Samsung AX34R3020WW/SK Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Hava temizleme cihazları arasında çok satanlarından olan Samsung AX34R3020WW/SK'nın özelliklerine, filtresine ve kullanıcı yorumlarına değindik.
Samsung AX34R3020WW/SK Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Evinizin ya da iş yerinizin tertemiz bir havaya sahip olmasını istiyorsanız Samsung AX34R3020WW/SK tam size göre. Üstün performansa sahip olan bu hava temizleme cihazı, yüksek etki alanı ve kademeli filtresi sayesinde olumlu geri dönüş alıyor. Bu içeriğimizde sizler için hazırladığımız Samsung AX34R3020WW/SK hava temizleme cihazının incelemesini bulabilirsiniz.

Samsung AX34R3020WW/SK Özellikleri

Maksimum Etki Alanı34 m2
Uzaktan KontrolYok
Ses Seviyesi45 dB
Wifi BağlantısıYok
Filtre Sayısı3
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung AX34R3020WW/SK Hava Temizleme Cihazı İnceleme

Sahip olduğu oldukça hassas toz sensörü sayesinde ortamda bulunan toz miktarını gerçek zamanlı olarak algılayan cihaz, sonuçları da anında görmenizi sağlıyor. 3 adımlı temizleme sistemi sayesinde ise havayı temizlemenin yanı sıra kötü kokuyu da gideriyor. Böylece bulunduğunuz ortamın havası tertemiz oluyor.

Samsung AX34R3020WW/SK Tasarım

Samsung AX34R3020WW/SK

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan Samsung AX34R3020WW/SK, bu sayede evinizde göze batmıyor. Cihaz, kullanıcıların ihtiyaçları dikkate alınarak tasarlanması sayesinde oldukça basit bir tasarıma sahiptir. Ön tarafındaki kapağın altında yer alan 3 kademeli filtresi, havayı kısa sürede ve etkili bir şekilde temizliyor. Ayrıca kolay çıkarılabilir yapısı sayesinde kısa sürede filtre temizleme işlemi yapılabiliyor.

Üst tarafında bulunan gösterge panelinden her ayarı görüntüleyebildiğiniz ürün, tüm değişiklikleri kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. Böylece ilk defa bu tarz ürün kullanan kişi bile oldukça rahat bir şekilde istediği ayarı yapabilmektedir.

Samsung AX34R3020WW/SK Ölçüleri

Yükseklik540 mm
Genişlik350 mm
Derinlik350 mm
RenkGri/Beyaz
Ağırlık8,2 kg

Çoğu hava temizleme cihazı gibi büyük bir gövdeye sahip olan cihaz, yüksek performansı sayesinde bu eksikliğini gidermeyi başarıyor. 8,2 kilo ağırlığında olması nedeniyle taşırken zorluk çıkarabilen ürün, hareket ettirmeden temizlenebilen filtresi sayesinde kolay bir kullanım sunuyor.

Samsung AX34R3020WW/SK Elektrik Tüketimi ve Performansı

Samsung AX34R3020WW/SK

Samsung AX34R3020WW/SK, çalışmak için 30 W'lık bir enerji gereksinimine ihtiyaç duymaktadır. Her ne kadar çalışma süresine ve kullanım sıklığına göre değişse bile cihazın çok fazla elektrik tüketimi yapmadığını söyleyebiliriz.

Samsung AX34R3020WW/SK Güç Tüketimi ve Performansı

Kademe Sayısı3
Etki Alanı34 m2
Ses Seviyesi45 dB
Güç30 Watt

Daha çok küçük ve orta büyüklükteki odalar için uygun olan Samsung AX34R3020WW/SK, 34 metrekarelik bir alanı temizleyebiliyor. Bu sayede ürünü oturma odanızdan yatak odanıza kadar her yerde kullanabilirsiniz. Ayrıca 3 farklı kademeye sahip olması sayesinde sizin istediğiniz şekilde çalışabilmektedir.

Samsung AX34R3020WW/SK Hava Temizleyici Filtre Özellikleri

Samsung AX34R3020WW/SK

Samsung AX34R3020WW/SK, 3 katmanlı filtreye sahiptir. Bu katmanlar ön filtre, koku filtresi ve PM2.5 filtreleridir. Yıkanabilir olan ön filtresi sayesinde performansı azalmadan uzun süreler kullanabileceğiniz cihaz, değiştirilebilir koku ve PM2.5 filtreleriyle oldukça kolay bir bakım sunmaktadır.

Cihazdaki filtreler ortamdaki polen gibi büyük toz partiküllerini toplamasının yanı sıra kötü kokuyu da gidermektedir. Bu sayede evi havalandırmanıza gerek kalmadan temiz bir nefes alabilirsiniz. Ayrıca üründe bulunan PM2.5 hava filtresinin üst düzey bir toz toplama işlemi yaptığını söyleyelim.

Samsung AX34R3020WW/SK PM2.5 Filtresi

Filtre Sayısı3
Filtre Ömrü2 Yıl
Filtre TipiAntibakteriyel, Aktif Karbon, İyonizer
Filtreleme Performansı%99.95

Samsung AX34R3020WW/SK, üzerindeki sensörler sayesinde ortamda bulunan toz miktarını anlık olarak takip etmektedir. Bunu da gösterge panelinden gerçek zamanlı olarak size aktarmaktadır. Bu sayede siz de buna göre bir çalışma hızı belirleyebilir ya da otomatik moda alarak cihazın daha etkili bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Samsung AX34R3020WW/SK Kutu İçeriği

Samsung AX34R3020WW/SK

Bu ürünün kutu içeriğinde cihaz, filtreler ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Kurulumu oldukça kolay bir şekilde yapılan Samsung AX34R3020WW/SK, kullanımı da kolay bir üründür. Kılavuzda yer alan bilgiler ve kolay anlaşılır gösterge paneliyle cihazı kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Hava Temizleme Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung AX34R3020WW/SK Hava Temizleyici Yorumları

Samsung AX34R3020WW/SK

👤 *** ***: Ben çok araştırdım hepa mı pm2.5 mu, kaliteli mi, görsel olarak güzel mi, elektrik tüketimi az mı, filtresi bulunur mu, ucuz mu, teknik servis var mı ve en önemlisi fiyat performansı iyi mi derken tercihimizi Samsung‘tan yana yaptık. Gayet memnunuz .

👤 *** ***: Üründen gayet memnun kaldım. Havayı temizlediği kesin fakat kışın çok da dibinde oturmamakta fayda var. Daha önce bu tip bir ürün kullanmadığım için klima gibi etki edeceğini kestiremedim. Bir miktar soğuk hava da estiriyor haliyle.

👤 *** ***: Bence ses/gürültü seviyesi çok önemli idi. Gece modunda hiç ses yok. Sonra 3 mod var. 1. seviye duyulmuyor. Mesela TV açıksa, çalıştığı anlaşılmıyor. 2. ve 3. seviye duyulur bir ses çıkartıyor. Ama sürekli olarak o seviyelerde çalıştırmıyorsun. Auto mod, 3 seviyeyi kendi değiştiriyor. Yani ses zamanla azalıyor. Göründüğünden büyük. kocaman bir filtresi var. Bu da avantaj tabii.

👤 *** ***: Ürün gayet kaliteli ve başarılı. Yalnız fotoğraflardaki gibi küçük değil alırken buna dikkat ediniz.

👤 *** ***: 35 metrekarelik salonumda ve 15 metrekarelik yatak odamda kullanıyorum, her iki ortamda da hava kalitesini hissedilir şekilde iyileştiriyor. Uyku modunda sıfır ses çıkarttığı için yatak odasında kullanımı çok rahat.

👤 *** ***: Sessiz. Beklediğimden göründüğünden çok büyük ciddi bir cihaz. Fiyat/performans çok iyi bence. Filtre fiyatları bilmeden aldım sadece.

👤 *** ***: Hava kalitesini iyileştirir ve hoş olmayan kokuları ortadan kaldırır.

