İzlenmesi Gereken En İyi ve En Yeni Netflix Dram Dizileri

Son yılların en iyi ve en yeni Netflix dram dizileri listemizde yer alıyor. İşte izlenmesi gereken duygu dolu en iyi Netflix dram dizileri listtesi.
İzlenmesi Gereken En İyi ve En Yeni Netflix Dram Dizileri

Netflix'te İzleyebileceğiniz En İyi 20 Dram Dizisi 

Netflix online dizi ve film izleme platformunda izleyebileceğiniz en iyi dram türü dizileri listeledik. Bu içeriğimizde izlerken gözlerinizin yaşaracağını düşündüğümüz yerli ve yabancı en iyi dram dizileri yer alıyor.

İşte mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dram dizileri... 

1. Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer’in Hikayesi

Netflix Dram Dizileri
Bir seri katil ne kadar süre insanlar içerisinde hükümetten kaçmayı başarabilir ki? On yıllık bir süre zarfı boyunca 17 genç erkeğin canına kıyan hükümlü katil Jeffrey Dahmer sizlerle. Bu kısa dizi ile 17 erkeğin neden canına kıydığını, hükümetten nasıl kaçtığı ve bunca süre zarfı boyunca nasıl yakalanmadığını öğreneceksiniz.
TürSuçSosyalDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenIan
Brennan
Ryan
Murphy
OyuncularEvan
Peters
Khetphet
Phagnasay
Michael
Learned

2. Heart Break High

Netflix Dram Dizileri
Hartley lisesinde okuyan herkesin foyası kışkırtıcı bir duvar resmi ile ortaya dökülür. Çizimi yapan Amerie, olayın berbat sonuçları ile uğraşması gerekmeye başlar. Öğrencilerin seks kaçamakları tüm liseyi sararken, Amerie okulda tamamen yapayalnız kalır. Günün birinde aldığı parti davetine katıldığında ise acı bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.
TürAvustralyaGençlikDram
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHannah
C. Chapman
Ben
Gannon
OyuncularAyesha
Madon
James
Majoos
Chloe
Hayden

3. Sadakat

Netflix Dram Dizileri
Mutlu bir evlilik, erkeğin sadakati hakkında soru işaretleriyle dolup taşmaya başlar. Emlakçılık yapan Margherita satması gerektiği bir daireye hayranlık duymaya başlar. Eşi Carlo ise verdiği bir ödev hakkında konuşmak isteyen öğrenci ile buluşsa da bu öğrenci ile okul tuvaletinde beklenmedik bir ilişki gerçekleşir. Margherita ve Carol boşanmak üzere hareket etseler de aralarında var olan gerginlik sürmeye devam eder.
TürİtalyaDramRomantik
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMicheal
R. Roskam
OyuncularLucrezia
Guidone
Michele
Riondino
Carolina
Sala

4. Remarriage & Desires

Netflix Dram Dizileri
Kocasının ani ölümüyle her şeyini kaybeden Seo Hye-seung kızıyla birlikte hayatını yeniden kurmak üzere mücadele etmeye başlar. Ancak çöpçatanlık ajansı olan Rex hayatını alt üst edebilecek birisi ile tanışır. Bu tanışma ile birlikte başka bir küçük düşürücü an yaşayan Hye-seung, onlardan intikam almak için elinden gelen her şeyi yapmaya başlar.
TürKoreDram 
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKim
Jung-min
OyuncularKim
Hee-seon
Lee
Hyun-wook
Cha
Ji-yeon

5. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Netflix Dram Dizileri
Anna, monoton bir yaşamı olan, her gün elinde şarabı ile evinin penceresinden sokağı izleyen kalbi kırık bir kadındır. Sokağın karşısına taşınan yakışıklı komşusu ve sevimli kızı ile günün birinde tanışma şansı elde eden Anna, bu durumu hayatının değişim noktası olarak görmeye başlar. Lakin onun hayatı kanlı bir cinayete tanık olması ile tamamen değişmeye başlar.
TürGizemSuçDram
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHugh
Davidson
Larry
Dorf
Rachel
Ramras
OyuncularKristen
Bell
Tom
Riley
Mary
Holland

6. Uncoupled

Netflix Dram Dizileri
Micheal, kocasının 17 yıl sonra onu aniden terk ettiği ana kadar hayatının mükemmel olduğunu düşünmektedir. Bu durumla birlikte Micheal, iki büyük kabus ile yüzleşmesi gerekmektedir. Ruh eşi olduğunu düşündüğü kişi kaybetmek ve kendini New York’da kendi yaşlarına yakın eşcinsel bir bekar bulmak Micheal’in iki büyük kabusu olur.
TürRomantikKomediDram
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeffrey
Richman
Darren
Star
OyuncularNeil Patrick
Harris
Tisha
Campbell
Brooks
Ashmanskas

7. The Brave Ones

Netflix Dram Dizileri
Yeniden doğan kudretli bir tanrıca olan Ntsiki, yeni becerilerini keşfederken bir yandan da kardeşini öldürenlerden intikam almak üzere hareket etmeye başlar. Ailesinin yasını azaltmak için de elinden geleni yaparken tanrısal güçleri için eğitimlere girmeye başlar. Güçlerini çok iyi bir şekilde yönetmeye başladığında ise intikam her şeyi olur. 
TürGüney AfrikaFantastikDram
IMDb3,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenNeil
Jordan
OyuncularTony
Kgoroge
Bonko
Khoza
Sthandile
Nkosi

8. Kalp Sancısı

Netflix Dram Dizileri
Deusa’nın solo kariyeri hayatının her şeyi haline gelir. Öyle ki Tadeu ile var olan ilişkileri bile solo kariyeri üzerine zedelenmeye başlar. Eva ise yazdığı şarkılarının çok büyük sanatçıların söylemesini istediği için büyük bir çaba vermeye başlar. Çok geçmeden Eva, Deusa ve Tadeu’nun yolları kesişerek büyük bir olay içerisine girilir.

TürBrezilyaRomantikDram
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLuciano
Patrick
OyuncularClarissa
Müller
Laila
Garin
Bruno
Fagundes

9. Alma

Netflix Dram Dizileri
Sınıf arkadaşlarının çoğunun öldürüldüğü otobüs kazasından sağ kurtulan ve geçmişine dair hiçbir şeyi hatırlamayan Alma; ailesini bile bir yabancı olarak görmeye başlar. Etrafındaki herkesin yabancı gibi gördüğü anlarda yaşadığı evde ve ailesinde sırların ve gizemlerin olduğunu öğrenmeye başlar. Kendisine ait bir ortamda bulamayan Alma gerçek kimliğini sonsuza dek ortadan kaybolmadan önce bulmak üzere hareket etmeye başlar.
TürİspanyaGençlikDram
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSergio G.
Sanchez
OyuncularMireia
Oriol
Alex
Villazan
Pol
Monen

10. You’re Nothing Special

Netflix Dram Dizileri
Amaia yeni taşındığı kasabada, büyükannesinin sihirli güçlerinin kendisine geçtiğine dair büyük dedikodular ile uğraşması gerekmektedir. Yeni evine uyum sağlamaya çalışsa da büyükannesinden geçen cadılık güçleri ile uğraşması gerekmektedir. Aynı zamanda Amaia’nın karşısına çıkan Asier’e karşı büyük duygular da ortaya çıkmaya başlamaktadır.
TürİspanyaDramGençlik
IMDb5,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenEstibaliz
Burgaleta
OyuncularOskar de
la Fuente
Andrew
Grace
Delia
Brufau

11. Partner Track

Netflix Dram Dizileri
Seçkin bir New York hukuk firmasında, kariyerini ilerletmek üzere mücadele eden bir kadın düşünün. Elinden gelen her şeyi yaparken, kendisi için belirlediği değerleri sorgulamak zorunda kalsa da hayatında var olabilecek olan tüm olayları sizlerle paylaşmaktan alı koymuyor.
TürAmerikanDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenGeorgia
Lee
OyuncularArden
Cho
Alexandra
Turshen
Bradley
Gibson

12. Inventing Anna

Netflix Dram Dizileri
Mesleğinde kendisini kanıtlamak üzere çaba gösteren gazeteci, New York’un sosyetesinde neler olduğunu tüm detayları ile anlatmak üzerine hareket etmeye başlar. Instagram’da insanların kalbini ve parasını çalan bir ünlünün peşine düşen gazeteci bu ünlünün kim olduğu ve neden böyle bir şey yaptığı hakkında her şeyi dökmeyi planlar.
TürDramAmerikan
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenShonda
Rhimes
OyuncularAnne
Chlumsky
Julia
Garner
Arian
Moayed

13. Beş Kat İntikam

Netflix Dram Dizileri
Aynı doğum lekesine sahip beş kadın sizlerle. Geçmişleriyle ilgili gerçekleri ortaya çıkartmak üzere mücadele etmeye başlayan beş kadın, araştırmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Elde ettikleri bilgiler doğrultusunda, güçlü bir politikacının yalanlarla örtülü olayları açığa çıkar. Beş kadında hayatlarına devam ettirmek ve mücadele vermek için ellerinden geleni beraber yapmaya başlarlar.
TürMeksikaSosyalDram
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJimena
Romero
OyuncularZuria
Vega
Renata
Notni
Oka
Giner

14. The King’s Affection

Netflix Dram Dizileri
Veliaht prensin eşi ikiz dünyaya getirir. Ancak ikizlerden biri uğursuzluğun işareti olarak görülmesinin yanında ikiz kardeşlerden kız olanın öldürülmesi kararı verilir. Annesi çocuğunun hayatını kurtarmak üzere onu gizlice saraydan gönderterek herkese öldüğü bildirtilir. Yıllar sonrasında ikizlerden erkek olan bir hastalık nedeni ile ölür ve ölümün ardından ikiz kız kardeş bir erkek gibi büyütülerek veliaht prens haline gelir.
TürKoreRomantikDram
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSong
Hyun-wook
OyuncularPark
Eun-bin
Kim
Ro Woon
Nam
Yoon-su

15. Fatma 

Netflix Dram Dizileri

Netflix'in en son çıkan Türk dizisi olan Fatma'da temizlik işleri ile meşgul olan Fatma isimli bir kadının hikayesi anlatılıyor. Küçük çocuğunu kaybeden Fatma psikolojik olarak zor günler geçirdiği sırada çok sevdiği kocası tarafından da terk edilir. İstemeden dahil olduğu cinayetler ise hayatın ona bir oyunudur.

TürDramPolisiyeGerilim
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖzgür
Önürme
OyuncularBurcu
Biricik
Mehmet
Yılmaz Ak
Hazal
Türesan
 

16. Bir Başkadır 

Netflix Dram Dizileri

Son yılların en iyi Türk dizileri arasında da yer alan Bir Başkadır'da farklı hayatlar ve farklı hayalleri olan insanların kesişen yollarını anlatıyor. Zıt karakterlerin bir araya geldiği bu dizide insanların aşk hataları ve günlük yaşamlarını da inceleme fırsatı buluyoruz.

TürDram
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBerkun
Oya
OyuncularÖykü
Karayel
Fatih
Artman
Funda
Eryiğit
 

17. Unorthodox 

Netflix Dram Dizileri

Netflix'te yayınlanan bu dramatik mini dizide Brooklyn'li hasidik bir yahudi kızın görücü usulü evliliği ve kaçması konu edilmektedir. Kendisine biçilen hayatı yaşamak istemeyen genç kız yaşadığı yerden kaçarak Berlin'e gelir. Burada tanıştığı insanlar ona evlerini açarlar ve bu genç kıza gerçek dünyayı tanıtırlar.

TürDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenAnna
Winger
OyuncularShira
Haas
Amit
Rahav
Jeff
Wilbusch
 
 

18. Anne With An E 

Netflix Dram Dizileri

Gençlik ve dram türündeki bu Netflix dizisinde hayata tutku ile bağlı olan bir genç kızın yetimhaneden sonraki hayatını konu ediniyor. Özgür yaşlara geldiğinde artık tek başına kalan genç kız hiç evlenmemiş bir kadın ve bekar kardeşinin yanına yerleşir. 

TürDram
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenMoira
Walley-Beckett
OyuncularAmybeth
McNulty
Lucas Jade
Zumann
Geraldine
James
 

19. Midhunter 

Netflix Dram Dizileri

Gerilim dolu bu polisiye hikayesinde 1970'li yıllarda yaşayan iki FBI ajanının cinayet psikolojisine dair araştırmalar anlatılıyor. Katillerin akıllarından geçeni çözerek bir sonraki suçu engelleyebileceğini düşünen FBI ajanları gerçek katillerle bir dizi konuşma yaparlar. Son derece dramatik sonuçların yer aldığı bu dizide geleceğe yönelik büyük bir buluş açığa çıkıyor.

TürDramPolisiyeGerilim
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJoe
Penhall
OyuncularJonathan
Groff
Holt
McCallany
Anna
Torv
 

20. The Crown 

 

Netflix Dram Dizileri

20. yüzyılın en önemli isimlerinden biri olan Kraliçe II. Elizabeth'in dramatik hikayesinin anlatıldığı bu dizide siyasi olaylar, aşk ve rekabet konuları ele alınıyor. Elizabeth'in dünya görüşü hayata bakışı ve yaşadıkları 20. yüzyılın birçok olayına da yön verecektir. 

TürDramTarihBiyografi
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenPeter
Morgan
Stephen
Daldry
OyuncularOlivia
Colman
Tobias
Menzies
Helena
Bonham Carter

Tür: Dram, Tarihi, Biyografik

Yönetmen: , 

Oyuncular: , , 

Fragman

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.