Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - İnceleme

Performansıyla dikkat çeken Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde'ın özelliklerini, yorumlarını ve hakkında birçok bilgiyi burada derledik.
Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde - İnceleme

Tasarımı ve gösterdiği performans sayesinde birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, bulunduğu ortamdaki kötü koku ve toz sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Sahip olduğu özelliklerle diğer hava temizleyicilerin bir adım daha önünde olan Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde'i sizler için detaylı bir şekilde inceledik. Bu yazımızda Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde'in özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve elektrik tüketimi gibi hakkında birçok bilgiyi bulabilirsiniz.

Dyson Purifier Formaldehyde Özellikleri

Hava Temizleme Alanı81 m³
Nemlendirme Alanı41 m³
Su Haznesi5 L
Sesli KomutVar
Akıllı Telefon BağlantısıVar
Hava Akımı350 l/s
FiltreHEPA 13
Uzaktan KumandaVar
Ses Seviyesi (Min-Max)41.5 dBA - 61.5 dBA
Güç Tüketimi45 W
Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Humidify Cool
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde İnceleme

Sahip olduğu aktif karbon ve HEPA 13 filtresi sayesinde ortama ferah bir hava kazandıran Dyson Purifier Formaldehyde, kullanıcılara havayı temizlemenin yanında nemlendirme özelliği de sunmaktadır. Tasarımıyla bulunduğu yere farklı bir hava katan Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, en çok satan hava temizleme cihazlarının başında geliyor.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde Tasarım

Altın rengiyle oldukça şık görünen Dyson Purifier Formaldehyde, sadece 8,2 kg ağırlığındadır. 923 mm yükseklik, 220 mm genişlik ve 312 mm taban çapına sahip olan model, diğer hava temizleyicilere göre daha büyük yapıdadır. Dyson Purifier Formaldehyde'in ön tarafında hem dijital bir ekran hem de filtre haznesi yer almaktadır. Bu ekran üzerinden cihaz ve ortam hakkında dilediğiniz an bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda filtre haznesini kolay bir şekilde açarak filtrenizi temizleyebilir veya eskimiş filtrenizi yenisiyle çok çabucak değişebilirsiniz.

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Dyson Purifier Formaldehyde Boyutları

Yükseklik923 mm
Genişlik220 mm
Derinlik312 mm
RenkBeyaz/Altın
Ağırlık8,2 kg

Cihazın alt kısmında ise nemlendirme özelliği için eklenen 5 litrelik şeffaf hazneyi görmekteyiz. Bu depoyu 36 saatte 1 kez doldurarak kesintisiz şekilde nemlendirme fonksiyonundan yararlanabilirsiniz. Dönebilen yapısı sayesinde odanın bütün köşesine etki gösteren Dyson Purifier Formaldehyde, gövde rengiyle aynı olan bir uzaktan kumandaya sahiptir.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde Özellikleri

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Sahip olduğu HEPA 13 filtresi sayesinde havadaki partiküllerin neredeyse tamamını ortadan kaldıran Dyson Purifier Formaldehyde, sensörleriyle ortamı sürekli olarak kontrol eder ve kullanıcıyı bilgilendirir. İçerisine çektiği kirli havayı yalıtımlı filtreler sayesinde dışarı temiz olarak salan bu cihaz, kullanıcıya daha iyi bir yaşam alanı sunar. Sürekli nemlendirme özelliğiyle havayı temizlemenin yanında nemlendiren Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, difüze ve esinti olmak üzere iki farklı hava dağıtım özelliğine sahiptir. Difüze modunda cihaz, havayı geriden doğru dağıtarak ortamın serinlemesini engeller. Esinti modunda ise hava önden verilerek tıpkı bir rüzgar hissiyatı oluşturur.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, temizlediği ve nemlendirdiği havayla sıcak yaz günlerinde serinletici etki oluşturarak ortamı rahatlatıyor. Gece modunda oldukça sessiz çalışan model, aynı zamanda ekran ışığını da kapatarak havayı temizlemeye devam eder. Otomatik modda ortama uygun kendisini ayarlayan cihazda iki ayrı salınım mekanizması bulunuyor. Uzaktan kumanda haricinde sesli komutla ve akıllı telefon üzerinden de kontrol edilen Dyson Purifier Formaldehyde, kullanışlılığıyla fark yaratıyor.

