Netflix Dizi Önerileri | 39 En İyi Netflix Dizileri | 2024

Netfilix platformunda yayınlanan en iyi dizileri sizler için bu listede bir araya getiriyoruz. İşte, IMDB'ye göre en iyi Netflix dizi önerileri.
Netflix Dizi Önerileri | 39 En İyi Netflix Dizileri | 2024

Netflix'te İzlenmesi Gereken En İyi Diziler

Netfelix'te izleyebileceğiniz en iyi dizilerin öneri listesini sizlerin huzuruna sunuyoruz. İçerisinde tüm kategorilerden dizilerin olduğu mutlaka izlemeniz gereken en iyi netflix dizileri...

Netflix Dizileri;

1. Echoes 

Netflix Dizileri

Tek yumurta ikizleri Leni ve Cina, çocukluklarından beri birbirlerinin yerlerini değiş tokuş etmektedir. Bu değiş tokuş süreklilik ve gizlilik halinde devam ederken ikizlerden birisi ortadan kaybolur. Bu kayıp diğer ikizi şüphelere sürüklerken, kayıp olan kardeş bulunabilecek mi? 

TürGerilimGizem
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenVanessa
Gazy 
OyuncularMichelle
Monaghan
Matt
Bomer
Karen
Robinson 

2. Yüksek Ateş

Netflix Dizileri

Poncho, erkek kardeşinin öldürülmesi altındaki ipuçlarını toplamaya çalışır. Bu ipuçlarını her izlediği anda yeni bir şey keşfeden Poncho; bir itfaiye teşkilatına ulaşır ve cinayetin çözülmesi için onların ekibine katılır. Bu ekipte yeni bir aşka yelken açarken, katili bulabilecekler mi? 

TürDramAksiyonMeksika
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJose
I. Valenzuela 
OyuncularEduarda
Capetillo
Itati
Cantoral
Esmeralda
Pimentel

3. Cracow Monsters 

Netflix Dizileri

Geçmişinin etkisinden kurtulmak için her şeyi yapabilen bir kadın, doğa üstü olayları araştıran ve bu olaylarsa savaşan bir ekibe katılır. Bir tıp öğrencisi, bu ekibin profesörü ile tanışır. Bu grubun altında durarak birbirinden farklı bilimsel araştırmalara katlanır ve daha önce keşfedilmemiş şeyleri keşfeder.

TürFantastikKorkuPolonya
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenOlga
Chajdas
OyuncularBarbara
Liberek
Stach
Linowski
Andrzej
Chyra

4. The Sound of Magic 

Netflix Dizileri

Sihirbaz gösterilerini her yaştan insan sever, değil mi? Terk edilmiş bir lunaparkta yaşayan sihirbaz, hayatın acımasız gerçekleri ile yüzleşmekten korkan bir genç kızın yaşadığı tüm sorunları ortadan kaldırarak işleri yoluna sokmaya çalışır. Genç kıza umut ışığı olan bu sihirbaz, kendi hayatı için de yeni bir macera elde eder. 

TürSosyalFantastikKore
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim Seong-yoon
OyuncularJi
Chang-wook
Choi
Sung-eun
Hwang
In-Youp

5. Zeytin Ağacı 

Netflix Dizileri

Psikolojik yapıda diziler izlediniz mi hiç? Dizimizde çok yakın üç kız arkadaş birinin hastalığının yükselmesi ile hayatları değişir. Ada, Sevgi ve Leyla yeni tedavi yöntemlerini denemek istemesiyle yaz aylarında kendilerine yakışır bir tatil planı hazırlarlar. Geçmişlerindeki sorunlar ortaya tekrardan çıkarken yaşamları da tamamen değişir. Onlar geçmişleri ile barışırken bir yandan da birbirinden farklı yeni kararlar almaları gerekmektedir. 

TürRomantikDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenNuran
Evren Sit
OyuncularTuba
Büyüküstün
Seda
Bakan
Boncuk
Yılmaz

6. Fishbowl Wives 

Netflix Dizileri

Altı farklı kadın düşünün. Her birinin evlilikleri mutsuzluk içerisinde yüzmeye devam etmektedir. Kiminin kocası eşinin yüzüne bakmazken, kiminin kocası güzellik bakım merkezine bile gitmesine izin vermez. Bu altı kadın eşlerinin bu durumundan şikayetçi olduğu için legal olmayan bir yola başvururlar. Altı kadın eşlerinden gizli sadakatsiz bir yasak ilişkiye başlarlar. Bu yasak ilişkiler izlerken, tüyleriniz diken diken olacak. 

