Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Küçük boyutu ile kullanışlılık sağlayan Winix Zero Compact'ın özellikleri, kullanıcı yorumları ve kutu içeriğini yazımızda bulabilirsiniz.
Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Winix Zero Compact Hava Temizleme cihazı küçük alanlar için en ideal ürünlerden biri. Küçük boyutuyla her yere sığabilen bu cihaz, kendinden beklenmeyecek derecede büyük bir alanın havasını temizleyebiliyor. Üstelik başka şaşırtıcı yönleri de var. Ürünün tüm özelliklerini öğrenmek için içeriğimize göz atmalısınız.

Winix Zero Compact Hava Temizleme Cihazı Özellikleri

Maksimum Etki Alanı50 m2
Hava Arıtma Hızı250 m3/h
Ses Seviyesi26.5 dB
Güç Tüketimi12-55 W
Filtre Sayısı3
Ağırlık3.1 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Winix
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Winix Zero Compact Hava Temizleyici İnceleme

Küçük boyutu ve hafifliğiyle öne çıkan Winix Zero Compact, boyutuna rağmen üst düzey hava temizleme cihazlarındaki performansı gösteriyor. 50 metrekarelik bir alanı etkileyebilen cihaz, saatte 250 metreküp havayı filtrelerinden geçiriyor. 3 farklı filtreye sahip olan model; toz, alerjen, partikül, zararlı gaz ve kötü kokuları havadan arındırıyor. Sensörleri sayesinde havanın durumunu ölçüyor. Üstün özellikleri ve uygun fiyatı Winix Zero Compact'ı popüler yapmaya yetiyor.

Winix Zero Compact Tasarım

Winix Zero Compact, birçok hava temizleme cihazından çok daha farklı bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Hava temizleme cihazlarının büyük ve ağır tasarımı bu cihazda göremezsiniz. Tam tersine Winix Zero Compact o kadar küçük ki cihazı tek elinizle bile kaldırabilirsiniz. Cihazı elinize aldığınızda ağırlığı da sizi zorlamaz çünkü model yalnızca 3.1 kilo ağırlığındadır. Yeri kolayca değiştirilebilir, onu gittiğiniz her odaya rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri

Winix Zero Compact Ölçüleri

Yükseklik37 cm
Genişlik24 cm
Ağırlık3.1 kg
Dijital EkranYok
Kirli Hava GöstergesiVar

Winix Zero Compact'ın kirli havayı çeken ızgara bölümü altta, temiz havayı dağıtan bölümü ise yukarıda bulunuyor. Üst standın tam ortasında cihazın modları arasında geçiş yapabileceğiniz kontrol paneli yer alıyor. Uyku ve otomatik mod gibi sıkça kullanacağınız çalışma ayarlarını burada görebilirsiniz.

Kontrol panelinin çevresinde hava kalitesini gösteren ışıklar yer alır. Kırmızı renk kirli havayı, turuncu renk orta derecede kirli olan havayı, mavi renk ise temiz havayı ifade eder. Havayı kirletici etkenler algılandığında cihaz anında kırmızı rengi gösterir. Kırmızı ışık, 14 dakika sonra turuncuya, 16 dakika sonra maviye döner. Kısa süre sonra temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz.

Winix Zero Compact Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Winix Zero Compact, 12 ile 55 watt arasında elektrik tüketimi ile çalışır. Enerji tüketimi hemen hemen bir ampulle eşdeğerdir. Saatte 250 metreküp havayı temizleyerek kısa sürede bulunduğu ortamın tüm havasını değiştirir. Tüm bunları yaparken uyku modunda 26,5, en yüksek modda 53,7 desibellik ses seviyesine ulaşır. Sessiz çalışarak çevreyi rahatsız etmez.

Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri

Winix Zero Compact Güç Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı250 m3/saat
Etki Alanı50 m2
Ses Seviyesi26,5-53,7 dB
Elektrik Tüketimi12-55 Watt

Winix Zero Compact, dakikalar içinde havayı temizleyerek rahat bir nefes almanızı sağlar. Silindirik tasarımı sayesinde havayı yayma kabiliyeti yüksektir. Temiz havayı odanın her köşesine dağıtır ve maksimum 50 metrekarelik bir alanı etkiler. Bu kapsama alanı birçok oda, ev ve ofis için uygundur.

