Spinning Out Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu

Başrolünde Kaya Scodelario’nun rol aldığı Spinning Out dizisi 2020 yılına damga vurmayı başardı. En iyi netflix yapımlarından biridir.
Spinning Out Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu

Netflix Orijinal Yapımı Spinning Out Dizisi Hakkında Bilgi ve Yorumlar

2020 yılının ilk günlerinde yayınlanmaya başlayan Netflix Orijinal yapımı Spinning Out dizisi muhteşem senaryosu ve etkileyici kurgusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrolünde The Maze Runner üçlemesinden ve Skins dizisinden tanıdığımız genç aktör Kaya Scodelario’nun yer aldığı dizi, artistik patinajda Olimpiyat adayı olan iyi bir sporcunun geçirdiği bir kaza sonrasında karşılaştığı sorunları, aile, aşk ve ruh sağlığı gibi konularda yaşadığı sıkıntıları anlatmaktadır. İşte bu inceleme film içeriğimizde Spinning Out dizisi hakkında bilgilere, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosuna yer verdik.

Spinning Out Dizi İncelemesi;


1. 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Spinning Out dizisi Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşmuş 44-57 dakikalık 10 bölümden oluşmaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Kaya Scodelario, January Jones, Willow Shields, Evan Roderick, David James Elliot, Sarah Wright Olsen, Mitchell Edwards, Svetlanan Efremova ve Kaitlyn Leeb gibi dizi, film dünyasının tanınmış aktörleri yer almıştır.

Netflix


2. Spinning Out dizisinin yönetmen ve yapımcı kadrosunda Samantha Stratton başta olmak üzere Matthew Hastings, Jon Amiel ve Elizabeth Allen görev yapmıştır. Dizi de Samantha Stratton hem senaristlik hem de yönetmenlik yapmıştır.

Netflix


3. Netflix orijinal yapımı Spinning Out dizisinin başrolünde yer alan Kaya Scodelario, ana karakter olan Kat Baker rolüne hayat vermiştir. Ünlü aktör gösterdiği üstün oyunculuk performansı ile The Maze Runner üçlemesinde ve Skins dizisindeki başarılı performansının da üstüne çıkmıştır. İzlerken keyif veren Kaya Scodelario adeta bu rol için yaratıldığını dram dolu sahnelerdeki oyunculuğuyla gösteriyor.

Netflix


4. Dizinin konusu ise Artistik patinaj sporunda kendini bir hayli geliştirmiş, onlarca madalya ve kupa sahibi, olimpiyat oyuncusu Kat Baker isimli genç kızın zor bir atlayış sırasında ağır bir kaza geçirmesi ile başlayan dram dolu hikayeleri anlatmaktadır.

Netflix


5. Kariyerinin en başarılı döneminde ağır bir sakatlık yaşayan Kat Baker Artistik Patinaj sporunu bırakmayı bile düşünür. Ailesi tarafından da birtakım baskılara maruz kalan genç kadın sporcu kariyerini sonlandırıp antrenörlük dahi yapmayı düşünür. Ancak buz üzerine her çıktığında düşme korkusuyla yüz yüze kalan genç kadın yaşadığı ruhsal bunalımlar sebebiyle zor günler geçirmektedir.

Netflix


6. Kariyeri boyunca tek başına yarışan Kat Baker’ın dağılan hayatı aldığı bir teklif üzerine yeniden yoluna girmeye başlayacak. Ancak bu süreç genç kadın için çok sancılı olacaktır çünkü artık müsabakalarda çift olarak yarışmak zorunda kalır.

Netflix


7. Kat Baker’ın artık yarışmalarda yanında bir kişi ile yarışacak olmasıyla diziye dahil olan Justin Davis karakterine ise ünlü aktör Evan Roderick hayat vermiştir. Zengin ve kibirli bir genç olan Justin umarsız tavırlarının yanı sıra rahat davranışlarıyla da Kat baker’ı bir hayli rahatsız etmiştir.

Netflix


8. Artistik patinaj sporunu çok seven ve devam etmek isteyen Kat Baker ilk başlarda Justin Davis ile pek anlaşamasa da bir süre sonra iyi birer partner olacaklardır.

Netflix


9. Son yılların en iyi dramatik spor dizilerinden biri olan Spinning Out dizisi aynı zamanda mutlaka izlenmesi gereken Netflix orijinal yapımı dizilerden biri olmayı başarmıştır. Hem oyuncu kadrosu hem de muhteşem senaryosu ile öne çıkan dizide sahne geçişleri, karakterler ve olay kurgusu kusursuz bir şekilde sunulmaktadır.

Netflix


10. IMDb’de aldığı 7.7’lik oldukça yüksek puanla başarısını adeta perçinleyen Spinnig Out dizisi hem tanıttığı spor dalı hem başroldeki Kaya Scodelario’nun başarılı performansı hem de son yılların en iyi hikayeye sahip yapımlarından biri olarak en iyi Netflix dizileri arasına girmeyi başarmıştır.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Spinning Out Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

İşte Netflix'in 2020 yılına bomba gibi giren dizisi Spinning Out hakkında izleyici yorumları ve eleştirileri;


İzleyici 1:

Ben oyuncuları çok başarılı buldum, dizi de çok akıcı. Mutlaka çok derin mesajları olmalı benim izlediğim dizinin demiyorsanız bir şans verilesidir.


İzleyici 2:

Mekanlar, manzaralar çok iyi. Tam kış dizisi. Kar, kazaklar, soğuk Kanada, Ottowa yakınlarında bir yerdeymiş buz pisti. Bu yerden hiç kalkmayan karı açıklıyor.


