Bosch Air 4000 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Kompakt yapısıyla her yere uyum sağlayabilen Bosch Air 4000 hava temizleyicinin özelliklerine, filtresine ve yorumlarına içeriğimizde yer verdik.
Bosch Air 4000 Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Bosch Air 4000 sunmuş olduğu üstün performansı ve kaliteli filtreleme sistemi ile tertemiz havayı içine çekmek isteyenler için idealdir. Yüksek etki alanına sahip olması sayesinde evinizin her odası için ya da küçük ofisler için ideal olan bu ürünü içeriğimizde inceledik. Yazımızda Bosch Air 4000 cihazı hakkında her şeyi bulabilirsiniz.

Bosch Air 4000 Özellikleri

Maksimum Etki Alanı62.5 m²
Uzaktan KontrolYok
Ses Seviyesi25 dB
Wifi BağlantısıYok
Filtre Sayısı3
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Air 4000 Hava Temizleme Cihazı İnceleme

HEPA 13 filtresi sayesinde bulunduğu ortamdaki hava kalitesini yükselten Bosch Air 4000, kullanıcının konforunu sağlayan üstün özelliklere sahiptir. Sessiz çalışması, kompakt tasarımı, zamanlayıcısı, çocuk kilidi fonksiyonu, akıllı sensörleri ve ergonomik kontrol paneli olan cihaz, bu sayede tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Bosch Air 4000 Tasarımı

Bosch Air 4000

Evlerimizde bulunan boş alanlar oldukça sınırlıdır. Bu yüzden de alacağımız ürünün boyutlarının da küçük olması oldukça önemlidir. Oldukça küçük boyutlara sahip olan Bosch Air 4000, bu sayede bir masanın üzerine dahi yerleştirilebilmektedir.

Üst kısmında bulunan paneli sayesinde her türlü detayı anlık olarak size aktaran cihaz, tüm ayarlamaları hızlıca yapabilmenize destek oluyor. Bu sayede daha önce bu tarz bir ürün kullanmamış kişiler dahi ürünü kolay bir şekilde çalıştırabiliyor.

Bosch Air 4000 Ölçüleri

Yükseklik500 mm
Genişlik452 mm
Derinlik291 mm
RenkGri/Beyaz
Ağırlık4 kg

Diğer hava temizleme cihazlarının aksine küçük bir boyuta sahip olan Bosch Air 4000, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok sevilmektedir. Ayrıca sadece 4 kilo ağırlığında olmasıyla kolay bir şekilde taşınabiliyor.

Bosch Air 4000 Elektrik Tüketimi ve Performansı

Bosch Air 4000

Bosch Air 4000, elektrik tüketimi anlamında da oldukça başarılı bir cihazdır. Bu hava temizleme cihazı sadece 26 W'lık güç tüketimi gerçekleştirmektedir. Bu da cihazın en düşük enerji tüketen hava temizleyiciler arasında yer almasını sağlıyor.

Bosch Air 4000 Güç Tüketimi ve Performansı

Kademe Sayısı3
Etki Alanı62,5 m2
Ses Seviyesi25 dB
Güç26 Watt

Bosch Air 4000 enerjiyi az tüketmesine rağmen üstün performans sağlamasıyla biliniyor. Bu hava temizleyici 62.5 metrekarelik bir etki alanına sahiptir. Bu da evinizin her odasının havasını rahat bir şekilde temizleyebileceğiniz anlamına geliyor. Ayrıca küçük ofisler için bile yeterli olabilmektedir.

Cihaz saatte 300 m³'lük bir havayı temizleyebilme kapasitesine sahiptir. Bu özelliği sayesinde ise cihazı çok fazla çalıştırmanıza gerek kalmadan bulunduğunuz ortamın havasının kısa süre içerisinde temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Bosch Air 4000 Filtresi

Bosch Air 4000

Bosch Air 4000, 3 katmanlı filtreye sahiptir. Bu katmanlar ön filtre, aktif karbon filtre ve HEPA13 filtreleridir. Her bir katmanında farklı bir arındırma işlemi yapan cihaz, bu sayede her türlü toz partikülünü içine çekerek tertemiz bir şekilde dışarıya salınmasını sağlıyor.

