Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Electrolux Pure A9 Hava Temizleme Cihazı'nın tüm özelliklerini, öne çıkan yanlarını ve kullanıcı yorumlarını inceleme içeriğimizde bulabilirsiniz.
Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Evinizde her an rahat bir nefes almak istiyorsanız Electrolux Pure A9 Hava Temizleme Cihazı'na bir şans vermelisiniz. Üstün özelliklere sahip olan bu cihaz, kullanıcısını memnun etmeyi başarıyor. Sizin için Electrolux Pure A9 Hava Temizleme Cihazı'nı tüm özellikleriyle inceledik. İçeriğimize göz atarak aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.

Electrolux Pure A9 Özellikleri

Maksimum Etki Alanı92 m2
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi17 dB
Wifi BağlantısıVar
Filtre Sayısı5
Hava Arıtma Hızı442 m3/saat
Amazon
Fiyatını Gör
Electrolux
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Pure A9 Hava Temizleme Cihazı İnceleme

Üstün hassasiyetli sensörleriyle hava kalitesini ölçen Electrolux Pure A9 Hava Temizleme Cihazı, kendi sınıfında bir adım öne çıkıyor. Ortamın hava kirliliğini kullanıcısıyla paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda siz müdahale etmeden kirliliğe göre çalışma hızını ayarlıyor. Tüm bunları çok düşük bir ses seviyesinde yapan cihaz, adeta varlığını unutturuyor.

Electrolux Pure A9 Tasarım

Electrolux Pure A9, son derece modern bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Büyük bir hoparlörü andıran bu tasarım, ortama kalite ve şıklık katıyor. Cihazın alt kısmında yer alan ızgaralı bölüm, filtreleri içinde barındırıyor ve kirli havayı içine çekiyor. Modelin iç içe geçmiş beşgen tasarımlı üst bölümü ise temiz havayı etrafa dağıtıyor. Bu bölümde cihazın kolay taşınabilmesi için şık bir tutma sapı da bulunuyor.

Cihazın en üst bölümündeki LED ışıklar, ortamın hava durumu hakkında bilgi veriyor. Kırmızı, sarı ve yeşil ışık yayan bu bölümden hava kalitesini anlık olarak takip edebilirsiniz.

Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri

Electrolux Pure A9 Ölçüleri

Yükseklik565 mm
Genişlik315 mm
Derinlik315 mm
RenkGri/Beyaz
Ağırlık7,9 kg

Electrolux Pure A9, diğer hava temizleme cihazlarına göre biraz daha büyük bir gövdeye sahip. Ancak bu büyük gövde, cihazın daha etkili performans göstermesini sağlıyor. 7,9 kilo ağırlığındaki model, taşınırken biraz zorluk çıkarabilir ancak cihazın tutma sapı bu konuda işinizi kolaylaştırabilir.

AirSurround sistemine sahip model, havayı diğer modellere göre daha iyi yayıyor. Havanın dairesel olarak hareket etmesini sağlayan bu tasarım sayesinde temiz hava odanın her köşesine eşit şekilde yayılıyor.

Electrolux Pure A9 Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Electrolux Pure A9 Hava Temizleyici, günde 10 saat çalıştırıldığında ayda yalnızca 8,40 kWh elektrik tüketimi yapar. Elektrik tüketimi kullanım sıklığına ve cihazın çalışma moduna göre farklılık gösterebilir. Fazla elektrik yakmayan model, 28 wattlık bir güçle çalışır.

Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri

Electrolux Pure A9 Güç Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı442 m3/saat
Etki Alanı92 m2
Ses Seviyesi17 dB
Elektrik TüketimiAyda 8,40 kWh
Güç28 Watt

Geniş odalar için uygun olan Electrolux Pure A9, maksimum 92 metrekareye kadar etki edebilir. Bu geniş etki alanı sayesinde evlerin yanı sıra ofislerde de rahatlıkla kullanılabilir. Saatte 442 metreküp havayı temizleyerek üstün bir performans sergiler. Tüm bunları yaparken sadece 17 desibellik bir ses seviyesinde çalışır ve çevreyi rahatsız etmez.

Electrolux Pure A9 Filtre Özellikleri

Electrolux Pure A9 Pa91-404DG filtresi 5 aşamadan oluşuyor. Cihazın filtreleri arasında ön, antibakteriyel, HEPA, aktif karbon ve iyonizer filtre yer alıyor. Her filtrenin kalan kullanım ömrü cihazın telefon uygulamasından takip edilebiliyor. Filtreler günlük 12 saatlik bir kullanımda 2 yıla kadar etkili çalışabiliyor.

Cihazdaki filtreler ortamdaki kötü koku, alerjen, toz, polen ve zararlı gazları filtreleyerek evinizin havasını ferahlatıyor. Cam açıp evi havalandırmanıza gerek kalmadan tertemiz bir nefes alabilmenizi sağlıyor.

Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri

Electrolux Pure A9 PA91-404DH Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Ömrü2 Yıl
Filtre TipiAntibakteriyel, Hepa, Aktif Karbon, İyonizer
Filtreleme Performansı%99.95

Electrolux Pure A9, akıllı sensörleriyle bulunduğu ortamdaki hava kalitesini takip eder ve ona göre çalışır. Hava kalitesi ve durum raporlarını anlık olarak telefonunuzdan size gösterir. Sadece yaydığı temiz havayla değil, iyonizer filtresiyle kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.