İzleyici 3:

İlk 3 bölümünü izlediğim ve Skins'ten beri platonik birtakım duygular beslediğim Kaya Scodelario’ya yeniden aşık olmama sebep olan dizi. Güzel drama çekmişler acayip beğendim. Esas kızın başına ağır şeyler geliyor, çok yakınları ağır sözler ediyor ama mucize doktor tadında bir yeniden doğuş yok aksine yine taşa takılıp düşme var, hayatın gerçekleri var. Ben çokça sevdim, izleyin derim.


İzleyici 4:

Sürükleyici ve izlemesi keyifli bir netflix dizisi. Özellikle müsabaka öncesinde yaşanılanlar ve psikolojik durumun performansa nasıl etki ettiğini gözlemleyebilmekteyiz. Ayrıca sporda psikolojik rahatsızlıklara nasıl bakıldığını da ortaya koyuyorlar. Kaya Scodelario gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor.


İzleyici 5:

Buz patenine ilgisi olan, artistik buz patinajı yarışmalarını soluksuz izleyenlerin baş tacı edeceği güzellik ve de madalyonun tersinde yer alan diğer gerçeklikleriyle netflix'de rastladığım, çok hoşuma giderek izlediğim dizilerden biridir.


İzleyici 6:

Güzel sürükleyici bir dizi. Buz pateni sahneleri çok azdı, ki gösterilerin bile hepsini göstermemişler. Oyunculuklar gayet güzeldi, kostümler daha iyi olabilirdi.


İzleyici 7:

Bayağı hoşuma gitti. Akıcı bir dizi, karakterler de iyi işlenmiş. Ebeveyn çocuk ilişkilerinin, çocukların gelecek hayatlarında ne kadar etkili olduğunun çarpıcı örnekleri de mevcut dizide.


İzleyici 8:

Bipolar bozukluk her ne kadar dizide anlatıldığı gibi yüzeysel şekilde açıklanabilecek bir rahatsızlık olmasa da senaryonun büyük kısmı çok tahmin edilebilir şekilde ilerlese de genel olarak karakterleri, dizinin havasını, konusunu vs beğendim. Ortalama 45 dakikalık 10 bölüm sizi içine çekebiliyor ki önemli olan da bu bence.


İzleyici 9:

Ana karakterde Kaya'yı görmemle başladığım dizi. Kaya rol için bir' tık yaşlı ama sırıtmıyor bence. Dizideki oyunculukları genel olarak beğendim batan bir isim olmadı. Klişe bazı unsurları içerse de izlemeye değer keyifli bir dizi. Paten sahneleri çok çok güzeldi. Bu tarz çalışma odaklı dizileri seviyorum. Yarışmalarını, olanları izlemek eğlenceli.


İzleyici 10:

Şu an 6. bölümündeyim ve bu diziyi gerçekten çok sevdim. Beni inceden geriyor, yormayan bir hikayesi var biraz yavaş ilerlese de soğuk ve karlı mekanlarda hoş manzaralarda geçiyor ben beğendim açıkçası. Vurdu kırdı aksiyondan korkudan sıkıldıysanız açın izleyin gerçekten iyi dizi.


Netflix Orijinal Yapımı Spinning Out Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

2020 yılına damgasını vuran en iyi Netflix dizilerinden biri olan Spinning Out Dizisi Oyuncuları ve Karakter analizleri…


1. Kaya Scodelario – Kat Baker

Spinning Out

The Maze Runner filmi ile sinema dünyasında parlayan genç aktör Kaya Scodelario, Spinning Out dizisinin başrol oyuncusudur. Kat Baker karakterine hayat veren Kaya Scodelario gerek dram sahneleri gerekse akrobatik sahnelerde gösterdiği oyunculuk performansı ile izleyenlerini kendine hayran bırakıyor. Hikayenin ana karakteri olan Kat Baker ise Artistik patinaj sporuna gönül vermiş, idealleri uğruna korkularıyla yüzleşmek zorunda kalan ve ailesi ile bir takım sorunlar yaşayan başarılı bir sporcudur. Güçlü bir karakter olan Kat Baker yaşadığı sakatlık sonrasında bir süre hayata karşı olan ümidini kaybetse de bazı spora duyduğu sevgi sayesinde yeniden yaşama sevinciyle dolar.


2. Evan Roderick – Justin Davis

Spinning Out

Henüz 25 yaşında genç bir aktör olan Evan Roderick şimdiye kadar rol aldığı dizi ve filmlerde izleyicilerinin beğenisi kazanmış ve gelecek vaat eden oyunculardan biri olmuştur. Dizide Justin Davis rolünü canlandıran Evan Roderick bu karakterde zengin, kibirli ve haşarı bir genci oynamaktadır. Kaya Scodelario ile iyi bir ilişki oluşturan Evan Roderick ortaya koyduğu oyunculuk performansı ile diziyi izlenilesi kılmayı başarmıştır.


3. January Jones – Carol Baker

Spinning Out

Kimliksiz ve Mad Man gibi sinema dünyasına damga vuran filmlerden tanıdığımız güzel aktör January Jones Spinning Out dizisinde ana karakter Kat Baker’ın annesi Carol Baker karakterine hayat vermiştir. Yıllar önce kızı Kat gibi artistik patinaj sporu ile ilgilenen Carol bipolar hastalığına yakalanmış ve ilaç kullanmadığı zamanlarda çevresine zarar verebilen bir karakterdir. Tutku ile bağlı olduğu bu sporu önce Kat’e sonra da küçük kızı Serena’ya aşılamayı başarmıştır.

Önerilen İçerik: Mutlaka İzlenmesi Gereken En iyi 59 Netflix Dizisi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum