Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı Yorumları - İnceleme

Gösterdiği performansla akıllarda Winix mi? Dyson mu? Sorusunu sordurtan Winix Zero Pro'nun incelemesini sizler için detaylı bir şekilde hazırladık.
Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı Yorumları - İnceleme

Gösterdiği etkiyle kullanıcılardan tam not almayı başaran Winix Zero Pro, en çok satılan hava temizleyicilerin başında geliyor. Kaliteli yapısıyla birçok kullanıcının Winix mi? Dyson mu? sorusuyla kafasını karıştıran Winix Zero Pro'yu test ettik. Bu içeriğimizde Winix Zero Pro'nun filtresi, kullanıcı yorumları ve hakkında birçok bilgiye yer verdik.

Winix Zero Pro Özellikleri

Maksimum Etki Alanı120 m2
Güç GerilimiAC220 - 240V, 50 / 60Hz
Çocuk KilidiVar
Dijital GöstergeVar
Uyku ModuVar
Hava Akımı470 m3/saat
FiltreHEPA ve Karbon
Uzaktan KumandaYok
Ses Seviyesi (En Düşük)28 dBA
Güç Tüketimi90 W
Amazon
Fiyatını Gör
Winix
Hava Temizleyici
Aradığın
Fiyatı Gör

Winix Zero Pro Ön İnceleme

Geniş etki alanı sayesinde ev haricinde ofis ve depo gibi ortamlarda da kullanılabilen Winix Zero Pro, sessiz çalışmasıyla ön plana çıkıyor. Bulunduğu ortamdaki kötü kokuyu ortadan kaldıran bu hava temizleme cihazı, sahip olduğu özelliklerle kullanışlılığı en üst seviyeye çıkartıyor.

Winix Zero Pro Tasarım

Delikli yapısıyla oldukça şık görünen Winix Zero Pro, 600 mm yüksekliğe, 415 mm genişliğe ve 245 mm derinliğe sahiptir. 8.5 kg ağırlığında olan model, beyaz rengiyle her eve kolayca uyum sağlayabiliyor. Ön kapak kısmında yeşil, mavi ve turuncu yanabilen ufak bir led aydınlatma yer alıyor. Bu renklerden yardım alarak cihazın hangi modda çalıştığını kolayca öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu kapağı belirli aralıklarla açarak ömrü dolan filtrenizi zahmetsiz bir şekilde değişebilir veya temizleyebilirsiniz.

Winix Zero Pro

Winix Zero Pro Boyutları

Yükseklik600 mm
Genişlik415 mm
Derinlik245 mm
RenkBeyaz
Ağırlık8,5 kg

Cihazın üst kısmında ise dijital bir kontrol paneli ve temiz hava çıkış ızgarası yer alıyor. Bu kolay anlaşılabilir kontrol paneli üzerinden ürünü dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Winix Zero Pro'nun arka kısmında bulunan taşıma kulpu sayesinde cihazı evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz.

Winix Zero Pro Hava Temizleme Cihazı Özellikleri

Winix Zero Pro

Winix markasının en geniş alana etki gösterebilen hava temizleme cihazı olan Winix Zero Pro, 120 m2 alanlarda maksimum konfor sağlar. Temiz havayı kullanıcılarıyla buluşturan bu cihaz, 470 m3/saat hava dağıtımı yapmaktadır. Çalışma sırasında 90 W güç tüketimi yapan model, uzun saatler çalışsa bile faturanıza sadece bir ampul kadar etki eder. Alerji sertifikasına sahip olan Winix Zero Pro, aynı zamanda evdeki evcil hayvanınızdan dökülen tüy ve kepek gibi kirleri ortadan kaldırır.

Toz ve duman sensörüyle bulunduğu ortamı her an takip eden bu hava temizleme cihazı, aldığı veriler doğrultusunda kendisini otomatik bir şekilde ayarlayarak havayı temizler. Çocuk kilidi özelliğiyle diğer tuşların kullanımını engelleyebilir, böylelikle yaptığınız ayarı koruma altına alabilirsiniz. Winix Zero Pro, uyku moduna alındığında sadece 28 dBA ses seviyesinde çalışarak kullanıcıya rahat bir uyku deneyimi yaşatır.

Winix Zero Pro Filtre Bilgisi

Winix Zero Pro

Winix Zero Pro'da ön, aktif karbon ve True Hepa olmak üzere 3 farklı filtre bulunuyor. Bu filtrelerinin birbirinden farklı görevleri var. Temizlenebilen özellikli ön filtre havadaki toz parçacıkları yakalayarak ortamdaki tozları yok eder. Aktif karbon filtrede sigara dumanı gibi kötü kokular için geliştirilmiştir. True Hepa filtrede çift bir yüzeye sahiptir. Bu yüzeyler havadaki en ince tozları filtreleyerek daha temiz bir hava sunar. Winix Zero Pro'nun kontrol panelinde yer alan filtre kontrol ışığı değişim vakti geldiğinde yanarak kullanıcıyı bilgilendirmektedir. Cihazın filtrelerinden sadece ön kısımda yer alan filtre yıkanıp temizlenebilmektedir. Diğer filtrelerinin kesinlikle temizlenmemesi gerekmektedir.