Electrolux Pure A9 Kutu İçeriği

Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri

Electrolux Pure A9 kutu içeriğinde cihaz, filtreler ve kullanma kılavuzu yer alıyor. Ürünün kurulumunu yapmak için kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz. Modeli doğru ve etkili şekilde kullanabilmek için akıllı telefonunuza cihazın uygulamasını indirebilir ve WİFİ özellikli cihazı telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Pure A9
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Electrolux Pure A9 Yorumları

Electrolux Pure A9 Yorum ve Özellikleri

👤 *** ***: Tanımında olduğu gibi gayet sessiz çalışıyor. Oldukça da modern tasarımı var.

👤 *** ***: Telefona programı indirip kurdum bunda sıkıntı yok ama ben daha ferah daha temiz olduğunu hissettiğim bir havada uyanmak istemiştim. Maalesef bu konuda beklentimi karşılamadı.

👤 *** ***: Aplikasyonda ara ara sıkıntı yaşıyorum ama ürün güzel. Kızım çok alerjik olduğu için aldık, ilk gece rahat uyudu bulunduğu yerde bir ferahlık hissi veriyor.

👤 *** ***: Pure A9 ile birlikte well A7 de aldım, bağlantıda sorun yaşamadım, ortamın havasını gerçekten değiştiriyor. Sessiz çalışıyor, zaman ayarı var istediğiniz zaman kapanıyor.

👤 *** ***: Makine canavar ama stok sorunu dolayısıyla ücreti çok değişkenlik gösteriyor.

👤 *** ***: İstanbul gibi havası kirli bir şehirde kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum. Diğer modellere kıyasla en önemli özelliği bence 360 derece hava akışı sağlaması. Piyasada gördüğüm diğer bir çok model yalnızca ön-arka şeklinde hava akışı sağlıyor. Ama Electrolux 360 derece hava akışı sağlıyor bu da odanın her tarafının temizlenmesi demek. Birkaç farklı hız ayarı var, otomatik modu da var odanın kirliliğine göre kendi ayarlıyor temizleme hızını, en yüksek güçte bile sesi neredeyse duyulmuyor. TV falan açıkken mümkün değil fark edilmez, uyurken rahatlıkla kullanıyorum. Müşteri hizmetlerinden öğrendiğime göre günde 12 saat kullanımla filtresi 1 yıl kadar dayanıyormuş (Evin kirlilik durumuna göre değişmekle beraber) Filtre maliyetlerini de göz önüne alınca diğer markalara kıyasla çok öne çıkan bir ürün.

👤 *** ***: Piyasanın en iyisi, sessiz, performansı yüksek, benzersiz malzeme kalitesi, kullanışlı arayüzü, wifi desteği.

👤 *** ***: Apkilasyon entegrasyonu iyi değil.

👤 *** ***: Havayı güzel temizliyor, evde toz azaldı ,alerji sorunu kalmadı. 2.yi çocuk odası için aldık, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bu üründen çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Fantastik ürün. Örneğin, hem duman hem de yemek kokusunu anında gideriyor.

👤 *** ***: Mükemmel işlevsellik, sessiz, temizlemesi kolay...

👤 *** ***: Bir günlük kullanımdan sonra hava kalitesinde gözle görülür bir fark oluyor. Çok sezgisel kullanım. İnanılmaz tasarım.

👤 *** ***: Sevindim. Güzel görünüm, sessiz çalışma. Bütün gece çalışıyor ve farkı hissedebiliyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar
Winix Zero Pro ÖzellikleriDaikin MC70L İnceleme
Philips Amf220/15 İncelemeDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
UFO O2 İncelemeDyson Purifier Formaldehyde Özellikleri
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK Özellikleri
Bosch Air 4000 İncelemeDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Özellikleri
Philips 1000 Ac1711 Kullanıcı Yorumları

Electrolux Pure A9 kaç watt?

Electrolux Pure A9 28 wattlık güçle çalışır. Düşük ses seviyesinde çalışarak çevreyi rahatsız etmez. Buna rağmen güçlü bir performansa sahiptir ve maksimum 92 metrekarelik bir alana etki edebilir. Geniş odalar ve ofisler için idealdir.

Electrolux Pure A9 ne kadar elektrik harcar?

Electrolux Pure A9 Hava Temizleyici günde 10 saat çalıştırıldığında ayda 8,40 kWh elektrik tüketir. Electrolux hava temizleme cihazı yorumlarına göre bu elektrik tüketimi faturalarda çok fazla bir değişime neden olmaz. Cihaz, düşük enerji tüketimiyle kullanıcısını memnun etmeyi başarır.

Electrolux Pure A9 filtre ömrü ne kadar?

Electrolux Pure A9'un filtre ömrü ortalama 2 yıldır. Filtrelerin kalan ömrü, cihazın bağlı olduğu telefon uygulamasından takip edilebilir. Yaklaşık 2 yılın sonunda cihazın filtrelerini değiştirerek performansını artırabilirsiniz.

Electrolux Pure A9'da ısıtma özelliği var mı?

Electrolux Pure A9 sadece hava temizleme özelliğine sahip bir cihazdır. Bazı hava temizleme fanları gibi ısıtma ve soğutma özelliği bulunmaz. Temizlediği havayı sıcaklığını değiştirmeden ortama geri bırakır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.