çiçek
Deniz
Metin
Akdülger

27. Alive

Yeni Çıkan Filmler

Gizemli bir virüs salgınıyla beraber tüm şehir yaşanılmaz bir hal almıştır. Bu sırada evde kalan Joo Woo ve yoo Bin hayatlarını kurtarmak amacıyla bir yol bularak şehirden ayrılmaya çalışırlar. Ancak yaptıkları plan düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.

TürAksiyonDramKorku
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenHyung
-cho Il
OyuncularAh-In
Yoo
Shin-Hye
Park

28. Extraction

Yeni Çıkan Filmler

Aksiyon severlerin merakla beklediği bu filmde Tyler Rake adındaki bir paralı asker Hintli bir işadamı tarafından oğlunu kurtarması için görevlendirilir. Kaybedecek bir şeyi olmayan ve işini zevk için yapan Tyler bu zorlu görevde silahların ortasında kalan küçük bir çocuğu kurtarmak için canını bile ortaya koyacaktır.

TürAksiyonGerilim
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSam
Hargrave
OyuncularChris
Hemsworth
Rudhraksh
Jaiswal
Randeep
Hooda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum