Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri - İnceleme

UV lambalı ve İyonizer özellikli Fakir Vigor Plus Hava Temizleyiciyi inceledik, özellikleriyle birlikte anlattık.
Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Güvenli, sağlıklı ve dinlendirici bir ortam yaratmak için Fakir Vigor Plus İyonik Hava Temizleme Cihaz'ına bir şans verebilirsiniz. İyonizer özellikli cihaz, kullanışlı yönleriyle sizi memnun edebilir. İyi bir hava temizleyicisi arıyorsanız içeriğimize göz atın ve Fakir Vigor Plus'ın tüm özelliklerini öğrenin.

Fakir Vigor Plus Özellikleri

Maksimum Etki Alanı70 m2
Güç80 W
Ses Seviyesi52 dB - 20 dB
Ağırlık7.75 kg
Filtre Sayısı5
Hava Arıtma Hızı3.0 m3/dk
Toz Toplama Oranı%99.97
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Vigor Plus İyonik Hava Temizleme Cihazı İnceleme

Fakir Vigor Plus, yüzde 99.97 oranında toz toplayabilen 5 filtresi, UV lambası ve iyonizer özelliği ile öne çıkıyor. Birçok hava temizleme cihazında ayrı ayrı bulunan üstün özellikler bu cihazda bir araya geliyor. Sahip olduğu sensörler sayesinde kullanıcıya anlık olarak hava kalitesi hakkında bilgi verebiliyor. Hem kullanışlı üst paneli hem de uzaktan kumandasıyla kolayca kontrol edilebilen bu cihaz, en çok tercih edilen hava temizleyiciler arasında yer almayı başarıyor.

Fakir Vigor Plus Tasarım

Farklı tasarımıyla ön plana çıkan Fakir Vigor Plus, temiz havayı oda içerisinde etkili bir şekilde dağıtabilmektedir. 7.75 kiloluk modelin altında yükseltici ayak bulunuyor. Cihazın kontrolünün sağlandığı üst panelde hava kirliliği bilgileri ve çalışma modları da gösteriliyor. Üstelik hava temizleyici, uzaktan kumanda ile de kontrol edilebiliyor. Fakir Vigor Plus Hava Temizleyici kullananlar cihazın kolay kontrol edilebilmesinden memnun kaldığını dile getiriyor.

Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri

Fakir Vigor Plus Ölçüleri

Ölçüleri343x255x610 mm
RenkGri
Ağırlık7.75 Kg

Fakir Vigor Plus, kule tipi tasarımıyla fazla yer kaplamıyor. Cihazda temiz havayı yayan bölüm üstte, kirli havayı çeken bölüm önde yer alıyor. Böylece ürün, onu bir duvar kenarına koysanız bile etkili çalışıyor. Ürünün filtre bölümlerine ön kapaktan ulaşılıyor ve bu sayede filtre değişimi kolaylıkla yapılabiliyor.

Fakir Vigor Plus Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Fakir Vigor Plus, saatte 80 watt'lık elektrik tüketimi yaparak çalışıyor. Kullananların yorumlarına göre cihaz, fazla elektrik harcamıyor ve elektrik faturasına çok fazla yük eklemiyor. Çevreyi rahatsız etmeyen model, uyku modunda 20 desibellik ses seviyesinde çalışıyor. Böylece rahat ve huzurlu bir uyku çekmenize olanak tanıyor.

Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri

Fakir Vigor Plus Güç Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı3.0 m3/dakika
Etki Alanı70 m2
Ses Seviyesi52 dB - 20 dB
Elektrik Tüketimi80 Watt/Saat

Geniş oda ve evlerde rahatlıkla kullanılabilen Fakir Vigor Plus, maksimum 70 metrekarelik bir alana etki edebiliyor. Bu üstün performansını dakikada 3.0 metreküp havayı arıtarak gösteriyor. Önündeki LED ışıklar hava kalitesi hakkında kullanıcıyı bilgilendiriyor. Farklı modları bulunan cihazın arıtma hızı, hava kirliliğine göre ayarlanabiliyor. Zamanlayıcısı sayesinde kullanıcının istediği süre kadar çalışıyor ve otomatik olarak duruyor.

Fakir Vigor Plus Filtre

Fakir Vigor Plus; HEPA, TiO2, Karbon, Plazma ve Ön olmak üzere 5 farklı filtreye sahiptir. Filtreler polen, toz, evcil hayvan tüyü, sigara kokusu, boya kokuları ve vücut kokusu gibi havayı kirleten birçok etkeni arındırır. Filtrelerden geçerek temizlenen hava, odanın her köşesine dağıtılır. Filtre ömrü kullanım sıklığı ve havanın kirliliğine göre farklılık gösterir.

Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri

Fakir Vigor Plus Filtre Özellikleri

Filtre Sayısı5
Filtre Ömrü2 Yıl
Filtre TipiHEPA, Karbon, Plazma, TiO2, Ön
Filtreleme Performansı%99.97

Fakir Vigor Plus'ta filtrelere ek olarak UV ışını ve iyonizer özellikleri de bulunuyor. Bu iki özellik havadaki zararlı mikroorganizmaların dezenfekte edilmesini sağlıyor ve daha sağlıklı bir ortam oluşturuyor.