TürRomantikJaponya
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichiko
Namiki
OyuncularRyoko
Shinohara
Takanori
Iwata
Masanobu
Ando

7. Blood Sisters 

Netflix Dizileri

Sarah ve Kemi en yakın arkadaşlardı. Bu arkadaşlar birbirleri ile büyük ve tehlikeli bir sır paylaşır. Bu iki arkadaşın diğer bir yakın arkadaşı zengin bir adamın nişan töreninde ortadan kaybolur. Sarah ve Kemi yakın arkadaşlarını bulmak için uğraşırken, bu sırlar gün yüzüne çıkmaya başlar.

TürGerilimSuçİspanya
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTemidayo
Makanjuola
OyuncularIni
Dima
Nancy
Isime
Kate
Henshaw

8. Pera Palas’ta Gece Yarısı 

Netflix Dizileri

Türk televizyonunu sallandıran bu dizide Esra, Pera Palas hakkında yazı yazmakla görevlendirilmiştir. Lakin işler yolunda gitmeyerek Esra, yıllar öncesine ışınlanır. Zor şartlar artında pişmiş olan bir genç ile kimsesiz Esra birden karşılaşır. Lakin Esra'nın her şeyden de büyük bir görevi vardır. Mustafa Kemal'i komplolardan kurtarması gerekmektedir. Bu mücadele içine girmişken imkansız aşklar da ortaya çıkar. 

TürPolitikTürk
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenEmre
Şahin
OyuncularHazal
Kaya
Tansu
Biçer
Selahattin
Paşalı

9. Mezarlık 

Netflix Dizileri

Dünyamızda kadın cinayetleri her geçen gün artmaktadır. Bu durum her geçen gün artmaya devam ederken; Komiser Önem, ekibi ile birlikte kadın cinayetlerini araştıran Suçlar Birimi'nin başına geçer. Gizemli kadın cinayetlerini çözmesi gereken ekibin eline gerçekten de çok zor bir vaka geçer. Bu vakaların zor olması kadar Önem'in ekibinde de cinayetlere ön yargı ile yaklaşan erkeklerin bulunması işlerini zor hale getirir. 

TürGizemSuç
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAbdullah
Oğuz
OyuncularBirce
Akalay
Olgun
Toker
Şehsuvar
Aktaş

10. Keep Breathing 

Netflix Dizileri

Uzun yolculuğa çıkan bir kadının başına düşünüldüğünden de berbat olaylar gelmeye başlar. Kanada’nın vahşi doğasının ortasına düşen uçağında tek kurtulan bu kadın, doğanın vahşiliği ile mücadele etmek zorundadır. Hayatta kalmak ve kendi kişisel sorunları ile mücadele etmek için elinden geleni yapar.

TürGerilimDram
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBrendan
Gall
OyuncularMelissa
Barrera
Jeff
Wilbusch
Austin
Stowell

11. Aşk 101 

Netflix Dizileri

90 yıllarda geçen Aşk 101 dizisi okuldan çeşitli sebeplerden dolayı atılmaya karar verilen bir grup gencin hayatlarını anlatmaktadır. Çocuklar, okuldan atılmak için öğretmenler tarafından oylanır ve bir öğretmen hayır oyunu verir. Bu öğretmenin de sevgilisi ile başka bir şehre taşınacağını duyunca çocuklar, öğretmenleri okulda kalsın diye yeni gelen basketbol hocasına aşık etmek için plan yaparlar.

TürKomediRomantik
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMeriç
Acemi
OyuncularKubilay
Aka
Mert
Yazıcıoğlu
Alina
Boz

12. Locke & Key 

Netflix Dizileri

Babalarının öldürülmesinden sonra Maine’de ki eski evlerine dönen 3 kardeşin hikayesini konu alan Lock & Key dizisi, başrollerde yer alan kardeşlerin macera dolu hayatlarına odaklanır. Bir gün dışarıdan eve dödüklerinde kendilerine birçok güç veren anahtarlar keşfeder. Bilmedikleri şey ise bu anahtarların peşinde olan bir şeytan vardır.

