UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

UV lambasıyla fark yaratan UFO O2 Hava Temizleme Cihazı'nı inceledik, özellikleriyle birlikte öne çıkan yanlarını anlattık.
UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

İçeriğimizde UV ışıklarıyla hava temizlemede fark yaratan ve uygun fiyatıyla kullanıcıyı sevindiren bir hava temizleyici ele aldık. UFO O2 Hava Temizleme Cihazı, farklı özellikleriyle öne çıkıyor. Çok tercih edilen bu cihazda koku yayma ve sinek kovma özellikleri de bulunuyor. İşte UFO O2 Hava Temizleme Cihazı'nın tüm özellikleri...

UFO O2 Hava Temizleme Cihazı Özellikleri

Maksimum Etki Alanı40 m2
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi35-55 dB
Dijital GöstergeVar
Kademe Sayısı3
Hava Arıtma Hızı120 m3/saat
Filtre Sayısı8 Aşamalı
Güç55 Watt
Amazon
Fiyatını Gör
UFO
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

UFO O2 İnceleme

UFO O2 Hava Temizleme Cihazı, UV ışınlı hava temizleme yöntemiyle fark yaratıyor. 8 aşamalı filtresine ek olarak UV ışınlarıyla havadaki bakteri ve birçok zararlı maddeyi öldürüyor. Tablet yuvasına sahip cihaza sivrisinek kovucu ürünler de takılabiliyor. Üründe yer alan koku haznesine çeşitli oda kokuları eklenebiliyor. Bu sayede güzel kokular, hava temizliğiyle birlikte evin her yerine yayılıyor. UFO hava temizleyici fiyat olarak da ortalamanın altında olduğu için sıkça tercih ediliyor.

UFO O2 Tasarım

UFO O2, ince ve kompakt tasarımıyla öne çıkıyor. Birçok alana uyum sağlayabilen cihaz, görüntü kirliliğine neden olmuyor. Dikdörtgen tasarımlı cihazın ön bölümünde hava temizliği sağlayan ızgaralar yer alıyor. Dijital ekran ve kontrol tuşları ise kullanım kolaylığı için üst bölümde yer alıyor. Ayrıca cihaz, yanında gönderilen kontrol kumandası ile de kullanılabiliyor. Kumanda, cihazın önündeki bölmeye konulabiliyor.

UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

UFO O2 Ölçüleri

Ölçüleri28,5x22,2x45,5 cm
RenkSiyah/Beyaz
Ağırlık4,8
MalzemePlastik

UFO Hava Temizleme Cihazı'nın üst bölümünde kapaklı küçük bir bölme yer alıyor. Bu bölmeye sivrisinek tabletleri yerleştirilebiliyor. Oda kokuları ise cihazın arka bölümündeki hazneye konuluyor ve temiz havayla birlikte kokular odaya dağılıyor. 4,8 kilo ağırlığındaki model, rahatça taşınabilir; gece yatak odasında, gündüz salonda kullanılabilir.

UFO O2 Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

UFO O2 Hava Temizleyici 220 ile 240 watt arasında elektrik tüketimi yapıyor. Bu elektrik tüketimi miktarı, evde kullanılan televizyon ve buzdolabıyla hemen hemen aynı. 55 watt'lık güce sahip olan model, elektrik faturasında çok büyük bir değişim yaşatmıyor.

UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

UFO O2 Güç Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı120 m3/saat
Etki Alanı40 m2
Ses Seviyesi35-55 dB
Elektrik Tüketimi220-240 W
Güç55 Watt

UFO O2 Hava Temizleme Cihazı, maksimum 40 metrekareye kadar olan odalara etki edebiliyor. Bu geniş etki alanı sayesinde birçok evin salonunda rahatlıkla kullanılabiliyor. 3 kademeli çalışma ayarı bulunan cihaz, en düşük kademede 60 m3/saat, en yüksek kademede 120 m3/saat hava arıtma hızına ulaşıyor. Modelin çıkardığı ses seviyesi de kademelere göre farklılık gösteriyor; en düşük kademede 35, en yüksek kademede 55 desibellik sesle çalışıyor.

UFO O2 Filtre Özellikleri

UFO O2 Hava Temizleyici filtreleri 8 bölümden oluşuyor. Bunlar arasında ön filtre, kaba toz, partikül, HEPA, karbon, TiO2, UV ve negatif iyon filtreleri yer alıyor. Filtrelerin temizlenebilir olması uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor. UFO O2 yedek filtreleri markaya ait bayilerden ve çeşitli alışveriş sitelerinden temin edilebiliyor.