Fakir Vigor Plus Filtre Değişimi

Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri

Fakir Vigor Plus'ın filtre değişimini yapmak için öncelikle cihazın ön kapağını çıkarmanız gerekir. Karşınıza ilk olarak ön filtre çıkar. Bu filtreyi yan taraflarından tutarak çıkarın. Sırada yer alan elektrostatik filtreyi de kenarlarındaki kilitlere basarak açın. Karşınıza çıkan HEPA ve Aktif Karbon filtrelerini şeritlerinden çekerek cihazdan ayırın.

Yeni HEPA ve Aktif Karbon filtreyi beyaz kısımları size bakacak şekilde yuvasına yerleştirin. Elektrostatik filtreyi önce alttan cihaza yerleştirin, ardından yanlarından bastırarak takın. Ön filtre için de aynı şekilde hareket edin. Cihazın ön kapağını ise önce üst kısmından takın, ardından alt tarafından bastırın. Tüm işlemleri doğru yaptıysanız filtre değişimi tamamlanmış demektir.

Fakir Vigor Plus Kutu İçeriği

Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri

Fakir Vigor Plus kutu içeriğinde hava temizleme cihazı, uzaktan kumanda, elektrik kablosu ve Fakir Vigor Plus kullanım kılavuzu yer alır. Cihazın elektrik bağlantısını yaptıktan sonra kullanım kılavuzuna göz atabilir ve ürünü nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Vigor Plus
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Vigor Plus Hava Temizleyici Kullananların Yorumları

Fakir Vigor Plus Yorum ve Özellikleri

? *** ***: Gayet güzel ve kullanışlı evde 3 kedim var resmen havadaki etkisini hemen anladık.

? *** ***: Urun anlatıldığı gibi, kesinlikle uyku kalitesini artırıyor. Sesi çok hafif. Hassasiyet durumuna göre oda secimi yapılabilir. Biz koridora koyduk. Odalara hiç ses gelmiyor. Paketleme özenli, teslimat hızlıydı.

? *** ***: Kullandım bir süre bir ferahlık sağlıyor gibi ama tam da tatmin etmiyor bir süre daha kullanıp tekrar yazacağım.

? *** ***: çok şık güzel bir ürün hızlı kargo teşekkürler

? *** ***: Ürün gerçekten çok güzel toplamda 3 adet aldık .

? *** ***: Evde köpüşümüz var o yüzden almıştım güzel bir ürün bazen çok sesli çalışıyor sadece

? *** ***: Hızlı kargo için teşekkürler. Kullandığım ilk gün. Gürültülü bir cihaz değil.

? *** ***: Hızlı ve sorunsuz kargo güzel ürün valla ben çok memnumun uyku kalitemi arttırdı

? *** ***: Ürün çalışınca pervanesinden çok fazla ses geliyor hele gece bence bir felaket tartartar pervane sesinden uyuyamıyorsunuz sadece 1 gece denedim uyuyamadık kapattım gecede rahat uyuyabilseydik harika ürün çok hassas tozda kokuda hemen çalışmaya başlıyor. İade ettim aynı zamanda başka siteden yine aynı satıcı gerçi ama aynısından aldım yenisi gelince kullanılmış ürün olduğunu tasdikledim. 2. Si tam paketli geldi ilki o şekilde değildi ve kullanım kılavuzunda bir şeyler yazıyordu başkasının iade ettiği ürünü göndermişler resmen ve bu tamamen sessiz çalışıyor markaya hiç yakışmayan bir davranış

? *** ***: Ürün çok iyi ve kesinlikle parasının hakkını veriyor. Dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. Ürünü her fişe taktığınızda ilk iki dakika ortamın hava kalitesini tespit ediyor ve otomatik modda tespit ettiği bu kalitenin altına düştüğünde devreye giriyor. Bu nedenle ürünü fişe takmadan önce ortam havalandırmasını iyi yapmak çok önemli. Bu durum kullanma kılavuzunda belirtilmiş. Üründen şikayetçi olan kullanıcıların bu noktayı atladıklarını tahmin ediyorum.

? *** ***: İlk gün tesadüf olabilir diye düşündüm ancak 2nci gün anladım ki bu cihaz işe yarıyor. Geceleri sık uyanmak, sabah dolu bir burun ve geniz akıntısı istemiyorsanız tavsiye ederim. Odayı güzel havalandırın. Camı kapatıp cihazı fişe takın ama çalıştırmayın. 2 dk sonra çalıştırın auto modda görevini yapacaktır. İsterseniz direk açıp max modda 2-3 saat çalıştırın. Gece yatmadan önce auto moda ya da en düşük seviyeye alıp yatın. Sabah farkı anlayacaksınız. Cihazın eksi yönleri ise üzerindeki etiket. Çünkü yazıları okumak güç. Kumandası var. Gündüz salonda kullanımdan ziyade gece yatarken odanızda kullanın.