TürMaceraFantastik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenCarlton
Cuse
Joe
Hill
OyuncularDarby
Stanchfield
Connor
Jessup
Emilia
Jones

13. Spinning Out 

Netflix Dizileri

Spinning Out dizisi, eski bir buz patencisinin hayatını anlatmaktadır. Hırslı ve başarılı buz pateni sporcusu olan Kat Baker’in hayatı geçirdiği biraz kaza sonucunda alt üst olur. Bir yandan sakatlığı, bir yandan da ailevi sorunları ile boğuşan Baker kariyerine çift ile devam etmeye karar verir. Kat ve partneri hem saha içinde hem de saha dışında bir sürü talihsizlikle savaşmak zorunda kalacaktır.

TürGerilimSuçİspanya
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSamantha
Stratton
Lara
Olsen
OyuncularKaya
Scodelario
January
Jones
Willow
Shields

14. Curon 

Netflix Dizileri

Netflix gizem dizileri listesinde de yer alan, doğaüstü olayların yaşandığı yapımda 17 yıl sonra ikizleri ile memlekete yani Curon kasabasına dönen bir kadın, gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. İkiz kardeşler annelerini aramak için yola çıkarlar. Çocuklar annelerini araştırırken birçok gizemi ve sırrı ortaya çıkarır. Curon isimli kasabanın geçmişinde birçok olay yaşanmıştır.

TürGizemKorkuDram
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLuca
Lionello
Federico
Russo
Margherita
Morchio
OyuncularEzio
Abbate
Ivano
Fachin
Giovanni
Glassi

15. Paranormal 

Netflix Dizileri

1960’lı yıllarda geçen dizi doğa üstü bir olayla karşılaşan hematolog Dr Refaat Ismail’in hikayesini konu almıştır. Karanlık bir mizah anlayışına sahip İsmail, artık doğaüstü olayları araştırmaya başlar. Bu yolculukta ona Maggie eşlik etmektedir. Dizi hakkında ilginç bilgilerin yer aldığı "Netflix Dizisi Paranormal Hakkında Yorumlar" içeriğine tıklayabilirsiniz.

TürGerilimKorkuDram
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAmr
Salama
OyuncularAhmed
Amin
Razane
Jammal

16. Barbarians 

Netflix Dizileri

Son yılların en iyi savaş dizileri arasında gösterilen ve yayınladığı gün en popülerler arasında yer alan harika bir yapım Barbarians... İlk başta Roma İmpatorluğu’nun zulümlerine göz yuman ve sesini çıkarmayan Cermen kabileleri bir gün iki kişinin Roma İmparatorluğu’nun çok değer verdiği simgeyi çalmasıyla artık sesini çıkarmaya başlar. Kabileler toplanıp Roma İmparatorluğu ile savaşmak için hazırlanır. Yapım ile ilgili ilgin bilgilerin yer aldığı "Barbarians Dizisi İnceleme ve Yorum Analizi" içeriğini mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

TürDramSavaşTarih
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJan Martin
Scharf
Arne
Nolting
Andreas
Heckmann
OyuncularLaurence
Rupp
Jeanne
Goursaud
David
Schütter

17. Ragnarok 

Netflix Dizileri

Norveç’in küçük bir kasabası sürekli şiddetli yağmurlara maruz kalmıştır. Kasabada yaşayan insanlar mevsim değişikliklerinden dolayı oldukça şikayetçidir. Eğer kimse bu şiddetli yağmurlara müdahale etmezse kıyamet çok yakın olacaktır. Son çıkan yapımlar arasında oldukça büyük bir kitleye sahip olan Ragnarok dizisi, fantastik türde yapım seven okurlarımız için çok iyi bir tercih olacaktır.

TürDramFantastik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAdam
Price
OyuncularDavid
Stakston
Jonas
Strand Gravli
Herman
Tømmeraas

18. The Queens Gambit 

Netflix Dizileri

1983 tarihinde çıkartılmış The Queen’s Gambit adlı romandan uyarlanan dizi savaş döneminde yaşanmış gerçek bir hikayeyi işlemektedir. En iyi satranç oyuncularından birisi olan Beth Harmon’ın hayatına odaklanan dizide Beth, ailesini kaybetmesinin ardından bir görevliden satranç öğrenir. Satranç’ta olağanüstü bir yetenek sergilen Beth, tüm rakipleri yener.

