Dyson Pure Humidify+Cool Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Nemlendirme özelliğine sahip olan Dyson Pure Humidify+Cool hava temizleme fanının filtresine, özelliklerine ve kullanan yorumlarına yazımızda değindik.
Dyson Pure Humidify+Cool Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Dyson markası ortaya koymuş olduğu ürünlerle alanındaki en iyilerden birisi olmayı her zaman başarıyor. Bu ürünlerinden birisi olan Dyson Pure Humidify+Cool, üstün teknolojileri, özellikleri ve kolay filtre değişimi ile kullanıcılarının favorisi olmuştur. Bu içeriğimizde sizler için Dyson Pure Humidify+Cool cihazını detaylıca inceledik.

Dyson Pure Humidify+Cool Özellikleri

Maksimum Etki Alanı81 m³
Uzaktan KontrolVar
Ses Seviyesi62 dB
Wifi BağlantısıYok
Filtre Sayısı2
Amazon
Fiyatını Gör
Dyson
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Pure Humidify+Cool Hava Temizleme Fanı İnceleme

En iyi hava temizleyici cihazlardan birisi olan Dyson Pure Humidify+Cool, her türlü toz ve alerjenleri rahat bir şekilde hapsedebiliyor.

Havanın akışını düzenleyen Air Multiplier™ teknolojisine, işlevsel modlara, kapsamlı temizlik programlarına ve hijyenik nemlendirme sistemine sahip olan bu cihaz her türlü ihtiyacınızın karşılığını verecektir.

Dyson Pure Humidify+Cool Tasarımı

Dyson Pure Humidify+Cool

Dyson Pure Humidify+Cool sahip olduğu sıra dışı tasarımıyla evinize farklı bir hava katıyor. Kompakt tasarımı sayesinde her türlü alana uyum sağlayabilen cihaz, küçük yapısıyla dar alanlarda dahi bulundurabiliyor.

Üç tane sensörden aldıkları verilere göre havanızı sürekli olarak takip eden cihaz, havanızı temizlerken bu değişkenleri dikkate alıyor. Aldıkları sonucu ise otomatik olarak cihazın üzerinde yer alan gösterge panelinde göstermektedir.

Dyson Pure Humidify+Cool Ölçüleri

Yükseklik923 mm
Genişlik312 mm
Derinlik312 mm
RenkGümüş
Ağırlık8,2 kg

Sıra dışı tasarımının yanında boyut anlamında da kullanıcısını üzmeyen Dyson Pure Humidify+Cool, sadece 32 cm genişliğe ve derinliğe sahiptir. Evinizde yer kaplamayan cihaz, bu sayede küçük evlere dahi yerleştirilebilmektedir.

Dyson Pure Humidify+Cool Elektrik Tüketimi ve Performansı

Dyson Pure Humidify+Cool

Dyson Pure Humidify+Cool elektrik tüketimi anlamında oldukça tasarruflu bir cihazdır. Kullanılan modlara göre değişkenlik gösteren güç tüketimi, rakiplerine nazaran oldukça azdır. Ürünün beklemedeyken güç tüketimi ise 0.5 W civarındadır.

Dyson Pure Humidify+Cool Güç Tüketimi ve Performansı

Kademe Sayısı2
Etki Alanı81 m³
Ses Seviyesi62 dB
Beklemede Güç Tüketimi0.5 W

Rakiplerinin neredeyse üç katı olan kapsama alanına sahip olan cihaz, bu özelliği sayesinde kullancıları tarafından çok sevilmektedir. 81 metreküplük bir hava temizleme kapsamı olan ürünün nemlendirme kapsamı ise 41 metreküptür.

Dyson Pure Humidify+Cool hava temizleme fanı 350° bir salınım açısına sahip olduğu için rakiplerine göre çok daha etkili bir şekilde çalışabilmektedir. Cihaz bu sayede daha fazla alanı tek seferde temizleyebilmektedir.

Dyson Pure Humidify+Cool Filtresi

Dyson Pure Humidify+Cool

Dyson Pure Humidify+Cool filtre olarak son teknoloji çözümleri bünyesinde barındırmaktadır. Cihazda bulunan HEPA H13 ve karbon filtreleri ortamdaki havayı etkili bir şekilde temizleyebilmektedir.

HEPA H13 filtresi sadece yalıtımlı bir filtre değildir. Bu filtrenin nelendirme özelliği de vardır. Bu sayede cihaz havayı sadece temizlemekle kalmaz aynı zamanda nemlendirir. Böylece bulunduğunuz ortamın kurumasını engelleyebilirsiniz.

Dyson Pure Humidify+Cool HEPA H13 Filtresi

Filtre Sayısı2
KatmanlarıAktif Karbon Filtre, HEPA H13 Filtre
Filtre Ömrü1 Yıl
Filtreleme Performansı%99.95

Bu cihaz 0,1 mikron küçüklükteki partiküllerin %99,95'lik kısmını hapsedebilme kapasitesine sahiptir. Ayrıca aktif karbon filtresiyle her türlü kokuyu ve gazı da yakalamaktadır. Böylece havanız hem temiz hem de kokusuz olur.

Dyson Pure Humidify+Cool Teknolojileri

Dyson Pure Humidify+Cool

Dyson Pure Humidify+Cool birçok teknolojiyi bünyesinde barındırmaktadır. Dyson Ultraviyole Temizleme teknolojisi sayesinde her su damlasını güçlü UV ışığına maruz bırakan cihaz, bu sayede havanızın daha hijyenik olmasını sağlıyor.

Üzerinde bulunan üç sensör ile havanızı sürekli olarak takip eden ürün, buna göre bir çalışma şekli ayarlamaktadır. Kirleticileri moleküler düzeyde teşhis eden cihaz, gerçek zamanlı raporlarla göstergede gösterir.

Dyson Pure Humidify+Cool Modları

Bu cihaz hem çalışma şekli hem de çalışma türü olarak farklı modlara sahiptir. Bu modlar otomatik, gece, difüze ve esinti modlarıdır. Otomatik moduyla hava kalitenizi sürekli olarak takip eden cihaz, en konforlu nem seviyesine ulaşmak için hava akışını otomatik olarak ayarlamaktadır.

Dyson Pure Humidify+Cool

Gece modu ise Dyson Pure Humidify+Cool en sessiz haliyle çalışmaya devam eder. Karartılmış ekranıyla dikkat bozan her türlü ayrıntıyı ortadan kaldıran cihaz, önceden ayarlanabilir uyku saatleri sayesinde rahat bir kullanım sağlar.

Difüze modu hava akışını makinenin arka kısmına yönlendirmektedir. Böylece hava sizi serinletmeden nemlendirir. Esinti modunda ise benzersiz algoritmalar sayesinde hava akışı değiştirilerek ferahlatıcı bir akım oluşturulur.

Dyson Pure Humidify+Cool Kurulum

Dyson Pure Humidify+Cool

Dyson Pure Humidify+Cool hava temizleme fanının kutu içeriğinde cihaz ve uzaktan kumanda yer almaktadır. Kullanım kılavuzunda yer alan bilgilerle kurduğunuz hava temizleme fanını uzaktan kumanda ile yönetebilirsiniz.

Cihazın her türlü fonksiyonunu açabileceğiniz uzaktan kumanda, nemlendirici ve havalandırma özelliklerinin derecesini ayarlayabilmenizi de sağlıyor. Böylece odanız çok kuru olduğu zaman nemlendirebilir, sıcak olduğu zaman havalandırabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Pure Humudify
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Dyson Pure Humidify+Cool Kullananların Yorumları

Dyson Pure Humidify+Cool

? *** ***: Ürünü genellikle gece kullanıyorum. Rahat nefes almak ve özellikle nemlendirmesi için aldım. Şimdilik biraz rahatlama oldu. Zamanla işe yarar umarım. Tek sıkıntı evde istediğim yere kolaylıkla taşıyamıyorum. Su deposunu sürekli çıkar tak yapmak zorunda kalıyorum.

? *** ***: Ürünü hem sigara kullanıyorum hem de alerji ve alerjik astımım bulunduğu için aldım. Üründen çok memnunum, her gittiğim odaya taşıyorum. Geceleri daha rahat bir uyku, gündüzleri de sigara içtiğim odada sigara kokusu bulunmadan, daha ferah bir hava ile karşılaşıyorum.

? *** ***: Çok iyi nemlendiriyor. Alerjik çocuklarım için aldım ve sonunda rahat bir nefes aldılar. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün çok güzel ve faydasını ilk geldiği anda hissediyorsunuz. Nem oranını %80'e bile çıkarabiliyor. Serinletme özelliği de temiz hava verdiği için serinletiyor ama klima gibi beklemeyin. Alacak olan herkese tavsiye ederim. Wifi özelliği yok yani Dyson uygulamasına bağlanmıyor ama çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

? *** ***: Ürün değerini kesinlikle hak ediyor. Daha rahat bir nefes aldım. Mutfakta aspiratör kullanmayı bıraktık. Kokan yemeklerde dahi çok iyi iş çıkarmaktadır. Uykularım daha verimli, klima açık sigara içilen kapalı odada ne klimada ne de odadaki eşyalarda herhangi bir sigara kokusu olmuyor. Ürünü benim durumumdaki herkese tavsiye ediyorum. Ücreti yüksek fakat kesinlikle değer.

? *** ***: Kronik astım alerji hastasıyım, hayatımda böyle iyi uyku uyumadım. Her odaya taşıyorum. Bahar alerjilerim çok rahatladı. Hiç hapşırmıyorum, gerçekten düşünenler varsa alsın derim.

? *** ***: Evde iki kedi var. Özellikle alerjik reaksiyonlardan korktuğum için aldım. Gayet memnunum.

? *** ***: Alerji hastası olarak gayet rahat ve dinç uyandığımı söylemeliyim. Genel olarak memnuniyet verecek gibi. Bakalım zamanla net kararımı vereceğim.

? *** ***: Ortamı nemlendirmesi iyi, hava temizleme özelliği güçlü. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir üründür.

? *** ***: Çalıştırmaya başladığınız an evin havası komple değişiyor. Bu kadar başarılı beklememiştik. Astım hastalığım için aldık çok rahatlattı. Bu yüzden daha bir çok mutluyuz.

? *** ***: Alerjik öksürüğü olan oğlumun öksürüğü geçti, beğendim. Pahalı ama nem verme özelliği çok faydalı ve iyi.

? *** ***: Sessiz çalışıyor ve hava temizlemesi güzel. Ben ve eşim çok beğendik. Kardeşime de aldırdık, onlarda memnun kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava TemizleyicilerXiaomi Mi Air Purifier 4 Özellikleri
Winix Zero Pro İncelemeDaikin MC70L Özellikleri
Philips Amf220/15 İncelemeDyson Pure Hot+Cool Yorumları
UFO O2 KullananlarElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus İncelemeSamsung AX34R3020WW/SK İnceleme
Bosch Air 4000 ÖzellikleriDyson Purifier Formaldehyde Yorumları
Arzum Optima Air İncelemeWinix Zero Compact Yorumları
Philips 1000 Ac1711 Kullanıcı Yorumları

Dyson Pure Humidify+Cool nemlendirme özelliği nedir?

Bu özellik cihazınızın bulunduğu ortama nem katmasını sağlamaktadır. HEPA standardına uyumlu olacak şekilde tasarlanan bu sistem, makinenizin su sistemindeki kireci temizlemektedir. Daha sonra havayı dışarıya salmaktadır.

Dyson Pure Humidify+Cool nemlendirme özelliği kapatılıyor mu?

Cihazla birlikte gelen nemlendirme özelliği kapatılabilmektedir. Uzaktan kumandada yer alan su damlası işaretine basarak nemlendirme fonksiyonunu devre dışı bırakabilirsiniz. Böylece makineniz sadece temizleyici olarak çalışır.

Dyson Pure Humidify+Cool hava temizleme fanı nereye yerleştirilmelidir?

Bu cihazı vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz odaya yerleştirmelisiniz. Ayrıca makineyi yerleştirirken etrafında 1 metre çapında alanın boş olması gerektiğini söyleyelim. Aksi takdirde verimli çalışmayabilir.

Dyson Pure Humidify+Cool kapsamlı temizlik programı ne sıklıkla çalıştırılır?

Kapsamlı temizlij programının çalıştırılma süresi yaşadığınız yere göre değişiklik göstermektedir. Suyun sert olduğu bölgelerde bu programın ayda bir kez çalıştırılması gerekir. Suyun daha yumuşak olduğu bölgelerde ise süre uzamaktadır. Makine, gösterge panelinden sizi uyaracaktır.

Dyson Pure Humidify+Cool'da HEPA filtre var mı?

Dyson Pure Humidify+Cool en kaliteli filtrelerden birisi olan HEPA H13'ü kullanmaktadır. Temizleme işlemini iyi yapan filtre sayesinde cihaz, havayı etkili bir şekilde tozlardan arındırmaktadır.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.