HEPA13 filtresiyle her türlü alerjen maddeleri içerisine hapseden Bosch Air 4000, tek adımda kolayca filtreleri değiştirilebilirdir. Ayrıca gösterge paneli üzerinde yer alan servis işareti de bu filtrelerin ne zaman yenilenmesi gerektiğini haber vermektedir. Böylece performans kaybı yaşamadan uzun yıllar boyunca cihazı kullanabilirsiniz.

Bosch Air 4000 HEPA13 Filtresi

Filtre Sayısı3
KatmanlarıÖn Filtre, Aktif Karbon Filtre, HEPA13 Filtre
Filtre Ömrü2 Yıl
Filtreleme Performansı%99.95

Üzerinde bulunan sensörler sayesinde mevcut hava kalitesini sürekli olarak ölçen cihaz, üstün performanslı filtreleriyle bakterilerin tamamını içerisine hapsetmektedir. Dışarıysa sadece temiz havayı salmaktadır.

Bosch Air 4000 Fonksiyonları

Bosch Air 4000

Bosch Air 4000 birçok işlevsel fonksiyona sahip bir üründür. Gerçek zamanlı olarak hava kalitesini ölçen cihaz, bunu gösterge panelinden görebilmenizi sağlıyor. Otomatik moduyla ise bu hava kalitesini iyileştirmek için gereken hızı kendisi ayarlıyor.

Geceleri de kullanılabilmesi için sessiz modu olan hava temizleyici, sadece 25 dB ses seviyesinde çalışmaktadır. Bu sayede cihaz geceleri sizi rahatsız etmeden çalışabilmektedir. Ayrıca bu ürünün çocuklar için güvenlik kilidine sahip olduğunu da söyleyelim.

Bosch Air 4000 Kutu İçeriği

Bosch Air 4000

Bosch Air 4000'nin kutu içeriğinde cihaz, katmanlı filtreler ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Kullanım kılavuzunda yer alan bilgilere bakılarak kısa süre içerisinde kurulabilen hava temizleyici, kompakt yapısı sayesinde birkaç dakikaya kullanıma hazır hale geliyor.

Bu cihaz kompakt yapısının yanı sıra kolay anlaşılır bir gösterge paneline sahiptir. Gösterge panelinde her fonksiyon için bir işaret bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz fonksiyonu vakit kaybetmeden çalıştırabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Air 4000
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Air 4000 Yorumları

Bosch Air 4000

? *** ***: Ürün kullanım olarak basit ve kullanışlı. Bence tek eksiği WİFİ. Kutudan çıkan broşürde cihazın ekranında wifi işareti mevcut ama cihazda var mı yok mu bilemedim. Havayı temizlemesi güzel ama biraz soğuk üflüyor. Kışın üşüyebilirsiniz. Gece modu çok sessiz. Ürün hafif istediğiniz yere koyabilirsiniz. Ancak taşıma kulpu veya tutma yeri yok.

? *** ***: Çok sessiz. Yeterince sensörü var, gücü yeterli. Düzenli aralıklarla filtre temizliği gayet basit ama yeni filtre bulamadım maalesef. Beğenmediğim tek yönü bu.

? *** ***: Henüz bir kere kullandık fakat psikolojik mi bilemiyorum biz rahat uyuduğumuzu hissettik. Ayrıca teslimat süreci uzun zaman sonra ilk kez bu kadar hızlıydı.

? *** ***: Ürün bahsedildiği gibi, aldığımızdan beri hastalık evden uzaklaştı. Kesinlikle etkili bir ürün.

? *** ***: Ürünü aktif olarak sadece geceleri yatarken kullanıyorum. Gündüz olarak da deneyimledik. Gayet başarılı bir ürün.

? *** ***: İlk geceden rahat bir uyku kalitesi yarattı. Oda havasi ne kadar kirliymiş meğer. Evcil hayvanınız da varsa düşünmeden satın alın.

? *** ***: Manuel, gece modu ve otomatik olmak üzere üç moda ayarlayabilirsiniz. Bunun yanında çocuk kilidi ve filtre yüzdesini gösteren bir dijital ekrana sahip. Şekli sanırım uçak motorunun görüntüsünden esinlenmiş. Bir çöp kovası büyüklüğünde bir alanı kaplıyor. Kablosu biraz kısa olmuş. Daha uzun olmasını isterdim.

? *** ***: Alerji hastası olarak gayet rahat ve dinç uyandığımı söylemeliyim. Genel olarak memnuniyet verecek gibi. Bakalım zamanla net kararımı vereceğim.

? *** ***: Kullanışlı ve akıllı bir ürün. Hava kalitesini renklerle gösteriyor. Öksüren ve alerjisi olanlar için ideal. Beğendik.

? *** ***: Astım ve alerji gibi rahatsızlıklar ve toza karşı hassasiyet gösterenler için ideal. Vazgeçilmeziniz olacaktır. Ayrıca gece modu çok sessiz hiç ses yapmıyor. Evin herhangi bir odası için kapı kapalı olarak auto modda max. 5 dk da havayı temizliyor.

? *** ***: Uzun araştırmadan sonra bu ürünü tercih ettim. Ürünün kullanımı çok kolay. Ürünün kalitesi mükemmel. Hayat kalite ve konforunuzun artması için kullanılmasını tavsiye ediyorum.

? *** ***: Birkaç özelliğini çalıştıramadığımı düşünüyorum. Biraz zamana ihtiyacım var ama ürünü beğendim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar
Winix Zero Pro ÖzellikleriDaikin MC70L Teknik Özellikleri
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 İnceleme
Fakir Vigor Plus ÖzellikleriSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Dyson Purifier Formaldehyde YorumlarDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Yorumları

Bosch Air 4000 kaç watt?

Bu hava temizleme cihazı düşük enerji tüketimiyle öne çıkmaktadır. Sadece 26 W değerinde güce ihtiyaç duyan Bosch Air 4000, buna rağmen üstün performansıyla kullanıcılarını tatmin etmeyi başarmıştır.

Bosch Air 4000 ne işe yarar?

Bosch Air 4000 bir hava temizleme cihazıdır. Bu cihaz dışarıdan aldığı havayı içerisindeki filtrelerden geçirerek temizlemektedir. Daha sonra da tekrardan dışarıya salmaktadır. Bu sayede bulunduğu ortamdaki toz partikülü, alerjen vb. maddeleri hapsetmektedir.

Bosch Air 4000'nin ses seviyesi ne kadar?

Bu cihaz oldukça sessiz çalışmasıyla bilinmektedir. Bosch Air 4000 sessiz modda sadece 25 dB değerinde ses çıkartmaktadır. Bu da ürünü geceleri bile kullanmaya olanak sağlar.

Bosch Air 4000'de HEPA filtre var mı?

Bu cihaz serinin son ürünü olan HEPA13 filtresi kullanılmaktadır. Arındırma işlemini en iyi yapan filtrelerden biri olan HEPA13, bu hava temizleyicide standart olarak gelmektedir.

Bosch Air 4000 filtresi yıkanabilir mi?

Bosch Air 4000 cihazının sadece ön filtresi yıkanabilirdir. Diğer filtreleri ise oldukça dayanıklıdır ve değiştirilebilir yapıdadır. Servis göstergesinden bu filtrelerin ne zaman değiştirilmesi gerektiğini anlayabilirsiniz.

Bosch Air 4000'de çocuk kilidi var mı?

Bu hava temizleme cihazında çeşitli güvenlik önlemlerinin yanı sıra çocuk kilidi de vardır. Bu cihaz çocukların oynama ihtimali düşünülerek tasarlanmıştır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.