TürDram
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenScott
Frank
Allan
Scott
OyuncularAnya
Taylor
Harry
Melling
Marielle
Heller

19. Kötülük Dehası 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Netflix belgeselleri listesinde yayınlanan ilgi çekici belgesellerden bir tanesi de 2003 yılında gerçekten yaşanan bombalı bir banka soygununu ele almaktadır. Belgeselde, yapılan soygunun arkasında nasıl bir şeytani zekanın olduğu ortaya çıkartılır. Belgeselde bankayı soyacak olan kişiler Brian Wells isimli bir pizza kuryesini kaçırarak boynuna bomba bağlarlar ve Wells’e birtakım yönergeler verirler. Welss, bankayı soyacak, parayı bırakacak ve bombayı etkisiz hale getirecektir. Fakat durum hiç de planlandığı gibi olmaz.

TürBelgeselSuç
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2018
Yönetmen-
OyuncularKevin
G.
CalkinsAnn
Smith

20. 12 Monkeys 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

İnsanlığı yok edecek seviyede bir virüs sebebiyle, 2035 yılında dünya nüfusunun çok az bir kısmı hayatta kalmayı başarmıştır. Bu büyük salgından kurtulabilmek içinde insanlar küçük küçük koloniler oluşturmuş ve bu kolonilerde yaşamlarını sürdürmeye başlamış. Tabi, bir yandan da bilim adamları zamanı geri çevirmek ve bu durumun ortadan kalması için makine yapar… Bu işe gönüllü olarak kahramanımız James Cole seçilir. James kendisini yıllar öncesinde, bir akıl hastanesinde bulur. Ancak ne gelecekten geldiğine hiç kimse inanmamaktadır. Her bölümünü heyecan dolu olan bu dizi Netflix platformu üyeliği üzerinden kaliteli görüntü kalitesiyle zevkle izleyebilirsiniz.

TürMaceraDramGizem
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTravis
Fickett
Terry
Matalas
OyuncularAaron
Stanford
Amanda
Schull
Noah
Bean

21. Las Chicas del Cable 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Konusu ile oldukça ilgi çekici bir yapım olan Las chicas del cable (Kablo Kızları) dizisi, 4 farklı kadına odaklanmaktadır. Bu 4 kadınımız, İspanya’nın 1920’lerdeki tek telefon şirketinde operatörlük yapmak için yola çıkar. Bu işte çalışmak ve gelişmek için ülkenin başkenti Madrid’e taşınmaları gerekmektedir. Burada kıskançlık, haset, ihanet ve dostluk birbirine karışan başlıca duygular olacaktır. Tarz bakımından Kore dizilerini andıran bu yapım, Netflix’te tercih edilebilecek aşk türünde bir dizidir…

TürDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenRamón
Campos
Gema
R. Neira
Teresa
Fernández-Valdés
OyuncularBlanca
Suárez
Yon
González
Ana
Fernánde

22. Limitless 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

En iyi filmler listesinde de yer alan Limitless filminin devamı niteliğinde olan ve aynı isme sahip olan dizinin konusu; Eddie’nin sıradan bir kişi olan Brian’e beynini kullanabileceği haplardan bir tane vererek macera başlar ancak Brian’in beklediğinden daha tuhaf bir hale gelen olaylar beklentisinin çok üstündedir. Çevresinde yaşanan olayları anlaması çözümlemesi iyi bir şey iken ancak seri cinayetler arasında kalması onu şüpheli duruma da sokmuştur. Artık peşinde dedektifler yer almaktadır ve sürekli olarak kaçmak durumundadır…

TürKomediSuçDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenCraig
Sweeny
OyuncularJake
McDorma
Jennifer
Carpenter
Hill
Harper

23. You 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Netflix orijinal yapımlarından bir diğeri de You, platformda yer alan en başarılı suç, dram ve gizem türünde bir yapım olarak karşımıza çıkmaktadır. Netflix orijinal içeriklerinden bir tanesi olan You dizisinin konusu, Zeki bir kişi, olan ve New York’ta yaşayan Joe ve onun çalıştığı kitapçıya gelen Beck’in hikayesini anlatmaktadır. IMDb’de ortalama 8.0 puana sahip olan You, Netflix’te izleyebileceğiniz son derece başarılı bir yapım… Dizi hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz "You Dizisi" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürGerilimDram
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGreg
Berlanti
Sera
Gamble
OyuncularPenn
Badgley
Elizabeth
Lail
Ambyr
Childers

24. Shameless 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Uzun bir süredir Netflix bünyesinde yer alan Shameless dizisi, bastırılmış duygularınızı açığa çıkartacak bir yapım… Dizide, seks, uyuşturucu, eğlence, şiddet, sokak kültürü her şey var… Son yılların komedi dizi türünde en çok izlenen bu yapımı sizler de Netflix platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

TürKomediDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenPaul
Abbott
OyuncularDavid
Threlfall
Aaron
McCusker
Sally
Carman

25. Ozark 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Ozark, içerisinde suç, gizem ve gerilim türlerini içerisinde barındıran bir yapım. Dizinin başrol oyuncusu Marty, Meksika’nın en büyük uyuşturucu kartelin ile arasında geçen sorunları ele almaktadır. Marty, yaşanan sıkıntılardan dolayı ailesini korumak ister ve bütün aile fertleri ile beraber Güney Missouri’ye… Son yılların en iyi gerilim dizileri arasında yer alan Ozark’ı henüz izlemediyseniz, ilk fırsatta Netflix kalitesiyle izlemenizi öneririz.

TürGerilimDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBill
Dubuque
Mark
Williams
OyuncularJason
Bateman
Laura
Linney
Sofia
Hublitz

26. Altered Carbon 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

2002 yılında İngiliz yazar Richard K. Morgan aynı isme sahip romanında diziye uyarlanan Altered Carbon 25 Y.Y ‘da geçmektedir. Dizide, insan zihni dijitalleştirilirse ve ruhlar bir bedenden diğerine transfer edilebilse neler olabileceği işlenmektedir. Netflix’te en çok izlenen dizilerin başında gelen  Altered Carbon, dizisinde her bölüm aksiyon ve gerilimin doruklarına ulaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Dizi hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz "Altered Carbon Dizisi Hakkında Bilgiler" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürGerilimBilim KurguPolisiye
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLaeta
Kalogridis
OyuncularAnthony
Mackie
Lela
Loren
Renée Elise
Goldsberry

27. Orphan Black 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Orphan Black, Netflix’te en çok izlenen gerilim dizileri arasındadır. Dizide, Sarah adında zor koşullara adapte olabilmeyi başarmış ve kolayca kılık değiştiren bir yetim yer almaktadır. Sarah, bir gün bir kadının ölümüne tanıklık eder. Kurbanın kendisine çok benzediğini fark ettikten sonra ölü kadının yerine geçer. Birikimlerini kullanınca bütün sorunların çözüleceğini düşünen Sarah, bunun yerine oldukça şaşırtıcı bir olayın farkına varır. İntihar eden kadın ve kendisi aslında bir klondur. Bu durumun farkına varan Sarah, cevaplar aramaya başlar ve birçok insanın aynı durumda olduğunu öğrenir…

TürBilim KurguGerilim
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenGraeme
Manson
John
Fawcett
OyuncularTatiana
Maslany
Dylan
Bruce
Jordan
Gavaris

28. How I Met Your Mother 

 Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

How I Met Your Mother, 2019 senesiyle beraber Netflix platformunda yer almaya başladı. BTed, oldukça duygusal yapıda bir kişidir en kısa sürede hayat arkadaşını bulmak ister. İdeal eş adayını bulmak hiç kolay olmayacaktır. Bunu dizinin 9 sezon sürmesinden anlayabilirsiniz. Ted hayatının aşkına doğru yelken açarken bizleri de eğlendirmeyi başarır ve kendisine bu yolda Barney, Marshall, Lily ve Robin eşlik etmektedir. Diziyle ilgili 10 ilginç ayrıntıya yer verdiğimiz yazımızı okumak için efsanevi dizi How I Met Your Mother” içeriğini okuyabilirsiniz.

