Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Geniş etki alanına sahip olan Philips AC1711/10'un özellikleri ve kullanıcı yorumlarını içeriğimizde sıraladık, cihazı tüm yönleriyle inceledik.
Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Evinde temiz bir nefes almak isteyenler için Philips 1000 Ac1711/10 Air Purifier'i inceledik. Geniş bir alana etki edebilen cihaz, orta ve büyük odalar için ideal. Hava temizleyici almak istiyorsanız bu modeli de tanımanızı öneririz. Gelin, bu cihazın birbirinden kullanışlı özelliklerine yakından bakalım.

Philips 1000 Ac1711/10 Air Purifier Özellikleri

Maksimum Etki Alanı78 m2
Hava Arıtma Hızı300 m3/h
Ses Seviyesi18-50 dB
Güç Tüketimi27 W
Filtre Sayısı3
Ağırlık4.1 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips 1000 Ac1711 İnceleme

Orta ve geniş alanlar için ideal olan Philips 1000 Ac1711/10 Hava Temizleyici, hava arıtma hızıyla birçok modele fark atıyor. Saatte 300 metreküp havayı temizleyerek dakikalar içinde odanın havasını yenilemeyi başarıyor. Düşük ses seviyesiyle varlığını unutturan model, size ve çevreye rahatsızlık vermeden hava kalitesini artırıyor. 3 aşamalı filtreleme özelliği ile alerjenleri %99.99 oranında yok ediyor.

Philips Ac1711/10 Tasarım

Philips Ac1711/10, silindir şeklindeki tasarımıyla yerden tasarruf ettiriyor. Bu tasarım cihazın havayı etkili şekilde dağıtabilmesini de sağlıyor. Ürünün kötü havayı çeken bölümü altta, temiz havayı dağıtan bölümü üstte yer alıyor. Izgaralı ve yuvarlak şekildeki üst kısım, havayı odanın her köşesine dağıtmayı başarıyor. 4.1 kilo ağırlığındaki cihaz, kolayca taşınabiliyor.

Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri

Philips Ac1711/10 Ölçüleri

Yükseklik486 mm
Genişlik273 mm
Derinlik273 mm
Ağırlık4.1 kg
Dijital EkranVar
Kirli Hava GöstergesiVar

Philips Ac1711/10'un üzerinde dijital kontrol paneli yer alıyor. Bu ekranın etrafında bulunan ışıklar hava kalitesini gösteriyor. Kırmızı renk, kirli havayı temsil ederken, mavi renk havanın temiz olduğunu bildiriyor. Sensörleri sayesinde hava kalitesini ölçen cihaz, havanın kirliliğine göre tepki vererek çalışma modları arasında geçiş yapıyor.

Philips Ac1711/10 Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Philips Ac1711/10 Hava Temizleyici, 27 watt elektrik tüketimi ile çalışır. Bu oran akkor ışıklı bir ampulün yaktığı elektrikle eşdeğerdir. Düşük enerji tüketimiyle faturalara ekstra yük olmaz. Philips AC1711 yorumlarına göre birçok kullanıcı cihazın az elektrik harcadığını belirtmektedir.

Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri

Philips Ac1711/10 Güç Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı300 m3/saat
Etki Alanı78 m2
Ses Seviyesi16-50 dB
Elektrik Tüketimi27 Watt

Philips AC1711, maksimum 78 metrekarelik alana etki eder. Bu geniş kapsama alanı sayesinde geniş odalar ve ofisler için idealdir. Saatte 300 metreküp havayı temizleyerek bir odanın havasını 10 dakika içinde yeniler. Uyku modunda 16, en yüksek modda 50 desibellik ses seviyesiyle çalışır.

Philips AC1711/10 Filtresi

Philips AC1711/10'de HEPA, Aktif Karbon ve Ön olmak üzere 3 filtre yer alıyor. Bu filtreler havadaki alerjenleri %99.99 oranında arındırıyor. Parçacık ve partikülleri ise %99.97 oranında yakalıyor. Kaliteli filtreleme sistemi sayesinde 0,003 mikrona kadar olan parçacıklar havadan temizleniyor.

Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri

Philips 1000 Ac1711/10 Filtre

Filtre Sayısı3
Filtreleme Performansı%99.97
Filtre TipiÖn, HEPA, Karbon

Philips 1000 Ac1711/10 Air Purifier, filtrelerin ömrünü otomatik olarak hesaplar ve filtre değişim zamanı geldiğinde sizi uyarır. Bu uyarı alındığında cihazın alt kapağını açarak filtreyi kolayca yenileyebilirsiniz. 3 filtre de birbirine bağlı olduğu için diğer hava temizleyiciler gibi ayrı ayrı değişime gerek yoktur. Filtrelerin ömrünü uzatmak için filtre üzerinde süpürge ile temizlik yapabilirsiniz.

