Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

İnceleme içeriğimizde Philips Amf220/15 Hava Temizleyici'nin tüm özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve sıkça sorulan sorularını bir araya getirdik.
Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

Isınma ve serinleme ihtiyacını havayı temizleyerek karşılayan Philips Amf220/15 Hava Temizleyici, teknik özellikleriyle fark yaratıyor. Hava temizleyici arayanlar için bu modeli tüm yönleriyle inceledik. Yüzlerce model arasında kaybolmamak için içeriğimize göz atabilir ve en doğru kararı verebilirsiniz.

Philips Amf220/15 Özellikleri

Maksimum Etki Alanı42 m2
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi47-61 dB
Dijital GöstergeVar
Uyku ModuVar
Hava Arıtma Hızı165 m3/saat
Filtre Sayısı3 Aşamalı
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Amf220/15 İnceleme

Philips Amf220/15, ısıtma ve soğutma özellikleriyle diğer hava temizleyiciler arasında öne çıkıyor. Kolay anlaşılır dijital ekranından hava kalitesinin yanı sıra sıcaklık ve filtre durumunu da gösteriyor. 3 aşamalı filtreye sahip olan modelde alerjenleri temizleyen HEPA filtre de yer alıyor. Birçok özelliğiyle kullanıcısını memnun eden ürün, en çok tercih edilen modeller arasına girmeyi başarıyor.

Philips Amf220/15 Tasarım

Philips Amf220/15, modern tasarımıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Silindir kule tasarımlı cihazın üst kısmında daire şeklinde fan yer alıyor. Cihazın filtreleme işlemi ise alt bölümde bulunan ızgaralar sayesinde gerçekleşiyor. Model, ön kısmında yer alan dijital ekranıyla hava sıcaklığı, hava kalitesi ve filtre durumunu kullanıcıyla paylaşıyor.

Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri

Philips Amf220/15 Ölçüleri

Yükseklik59 cm
Genişlik25 cm
Uzunluk25 cm
RenkSiyah
Ağırlık4,9 kg
MalzemePlastik

Philips Amf220/15 3'ü 1 Arada Hava Temizleyici'nin modern ve estetik tasarımı her ortama uyum sağlayabiliyor. Fazla yer kaplamayan model, 4,9 kilo ağırlığı sayesinde rahatça taşınabiliyor. Böylece kullanıcı, cihazın yerini değiştirirken zorluk yaşamıyor. Plastik malzemeden üretilen cihazda LED ekran kullanılıyor.

Philips Amf220/15 Etki Alanı ve Güç Tüketimi

Philips Amf220/15, maksimum 42 metrekareye kadar olan odalarda etkili çalışıyor. 360 derece hava akışı sağlayarak saatte 165 metreküp havanın temizlenmesine olanak tanıyor. 20 metrekare genişliğindeki bir odanın tüm havasını sadece 17,5 dakikada tamamen temizleyebiliyor. Sıcaklık modunda temizlediği havayı ısıtarak dışarı veriyor ve 3 saniye içinde odayı ısıtabiliyor.

Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri

Philips Amf220/ Elektrik Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı165 m3/saat
Etki Alanı42 m2
Ses Seviyesi47-61 dB
Elektrik Tüketimi7,5-2200 W

Philips Amf220/15 Hava Temizleyici'de 3 farklı fan hızı seviyesi bulunuyor. Cihaz, en düşük fan seviyesinde 7,5, en yüksek fan seviyesinde 25 Watt elektrik tüketimi yapıyor. 3 fanlı ısı ayarının en yüksek seviyesinde ise elektrik tüketimi 2200 watt'a kadar çıkabiliyor. Isı ve fan için birçok modu bulunan model, değişen fan modlarına göre 47 ile 61 desibellik ses seviyelerinde çalışıyor.

Philips Amf220/15 Filtre Özellikleri

Philips Amf220/15 Hava Temizleyici'deki filtre bölümü; ön filtre, HEPA ve aktif karbon filtre olmak üzere üç aşamadan oluşuyor. 0,003 mikrona kadar olan partikülleri yakalayabilen filtreler, havadaki parçacıkları yüzde 99.95 oranında temizliyor. Ön filtre, toz ve saç gibi büyük parçaları yakalarken HEPA filtre virüs, kepek, akar, küf, duman ve alerjenleri filtreliyor. Son aşamadaki aktif karbon filtresi ise havayı zararlı gaz ve kötü kokudan arındırıyor.

Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri

Philips Amf220/15 Hava Temizleyici Filtresi

Filtre Sayısı3
Filtre Performansı%99,95
Filtre TipiÖn Filtre, HEPA, Aktif Karbon
Parçacık Filtreleme0,003 Mikrona Kadar

Philips Amf220/15'de yer alan özel sensörler havadaki 2,5 mikrondan küçük partikülleri algılıyor ve hava kirliliği bilgilerini size gösteriyor. Renk kodlu geri bildirim ışığında mavi iyi, mor orta, pembe kötü, kırmızı çok kötü havayı temsil ediyor. Kullanıcı, hava kirliliği bilgisine göre cihazın çalışma hızını arıtabiliyor. Philips Amf220/15 yorum kısmında birçok kullanıcı ürünün kullanımının kolay olduğundan söz ediyor.

Philips Amf220/15 Hava Temizleyici, LED ekranından filtre değiştirme uyarısını da paylaşıyor. Filtre değişim zamanı geldiğinde ayrıca satılan yedek filtrelerden alabilir ve cihazın performansını yeniden artırabilirsiniz.

Philips Amf220/15 Kutu İçeriği

Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri

Philips Amf220/15'in kutu içeriğinde cihaz, filtreler, uzaktan kontrol kumandası, garanti belgesi ve Philips amf220/15 kullanım kılavuzu yer alır. Cihazın kurulumu kullanım kılavuzuna bakılarak kolayca yapılabilir. Cihazı en çok kullandığınız odaya yerleştirmeniz önerilmektedir. Cihazın etkin çalışabilmesi için alanın 42 metrekareden daha büyük olmaması gerekir.

Amazon
Fiyatını Gör
Amf220/15
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Amf220/15 Yorumlar

Philips Amf220/15 Yorumlar ve Özellikleri

👤 *** ***: Yorum yapmak için bir kaç ay kullanmak istedim. fiyatı son kuruşuna kadar hak ediyor. kızartma yaptım 15 dakikadan kısa bir sürede tüm kokuyu aldı götürdü. sıcak hava fonksiyonu da muhteşem. Mutfağımda petek yok çok soğuk oluyor. Benim kurtarıcım oldu

👤 *** ***: 2 kedili bir eviz. flash ışığı ile çekim performansını test ettim. gerçekten uçan da kaçan da kullanmıyor. ayrıca ısıtması harika... evimiz tüm cephelere bakıyor ve pencerelerimiz çok büyük. bu yüzden soğuk oluyor. arkadaş sağ olsun, maksimum 5 dakikaya sıcacık yapıyor. çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Sorunsuz şekilde elimize ulaştı her özelliği güzel şekilde çalışıyor bu bir hava temizleme aleti olduğu için bundan yüksek performansta vantilatör ve ısıtma etkisi beklememek lazım ama yine de bu özellikleri de güzel şekilde çalışıyor.

👤 *** ***: Gerçekten çok güzel bir ürün temiz hava ve ısısı da mükemmel.

👤 *** ***: Beklediğimden biraz büyükmüş, sıcak hava etkisi çok iyi. Soğuk üflediğinde de evi çok soğutmuyor. Çok klima etkisi yaratmadığı ve soğuk ayarında %1000 daha tasarruflu olduğu için biz soğukta düşük ayarında her gün 6-7 saat çalıştırıyoruz. Memnunuz.

👤 *** ***: Ürünü alerjimiz olduğu için tercih ettim. Gayet iyi bir ürün. Serinletmesi iyi ama Göcek’te yaşıyoruz buranın yazı için yeterli olmadı.

👤 *** ***: Kışa doğru fiyatının uçacağını düşünüyorum kesinlikle güzel bi yatırım tam bi küçük canavar.

👤 *** ***: Üründen çok emin değilim, ortam rengi mavi yani çok temiz görünürken, kapatıp açtığınızda kırmızıya yani çok kötüye dönebiliyor ya da tam tersi olabilir. Philips kalitesini bilirim, başka ürünleri de var evde ama bu cihazı çok beğenmedim açıkcası.

👤 *** ***: Ürün çok şık, satıcıya da hızlı gönderdiği için teşekkür ederim fakat ürün ya soğuk ya da sıcak üflemek zorunda yani sadece hava temizleme modu yok. Sıcak üfleme modu çok etkili çok güzel ısıtıyor fakat çok elektrik yakıyor. 1. Modu bile 1250 watt, 3. Fan ayarında çalıştırırsanız da 2200 watt yani neredeyse bir saç kurutma makinesi ile aynı elektriği harcıyor. Soğuk mod çalışıyorken aşırı az elektrik yakıyor yani yazın elektrik hiç sorun değil ama kışın biraz fazla gelebilir. Havayı hızlı temizliyor ama sigara içilen bir odayı temizlemesi uzun sürüyor.