TürRomantikKomedi
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenCarter
Bays
Craig
Thomas
OyuncularJosh
Radnor
Jason
Segel
Cobie
Smulders

29. Sense8 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Son yılların en başarılı bilim kurgu ve fantastik dizileri arasında yer alan Sense8, ilk kez izleyiciyle 2015 yılında buluştu. 8 farklı ülkede 8 ayrı insanın hikayesini anlatan dizide, yaşayan 8 kişi “hoımosensorium” yani aynı gün doğmuşlar ve evrimsel süreç içerisinde farklılaşmışlardır. Oldukça farklı bir konuyu işleyen dizide, birçok dizi de olduğu gibi savaşılması gereken kötü düşmanlarda yer almaktadır. Konusu bakımından oldukça etkileyici bir yapım olan Sense8 dizisini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyoruz. Dizi hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz "Sense8 Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürDramFantastikBilim Kurgu
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenLilly
Wachowski
Lana
Wachowski
OyuncularDoona
Bae
Jamie
Clayton
Tuppence
Middleton

30. Sex Education 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Sex Education dizisi başrol oyuncularından Otis Milburn', cinsellik konusunda terapist olan ebeveynleri ile yaşamaktadır. Bundan ötürü cinsellik konusunda bir hayli uzmanlaşmıştır. Otis, arkadaşı olan Maeve ile harekete geçer ve arkadaşlarının seksle ilgili problemlerini çözmek için gizli bir seks terapisi işine girer.

TürKomediDram
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLaurie
Nunn
OyuncularAsa
Butterfield
Gillian
Anderson
Emma
Mackey

31. Luther 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Gerilim, Suç, Gizem ve Dram türlerinin iç içe olduğu son derece başarılı yapımlardan bir tanesi olan Luther, İngiliz yapımı bir dizidir. Luther, Idris Elba'nın John Luther isimli Dedektif Başmüfettişi oynamaktadır. Dizide, başrolde bulunan Luther, Ciddi Suçlar Biriminde (DCI) bir dedektif Başmüfettişidir. Kahramanımıza göre iş her şeyden öncedir. Onun bu kendini adanmışlığı kendisine ve yakınlarına hem nimet hem de bir lanettir. İlk bölümde yakalayamadığı suçlu Alice Morgan isimli katil Luther’in hayatının bir şekilde değişmesine neden olmaktadır.

TürDramMahkeme
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenNeil
Cross
OyuncularIdris
Elba
Ruth
Wilson
Dermot
Crowley

32. The Umbrella Academy 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

2019 yılında Netflix platformunda yayınlanan ve Netflix orijinal içerikleri arasında bir dizi olan The Umbrella Academy, 2019 yılına adeta damgasını vurdu. Dizide 1989 yılında, aynı gün doğan 43 bebeğin hikayesi anlatılır. Bu bebekler büyüdüklerinde bir akademinin üyesi olacaktır. Bu akademinin kuruluş amacı dünyayı kurtaracak ekibi yaratmaktadır ancak her şey planlandığı gibi gitmez. Netflix dizileri arasında oldukça yeni olan The Umbrella Academy, otoritelere göre uzun yıllar boyunca devam edecek bir yapım. Dizi hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz "Netflix’in Yeni Süperkahraman Dizisi; The Umbrella Academy" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürMaceraFantastikAksiyon
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSteve
Blackman
OyuncularElliot
Page
Tom
Hopper
Aidan
Gallagher

33. Sons of Anarchy 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Sons of Anarchy’de küçük bir kasabasında kanun adamlarına karşı kendi yasa dışı varlıklarını korumaya çalışan motosikletli bir çete olan "Sons of Anarchy Motorcycle Club"ın çevresinde gelişen olayları izleyiciye aktarmaktadır. Dizi, gerçekten de çok uzun yıllar ABD’de hayatını sürdürmüş olan motosiklet çetelerine değinmektedir. 

TürGerilimDramPolisiye
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenKurt
Sutter
OyuncularCharlie
Hunnam
Katey
Sagal
Kim
Coates

34. Breaking Bad 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Breaking Bad, konusu ve oyunculuklarıyla sizi kısa sürede kendisine bağlayacak bir yapım. Netflix’te suç konulu dizi önerisi arayanlar için Breaking Bad dizisi, gerçekten en iyi örneklerden bir tanesi… Dizide, Kanser olduğunu öğrenen eski kimya öğretmeninin uyuşturucu ticaretine başlamasını ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Dizi, yayınlandığı dönemlerde 16 kez Emmy ve 2 kez Altın Küre ödüllerinin sahibi oldu.

