Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Özel HEPA ve karbon filtresiyle tam hava temizliği sağlayan Dyson Pure Hot+Cool Hava Temizleme Cihazını sizler için detaylıca inceledik.
Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

İçeriğimizde hava temizleyicileriyle adından söz ettiren Dyson'ın en çok tercih edilen ürünlerinden birini mercek altına aldık. Markanın Purifier Hot+Cool modeli ısıtma ve soğutma özelliklerinin yanında etkili bir hava temizliği yapıyor. Her mevsim evinin havasını hem sıcaklık hem de temizlik açısından kontrol etmek isteyenler bu modeli tercih ediyor. Gelin, Dyson Purifier Hot+Cool'u bu kadar iyi yapan özelliklerine yakından bakalım.

Dyson Pure Hot+Cool Özellikleri

Maksimum Etki Alanı81 m3
Uzaktan KontrolVar
Ses SeviyesiMax 62 dB
Dijital GöstergeVar
Uyku ModuVar
Hava Arıtma Hızı290 L/Saniye
Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Purifier Hot+Cool İnceleme

Dyson Pure Hot+Cool, evinizin hava sıcaklığını kontrol ederken aynı zamanda üstün bir hava temizleme performansı gösteriyor. En çok satan hava temizleme cihazları arasında yer alan Dyson Purifer Hot+Cool, ultra ince partiküllerin %99.95'ini temizleyebiliyor.

Isıtma ve soğutma etkileri bulunan ürün, HEPA13 filtresiyle tam yalıtım sağlıyor ve üstün özellikleriyle kullanıcısının memnuniyetini kazanıyor. Dyson Pure Hot+Cool fiyatı ortalamanın üstünde olan modellerden biri olsa da özellikleriyle parasının hakkını veriyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Tasarım

Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri

Dyson Purifier Hot+Cool, yenilikçi tasarımıyla ilgi çekiyor. Dyson, kendine has tasarım farkını bu modelinde de ortaya koyuyor. Son derece modern olan cihazda kule tipi gövde kullanılıyor. Üst bölümünde temiz havayı etrafa dağıtan alan bulunuyor. Cihazın alt tarafında ise filtrelerin yer aldığı ve havanın arındırıldığı ızgaralar yer alıyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Ölçüleri

Yükseklik764 mm
Genişlik205 mm
Uzunluk130 cm
RenkSiyah/Beyaz
Ağırlık5,5 kg

Dyson Purifier Hot+Cool, 5,5 kiloluk ideal ağırlığını estetik tasarımına borçlu. Hafif malzemeli model, hantallık yaratmıyor ve cihazın kolayca yeri değiştirilebiliyor. Modern tasarımlı cihaz, bulunduğu ortama kaliteli bir görünüm veriyor. Cihazın ön kısmında hava bilgilerinin yer aldığı ekran yer alıyor. Cihazın yanında tüm kontrolleri sağlanabileceğiniz uzaktan kumanda da bulunuyor.

Dyson Pure Hot+Cool Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Dyson Pure Hot+Cool'un elektrik tüketimi ısıtma ve soğutma moduna göre farklılık gösteriyor. Cihaz soğutma modunda minimum 36, maksimum 44 watt elektrik harcıyor. Isıtma modunda ise güç tüketimi 1575 watt'a kadar çıkabiliyor. Yaz aylarında sorun yaratmayan bu güç tüketimi, kış aylarında faturanızda bir farklılık oluşturabilir. Isıtma sağlayan birçok cihazda da benzer durumlar görülebilir.

Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri

Dyson Pure Hot+Cool Güç Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı290 L/Saniye
Etki Alanı81 m3
Ses Seviyesi62 dB
Elektrik Tüketimi36-1575 Watt

Dyson Purifier Hot+Cool Isıtıcı, saatte 290 litrelik havayı temizleyerek maksimum 81 metreküplük bir alana etki edebiliyor. Birçok hava temizleyiciden farklı olarak metrekareyle değil, metreküple ifade edilen etki alanı, kullanıcıya güven veriyor. Böylece Dyson, kullanıcısına yüksek tavanlı ve geniş evler için daha doğru bir etki alanı bilgisi sunuyor.

Güçlü hava dolaşımı etkisiyle dikkat çeken ürün, Air Multiplier teknolojisiyle uzaktaki kirli havayı içine çekerek dışarıya sterilize edilmiş temiz havayı veriyor. Profesyonel mühendisler tarafından POLAR testine uygun tasarlanan cihaz, tüm odaya etki edebildiğini kanıtlıyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Filtre Özellikleri

Dyson Purifier Hot+Cool Hava Temizleyici'de 2 farklı filtre sistemi kullanılıyor. HEPA 13 filtresi ile ultra ince partiküllerin yüzde 99,95'ini temizliyor. Havadaki 0.1 mikrona kadar olan mikroskobik partikülleri yakalıyor. Havayı kirleten polen, alerjen, yemek kokuları, formaldehit, temizlik ürünü kokuları, zararlı kimyasallar, sigara ve egzoz dumanı gibi birçok faktörü yok ediyor.

Dyson Pure Hot+Cool filtre fiyatı birçok modelde kullanılan filtrelerle hemen hemen aynı. Cihazdaki filtrelerin ömrü, kullanım sıklığına ve hava kalitesine göre farklılık gösteriyor. Ortalama filtre ömrü 1 yıl olarak ifade ediliyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri

Dyson Purifier Hot+Cool Filtre

Filtre Sayısı2
Filtre Performansı%99,95
Filtre TipiHEPA 13
Parçacık Filtreleme0,1 Mikrona Kadar

Bünyesindeki üç sensörle anlık hava ölçümü yapan temizleme cihazı, otomatik olarak tepki veriyor ve size hava kalitesini raporluyor. Temizlediği havayı isteğinize göre sıcak ya da soğuk olarak geri bırakıyor. 350 derece etki sağlayan tasarımı sayesinde temiz havayı odanın her köşesine ulaştırıyor.

Isıtma modunda Air Multiplier teknolojisini devreye sokan Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, bu sayede ısıtılmış havayı bütün alana dağıtabiliyor. Kullanıcının istediği ortam sıcaklığına ulaşıldığında ürün otomatik olarak kapanıyor. Kullanıcı, cihazı ister kumanda ile ister sesli komut ile kontrol edebiliyor. Dyson Pure Hot+Cool yorumlar kısmında birçok kullanıcı ürünün kontrol kolaylığından memnun kaldığını dile getiriyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Kutu İçeriği

Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri

Dyson Purifier Hot+Cool Hava Temizleme Fanı kutu içeriğinde cihaz ve kontrol kumandası ile birlikte Dyson Pure Hot+Cool kullanma kılavuzu yer alıyor. Ürünün kurulumu ve doğru kullanımı için kullanım kılavuzundan yardım almanız gerekiyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Hot+Cool
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar

Dyson Purifier Hot+Cool Yorumlar ve Özellikleri

👤 *** ***: Ürün güzel kullanışlı alerjik çocuğum için aldım ancak kullanım kılavuzuna ulaşmak imkansız. Mydyson indiriyorum olmuyor bu cihazın kurulumu yapılamıyor. Maalesef müşteri hizmetleri de yetersiz yardımcı olmuyorlar. Bir dünya markasının bu konudaki yetersizliği maalesef can sıkıcı. Onun dışında ürün başarılı umarım kızımın da alerjik tepkilerini azaltır evde bari rahat nefes alır.

👤 *** ***: Harika kesinlikle bu zamana kadar neden almamışım camı bile açmıyoruz kesinlikle sıcak soğuk hava temizleyen alın.

👤 *** ***: Ürün iyi lakin, Dyson üyeliği oluşturmak için kayıt etmeye çalıştığımda, zaten kayıt edildiğine dair yazı çıkıyor. Muhtemelen önceden kullanılmış ürün yollandı.

👤 *** ***: Güzel bir cihaz evet. Hava temizlemesi, soğutma ve ısıtması bir arada üstelik baya estetik bir cihaz ama pahalı bence. Sırf yedek filtresi bile 800₺ eminim senede 2 kez değiştir uyarısı veriyordur. Şeklinden ötürü de eminim alternatif ucuz muadil filtrede bulunamaz. En azından yedek filtrelerin fiyatları makul olsa idi alınırdı.

👤 *** ***: Klimaya kıyaslarsak nefessiz bırakmıyor sizi hava temiz ve nefes alınabilir halde sıcaklaştırıyor. Bununla ısınıyoruz sadece evde fakat 45 m2 evde 930 tl elektrik faturası geldi.

👤 *** ***: Akciğer rahatsızlığım (kistik fibrozis) olduğu için aldım. Birçok buhar ilacım var alırken alet hemen algılıyor pm 2,5 ve pm 10 fazla diye uyarı veriyor. Canı açıyorum bir süre sonra düzeliyor bu sefer de egzos dumanı algılıyor. Yani sensörler çok iyi ısıtması da güzel soğutmasını denemedik tabi ki çok bir şey beklememek gerek fan sonuçta. Uzaktan kumanda ve mobil uygulaması da gayet güzel. Çok fonksiyonel bir ürün bu açıdan çok güzel. Düşündüren tek şey fiyatı ben sağlık amaçlı aldığım için parasına bakmadım. Umarım faydası olur. Dediğim gibi zaman gösterecek sonucu. Bu fiyata gerek var mı ya da başka markalar da benzer filtreleme işini yapabilir mi? İnsan düşünmüyor değil.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel, havadaki partiküllere vs duyarlı, ona göre çalışıyor fakat serinletme adına bir beklentiniz varsa 30 ve üstündeki derecede bir oda sıcaklığında etkisi olmuyor. Ürünün yurt içi kargoyla yollanması ve oraya buraya atılırken sağlam gelmiş olması şans eseri oldu sanırım. Son anda kargo şubesi önünde yere doğru fırlatırken havada yakalamak benim şansım oldu. Umarım sizde aynı şansa sahip olursunuz.

👤 *** ***: ya cihaz ucuz olmalı yada filtreleri ikisi de pahalı bence çok para

👤 *** ***: Çok isteyerek aldığım ürün. Artıları; + Havayı çok iyi temizliyor, taze hava hissiyatı oluşuyor. + Çok iyi ve kısa sürede ısıtıyor. + Soğutması (Rüzgarı size gelirse) oldukça iyi ama başka yere çevirirseniz ve hiç size gelmezse odada serinlik oluyor ama ciddi etki beklemeyin. Tavsiyem sürekli odaya eşit şekilde dönerek soğutmasıdır. + Uygulaması ve kumandası oldukça iyi, mutlaka uygulamayı kullanın. İçeriyi ve dışarıdaki hava kalitesini de gösteriyor. + Havanın kalitesi değişince anlık tepki verip temizleme moduna geçiyor. (Gece modu ve otomatik modlarda dahil) Eksileri; - Fan olduğu için ve en yüksekte çalıştığı zaman ses yapabiliyor. Ama kesinlikle bir vantilatör vb sesi yapmıyor. - Klima gibi soğutmuyor. Zaten hiç bir ürününden beklemeyin adamlar klima mantığına sağlıksız olduğu karşı ve asla benzer ürün üretmeyeceklerini açıkladılar. Son olarak; evde alerji hastası yok. Bebeğimize temiz hava ortamı ve ısıtması için aldık. Kaliteli ürün. Her zaman her yerde söylediğim gibi "emiş, itiş gücü gerektiren her teknolojide öncelik Dyson kalitesidir"

👤 *** ***: Ürünü bebeğimiz olduğu için aldık. Ürün çok hızlı elime ulaştı. Yurtiçi kargo paketi ciddi hasarlı olarak teslim edip kontrol etmeme fırsat bırakmadan kaçtı. Mecburen teslim almış oldum. Neyse ki ürünün kendisi hasar görmemiş. Hava temizleme cihazı alırken üfleyen bir fanı da olsun istedim. Önceki yorumları okuduğum için soğutma beklentim zaten yoktu fakat bu cihazın tam karşısında otursanız bile en ufak bir serinlik bile vermiyor. En üst kademede dahi fan gücü çok zayıf kalıyor. Isıtma fonksiyonu 2-3 dk deneme amaçlı çalıştırdığımda bile etkili olduğunu gördüm. Gece boyunca yatak odasında hava temizleme modunda kullandık, gerçekten sessiz çalışıyor. Sabah uyandığımda bazılarının bahsettiği gibi uyku kalitemde bir artış hissetmedim. Cihazın yaptığı ölçüme göre zaten evin hava kalitesi iyiymiş, şu ana kadar pek bir şey filtrelemek zorunda kalmadı. Kısaca bu ürün ısıtma fonksiyonuna gerçekten ihtiyaç duyanlar ve ciddi astım, alerji gibi sağlık problemi olanlar tarafından tercih edilebilir. Isıtma fonksiyonu istemiyorsanız piyasadaki daha ucuz hava temizleme cihazları da yeterli olacaktır.

