Sevgilinizle İzleyebileceğiniz En İyi 30 Netflix Aşk Dizisi

Netflix’te yayınlanan birbirinden romantik aşk dizilerini sizler için bir araya getirdik. İşte en iyi Netflix aşk dizileri…
Sevgilinizle İzleyebileceğiniz En İyi 30 Netflix Aşk Dizisi

Netflix'te Sevgilinizle ya da Eşinizle İzleyebileceğiniz En İyi Aşk Dizileri

Netflix romantik-aşk dizileri, Netflix dizileri arasında en az Netflix aksiyon dizileri ve Netflix komedi dizileri kadar izlenme potansiyeline sahiptir. Bizler de sizler için Netflix platformuna giriş yaptık ve en çok izlenen, en çok beğenilen en iyi Netflix aşk dizilerini bu yabancı dizi listemizde bir araya getirdik.

Netflix aşk dizisi önerileri;

1. Mr. Sunshine

Netflix Aşk Dizileri
Kore kültürünün en sevilen türü romantiktir. Öyle ki Kore dizi sektöründe önemsenen içeriklerden birisi olan aşk temalı eserlerin de izleyici kitlesi bir o kadar fazladır. Mr. Sunshine dizisi ile 1871 yıllarına geri döneceksiniz. Shinmiyangyo çevresinde yaşanan olaylardan sonra tekrardan ABD’ye dönen genç delikanlı, ABD’de kalmaktan huzursuz olur. Bu huzursuzluğunu bitirmek için Kore’ye geri dönen bu genç asil bir kadına aşık olmaya başlar.

TürTarihRomantikKore
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLee
Myung-Han
OyuncularLee
Byung-Hun
Kim
Tae-Ri
Yoo
Yeon-seok

2. Emily in Paris

Netflix Aşk Dizileri
Şikago’da yaşayan Emily, pazarlama yöneticisi olarak hiç beklemediği bir anda Paris’e taşınma fırsatı elde eder. Kariyeri için bu fırsatı değerlendiren Emily; bir yandan işine adapte olmaya çalışırken bir yandan Fransızca öğrenmeye çabalar. Lakin ailesi, arkadaşlıkları ve ilişkisi düşünüldüğü gibi gitmez.

TürDramRomantik
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDarren
Star
OyuncularLily
Collins
Philippine
Leroy-Beaulieu
Ashley
Park

3. Love, Life & Everything in Between

Netflix Aşk Dizileri
Tamamen Araplardan oluşan bir kadrosu ile Netflix’te aramıza katılan bu dizi, kara mizah ve aşk ilişkileri ile kalpleri çeliyor. Şans tılsımını kaybetmiş olan muhtar, bu durumu uğursuzluk olarak kabul ederek kızının nişanını iptal ediyor. Lakin işler düşünüldüğü gibi gitmiyor.

TürKomediSuudi ArabistanRomantik
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKhairy
Beshara
OyuncularAhmed
Ezz
Asser
Yassin
Mishal
Almutairi

4. Kördüğüm

Netflix Aşk Dizileri
Zamanında Türk televizyon kanallarında çıkan lakin şimdi Netflix bünyesinde izleyicileri ile yeniden buluşan Kördüğüm dizi sevgiliniz ile izlemeniz gereken yapımlardan bir tanesidir. Arabalar hakkında her şeye takıntılı olan iki iş adamı yollarının idealist bir çocuk doktoru ile kesişmesi her şeyi değiştirir. İkilinin arasında bir aşk denklemi oluşması gerekirken hayatları da sonsuza kadar değişim altında kalır.

TürEntrikaTürkRomantik
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenGökçen
Usta Çaylar
Oyuncularİbrahim
Çelikkol
Belçim
Bilgin
Alican
Yücesoy

5. Violet Evergarden

Netflix Aşk Dizileri
Anime sektörü yeni yeni popüler olmaya başlayan, gencinden yaşlısına dikkat çeken bir alt daldır. Öyle ki sevgiliniz ile romantik bir şekilde izleyebileceğiniz Violet Evergarden; savaşın sona ermesi ile işe ihtiyacı olan Violet isimli kadını anlatmaktadır. Savaşın yaraları hala bedeninde bulunan bu genç kadın her geçen gün hissizleşmektedir. Hislerini geri kazanmak, kendisini ve geçmişini anlamak için mektup yazmaya başlar.

TürAnimeRomantik
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenHyouka
OyuncularYui
Ishikawa
Takehito
Koyasu
Daisuke
Namikawa

6. Sex Life

Netflix Aşk Dizileri
Billie iyi bir anne ve eştir. Eşi Cooper ile evlenmeden önce bambaşka hayatı olan Billie, geçmişine karşı büyük bir özlem duyar. Özellikle eski sevgilisini özleyen Billie’nin hayatı; aniden karşısına çıkan eski sevgilisi ile yeniden değişir.