👤 *** ***: Evde kedi olduğu için aldım, aşırı sessiz. Geceleri kullanıyorum ve daha rahat uyuyorum.

👤 *** ***: Ürün beklediğimiz gibi çıktı. İlk birkaç günde ön filtre toz toplamaya başladı bile.

👤 *** ***: 2-3 aydıır kullanıyorum. Özellikle çok sigara içildiğinde salonda çalıştırıyorum. Sigara kokusunu güzel alıyor. Çok memnunum

👤 *** ***: Kızımın sınıfı için aldık, öğretmenimiz çok memnun. Hava kirlendiği zaman sarı ışık yanıp ortamı temizliyor. Mavi renk olunca ortam temizlenmiş oluyor. Ayrıca gayet sessiz çalışıyor.

👤 *** ***: Erişebildiği havadaki tozu topluyor. Fakat bu ve bunun gibi ürünlerden odanın içindeki havayı tamamen tozdan arındırmasını beklememek gerek.

👤 *** ***: Ürün kaliteli sessiz oda da bir ferahlık oluştu. Çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Fiyatına kıyasla üstün performanslı ve gece modunda sessiz-etkili bir ürün. Çok düzgün bir filtrasyona sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava Temizleme CihazlarıXiaomi Mi Air Purifier 4 İnceleme
Winix Zero Pro İncelemeDaikin MC70L Özellikleri
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool Özellikleri
UFO O2 İncelemeElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus YorumlarıDyson Purifier Formaldehyde Yorumları
Bosch Air 4000 İncelemeDyson Pure Humidify+Cool Özellikleri
Arzum Optima Air ÖzellikleriWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Kullanıcı Yorumları

Samsung AX34R3020WW/SK kaç watt?

Samsung AX34R3020WW/SK 30 wattlık güç tüketimi yapmaktadır. Yüksek miktarda enerji harcamamasına rağmen iyi bir performans sunan cihaz, 34 metrekarelik bir odayı rahat bir şekilde temizleyebilmektedir.

Samsung AX34R3020WW/SK kaç moda sahip?

Bu cihaz 3 farklı moda sahiptir. Bu modlar arasında en öne çıkanları ise otomatik mod ve uyku modudur. Otomatik modda cihaz kirlilik seviyesini algılayarak, optimum hava kalitesini korumak için gücü kendisi ayarlamaktadır. Uyku modunda ise yumuşak ve sessiz bir hava akışı sağlanmaktadır.

Samsung AX34R3020WW/SK filtre ömrü ne kadar?

Samsung AX34R3020WW/SK'nın filtre ömrü kullanıma göre değişmekle beraber genelde benzer zamanlarda değiştirilmesi gerekmektedir. Ortalama olarak bu filtrelerin 2 yıl gibi bir ömrü vardır.

Samsung AX34R3020WW/SK'nın ses seviyesi ne kadar?

Bu cihazın ses seviyesi çalıştığı moda göre değişmektedir. Uyku modunda oldukça düşük ses seviyesinde çalışan cihaz, diğer modlarda ise 45 dB değerinde bir ses çıkartmaktadır.

Samsung AX34R3020WW/SK'da HEPA filtre var mı?

Bu hava temizleme cihazında HEPA filtre yoktur. Ancak Samsung markasının özel olarak geliştirdiği PM2.5 filtresi cihazda bulunmaktadır. Bu filtre HEPA filtrenin görevlerini başarıyla yerine getirmektedir. Her türlü toz, polen ve partikülü kolaylıkla hapsedebilmektedir.

Samsung AX34R3020WW/SK'da çocuk güvenlik kilidi var mı?

Bu cihazda çocuk güvenlik kilidi bulunmaktadır. Çocukların kazara açmasını önlemek için özel bir şekilde tasarlanan ürün, ekrandaki butonların yanlışlıkla kullanılmasını engellemektedir. Ayrıca yuvarlatılmış tasarımı sayesinde çocuğunuzun çarpması durumunda dahi herhangi bir zarar görmesini engeller.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.