Winix Zero Compact Filtre Özellikleri

Winix Zero Compact'ta ön, true HEPA ve karbon olmak üzere 3 filtre yer alır. True HEPA filtre, ince toz, polen, zararlı partikül ve evcil hayvan tüylerini toplamakta oldukça başarılıdır. Havadaki alerjik maddeleri temizleyerek insan sağlığını korur. Karbon filtre ise evcil hayvan, tuvalet, yemek ve sigara kokularının yanı sıra rahatsız edici uçucu kokuları yok eder.

Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri

Winix Zero Compact Filtre

Filtre Sayısı3
Filtre Ömrü12 ay
Filtre TipiÖn, HEPA, Karbon

Winix Zero Compact'ın filtre ömrü 12 aydır ancak bu süre kullanım sıklığına ve havanın kirliliğine göre farklılık gösterebilir. Cihaz, filtre değişim zamanı geldiğinde uyarı ışığı yakar. Filtrelerin ömrü bittiğinde çeşitli alışveriş sitelerinden yeni filtre alabilir ve eskisiyle değişim yapabilirsiniz.

Winix Zero Compact Kutu İçeriği

Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri

Cihazın kutu içeriğinde hava temizleyici, filtre ve Winix Zero Compact kullanım kılavuzu yer alır. Herhangi bir ek filtre cihazda yer almaz. Cihazın tüm yönlerini öğrenmek, kurmak ve çalıştırmak için kullanım kılavuzundan yardım almanız yeterlidir.

Amazon
Fiyatını Gör
Zero Compact
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Winix Zero Compact Hava Temizleme Cihazı Yorumları

Winix Zero Compact Yorum ve Özellikleri

? *** ***: Oğlum için aldım evde kedimiz var alerjik hapşırık yapıyordu, biz çok memnunuz.

? *** ***: Bu markayı çok araştırarak aldım. görünüşü çok şık . papağanlarım var onların tüyleri ve koku için aldım henüz kullanmaya başlayalı iki gün oldu. etkili olup olmadığını bilmiyorum zamanla bu yorumu güncellerim .en düşük seviyesi baya sessiz çalışıyor. kurulumu çok basit . içinde Türkçe kullanım kılavuzu olmaması yüzünden ve sadece jelatine sarılı gönderildiği için bir yıldız kırdım. yorumlarda hemen hava açısından ferahlık görüldüğü yazılmış ama ben henüz hissedemedim

? *** ***: Çocuk odası için almıştım. alerjik gece öksürüğü kesildi. küçük oda için yeterli oluyor.

? *** ***: Ürünü ilk aldım, kurdum. Dedim herhalde iade edeceğim heveslenip saçma bir alışveriş yaptım. Bir süre sonra sanki açık havada böyle miss gibi taze hava gelir ya insana doya doya çekmek istersin o şekilde hissettim ve dedim ki “vay arkadaş işe yarıyor.” İstanbul'da ne lüksüm var ki bari evim en güzel yaşanılır halde olsun. Kesinlikle tavsiye ederim

? *** ***: Alerjim olduğu için aldım genellikle yattığım odada kullanıyorum. Gece modunda sessiz çalışması güzel. Benim gibi kokuya hassas biri için iyi. Hemen değişimi fark edip otomatik modunu yükseltiyor. Bir üst model ve daha büyüğünü alabilirmişim. Evde 2 kedi 1 köpek var haliyle makine arada çıldırıyor. Mutfakta yemek yaparken de arada yanıma alıyorum yemek kokusu temizlemesi orta düzeyde. Yağlı vs kızartma kokusu zaten dolaplara fayanslara siniyor. Cihazdan pek bir şey beklememek lazım. Sigara kokusunda çok çok etkili olduğunu söyleyebilirim. Fanı düşük üflemeli olduğundan öyle yazın bir ekstra serinlik verir diye düşünmeyin. Alerjik öksürük ve hapşırma krizleri olanlar için bence iyi. Geceleri çok rahatladığımı söyleyebilirim. Günün 24 saati açık bırakıyorum neredeyse elektrik faturası zam da gelmişken yüksek mi gelir diye korkuyordum :D 20 Tl anca fark etmiştir. Az tüketiyor. O açıdan da çok iyi.

? *** ***: Merhaba çok güzel bir makine oğlumun alerjisi var aldığımızdan beri daha rahat uyuyor çok memnun kaldım tavsiye ederim sigara kokusunu falan güzel alıyor

? *** ***: Evin salonunda otururken açık havadaymışım hissi yaşıyorum, harika bir şey, herkese tavsiye ederim, hızlı kargo için de teşekkür ediyorum.

? *** ***: Kızımın sınıfı için için aldık. 50 m2 alan için yeterli. Öğretmeni hissedilir hava değişimi olduğunu söylüyor.

? *** ***: Gerçekten 4 aydır neredeyse kullanıyorum Çok harika Az elektrik tüketimi var evdeki tozları alerjenleri çekiyor filtresine Haftada bir açıp dışındaki topladıklarını elektrik süpürgesiyle çekiyorum. Ben memnun kaldım Az bir koku olsa hemen hemen kırmızıya dönüyor. Çok harika bir urun tavsiye ederim.

? *** ***: Ben bir faydasını göremedim.

? *** ***:15 metrekare odada bile sigara kokusunu çekmiyor. Hayal kırıklığı...

? *** ***: Cihaz problemsiz geldi, iyi paketlenmiş, Çalışır durumda lakin ilk çalıştırdığımda biraz plastik kokusu yaydı o yüzden 1 yıldız kırdım.

? *** ***: Tasarımı gayet sık ve hafif, kurulumu basit.. en yüksek kademede bir miktar sesli fakat ilk ikisinde sessiz, kesinlikle rahatsız edici değil, beğendim.

? *** ***: Biz ne soluyormuşuz bu zamana kadar dedirten bir deneyim yaşadım. Ürünü ilk aldığınızda hemen anlayamayabilirsiniz. 1 hafta sonra bir süre kapatın resmen hissediyorsunuz burnunuzdan geçen partikülleri. Yorum yazmak için bekledim hava soğudukça kombiler yakılıyor sobalar falan derken daha da sık turuncu kırmızı yakmaya başladı. Özellikle akşam iş çıkışı saatlerinde aktif oluyor evimiz caddeye yakın araç geçişi arttıkça hissediliyor. Sigara ile de deneme sağladık, hiç içilmemiş gibi yapmıyor ama kısa sürede temizliyor duman falan kalmıyor. Yemek kokusu için de iyi. Büyüğünü almayı düşünüyorsanız büyüğünü alın daha da temiz olsun havanız. Yatak odası için bu ideal arada salona da götürüyoruz. Sabah burnum tıkalı uyanırdım o geçti mis gibi uyanıyorum. Otomatik modda daha sakin çalışıyor, eğer baktınız yeterli gelmiyor o zaman manuel olarak yükseltin ayarını.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava TemizleyicilerXiaomi Mi Air Purifier 4 Özellikleri
Winix Zero Pro İncelemeDaikin MC70L Özellikleri
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool İnceleme
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Yorumları
Fakir Vigor Plus YorumSamsung AX34R3020WW/SK Özellikleri
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeDyson Purifier Formaldehyde İnceleme
Philips 1000 Ac1711 Kullananlar

Winix hangi ülkenin?

Güney Kore'de kurulan Winix markası, birçok farklı hava temizleme cihazı üretiyor. Bu konuda adını sıkça duyuran markanın modelleri çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyor. Ülkemizde de bu modeller en çok satan cihazlar arasında bulunuyor.

Winix Zero Compact filtre ömrü ne kadar?

Winix Zero Compact'ta yer alan filtrelerin ömrü 12 aydır. Filtrelerin kullanım süresi dolduğunda cihaz bildiri ışığı yakar ve kullanıcısına haber verir. Filtrelerin ömrü bittiğinde çeşitli alışveriş sitelerinden filtre satın alabilir ve değişim yapabilirsiniz.

Winix Zero Compact'ta kaç filtre var?

Winix Zero Compact'ta karbon, hepa ve ön olmak üzere 3 farklı filtre bulunur. Bu filtrelerden yalnızca hepa ve karbon filtrenin belli aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Ön filtrenin kullanım ömrü bulunmaz, dilerseniz elektrikli süpürge ile temizleyebilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.