👤 *** ***: Ürün hava temizliyor, polen, partikül, bakteri v.s. bunlara alerjisi olanlar için gayet güzel, ısıtma özelliği var, soğutma özelliği yok. Filtre ömrü havanın kirliliği ve kullanım sıklığı ile ilgili ama filtrelerin durumunu yüzde olarak görebiliyorsunuz. 30-35 m2 kapasitesi.

👤 *** ***: en ufak bir soğutma ısıtma beklentiniz var ise almayın ortamı temizleme konusunda başarılı ama yavaş baş ağartan sesinden bahsetmiyorum bile...

👤 *** ***: Yemek ve sigara kokusu için aldım ; hiç gidermediği gibi bütün eve dağıttı. Hiç bir şey anlamadım ;bu üründen.

👤 *** ***: kapıyı pencereyi açıp iki dakika havalandırın daha iyi.

👤 *** ***: Ürün çok başarılı olup kesinlikle tavsiye ederim. Sıcak modu çok başarılıdır. Soğuk modu ise gayet güzel olup fan gibi bir serinlik vermektedir.

👤 *** ***: Kışın hayat kurtarır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 Özellikleri
Winix Zero Pro YorumlarıDaikin MC70L Yorum
Philips Amf220/15 İncelemeDyson Purifier Formaldehyde İnceleme
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Yorumları
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool Özellikleri
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Teknik ÖzellikleriEn İyi Portatif Klimalar
Electrolux ChillFlex Pro İncelemeArçelik 12215P Yorumları
Kumtel Ait Cooler HAC-01W ÖzellikleriBeko 20915 P İnceleme
Arçelik 09215P YorumlarıDelonghi PAC AN97 İnceleme
Airfel LPCY35BM ÖzellikleriBeko 21215 P İnceleme
Kabel Mini Rest YorumlarıGoodhome Takoma Rest Yorumları

Dyson Hot and Cool ısıtıyor mu?

Dyson Hot and Cool'da ısıtma özelliği bulunuyor. Cihazı kullanan birçok kişi ürünün ısıtma özelliğinden memnun kaldığını dile getiriyor. Kullanıcılar kısa süreli bir çalışma aralığında bile odanın sıcaklığında değişim yaşandığını söylüyor. Ancak ısıtma modunda fazla elektrik tüketimi ve ses yoğunluğu olabiliyor.

Dyson Pure Hot Cool ne işe yarar?

Dyson Pure Hot Cool ısıtma ve soğutma özellikleriyle hava temizleme özelliğini bir araya getiriyor. Havayı kötü koku, alerjen, zararlı gaz ve partiküllerden arındırarak temiz havayı odanın her köşesine dağıtıyor. Böylece ev ortamı daha ferah ve temiz kalıyor. Ayrıca ısıtma ve soğutma özellikleri de bulunan cihaz, odanızın hava sıcaklığını kontrol etmenizi de sağlıyor.

Dyson Purifier soğutur mu?

Dyson Purifier Hot+Cool'un soğutma özelliği bulunuyor ancak birçok kullanıcı soğutma özelliğinden memnun kalmadığını dile getiriyor. Cihaz, temizlediği havayı soğutarak tekrar ortama bırakıyor ancak soğutma performansı klima gibi cihazlarla eş değer olmuyor.

Dyson Purifier klima mı?

Dyson Purifier Hot+Cool bir klima görevi görmüyor. Cihaz, havayı temizleyerek bulunduğu ortamı zararlı partiküllerden arındırmayı amaçlıyor. Bunu yaparken temizlediği havayı istenen sıcaklıkta odaya bırakabiliyor ancak cihazın bu özelliği klimalardaki kadar etkili olmuyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.