TürDram
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenVince
Gilligan
OyuncularBryan
Cranston
Anna
Gunn
Aaron
Paul

35. Peaky Blinders 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Netflix bünyesindeki en iyi suç dizileri arasında yer alan Peaky Blinders, ilk kez 2014 yılında izleyiciyle buluştu. Dizinin konusunda Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere oluşan çeteler ve suç örgütlerine değinilmektedir. Dizide suç çetesi olarak faaliyet gösteren Peaky Blinders ve çetenin üyelerinin yaşantısı anlatılmaktadır. Şimdiden söyleyebiliriz ki, Tommy, Arthur ve John adeta sizlerin en sevdiğiniz karakterler arasında kendisine yer bulacaktır. Son yıllarda izlemeye değer dizi bulamayanlar ve suç temalı dizi tercih edenler için Peaky Blinders çok doğru bir tercih olacaktır. Dizi hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz "Peaky Blinders dizisi" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürDramTarihPolisiye
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenSteven
Knight
OyuncularCillian
Murphy
Helen
McCrory
Paul
Anderson

36. The Punisher 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Netflix’te aksiyon türü içerisinde bulunan ve Marvel dizileri arasında en az Daredevil kadar beğenilen bir yapım olan The Punisher, kuralları olmayan bir süper kahramanı canlandırmaktadır. Kısaca belirtmek gerekirse, The Punisher anti kahraman olarak gözümüze canlandırılmaktadır. En iyi Marvel dizilerinden bir tanesi olan Punisher, aksiyon dolu anlar yaşatırken, aynı zamanda zaman zaman da olsa duygusallaştırmaktadır.

TürDramPolisiyeAksiyon
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSteve
Lightfoot
OyuncularJon
Bernthal
Ben
Barnes
Amber
Rose Revah

37. La Casa De Papel 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Türkiye’de en çok izlenen diziler arasında yer alan Netflix dizileri arasında da en popüler yapımlardan bir tanesi olan La Casa De Papel, konu olarak, Profesör lakaplı kişi yıllardır tasarladığı bu soygun için kendisine yeni ve oldukça zeki bir ekip oluşturur. Bu soygun ekibinin işi, İspanyol Darphanesini ele geçirmek ve belli bir süre darphane içerisinde durup basılan parayı alıp kaçmak… Dizide yer alan ekibin isimleri bilindik ülkelerin başkentlerinden oluşmaktadır. Dizi hakkında daha fazla detay öğrenmek isterseniz "Netflix’in Kusursuz Planlanmış Soygun Dizisi; La Casa De Papel" içeriğini ziyaret edebilirsiniz.

TürGerilimDram
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenÁlex
Pina
OyuncularÁlvaro
Morte
Úrsula
Corberó
Pedro
Alonso

38. Narcos 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Kolombiya Uyuşturucu Kralı Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos dizisi, Netflix platformunda suç konulu diziler arasında tercih edebileceğiniz bir yapım. Birisi bize deseydi ki, “Bunca suç işleyen ve adam öldüren bir kişinin hayatı dizi ile anlatılacak ve siz bu adamı çok seveceksiniz…” Güler geçerdik herhalde… Ama öyle olmadı… Adamlar öyle bir dizi yapmış ki izlerken Pablo Escobar hayranı olmamak elde değil… Dizide dünyanın en azılı suçlusunun yakalanmaması, her daim bir şekilde işin içinden çıkması için dua ediyorsunuz…

TürGerilimDramPolisiye
IMDb8,9
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenCarlo
Bernard
OyuncularPedro
Pascal
Damián
Alcázar
Francisco
Denis

39. Death Note 

Netflix’te Yayınlanan En İyi Diziler

Death Note, listede yer alan birçok diziden IMDb’de çok daha fazla puana sahiptir ve bunu gerçekten de hak etmektedir. Anime türü bu dizide, Yagami Light, üniversite giriş sınavlarına hazırlanan bir lise son sınıf öğrencisidir. Bunalımda olan Yagami, ders sırasında bir defterin gökten düştüğünü görür. Okul çıkışı elinde olmadan defterin düştüğü yere yönelir. Defterin üstünde "Death Note" yazmaktadır. "Bu deftere ismi yazılan insan ölecektir."

TürGerilimFantastikAnimasyon
IMDb9,0
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenTetsurô
Araki
OyuncularMamoru
Miyano
Shido
Nakamura
Kappei
Yamaguchi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum