Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

Uygun fiyatlı hava temizleme cihazlarından biri olan Arzum Optima Air'in tüm özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını içeriğimizde bir araya getirdik.
Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

Hava temizleme cihazı ararken bütçesini de düşünenler için harika bir önerimiz var. Arzum Optima Air, uygun fiyatıyla binlerce hava temizleme cihazı arasında öne çıkıyor. Buna rağmen kullanışlı özelliklere sahip olan cihaz, birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Gelin, bu cihazın tüm özelliklerine birlikte bakalım.

Arzum Optima Air Hava Temizleme Cihazı Özellikleri

Maksimum Etki Alanı43 m2
Hava Arıtma Hızı360 m3/h
Ses Seviyesi32-55 dB
Güç Tüketimi36 W
Filtre Sayısı5
Dijital GöstergeVar
Uyku ModuVar
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum Optima Air İnceleme

Arzum Optima Air uygun fiyatına rağmen üstün özellikler taşıyor. Sahip olduğu sensörleriyle hava kalitesini ölçüyor ve hava kirliliğine göre çalışma modunu değiştiriyor. Ölçtüğü hava kalitesini, önünde bulunan dijital ekranından kullanıcısıyla paylaşıyor. Düşük ses seviyesiyle de öne çıkan model, geceleri sizi rahatsız etmiyor ve iyi uyumanızı sağlıyor. Küçük ve orta ölçekli odalar için uygun olan cihazda 5 farklı filtre bulunuyor.

Arzum Optima Air Tasarım

Arzum Optima Air, fazla yer kaplamayan kompakt tasarımıyla ilgi çekiyor. Beyaz renkte üretilen modelin önünde kötü havayı içine çeken ızgaralar bulunuyor. Cihazın üzerinde ise havayı 360 derece etrafa dağıtabilen fanlar yer alıyor. Böylece temiz hava, odanın her köşesine ulaşarak evinizi ferahlatıyor.

Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

Arzum Optima Air Ölçüleri

Ölçüleri36x20x55 cm
RenkBeyaz
Ağırlık6.3 kg
Dijital EkranVar
Kirli Hava GöstergesiVar

Cihazın üst bölümünde sade ve anlaşılır bir tasarıma sahip olan kontrol paneli ve dijital ekran bulunuyor. Çalışma modları bulabileceğiniz bu panelde hava kalitesi de görülüyor. Mavi renk en iyi hava kalitesini temsil ederken, kırmızı renk havanın kirli olduğunu ifade ediyor. Cihaz, ölçtüğü hava kalitesine göre çalışma modunu ayarlayabiliyor, size sadece temiz havanın keyfini çıkarmak kalıyor.

Arzum Optima Air Elektrik Tüketimi ve Etki Alanı

Arzum Optima Air, 36 watt'lık güçle çalışarak düşük elektrik harcar ve faturanıza çok fazla yük olmaz. Isıtma ve soğutma ayarı olmadığı için elektrik tüketiminde artış yaşanmaz. Birçok hava temizleyiciye göre sessiz çalışan model; uyku modunda 32, en yüksek modda 55 desibel ses çıkarır.

Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

Arzum Optima Air Güç ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı360 m3/saat
Etki Alanı43 m2
Ses Seviyesi32-55 dB
Güç36 Watt

Orta ve küçük ölçekli evler için uygun olan Arzum AR0150, maksimum 43 metrekarelik bir alana etki eder. Saatte 360 metreküp havayı arıtarak odanın her köşesine dağıtabilir. Arzum Hava Temizleyici yorumlarına göre birçok kullanıcı, cihazın kısa sürece evin havasını değiştirdiğini dile getirmektedir.

Arzum Optima Air Filtre Özellikleri

Arzum Optima Air'de ön, partikül, hepa, aktif karbon ve nylon mesh olmak üzere 5 filtre yer alır. Ön filtre büyük tozları tutar ve diğer filtreleri korur, partikül filtre ön filtreden geçebilen parçacıkları yakalar. Filtre bölümünün en önemli kısmı olan HEPA filtre ise 0,3 mikrona kadar olan küçük alerjen ve tozları yakalar. Koku giderme ve kimyasal arındırma görevi ise aktif karbon filtreye aittir. Nylon Mesh filtre ise HEPA filtreyi korumak için kullanılır.

Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

Arzum AR0150 Filtre

Filtre Sayısı5
Filtreleme Performansı%99.97
Filtre TipiÖn, Partikül, HEPA, Karbon, Mesh
Filtre Ömrü6-12 ay

Arzum Optima Air, yüzde 99.97'lik filtre performansıyla çalışır ve havadaki zararlı partikülleri süzer. Filtre ömrü, cihazın kullanım sıklığı ve hava kirliliğine göre değişmekle birlikte 6 ile 12 ay arasındadır. Ön filtreler yıkanabilir özelliktedir ancak HEPA ve aktif karbon filtreleri ömrü dolduğunda değiştirilmelidir.

Arzum Optima Air Kutu İçeriği

Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

Arzum AR0150 Optima Air Hava temizleme Cihazı'nın kutu içeriğinde hava temizleme cihazı, 5 filtre, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi yer alır. Herhangi bir yedek filtre kutu içeriğinde yer almaz. Cihazın kurulumunu yapmak ve nasıl çalıştığını öğrenmek için kullanma kılavuzundan yardım almalısınız.

Amazon
Fiyatını Gör
Optima Air
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum Optima Air Yorumları

Arzum Optima Air Yorum ve Özellikleri

? *** ***: Ortamdaki yemek kokusu gibi kokuları çok hızlı gideriyor. özellikle hava kalitesini gösteriyor olması da çok hoş...

? *** ***: Ortalama 40 M2, alanda sigara dumanını ve diğer kokuları ortalama 5 dakika içinde yok ediyor. İşini yapıyor. Uzaktan kumandalı olsa daha iyi olurdu. Belki ilerleyen versiyonlarında kumandalısı da üretilebilir. Ama şuan için de gayet iş gören bir makine.

? *** ***: Ürün güzel çalışıyor tam anlamıyla evime vestel almıştım arzum daha iyi işini yapıyormuş hissi veriyor tam anlamıyla iyi yada kötü diyemem ancak bulunduğumuz ortam geniş ve fazla sigara dumanı oluyordu şuan gayet hafifledi memnunuz.

? *** ***: Yani tam olarak nasıl bir fark yaratacağını bilmiyorum sabaha kadar odamda çalıştı vay canına süpermiş harika bir uyku uyudum hava mis oldu gibi şeyleri ben hiç hissetmedim.

? *** ***: işe yarar bir ürün.1 ay sonra denedim. Ondan sonra yorum yaptım. İçerideki hava kirliliğini gösteriyor temizliyor da. Şu an da iş yerine aldık. memnunuz.

? *** ***: Oğlum tozdan sürekli hapşırıyor o sebeple aldım 12 metrekare oda için fakat ciddi bir performans gösterdi diyemem. Mümkün olsa iade ederim.

? *** ***: Mükemmel biz balkonda sigara dumanı için ve hava ferahlığı içinde düşündük cidden mis gibi bir makine tavsiye edilir.

? *** ***: ürün çok güzel kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Kızlarımın alerjisi için aldım ve evdeki havayı temizlesin diye hafif bir serinlik de veriyor.

? *** ***: Filtreleme sistemi güzel, odadaki tozu alıyor. Ama çok da gerekli bir şey değil diye düşünüyorum. Özellikle bu fiyata.

? *** ***: Ürünü direk üretici firma yolluyor o yüzden siparişte bir sıkıntı olmadı, iki hafta kullandıktan sonra yazıyorum, toz ve koku sensörü güzel çalışıyor parfüm sıktık ve hem algıladı, dıştaki filtre toz topluyor ve yıkanıyor bu güzel, sesiz çalışıyor ve az enerji tüketiyor bunlar olumlu yönleri aslında cihazın olumsuz yönü yok fiyat performans ürünü ama normal bir mahallede yaşıyorsanız odanızı havalandıyorsanız, toz alıyorsanız çok gerekli değil, ben geceleri burun tıkanıklığı için aldım ama bir şey değişmedi, zaten otomatik moda odayı çok temiz gösteriyor ve en düşük modda çalışıyor yani denemek istiyorsanız diğer markalara çok yüksek paralar vermenize gerek yok hepsi aynı mantıkla çalışıyor.

? *** ***: Turbo modda 30 metrekarelik bir odanın havasını 7-8 dakika içerisinde temizliyor. Akıllı modda kullandığınızda havanın kalitesine göre otomatik olarak hızını kendisi belirliyor, yanında sigara içtiğinizde, camı açtığınızda (hava kirliyse), deodorant sıktığınızda vs. 30 saniye içerisinde havanın kirlendiğini tespit edip hızını artırıyor. Uyku modunda neredeyse hiç duyamayacağınız kadar az ses çıkartıyor. Cihaz açıkken uyuduğumda havanın kalitesinin daha iyi olduğunu hissettim. Benzer CADR değerine ve filtre özelliklerine sahip cihazların fiyatları bu cihazdan en az 2 kat daha yüksek. Sırf görünüşleri biraz daha şık ve mobil uygulaması var diye yüksek paralar vermeye gerek olmadığını düşünüyorum, sonuçta aynı işi görüyorlar. Memnunum ve tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün indirimdeyken, bayi fiyatının 1/3ü fiyata aldım. Beklentim çok düşüktü ancak böyle bir fiyata görünce bir şans vermek istedim. Muadili ürünler çok pahalı gerçekten. Ürün beklediğimden çok daha iyi çıktı. Kaliteli bir ekranı var ve odanın hava kalitesi ile ilgili bilgi veriyor. Kısa sürede çok sessiz bir şekilde hava kalitesini iyileştiriyor. Bebeklerimizin odasını kışın havalandırıp soğutmaktan da kurtardı bizi. İhtiyacınız varsa kaçırmayın.

? *** ***: Yeni doğacak bebeklerimiz için satın aldık, fiyatı piyasa şartlarına göre çok uygundu ve hızla teslim edildi, ürün çok şık, odanın hava kalitesini ivedilikle değiştirdi. Memnun kaldık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 İnceleme
Winix Zero Pro YorumlarıDaikin MC70L Özellikleri
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Dyson Purifier Formaldehyde ÖzellikleriWinix Zero Compact İnceleme
Philips 1000 Ac1711 Özellikleri

Arzum Optima Air filtre değişimi nasıl yapılır?

Arzum Optima Air'in filtre değişimini yapmak için önce hava giriş kapağını çıkarmanız gerekir. Burada karşınıza çıkan ön filtreyi çıkarmalı ardından da aktif karbon ve HEPA filtreyi cihazdan ayırmalısınız. Son adımda yeni HEPA ve aktif karbon filtreyi yerine takmalısınız. Filtre değişim işleminin ardından ön filtre ve hava giriş kapağını kapattığınızda işlem tamamlanacaktır.

Arzum Optima Air karbon filtre nereden bulunur?

Arzum Optima Air'ın karbon ve Hepa filtreleri arzum yetkili satıcılarından satın alınabilir. Bunun yanı sıra çeşitli internet sitelerinde Arzum Optima Air yedek parça ve filtreleri satılmaktadır. Orijinalliğinden emin olduğunuz ürünleri tercih etmeniz cihazın performansı için önemlidir.

Arzum Optima Air'ın filtre ömrü ne kadar?

Arzum AR0150 Optima Air'in filtre ömrü 6 ile 12 ay arasında değişiklik gösterir. Filtrelerin ömrü cihazın kullanım sıklığı ve havanın kirliliğine göre değişir. Filtreler ömrünün sonuna geldiğinde mutlaka değişim yapmanız gerekir. Aksi halde cihaz, çalışma performansını kaybeder.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.