? *** ***: ürün güzel sigara içtiğimde 5dk sürüyor kokuyu temizlemesi en hızlıda çalışınca uyurken de en düşüğe aldığınızda sesi baya azalıyor rahat uyuyabiliyosunuz ama yeni aldığım için verdiği havada biraz plastik kokusu geliyor oda kullanarak geçecek diye düşünüyorum genel olarak güzel ve kullanışlı bir ürün

? *** ***: Çok faydalı bir ürün ilk kullanımdan itibaren evin havasının değiştiğini net bir şekilde farkettik.1 ayda topladığı toz vs görünce nasıl bir hava soluyormuşuz inanamadık. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim

? *** ***: idare eder, genelde koku modu çalışıyor, açıkcası daha fazlasını bekliyordum

? *** ***: Ürüne yapılan yorumları okuyunca şaşırmıyorum; ne de olsa her şey göreceli. Ürünü satın alıp, kullandım. Şimdi köşede duruyor; kendi üstündeki toza hayrı yok makinenin. Ben özellikle toz ve kedi tüyü için almıştım. Hiç bir işe yaramıyor, 1 metre ötesini geçtim, kendi üstündeki tozları görseniz... Bu paraya ise hiç değmez; paranızı çöpe atmak istiyorsanız buyurun alın!

? *** ***: ürünü en az 3 aydır kullanıyorum. Bence o parayı asla hak etmiyor. Ben alerji, tüy ve sigara dumanı için almıştım. Açıkçası hiçbir etkisini göremedim. Benim makine bozuksa bilemiyorum tabi ama mısır patlattığım mutfakta 15 dk sonra hala o koku varsa benim için işlevsiz demektir. İşlevsiz olduğu için de artık odanın bir köşesinde duruyor. Yorumlarda adeta yeniden doğmuş gibiyim falan denmiş! benim cihazda bir anormallik olduğunu düşünmeye başladım.

? *** ***: İlk gün tesadüf olabilir diye düşündüm ancak 2 nci gün anladım ki bu cihaz işe yarıyor. Geceleri sık uyanmak, sabah dolu bir burun ve geniz akıntısı istemiyorsanız tavsiye ederim. Odayı güzel havalandırın. Camı kapatıp cihazı fişe takın ama çalıştırmayın. 2 dk sonra çalıştırın auto modda görevini yapacaktır. İsterseniz direk açıp max modda 2-3 saat çalıştırın. Gece yatmadan önce auto moda ya da en düşük seviyeye alıp yatın. Sabah farkı anlayacaksınız. Cihazın eksi yönleri ise üzerindeki etiket. Çünkü yazıları okumak güç. Kumandası var. Gündüz salonda kullanımdan ziyade gece yatarken odanızda kullanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava TemizleyicilerXiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar
Winix Zero Pro YorumlarıDaikin MC70L Yorum
Philips Amf220/15 İncelemeDyson Pure Hot+Cool Yorumları
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Özellikleri
Dyson Purifier Formaldehyde YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 YorumlarıDyson Pure Humidify+Cool İnceleme
Arzum Optima Air ÖzellikleriWinix Zero Compact İnceleme
Philips 1000 Ac1711 Kullanıcı Yorumları

Fakir Vigor Plus Filtre Nasıl Temizlenir?

Fakir Vigor Plus filtre temizliği için öncelikle ürünün ön kapağını açın. Ardından karşınıza çıkan ön filtreyi köşelerinden tutarak cihazdan ayırın. Ön filtreyi suya tutarak temizleyebilirsiniz. Ön filtrenin hemen arkasında yer alan elektrostatik filtreyi köşelerindeki tırnaklarından bastırarak çıkarın. Bu filtreyi ise nemli bezle silebilirsiniz. Diğer filtreler temizlenemez ancak ömürleri dolduğunda değiştirilebilir.

Fakir Vigor Plus yedek parçaları nerede satılır?

Fakir Vigor Plus'ın yedek parçalarını Fakir markasına ait servislerden ya da markanın kendi internet sitesinden bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra orijinalliğine dikkat etmek şartıyla diğer alışveriş sitelerinden de yedek parça satın alabilirsiniz.

Fakir Vigor Plus ne işe yarar?

Fakir Vigor Plus, filtreleri sayesinde bulunduğu ortamdaki havayı temizler ve daha ferah bir ortam yaratır. Havadaki kötü koku, zararlı partikül, toz, polen ve gazları filtreler ve geriye tertemiz bir hava bırakır. Ayrıca iyonizer özelliği bulunan cihaz, hava kalitesini artırmakta da başarılıdır.

Fakir Vigor Plus resetleme nasıl yapılır?

Fakir Vigor Plus Hava Temizleyici resetlemek için reset düğmesine ulaşmanız gerekir. Bu düğme cihazın iç bölümünde bulunur. Kürdan gibi ince bir cisimle düğmeye basabilir ve cihazı resetleyebilirsiniz. Cihazda bir problem olduğunda bu tuşu kullanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.