Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

En iyi hava temizleyicilerinden Xiaomi Mi Air Purifier 4'ün filtre, kapasite ve özelliklerini içeriğimizde bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri - İnceleme

İçeriğimizde en çok satılan hava temizleyicilerden biri olan Xiaomi Mi Air Purifier 4'ü inceleyeceğiz. Yazımızda ürünün özellikleri ve öne çıkan yönlerini bulabilir ve hava temizleyici satın alma konusundaki kararınızı güvenle verebilirsiniz.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici Özellikleri

Maksimum Etki Alanı28-48 m2
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi64-32,1 dB
Dijital GöstergeVar
Uyku ModuVar
Hava Akımı400 m3/saat
FiltreHEPA, Aktif Karbon, Parçacık
Verimlilik%99,97
Amazon
Fiyatını Gör
Mi Air Purifier
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Air Purifier 4 İnceleme

Xiaomi Mi Air Purifier 4, özellikle alerjisi olan ve evinde hayvan besleyen kişiler için son derece idealdir. Üründe yüksek hassasiyetli lazer sensörler yer alır. Sensörler hava kalitesini sürekli olarak izleyerek hava arıtma hızını otomatik olarak ayarlar. Ayrıca cihaz, Mi Home uygulamasıyla telefona bağlanabilir ve böylece uzaktan kontrol edilebilir. Bu özellik sayesinde evden uzaktayken bile evinizin hava kalitesini yönetebilirsiniz. Üstelik Xiaomi Mi Air Purifier 4 Hava Temizleyici'de sesli kontrol desteği de yer alır.

Yenilikçi ve teknolojik özelliklerinin yanı sıra hava temizleme kapasitesi yüksek olan model, en çok tercih edilenler arasında yerini alıyor. Gelin, modeli kaliteli yapan özelliklerine yakından bakalım.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Tasarım

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici beyaz, küçük ve kompakt tasarımıyla fazla yer kaplamıyor ve göz yormuyor. Bu sade tasarım, evin dekorasyonunu bozmadan her ortamda kullanılabiliyor. 5.6 kilo ağırlığındaki modelin yerini değiştirmek de kullanıcıyı zorlamıyor. Modelin ön kısmında yuvarlak ekran yer alıyor, bu küçük ekranda kullanıcı cihazın performansıyla ilgili bilgileri görebiliyor. Ekrandaki kontrol çubuğu hava çok kirliyse kırmızı, orta derecere kirliyse sarı, temizse yeşil renkte yanıyor.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Boyutları

Yükseklik555 mm
Genişlik250 mm
Derinlik250 mm
RenkBeyaz
Ağırlık5,6 kg

Kullanımı kolay olan Xiaomi Mi Air Purifier 4, 555 mm yüksekliği ve 250 mm genişliği ile fazla yer kaplamıyor. Hava temizleyicinin kolay temizlenebilmesi için üst kapak açılabiliyor. Üst kısımda yer alan vidayı söktükten sonra ızgarayı açabilir ve makinenin iç kısmını nemli bir bezle silebilirsiniz. Kaliteli ABS malzemeden üretilen cihaz, her koşula karşı dayanabilir.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Hava Akışı ve Etki Alanı

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici'nin etki alanı 48 metrekareye kadar yükselebilir. Bu kapsama alanı birçok ev içi idealdir. Cihaz, 20 m2'lik bir odanın havasını yalnızca 10 dakikada temizleyebilir. En çok kullandığınız odaya hava temizleyiciyi yerleştirerek ferah nefes almanın tadını çıkarabilirsiniz.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Etki Alanı ve Arıtma Hızı

Hava Arıtma Hızı400 m3/saat
Etki Alanı48 m2
Ses Seviyesi64-32,1 dB

400 m3/saat hava arıtma hızına sahip olan Xiaomi Mi Air Purifier 4 Hava Temizleme Cihazı, her an odanın havasını temiz tutar. Polen, toz, evcil hayvan tüyleri, kepek, tütün dumanı ve yemek kokusu gibi havanın kalitesini düşüren etkenleri yok eder. Temiz nefes alarak rahat bir gün geçirmenize ve uyku uyumanıza katkı sağlar. Uyku modunda 32,1 ses seviyesinde çalışarak rahatsızlık vermez.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Filtre Bilgisi

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici'de HEPA, Aktif Karbon ve Parçacık filtresi bulunur. Filtreler 0.3 mikrona kadar olan parçacıkları yakalar ve yüzde 99,77 oranında hava temizleme performansı gösterir. Aktif karbon filtresi, VOC ve formaldehit gibi zararlı gazları absorbe eder ve kötü kokuları ortadan kaldırır. Geniş yüzey alanlı filtreler, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar ve 6 ile 12 ay arasında kullanılabilir. Cihazın telefona bağlanmasını sağlayan Mi Home Uygulaması, filtre değiştirme zamanını size hatırlatır.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Filtre Özelikleri

Filtre Verimliliği%99,97
Filtre Ömrü6-12 ay
Filtre TipiHepa, Aktif Karbon, Parçacık
Parçacık Filtreleme0,3 mikron

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Hava Temizleyici, filtrelere ek olarak negatif hava iyonlaştırma özelliği ile de evin havasını ferahlatır. Negatif iyonları ortama bırakarak havanın her daim taze kalmasını sağlar. Xiaomi Mi Air Purifier 4 yorum kısmında birçok kullanıcı ürünü kullandıktan sonra evin havasının belirgin şekilde değiştiğini ifade etmektedir.

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Kutu İçeriği

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri

Xiaomi Mi Air Purifier 4 kutu içeriğinde hava temizleyici, HEPA filtre ve güç kablosu bulunur. Ürünün yanında ekstra filtreler yer almaz, filtre değişim zamanı geldiğinde ürünün ayrıca satılan filtrelerinden satın alınabilir. Bununla birlikte ürünü kurmak için kullanım kılavuzundan yardım alınabilir. Ardından Mi Home Uygulaması yardımıyla ürün, telefona bağlanabilir ve daha kolay kontrol edilebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Yorumlar ve Özellikleri

👤 *** ***: Düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Bende çok araştırdım. hangi markayı alsam diye ama yine şaşırtmadı Xiaomi. gözünüz kapalı seçiminizi yapabilirsiniz xiaomi den yana..

👤 *** ***: Daha bugün teslim edildi ama yorum yapmak istedim. İki köpek var evde ve ev çoğunlukla koku oluyordu geldiğinde kurduk çalıştırdık. Ve bir kaç saat sonra ev tamamen kokudan arındı şu anda sadece azıcık bir koku var oda genel olarak olsun o kadar diyelim çünkü salon çok büyük bizim o nedenle sürekli çalışıyor ve performansı çok iyi diyebiliyorum. Filtre süresi uygulamada 261 gün diyor bence ideal azalsa bile bu kokuyu çekeceğime alırım yeni filtre takarım dedim süper bir ürün çok teşekkürler.

👤 *** ***: Uzun zamandır araştırmalarım sonucu en son çıkan seri olarak 4 ailesine karar verdim. Zaten evimizde Xiaomi ürünleri kullandığımız için F/P ürünü diyebilirim. İlk deneyim olarak çok sessiz çalışması etkileyici. Mi Home uygulaması üzerinden uzaktan kontrol ve diğer ayarları yapmak güzel bir seçenek. Tasarım konusunda minimal ve güzel bir tasarıma sahip. Filtre konusunda ise araştırmalarım sonucu orijinal filtre fiyatları epey pahalı. Otomatik mod açıkken sigara kokusunu hemen algılayıp hava kalite sayacı yükseliyor. Daha sonra havayı temizlemek için modu yükseliyor. Kısa sürede hava kalitesi normale dönüyor. Uzun kullanım sonucunu göreceğiz bakalım. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bana alerji doktoru önermiştir. Çok rahat ettik, kedim bile yanından ayrılmıyor. İyi ki Philips’e falan para kaptırmamışız. Tüm gece çalışıyor ve sesi yok bazen kapandı sanıyorum o kadar sessiz.

👤 *** ***: Odada ki ferahlığı hemen hissediyorsunuz, telefonla bağlanıp takip edebiliyorsunuz.

👤 *** ***: Yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz, oldukça memnunuz özellikle geceleri çalıştırıyoruz, kaloriferden oluşan kuru havayı dağıttı, sabahları boğaz kuruluğumuz olmuyor.

👤 *** ***: Mükemmel bir ürün cam açma ihtiyacımız kalmadı evin nemini de stabil tutuyor.

👤 *** ***: Açık mutfak salondaki yemek dumanını kısa sürede yok etti, koku için biraz daha zaman harcaması gerekiyor.

👤 *** ***: 36 m2'lik sigara içilen ofisimizde kullanmak için aldım. Daha önce 3H modelini kullanmıştım. Bu model 3H'ye göre bence daha iyi. Sigara kokusunu tamamen yok etmiyor ama içildiğini hemen anlayıp çalışmaya başlıyor. Ofisin içinde farklı denemeler yaptım. Toz sensörü sayesinde biraz tozlu bir alana koyduğumda kirliliği algılayıp en yüksek seviyeye geçti. Mutfaktaki kokularda da etkili beğendik. Kokuyu tamamen gidermese de oldukça azaltıyor. Kutusu yandan bir miktar açılmış olarak geldi. Alerjimiz olmadığı için o konuda bir yorum yapamıyorum. Genel olarak memnun kaldık. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

👤 *** ***: Gelir gelmez kurdum. Kurulum çok basit uygulama yüklü idi cihazı tarattım 1dk hepsi. Mutfak için aldım. Birde sigara içiyorum mutfakta çok kötü kokular oluyordu. Çok kısa sürede algılayıp ortamı neredeyse tamamen arındırıyor. Yaklaşık 35 m2 mutfak. Birkaç dk da tertemiz şiddetle tavsiye ediyorum. Yalnız filtreyi kesinlikle kontrol etmeniz gerekiyor. Arızalı olabilir.

👤 *** ***: Evin havası gerçekten değişti, bir tane daha almayı düşünüyorum.

👤 *** ***: Ben sigara kokusu için almıştım hiç yorumlardaki gibi hemen dumanı kokuyu kaybetmiyor… bir odada sigara içtiğinizde çok ağır sigara kokusu oluyor bunda ağır sigara kokuyor farkı bu kadar küçük… bu anlamda çok bir beklenti içine girmeyin…

👤 *** ***: Ürün kısa sürede hava kalitesini artırsın beklentisinde iseniz yada kısa sürede oda da ki tozları yakalasın .pek mümkün değil uzun bir sürede tozları çekecektir ki evi süpürseniz daha iyi. koku giderme konusunda ise başarılı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıDyson Purifier Formaldehyde Özellikleri
Winix Zero Pro İncelemeDaikin MC70L İnceleme
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool İnceleme
UFO O2 Kullanıcı ÖzellikleriElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 İncelemeDyson Pure Humidify+Cool Özellikleri
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Kullananların Yorumları

Mi Air Purifier ne işe yarar?

Mi Air Purifier, kapalı ortamlarda hava temizleme görevi görür. Filtre ve iyonlarıyla havadaki kötü koku, partikül, zararlı gaz, alerjen ve polenleri temizler, böylece daha ferah bir ortam oluşturur. Özellikle açık mutfaklı, sigara içilen, evcil hayvan bulunan ve havalandırma imkanı olmayan evler için tercih edilir. Ayrıca alerjik kişiler için de son derece idealdir.

Xiaomi hava temizleyici filtresi ne zaman değişir?

Xiaomi hava temizleyici filtresinin değişim süresi kullanım sıklığına göre farklılık gösterir. Genelde filtreler 6 ile 12 ay arasında değiştirilmelidir. Xiaomi Mi Air Purifier 4'te filtre değişim zamanı telefon uygulaması üzerinden kullanıcıya gösterilir. Bildirim geldiğinde filtrenizi değiştirebilir ve cihazın performansını artırabilirsiniz.

Hava temizleme alerjiye iyi gelir mi?

Hava temizleme cihazları alerjik kişilere iyi gelir çünkü ortamdaki alerjenleri yok eder. Polen, tüy ve tozların temizlenmesine yardımcı olur ve böylece ferah bir ortam yaratır. Birçok alerjik kişiye hava temizleyici kullanması tavsiye edilmektedir.

Xiaomi Mi Air Purifier 4'te hangi filtre kullanılır?

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Akıllı Hava Temizleyici'de karbon, parçacık ve HEPA filtre kullanılır. Bu filtreler 0.3 mikrona kadar olan parçacıkları yakalayarak havayı temizler. Ayrıca kötü koku, yemek kokusu, hayvan kokusu ve sigara dumanı gibi havayı kirleten etkenleri absorbe eder. Geniş yüzey alanlı filtre, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.