Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Alerjik maddeleri yok eden Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazı'nı sizler için inceledik, modelin özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.
Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Daikin MC70L, çok tercih edilen hava temizleyiciler arasında yer alıyor. Hava temizleyici satın almak isteyen kullanıcılarımız için bu modeli inceledik. Daikin MC70L'in öne çıkan yönlerini, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını bulabileceğiniz içeriğimizde aradığınız tüm cevaplara ulaşabilirsiniz.

Daikin MC70L Özellikleri

Maksimum Etki Alanı46 m²
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi16 dB
Dijital GöstergeVar
Uyku ModuVar
Hava Arıtma Hızı420 m3/saat
Filtre Sayısı5
Amazon
Fiyatını Gör
Daikin
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Daikin MC70L İnceleme

Daikin MC70L Hava Temizleyici'nin en iyi özelliği sessiz çalışarak çevreyi rahatsız etmemesi. Sadece 16 desibellik ses seviyesinde çalışarak varlığını unutturan cihazın hava temizleme performansı da oldukça etkili. Maksimum 46 metrekarelik etki alanına sahip olan cihaz, saatte 420 metreküp havayı temizler. 5 adet toz ve koku giderici filtresiyle daha ferah bir ortam yaratır.

Daikin MC70L Tasarım

Daikin MC70L, sade ve kompakt tasarımıyla her odaya uyum sağlayabilir. 8.5 kiloluk ağırlığa sahip cihaz, rahatça taşınabilir. Ferah bir ortam için cihazı geceleri yatak odanızda, gündüzleri salonunuzda kullanabilirsiniz. 57 cm yüksekliğe, 40 cm genişliğe sahip olan model, ince ve zarif tasarımıyla bulunduğu ortama kolayca uyum sağlar.

Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri

Daikin MC70L Ölçüleri

Yükseklik576 mm
Genişlik403 mm
Derinlik241 mm
RenkBeyaz
Ağırlık8,5 kg

Daikin MC70L Hava Temizleyici'nin kontrol paneli ürünün ön kısmında bulunmaktadır. Bu panelde; uyku, turbo ve polen modu ile birlikte çocuk kilidi, zamanlayıcı, ekran ayarı, kötü koku sensörü, otomatik çalışma göstergesi ve hava akış göstergesi mevcuttur. Ürünün yanında uzaktan kontrolü sağlayan kullanışlı bir kontrol kumandası yer alır. Cihazın tüm modları bu kumandadan açılabilir.

Daikin MC70L Etki Alanı ve Güç Tüketimi

Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazı, maksimum 46 metrekarelik bir alana etki eder. Yüksek performanslı cihaz, birçok ev ve oda için ideal olan etki alanı sayesinde sıkça tercih edilir. 5 farklı mod seçeneği bulunan Daikin MC70L, en düşük modda 7, en yüksek modda 65 watt güç tüketimi yapar.

Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri

Daikin MC70L Elektrik Tüketimi ve Kapsama Alanı

Hava Arıtma Hızı420 m3/saat
Etki Alanı46 m2
Ses Seviyesi16 dB
Güç Tüketimi7,0-65,0 W

Saatte 420 metreküp havayı temizleyen Daikin MC70L, kısa sürede evinizin havasını değiştirir. Bu üstün çalışma performansını sadece 16 desibellik bir ses seviyesinde yapar. Bu ses seviyesi neredeyse bir yaprak hışırtısına eşdeğerdir. Çevreyi ve sizi rahatsız etmeyen cihaz, gece rahat ve huzurlu uyumanıza da olanak tanır.

Daikin MC70L Filtre Özellikleri

Daikin MC70L Hava Temizleyici'de kaba toz, plazma iyonlaştırıcı, toz toplama, titanyum ve koku giderici filtre olmak üzere 5 farklı filtre bulunur. Kaba toz filtresi, tozları toplayarak alerjenleri yok eder. Plazma iyonlaştırıcıda zararlı alerjenler filtreye gönderilir. Elektronik toz toplama filtresinde ise toz ve polen emilimi yapılır. Titanyum apatit filtrede koku ve zararlı partiküller yakalanır. Son aşamada koku giderici katalist filtre devreye girer ve formaldehit gibi zararlı kimyasal kokularını ayrıştırır.

Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri

Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazı Filtresi

Filtre Sayısı5
Filtre Ömrü2 yıl
Filtre TipiToz, İyon, Titanyum, Koku

Daikin MC70L Hava Temizleyici'de filtrelere ek olarak Flash Streamer kullanılır. Yüksek hızlı elektron ayırma özelliğine sahip olan bu bölüm, kimyasal ve alerjenleri yok eder. Yüksek hızlı elektronların oksijen ve nitrojen molekülleriyle çarpışması sonucunda zararlı partiküller tamamen parçalanır. Daikin, modellerindeki bu üstün teknoloji sayesinde cihaz verimliliğini kanıtlayan TÜV ödülü ve İngiliz Alerji Vakfı Mührü kazandı.

Daikin MC70L Kutu İçeriği

Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri

Daikin MC70L kutu içeriğinde hava temizleyici, cihaz filtreleri, yedek filtre, kontrol kumandası ve kullanım kılavuzu yer alır. Cihazın kurulumunu yapmak ve doğru kullanmak için kullanım kılavuzuna bakmanız tavsiye edilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Daikin
Hava Temizleme Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazı Yorumları

Daikin MC70L Yorum ve Özellikleri

? *** ***: Çok başarılı bir ürün geceleri çok daha kaliteli uyuyoruz.

? *** ***: kızım için almıştım alerjisinden dolayı ve çok memnun kaldım

? *** ***: 3 haftadır kullanıyoruz ve çok memnunuz. çocuk doktoru tavsiyesiyle aldık, virüs ve bakteri korumasını çok steril bir ortamın sağlıklı olmaması açısından tavsiye etmemişti doktorumuz. eğer kriteriniz virüs bakteri koruması değilse tereddütsüz alabilirsiniz. kızımın burnu hep tıkalı olurdu geceleri nefes alamıyorum diye çok uyandırdı ilk günden etki etti gerçekten ve artık deliksiz uyuyor. iki gözümün çiçeği diyebilirim kendisi için.

? *** ***: Ürünü çocuğumun toza alerjisi olduğu için tercih ettim aldığımız gibi çalıştırdık gayet memnun kaldık boyut olarak baya büyük tüm evi havalandırabilecek güçte uykumu moduna aldığınızda da gayet sesiz çalışıyor uzaktan kumandası mevcut onunla ilgili bir problem yaşadık satıcısı sağolsun bizimle hemen iletişime geçip çok yardımcı oldu teşekkür ederiz.

? *** ***: Ürünü yaklaşık 25 gündür kullanıyorum Daikin markasına güvenerek aldım evde 3 kişi sigara içiyoruz kapalı ortamda dumanı çekiyor havayı temizliyor bugün açıp bir bakayım dedim filtre sapsarı olmuş hemen değiştirdim gece yatarken iki saate programlayıp yatıyorum koku filan olmuyor filtre fotoğrafı da koyuyorum bilgi amaçlı işe yarayıp yaramadığı filtreden belli olur..

? *** ***: Cihazdan plastik kokusu geliyor bir süre ama bir müddet sonra bitiyor.

? *** ***: Uyku modu çok sessiz ve hiç rahatsız etmiyor . sigara kokusu parfüm kokusunu geç de olsa algılayıp yarım saate geçiriyor. Sadece ozon kokusu bırakmasını beğenmedim. Virüs koruması yok polen toz ve koku çekiyor sadece bunu araştırarak alın derim.

? *** ***: Memnunuz. Alerji problemi olan kızım için aldık. Kedi ve köpeğimiz var. Bu cihaz öncesinde alerji ilaçlarına da başlamıştık. Kızımın burnunun tıkanması vs diğer sıkıntılarımız bitti ama ilaç sayesinde mi cihaz sayesinde mi bilemiyoruz. Fakat kedi-köpek varsa kesinlikle tavsiyemizdir.

? *** ***: Kendi klasmanında çok çok iyi bir hava temizleyici. Koku ve toz sensörleri çok hızlı çalışıyor, elinizi kolonyalasanız dahi turboya geçebiliyor. Sensör duyarlılığı ayarlanabiliyor bu arada. Üzerinde sadece iki düğmesi var ve yeterli. Çünkü kumandası asıl işi görüyor. Turbosu iki saatte 70m2 evi komple havalandırabiliyor. Uyku moduysa o kadar sessiz ki, gece çalıştığını anlamıyorsunuz. Filtresi piyasada genel talep gören yıkanabilir filtrelerden farklı olduğu için rağbet görmüyor sanırım. Ama dört yedek filtreyle geliyor ve beşli paketlerinden beş yıllık stok yapsanız eşdeğeri hava temizleyicilerden yine de daha ucuza geliyor. Özel tıbbi bir durum yoksa iki-üç yıl ek sigortasıyla birlikte alıp evde sürekli çalıştırabilirsiniz bence.

? *** ***: Gayet güzel hemen havanın değiştiğini anlıyorsunuz. toplamda 5 adet filtre ile geliyor.

? *** ***: Bir tane vardı. 3-4 yıldır kullanıyorduk. Daikin MC70L filtre fiyatı pahalı olması dışında gayet güzel bir ürün.

? *** ***: Ürün kataloğu için bakteri ve virüs yazmıyor. Sadece toz ve polen yazıyor. Ben virüs için aldım ama virüs koruması yok iade edeceğim.

? *** ***: Havayı temizliyor lakin alerji ile ilgili problemimizi çözmedi

? *** ***: Ürünün bulunduğu odada denemek için sigara içtim. Hemen turboya geçti kokuyu temizledi. Fakat aldığımız günden beri odaya kötü bir koku yayıyor cihaz . Servisi aradım, yeni diye olabilir dedi 5 gündür kullanıyorum koku geçmedi. Yorumlara bakarak aldım. Böyle bir şikâyeti olan yok. Acaba benimkinde mi bir problem var.

? *** ***: Süper bir ürün evde kedimiz var ve alerjilere sahip bir aileyiz aldığımızdan beri hastalanmadık yazın cam kapı açıkken bile ara ara açıyorum evin havası değişiyor.

? *** ***: Ürünü aldıktan sonra ilk acemilik tabi ki sadece ön filtreyi degiştirdim. Zaten içinden 1+4 yedek çıkıyor. Makinama alışıp temizliğini öğrendiğimde ise soluduğumuz havanın ne kadar kötü olduğunu gördüm. Temizlerken biz iyi ki bu makinayı almışız icat edenden allah razı olsun dedim. Şiddet ile tavsiye edilir .

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Daikin markası diğer bir artısı. Teslimat bizzat satıcı tarafından yapıldı. Ürünü inceleyerek ve karşılaştırarak aldım. Hacminin büyük olması ilk başta dezavantaj gibi geldi ama alışınca sorun olmuyor. Koku ve Toz sensörü var, 4 adet yedek Hepa filtresi ile geliyor ve bu yedekler cihaz içinde saklanıyor. Uyku modu ve kokuya göre otomatik fan modu var, bu modda koku ve toz algıladığında kendisi çalışmaya başlıyor. Bunu ofis için almıştım, ev için ikincisini araştırıyorum, biraz daha küçük olabilir, benzer özelliklerde filtresi makul fiyatlı malesef bulamadım. Ev için de aynısından alma ihtimalim var.

? *** ***: Yedek parça fiyatları cihaz kadar pahalı.

? *** ***: Filtrasyon olayı zayıf. HEPA filtre yok. Değişebilir filtresi çok kötü kokuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava TemizleyicilerXiaomi Mi Air Purifier 4 İnceleme
Winix Zero Pro YorumlarıDyson Purifier Formaldehyde İnceleme
Philips Amf220/15 YorumlarıDyson Pure Hot+Cool İnceleme
UFO O2 YorumlarıElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus KullananlarSamsung AX34R3020WW/SK Yorumları
Bosch Air 4000 YorumlarıDyson Pure Humidify+Cool Yorumları
Arzum Optima Air ÖzellikleriWinix Zero Compact Özellikleri
Philips 1000 Ac1711 Teknik Özellikleri

Daikin MC70L virüsleri öldürür mü?

Daikin MC70L'de virüs ve bakteri öldürme özelliği bulunuyor. Bunun yerine cihaz; alerjen, polen ve tozları yok etmekte oldukça büyük bir başarı sağlıyor. Alerjik kişiler için tavsiye edilen modelde kötü koku ve kimyasalları yok eden filtreler de yer alıyor.

Daikin MC70L filtre ömrü ne kadar?

Daikin MC70L'nin filtre ömrü 2 yıldır. Cihazın etkili çalışabilmesi için 2 yıllık sürenin sonunda mutlaka değişim gereklidir. Daikin MC70L filtre fiyatı, kullanıcıların yorumlarına göre yüksektir ancak bu filtrelerin ömrü, diğer hava temizleyici cihazların filtrelerine göre daha uzundur. Bu sayede verdiğiniz paranın karşılığını uzun ömürlü kullanımla alabilirsiniz.

Daikin MC70L ofis için uygun mu?

Daikin MC70L, maksimum 46 metrekareye kadar olan her alan için uygundur. Büyüklüklerine göre ev ve ofiste rahatlıkla kullanılabilir. Ferah bir ortam için cihazı en çok kullandığınız odaya yerleştirmeniz önerilir. Hava temizleyicilerin yalnızca bulundukları odada etkin çalıştıkları unutulmamalıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.