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde Elektrik Tüketimi

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

Çalışma sırasında 45 w güç tüketimi yapan Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, en tasarruflu hava temizleme cihazları arasında yer almaktadır. Aynı zamanda Dyson Purifier Formaldehyde, 1830 mm uzunluğunda bir güç kablosuna sahiptir.

Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde Kullanıcı Yorumları

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

👤 *** ***: Kesinlikle çok güzel bir ürün sürekli burnu tıkanan ve alerji sıkıntısı yaşayan eşimi rahatlattı.

👤 *** ***: Çok kaliteli çok güzel bir ürün nemlendirmesi ve temizlemesi fark edilir derece de güzel.

👤 *** ***: Hemen kullanmaya başladım umarım çocuklarımın alerjisi hafifler.

👤 *** ***: Sigara içilen bir ev ve hava kirliliği fazla olan bir şehirde neden bu kadar geç kalmışım almak için dediğim bir ürün çok iyi temizliyor uyku kalitem arttı

👤 *** ***: Alerjik bünyelerin imkanı varsa 1dk düşünmesinler. İlaç kullanmama rağmen tıkanık uyanırdım, gece ilacımı almadan yattım. Sabah orman havasına uyandım resmen ve sifir tıkanıklık hissi. Gece modu aşırı sessiz, rahatsız etmiyor. Nemlendirmesi çok ideal, kalorifere taktığınız suları çıkarıp atın.

👤 *** ***: Dünyanın en iyi müşteri deneyimini yaşatan firma. Zaten dyson hayranıyım ama bu hayranlığım daha da arttı.

👤 *** ***: Giriş kat evimi havalandırmakta çok zorlanıyorum. deviasyonum var, nefes darlığı problemime çok iyi geldi. Sigara içilen bekar evimi bir anane evi ferahlığına dönüştürdü. Ayrıca pirinç rengi çok seksi bir renk. dyson ekmek yapsa paraya kıyar alırım zaten. dyson <3 ben

👤 *** ***: Sık sık öksüren alerjik bünyesi olan oğlum için aldım. Dyson'a hayranım zaten bu ürününün de iyi çıkacağından eminim.

👤 *** ***: Oğlumun alerjisi için almıştım geceleri burnu tıkanıyordu rahat nefes alamıyordu denk mi geldi anlamadım ama kullanmaya başladığımız ilk günden beri çok rahat uyuyor horlamıyor inşallah böyle devam eder biz çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Ben pek bir mucize göremedim. Belki kalorifer yanınca fark hissederiz.

İçeriğimizin bu kısmında Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde hakkında merak edilen soruları yanıtladık. İşte Dyson Purifier Formaldehyde hakkında sıkça sorulan sorular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar
Winix Zero Pro ÖzellikleriDaikin MC70L Yorum
Philips Amf220/15 ÖzellikleriDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Yorumları
Fakir Vigor Plus ÖzellikleriSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Teknik Özellikleri

Formaldehyde ne demek?

Formaldehyde, toplum arasında gaz halindeki kirletici olarak bilinmektedir. Folmaldehit, genellikle yeni alınan eşyaların ortama yaydığı bir gazdır. Bu gaz insan sağlığına ciddi oranda zarar vermektedir. Dyson Purifier Formaldehyde'da sahip olduğu filtreler sayesinde ortamı temizleyerek kullanıcıya temiz ve sağlıklı bir hava sunar.

Dyson Purifier Formaldehyde filtre temizliği nasıl yapılır?

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde'ın filtresine ön kısımdan kolayca ulaşabilirsiniz. Bu filtrenin durumunu cihazın ekranı üzerinden takip ederek vakti geldiğinde değiştirebilirsiniz.

Dyson Purifier Formaldehyde kurulumu nasıl yapılır?

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde'in kurulumu oldukça basit. Cihaz ilk elinize ulaştığında birinci adım olarak filtre haznesinin bantlarını açın. Ardından filtrelerinizi monte ederek ürünü kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Dyson Purifier Formaldehyde sigara dumanını temizler mi?

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, sahip olduğu HEPA 13, aktif karbon ve Folmaldehit filtreleri sayesinde sadece sigara dumanını değil evdeki tüm rahatsız edici kokuyu ortadan kaldırır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.