Ön ve kaba filtreler büyük toz parçalarını tutuyor ve diğer filtrelerin ömrünü uzatıyor. Partikül filtre toz ve polen gibi daha küçük parçacıkları tutuyor. HEPA 13 filtre ise 0.3 mikrona kadar olan partikülleri yüzde 99.97 oranında yakalıyor ve havayı akar, küf ve alerjenlerden arındırıyor. TiO2 filtre, UV lambasıyla çalışıyor ve bakteri, virüs, küf, sigara dumanı ve zararlı organizmaları yok ediyor.

UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

UFO O2 UV Lamba ve Filtre

Filtre Sayısı8
Filtre Performansı%99,97
Filtre TipiH13, TiO2, Karbon, Kaba Toz, UV
Parçacık Filtreleme0,3 Mikrona Kadar
UV Lamba Ömrü8000 Saat

UFO O2 UV lamba ise ışınların gücünü kullanarak bakteri, virüs ve küf sporlarını parçalıyor ve DNA'larını bozuyor. Böylece etkisiz kalan mikroorganizmalar artık insana zarar veremiyor. UV ışınları HEPA filtrede biriken organizmaların çoğalmasını da önlüyor. 8000 saatlik ömrü bulunan lamba, UFO O2 yedek parça satıcılarından temin edebileceğiniz UV lambalarla değiştirilebiliyor.

Negatif iyon özelliğine sahip olan cihaz, ortamdaki negatif iyon konsantrasyonunu dengeliyor ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Metabolizmanıza dahi katkı sağlayan iyonlar, cihazın performansı sayesinde 9 metreye kadar etki edebiliyor.

UFO O2 Kutu İçeriği

UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

Ürünün kutu içeriğinde cihaz, kontrol kumandası ve UFO O2 hava temizleyici kullanım kılavuzu yer alır. Filtreler ve UV lamba, ürüne takılı olarak gönderilir. Ürünün yanında yedek filtre bulunmaz. Cihazı kurmak ve doğru çalıştırmak için kullanım kılavuzuna bakmanız yeterlidir.

Amazon
Fiyatını Gör
UFO
Hava Temizleme Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

UFO O2 Hava Temizleme Cihazı Yorumları

UFO O2 Hava Temizleyici Yorumlar ve Özellikleri

👤 *** ***: 2 gündür kullanıyorum sabahları daha iyi uyanıyorum psikolojik mi bilemedim. İllerdeki günler de daha iyi anlayacağım sanırım. O kadar da gürültülü değil yatarlen 1 numaraya alıyorum rahat rahat uyuyorum. Sadece koku haznesi ile başım dertte bir türlü koku yayıyor.

👤 *** ***: Ben ürünü beğendim alerji olan çocuğum için almıştım.. Soğuk hava verdiğini bilerek aldım alanlar bunu göz önünde bulundurmalı onun dışında şuan beğendim kullandıktan sonra yorumumu güncellerim satıcıya hızı için teşekkürler..

👤 *** ***: Ürünün içinde koku bölümündeki keçesi yok. Ama geri vermeyeceğiz. Çünkü alerjiden çok kötü olan ailem için iyi bir seçenek. Keşke keçesi de çıksaydı.

👤 *** ***: Merhaba ben çok beğendim daha öncede çeşitli ürünlerini kullandım çok memnun kaldım sigara dumanını bile çekiyor salon mis gibi oldu çok çok çok teşekkür ederim sipariş vereceklere tavsiye ederim.

👤 *** ***: Evde sigara kullanıldığı için aldım etkisi oldu havayı temizliyor. Sabah oturma odasına girince sigara kokusuyla karşılaşmıyorum. Rahatsız edici bi sesi yok tek sıkıntı soğuk üflemesi.

👤 *** ***: Butikte kullanmak için almıştım alerjim olduğu için kışın soğuk hava üflediği için değerlendiremedim çok ama işe yarıyor havayı yumuşatıyor kesinlikle.

👤 *** ***: Harika bir ürün. Artık nefes alabiliyorum. 2. makinayıda yatak odası için aldım.

👤 *** ***: Ürün elime sağlam ulaştı , fiyat performans ürünü, ne üst düzey ne de kötü , gayet memnunum.

👤 *** ***: Çok memnun kaldık evdeki havanın değiştiğini fark ediyoruz. Söylendiği kadar gürültülü değil.

👤 *** ***: Alerjik astım hastayım ve gerçekten meğer nefes almakta sandığımdan çok zorlanıyormuşum tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün çok iyi gönlünüz ferah bir şekilde alabilirsiniz. Hem gönlünüz hem odanız ferah olsun...