Winix Zero Pro Kutu İçeriği

Winix Zero Pro

Olukça sade bir kutu içeriğine sahip olan Winix Zero Pro'nun kutusundan ürünle birlikte kullanım kılavuzu çıkmaktadır. Ürünün filtreleri paketlenmiş bir şekilde filtre haznesinde bulunmaktadır. Filtreleri paketinden çıkarttıktan sonra montajını yapabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Winix
Hava Temizleme Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Winix Zero Pro Kullanıcı Yorumları

Winix Zero Pro

? *** ***: Ankara’da yaşıyorum. Bir tek yazın kullanmıyorum onun dışında her aksam çalıştırıyorum. Kirli şehir havası, toz, polen vs derken burnum hep tıkalı uyur ve kalkardım, artık böyle bir sorunum yok. Astımlı kedimin de makine çalışınca daha rahat ettiğini düşünüyorum. Elektrik faturasında devasa bir değişiklik olmuyor.

? *** ***: Ürün muhteşem otomatiğe alın keyfinize bakın lakin bir husus var yüksek modda çalışırken ortamı biraz serinletiyor haberiniz olsun.

? *** ***: Çok güzel bir ürün, sessiz, uzun araştırmalarım sonucu buldum. Evdeki havayı büyük oranda temizliyor kokuyu da alıyor. Tabi arada bir camları açmanız lazım, temiz hava üretmiyor.

? *** ***: Ürünü kullanmaya yeni başladım, toz ve polen için yorum yapmam erken ama kısa dönem kullanımında yemek kokusu özellikle kızartma kokularında ve parfüm gibi uçuşan kokuların baskılanmasında çok başarılı.

? *** ***: Cihaz hava temizliği yapıyor, oldukça başarılı, öksürükte gözle görülür azalma yaşadık, ancak 1 hafta sonra.

? *** ***: Dün kurdum ve kullanmaya başladım; henüz bir fark hissedemedim ama elbette hava kalitesi artıyordur. Orijinal paketinde her şeyi tam teşekküllü şekilde geldi.

? *** ***: 1 puanı 120 metrekare için düşürdüm kapılar açık olsa bile diğer odaları etkilemiyor çünkü o odaya koyduğumda havayı kirli olarak belirliyor.

? *** ***: Çok memnunum uzun süre araştırdıktan sonra oğlumun alerjisi için bu ürünü aldım gece tıkanmaları öksürükle kalkmaları neredeyse bitti diyebilirim ve tüm gece çalıştırmama rağmen elektrik faturasına çok yansımadı.

? *** ***: Kedi alerjim var ve evde kedimiz var, bu urunun gelmesiyle artık alerji ilacı kullanmama gerek bile kalmadı. Müthiş ürün.

? *** ***: Alerjik astım hastası olan oğlum için aldım ürünü aldığım yaklaşık iki aydır ilaç kullanmayı bıraktık. İyi ki almışım çok memnunum.

? *** ***: Çok memnunum. Yavru köpeğim olduğu için aldım. Odasının girişinde duruyor. Tüy ve koku için mükemmel çözüm.

? *** ***: Eşimin kediye ve toza alerjisi var. Bu ürünü kullanmaya başladıktan sonra alerji reaksiyonları ciddi şekilde azaldı. Tavsiye ederim.

? *** ***: Bu ürün hayatımızı kurtardı diyebilirim. Alerjik astımı olan ebeveynler bilir. Biz astım için aldık ve öksürük nöbetleri bıçak gibi kesildi. Fiyatını hak ediyor.

? *** ***: Alerjik bir aile olduğumuz için aldık. Geceleri uyurken ki burun tıkanıklığını belirgin bicimde azalttı. Ciddi miktarda da toz topluyor. Uyku modunda gerçekten sessiz, hiç rahatsız etmiyor.

? *** ***: Gayet başarılı toz alerjim var etkisini gördüm kullanımı çok kolay ve sessiz modu gerçekten sessiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Hava TemizleyicilerXiaomi Mi Air Purifier 4 Özellikleri
Dyson Purifier Formaldehyde ÖzellikleriDaikin MC70L İnceleme
Philips Amf220/15 YorumlarDyson Pure Hot+Cool İnceleme
UFO O2 ÖzellikleriElectrolux Pure A9 Özellikleri
Fakir Vigor Plus YorumlarıSamsung AX34R3020WW/SK Özellikleri
Bosch Air 4000 İncelemeDyson Pure Humidify+Cool Özellikleri
Arzum Optima Air YorumlarıWinix Zero Compact Özellikleri
Philips 1000 Ac1711 Kullanıcı Yorumları

Sıra geldi Winix Zero Pro hakkında merak edilenleri yanıtlamaya. İşte Winix Zero Pro hakkında sıkça sorulan sorular.

Winix hangi ülkenin?

Hava temizleme, nem alma ve nemlendirici cihazlarıyla adını sık sık duyduğumuz Winix, 1973 yılında Güney Kore'de kurulmuştur. Bir süredir ülkemizde de ürünlerini satan Winix, kaliteli yapısıyla kullanıcılardan tam not almayı başarıyor.

Winix Zero Pro ne kadar elektrik harcar?

Diğer hava temizleme cihazlarına göre çok daha düşük elektrik tüketimi yapan Winix Zero Pro, faturanıza sadece tek bir ampul kadar etki gösterir. Bu cihaz 90 W güç kullanarak çalışmaktadır.

Winix Zero Pro filtre seti bulunuyor mu?

Winix Zero Pro'nun filtrelerini birçok alışveriş sitesinden kolayca bulabilirsiniz. Bu filtreler 1 yıl kullanıldıktan sonra değiştirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde cihazdan alacağınız verimlilik düşecektir.

Winix Zero Pro ne işe yarar?

Winix Zero Pro, bulunduğu ortamdaki kirli ve kötü kokan havayı filtreleri sayesinde temizleyerek kullanıcıya ferah bir hava sunar. Bu sayede kullanıcı temiz hava sayesinde hastalıklara karşı daha dirençli olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.