👤 *** ***: Isıtma soğutma ve havayı temizleme ayrıca filtresi de süpürgeyle temizlenebiliyor. Bence başarılı bir uzaylı.

👤 *** ***: Kış boyunca kullanacağım bir ürün olacak galiba büyük salon gibi odaları ısıtmakta biraz zorlanıyor ama küçük odalarda baya iş görüyor.

👤 *** ***: Sıcak ve soğuk ayarlanabiliyor vantilatör görevi bir nevi harika eksi yönlerinden bir tanesi sadece hava işlemi görmüyor sıcak yada soğuk açmak zorundasınız hava çekimini henüz çözemedim görünüşü hoş.

👤 *** ***: Kesinlikle 10 numara. çok çekinerek aldım. hiç düşünmeden alabilirsiniz. tabi dys.n gibi beklentiniz olmasın akıllı uygulaması yok, kumandası var. bence dys.ndan iyi.

👤 *** ***: Soğutmasından çok bir şey beklemeyin ama sıcaklığı gayet güzel bir sonuç veriyor.

👤 *** ***: Gerçekten parasını sonuna kadar hak ediyor sigara kokusu dumanı her şeyi temizliyor ısıtıcı gayet güzel.

👤 *** ***: Beklediğim gibi değildi, filtresi iyi çekmiyor sadece bir odada bile iyi hava temizliği sağlanmıyor, tavsiye etmiyorum.

👤 *** ***: Bugün elime ulaştı rengi kırmızıdan maviye dönüşmedi 6 saattir açık iade etmeyi düşünüyorum.

👤 *** ***: Yeni doğan bebeğim için aldım ortamı çok güzel ısıtıyor fakat 3. derecesi çok ses yapıyor. Henüz soğutucu fanını kullanmadım kullanınca güncellerim. Temizleme özelliği filtre epey bir toz topluyor. Bir puanı filtre ulaşımı sıkıntılı gibi ondan kırdım.

👤 *** ***: Isıtıcı çok güzel ısıtıyor hava temizleme ve soğutucu ayni görevimi görüyor 2 seçenek var biri sıcak diğeri de fan fan sanırım ayni zamanda soğutucu baya da esiyor güzel ürün ama bu ürüne göre pahalı bence.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar
Winix Zero Pro ÖzellikleriDaikin MC70L Yorum
Dyson Purifier Formaldehyde İncelemeDyson Pure Hot+Cool İnceleme
UFO O2 YorumlarıElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus İncelemeSamsung AX34R3020WW/SK Yorumları
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool İnceleme
Arzum Optima Air YorumlarıWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Kullanıcı Yorumları

Philips 3 in 1 Air Purifier ne işe yarar?

Philips 3 in 1 Air Purifier, hava temizlemek için kullanılır. İçerisinde yer alan 3 aşamalı filtre sayesinde toz, akar, polen, alerjik maddeler, kötü koku ve kimyasalları içine çeker ve geriye temiz bir hava bırakır. Bunun yanı sıra Philips 3 in 1 Air Purifier, hava ısıtma ve soğutma özelliğine de sahiptir. Temizlediği havayı tercihe göre ısıtıp soğutarak geri bırakabilir.

Philips hava temizleyici filtresi nasıl temizlenir?

Philips hava temizleyicinin filtresini temizlemek için önce cihazın elektriğinin kesilmesi gerekir. Ardından filtre bölümünün kapağı açılmalıdır. Burada bulunan 3 filtre, dikkatli şekilde elektrik süpürgesiyle temizlenebilir. Temizlik yaparken filtrelere zarar vermemeye dikkat etmeniz gerekir. Ardından filtreleri tekrar cihaza yerleştirebilirsiniz.

Filtrelerin ömrü dolduysa manuel temizleme yeterli olmaz, bunun için filtreleri değiştirmek gerekir.

Philips hava temizleyici ne kadar elektrik harcar?

Philips Amf220/15 en düşük fan modunda 7,5, en yüksek ısı ayarında 2200 watt elektrik harcar. Soğuk modda çalışırken düşük elektrik tüketimi sayesinde faturanızda fark edilir bir değişim yaratmaz. Isı yayan fan modunda ise yüksek elektrik harcadığı için faturanıza ekstra yük binebilir.

Philips Amf220/15 yedek filtre nerede bulunur?

Philips Amf220/15 Hava Temizleyicinin yedek filtreleri çeşitli alışveriş sitelerinde ve Philips'in kendi resmi sitesinde satılmaktadır. Filtre satın alırken ürünün orijinalliğine dikkat etmeniz önerilir. Çünkü orijinal olmayan filtreler, etkili bir performans gösteremez ve hava temizlemede yetersiz kalabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.