Philips 1000 Ac1711/10 Kutu İçeriği

Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri

Philips 1000 Ac1711/10'un kutu içeriğinde hava temizleme cihazı, filtre, garanti belgesi ve Philips AC1711/10 kullanım kılavuzu yer alır. Cihazın kendi fitresi haricinde yedek filtre bulunmaz. Cihazın nasıl çalıştığını ve dikkat etmeniz gereken noktaları öğrenmek için kullanım kılavuzundan yardım almanız önerilir.

Amazon
Fiyatını Gör
AC1711/10
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips AC1711 Yorum

Philips AC1711/10 Yorumlar ve Özellikleri

? *** ***: Sağlam bir şekilde elime ulaştı. İki gündür kullanıyoruz şuanlık iyi gibi alerjimize iyi gelecek mi zaman gösterecek lakin odayı temizledi sonra önünde çamaşır sirkeledim direkt algılayıp kırmızıya döndü.

? *** ***: Çok iyi bir ürün bir hafta önce aldım. Havayı çok iyi temizliyor. Alerjisi yada hayvanı olanlara tavsiye ederim.

? *** ***: Kızımın okula başladığından bu yana bitmek bilmeyen öksürük ve balgamı vardı ev tozuna alerjisi var göğüs hastalıkları ve alerji doktorlar arasında mekik dokuyordum hava aldığı halde değişen bir şey yoktu ta ki bu cihazı alana kadar yaklaşık 1 buçuk ay oldu kullanmaya başlayalı çokkk şükür kızım havayı bıraktı ve öksürük %70 azaldı o kadar memnun oldum ki inşallah tamamen düzelecek ben kendi adıma gönül rahatlığıyla tavsiye ederim teşekkürler Philips hava temizleyici.

? *** ***: Öncelikle gece çok sessiz çalışıyor hiçbir ses yok. Ve sabah kalktığınızda gerçekten temiz havalı bir odada uyanıyorsunuz. 95 metre kare evi salonda durmasına rağmen komple kokuları çekiyor. Yemek kokusu sigara kokusu vs. Her şey. İnanılmaz mükemmel düşünmeden alabilirsiniz.biz çok memnun kaldık.

? *** ***: Ürünü alerjimiz olduğu için almıştık yorumlardaki sabah bir anda çok rahat tertemiz bir havayla uyandık gibi bir durumla karşılaşmadık havayı temizlediğini umuyoruz. Bazı yemek kokularını kısa bir sürede yok ederken bazılarına etki etmediğini gördüm. Sigara içmedigimiz için sigara dumanı konusundaki performansı hakkında yorum yapamayacagım.

? *** ***: Kaç gecedir öksürükten uyuyamayan bebeğim cihazı aldığım gün mışıl mışıl uyudu. Meğerse alerjisi varmış. Bu cihaz hayatımızı kurtardı. Alerjisi olan herkesin bu hava koşullarında evde bulundurması gerekir bence.

? *** ***: Ürün kaliteli sigara dumanı ve kokusunu yok ediyor.

? *** ***: Tek kelimeyle harika. Kullanmaya başladığımızda dakikalar içerisinde havanın kalitesinde ki artışı hissettik. Sabah uyandığımızda da özellikle ışık huzmesinden takip ettik ve havada uçuşan bir tane bile toz yoktu. her evde olması gereken bir cihaz.

? *** ***: Gerçekten çok etkili sabahları istisnasız hapşırık olurdu geceleri çalışmaya başladı başlayalı kesildi. Çarşafları eşimle değiştirirken kırmızıya döndü şaşırdık gerçekten sensörleri çok iyi.

? *** ***: Tahminimden daha büyük. Auto modda sessiz, gece modunda yok gibi. Çok kaliteli duruyor. LCD ekranı olduğunu bilmiyordum o da artısı. Ayrıca baya hafif bir cihaz sağa sola taşımak kolay. Kablosu çok uzun değil prize yakın bir yere koymak lazım. Yalnız bizim ev zaten temizmiş herhalde açtığımızdan beri rakam çok düşük. Kızım gece öksürüyor diye aldık bakalım bir kaç hafta sonra güncelleyebiliriz.

? *** ***: Ürünü aldığımızda çocuk odasında çalıştırdık mor gösteren ekran kısa sürede maviye döndü yani temizlemiş görünüyordu ama oda da hava temizlenmemişti. Çocuklar hapşırmaya devam edince ürünü kapatıp kaldırdım. Sanıldığı gibi odaya ferahlık veren bir ürün değil. 78 m2 alanda etkili olduğu yazılmış bunu da test ettik mutfağın yan odasının kapısında çalıştırdık mutfakta etki edip etmeyeceğini görmek için asla etki etmedi, hala yemek kokusu vardı. Yani ürün güzel gösterişli ama işe yaradığını düşünmüyorum. Çocuğu benim gibi alerjik olanlar bunu bilsin.

? *** ***: Çok tozlu bir şehirde yaşadığım için tercih ettim. Umarım verim alırım. Ürün görünüm itibari ile şık, çalışması sorunsuz. Gece modu aşırı sessiz, asla rahatsız etmez.

? *** ***: Ne zaman phillips alsam hep memnun kaldım. Hem dayanıklı hem kaliteli ürünler. Ürünü denedik. Otomatik modu çok kullanışlı. Gece varlığını unutacağız kadar sessiz. Yakınlarında kıyafetleri aldığımda sensör anında tozu gördü ve hızını artırdı. Örneğin dysona göre daha yüksek toz tutma oranı var. Şekil olarak da dyson kadar daha şık olmasa da hava akımı açısından daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Hava çıkışı yukarı doğru olduğu için üstünüze doğru da gelmiyor. İyi markalar arasında fiyatı da daha uygun. Odanızın büyüklüğüne göre alın. Çünkü kapasiteye göre fiyat artıyor. Bence Wi-Fi bağlantısı çok gerekli değil. Bütçeniz sınırlı olmakla birlikte iyi bir şey almak istiyorsanız, derdiniz özellikle polen, toz vb ise bu marka ve modeli tavsiye ederim. 1000 serisi aldım. Otururken salonda yatarken yatak odasında kullanıyoruz.

? *** ***: 1 haftalık kullanım sonrası yorumlarımı ekliyorum. Urun kullanımı gayet basit, mobil uygulama maalesef yok ama bence çok da gerek yok. Otomatik moda alin, kendi takılsın. Sessiz çalışıyor, max a alırsanız biraz ses var, PM sensoru gayet hassas, balkonda sigara içsem algılıyor, toz ve alerjenleri tutsun yeter, filtresi gayet kaliteli gibi, değişim gelince umarım çok pahalı olmaz, sağlık ürünlerinde genel olarak Philips kalitesini tercih ederim, dış görünüş olarak da gayet şık duruyor, fazla yer kaplamıyor, enerji sarfiyatı kağıt üstünde gayet düşük.

? *** ***: Bu ürünü kullanırken camların kapalı olmasını öneririm.

? *** ***: Harika bir ürün, tam bir Fiyat - Performans ürünüdür. Evimizin hava kalitesini değiştirdi, 16 aylık oğlum ve alerjik astımı olan eşim artık daha rahat ve daha huzurlu uyuyabiliyorlar. Ürünü 32 metrekare salonda kullanıyorum ama kapılar açık olunca diğer odalara bile etki ediyor. Herkesin özellikle alerjik astımı olanların mutlaka evinde bulundurması gerekiyor diye düşünüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 Özellikleri
Winix Zero Pro ÖzellikleriDaikin MC70L Yorum
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Dyson Purifier Formaldehyde Özellikleri

Philips hava temizleyici filtresi nasıl temizlenir?

Philips 1000 Ac1711/10'nin filtresini temizlemek için öncelikle cihazı prizden çekin. Ardından cihazın alt kapağını açın ve filtre bölümüne ulaşın. Üçü bir arada filtreyi hazneden çıkarın. Elektrikli süpürge ile filtrenin yüzeyini süpürün ve temizleyin. Temizlik sonrası filtreyi tekrar yerine yerleştirin ve filtreyi suyla temas ettirmeyin.

Philips ac1711/10 yedek filtre nereden alınır?

Philips ac1711/10'nin yedek filtreleri yetkili satıcılardan, markanın internet sitesinden ya da çeşitli alışveriş sitelerinden alınabilir. Filtre alırken ürünün orijinalliğine dikkat etmeniz önerilir. Aksi halde cihaz performans gösteremez ve havayı etkili şekilde temizleyemez.

Philips hava temizleyici filtresi yıkanır mı?

Hava temizleyici filtrelerinin yıkanabilme özelliği modelden modele farklılık gösterir. Philips ac1711/10'nin filtrelerinde yıkanabilme özelliği bulunmaz. Birbirine takılı olan 3 filtre, elektrik süpürgesi ile temizlenebilir ya da yeni filtre ile değiştirilebilir.

Philips HEPA filtre ne kadar zamanda değişmeli?

HEPA filtrelerin ömrü modelden modele göre farklılık göstermekle birlikte 1 ile 2 yıl arasındadır. Filtre ömrü hava kirliliği ve cihazın kullanım sıklığına göre de değişir. Philips AC1711/10 modelinde filtre ömrü dolduğunda cihaz sizi uyarır. Filtrelerini ölçebilen cihaz sayesinde filtre değişim zamanını hakkında endişelenmenize gerek kalmaz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.