👤 *** ***: Ürün çok güzel Herkese tavsiye ederim özellikle astımı olanlar için süper bir ürün...

👤 *** ***: Sinek kovucu olarak fazla pahalı diğer özellikleri çok işime yaramadı.

👤 *** ***: Klima olarak kullanılabilir çünkü hava temizleyici olarak pek bir faydasını göremedik kendi üstü bile toz tuttu . Daha beter toz ediyor her yeri.

👤 *** ***: Bir kaç marka araştırıp bunu denemeye karar verdik. Min. 2 kişi sigara içilen ortalama 30 m2 bir mutfakta çalıştırdık. Bir tek üflediğimiz dumanı görüyoruz, 1 2 dakika içinde hiç içilmemiş gibi kokuyor. Bir süre kullandıktan sonra tekrar güncelleme yaparım. Diğer markalara çılgın rakamlar vermeye hiç gerek yok. Ortalama 10 gündür kullanıyoruz. İlk bir iki gün hayretle cihazı övdük. Ama neredeyse 1 haftadır hiç bir verim alamıyoruz. Yüksekte, yerde, bir kaç modda denedik. Kapıyı camı açmazsak sigara kokusundan mutfağa girilmiyor. İyi düşünün....

👤 *** ***: Soğuk üflüyor ben hava temizleme açısından verim alamadım önermem.

👤 *** ***: Koku kısmını ayarlayamadım pek fark da edemedim açıkçası temiz hava hissedemedim.

👤 *** ***: Ürünü inanılmaz tereddüt ederek satın aldım ilk zamanlar işe yaramadığını düşünüyordum fakat bir gün pencereler açmadan sigara içtiğimiz çalıştırdık ve asla oda duman olmadığını fark ettik bence çok güzel bir ürün.

👤 *** ***: Çok memnun kaldık; düzenli kullanıyoruz. Hem koku hazneleri sayesinde çalışırken evin kokusunu da düzenliyor. 3 köpeğimiz mevcut ve düzenli çalıştığı sürece ortam hep temiz kalıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava TemizleyicilerXiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar
Winix Zero Pro ÖzellikleriDaikin MC70L Yorum
Philips Amf220/15 İncelemeDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
Dyson Purifier Formaldehyde ÖzellikleriElectrolux Pure A9 Yorumları
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Kullananlar

UFO hava temizleyici ne işe yarar?

UFO O2 Hava Temizleyici, ortamdaki virüs, bakteri, akar, alerjen, zararlı partikül ve organizmaları yok etmeye yarayan bir cihazdır. UV lambası ve filtreleri ile havayı kirleten etkenleri yok eder ve daha ferah bir ortam sağlar. Ayrıca cihazda koku ve sivrisinek tableti için farklı bölmeler bulunur. Bu sayede cihaz, koku yayıcı ve sivrisinek kovucu olarak da kullanılabilir.

UFO O2 ne kadar elektrik harcar?

UFO O2 Hava Temizleme Cihazı, 220 watt ile 240 watt arasında elektrik tüketimi yapar. Bir buzdolabı ve televizyonla eşdeğer olan bu güç tüketimi, elektrik faturasında belirgin bir değişime neden olmaz.

UFO O2 yedek filtresi nerede satılır?

UFO O2 yedek filtreleri çeşitli alışveriş sitelerinde ve UFO yetkili servislerinde satılmaktadır. UFO O2 yedek parçaları da yine bu satıcılarda bulunmaktadır. Ömrünün sonuna gelen filtre ve UV lambalarını yenileriyle değiştirerek cihazın performansını artırabilirsiniz.

UFO O2 filtreleri nasıl temizlenir?

UFO O2'nin filtreleri temizlenebilir ve yıkanabilir. Kaba ve ön filtreler suyla yıkanarak temizlenebilir. Temizlik sonrası filtrelerin iyice kuruduğundan emin olmanız önemlidir. HEPA filtre ise sadece süpürge ile temizlenmelidir ve asla ıslatılmamalıdır. Karbon ve TiO2 filtreler ise 1 yıllık kullanımın sonunda değiştirilmelidir.

UFO O2'nin filtrelerini temizlemek için önce filtre kapağını çıkarmanız gerek. Ardından HEPA filtreyi tutma ipinden çekin. Cırt cırtla HEPA filtreye bağlı olan kaba filtreyi çıkarın. Bu iki filtre arasındaki ön filtrelerde bu sayede çıkarılmış olacak. HEPA'yı cihazdan çıkardığınızda Karbon ve TiO2 filtrelerini göreceksiniz. Bu filtreleri de yine tutma ipinden çekerek çıkarabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.