TürErotikDramRomantik
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenStacy
Rukeyser
OyuncularSarah
Shahi
Mike
Vogel
Adam
Demos

7. Alchemy of Souls

Netflix Aşk Dizileri
Tarihte ve haritada var olmayan Daeho ülkesinde ölüler yaşama yeniden dönmeye başlar. Yaşamını kör bir kadının bedeninde sürdüren büyücü; kaderini değiştirmek için yardıma muhtaç olan zengin genç adam ile karşılaşır. İşler artık onlar için düşünüldüğü gibi gitmez, aralarında fark edilmeyen bir çekim ortaya çıkar.

TürKoreRomantikFantastik
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPark
Joon-Hwa
OyuncularLee
Jae-wook
Jung
So-min
Hwang
Min-hyun

8. Fishbowl Wives

Netflix Aşk Dizileri
Lüks bir aparmanda yaşayan; mutsuz, fiziksel ve psikolojik şiddetli, ilgisizlikle dolu evliliklere kucak açan altı kadının hikayesi gözleriniz önünde. Bu altı kadın, altın balığı bulmak için bilgiç ve gizemli yaşlı bir kadından bilgi alırlar. Kendilerini sadakatsizliğin kucağına atmak üzere altı kadın da harekete geçer.

TürJaponyaRomantik
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMichiko
Namiki
OyuncularRyoko
Shinohara
Takanori
Iwata
Masanobu
Ando

9. Family Secrets

Netflix Aşk Dizileri
Düğünleri kim sevmez ki? Mutlu aile tablosu oluşturmak ve yeni bir maceraya atılmak da her genç kız ve erkeğin hayalidir. Lakin Family Secrets dizimizde işler böyle işlemiyor. Düğün günü olan çiftin aileleri hakkında öğrendiği sırlar ve yalanlar her şeyi altüst ediyor. Bu yalanlar ve sırlara göz yumarak evliliklerini mi kurtaracaklar yoksa tüm bunları kabul mü edecekler?

TürDramRomantikPolonya
IMDb6.1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLukasz
Ostalski
OyuncularEliza
Rycembel
Izabela
Kuna

10. W – Two Worlds Apart

Netflix Aşk Dizileri
Gerçek dünyada bir cerrah asistanı olan Oh Yeon Joo, babasının ünlü W isimli webtoon eserine beklenmeyen şeylerin olduğunu fark eder. Kendisini birden bu webtoon içinde bulan Yeon Joo, çizgi romanın ana karakteri olan Kang Chul’u kurtarması ve aralarındaki bağı değiştirmesi gerekmektedir.

TürFantastikKoreRomantik
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJung
Dae-yoon
OyuncularLee
Jong-suk
Han
Hyo-joo
Kim
Eui-sung

11. Love and Anarchy

Netflix Aşk Dizileri

2020’nin en eğlenceli netflix dizileri arasında olan Love and Anarchy evli bir danışman ve henüz çok genç bir bilişimci arasında yaşanan ilişkiyi konu ediniyor. Ufak bir oyunla başlayan flörtleşmeler devamında iki tarafında hayatına yön verecek yeni bir hikayeye dönüşecektir. Güzel bir netflix aşk dizisi arıyorsanız Love and Anarchy’i mutlaka izlemelisiniz.

TürKomediDramRomantik
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLisa
Langseth
OyuncularBjorn
Mosten
Carla
Sehn
Gizem
Erdoğan

12. Bridgerton

Netflix Aşk Dizileri

İngiltere’de Regency dönemini anlatan dizide Bridgerton ailesi izleyiciye sunulmuştur. Bridgerton ailesi son derece zengindir ve lüks bir hayat yaşamaktadır. Meydana gelen bir skandal olayların fitilini ateşler

TürDramRomantik
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2020
Yönetmen Sheree
Folkson
OyuncularJonathan
Bailey
Ruby
Barker
Harriet
Cains

13. Dash & Lily

Netflix Aşk Dizileri

Alaycı genç Dash ile mutlu olmaya çalışan Lily’nin hikayesinin anlatıldığı dizide kırmızı bir defter üzerinden iletişim kurulur. Defterin için mesajlar yazan bu iki genç birbirlerini görmeden tanımaya başlar. Defterde yazdıklarıyla birbirlerinin birçok yönünün benzediğini anlarlar.

TürKomediDramRomantik
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenFred
Savage
OyuncularAustin
Abrams
Midori
Francis
Dante
Brown

14. Most Beautiful Thing

Netflix Aşk Dizileri

Maria Luiza evli genç, muhafazakar bir kadındır. Kocası bir anda ortadan kaybolur. Kocasının ortadan kaybolmasının ardından muhafazakar genç kadın bir gece kulübü açar ve işletmeye başlar.

TürDramRomantik
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenCaito
Ortiz
OyuncularMaria
Casadevall
Pathy
Dejesus
Mel
Lisboa

15. If I Hadn't Met You

Netflix Aşk Dizileri

Genç adam ailesini trajik bir kazada kaybeder. Bunun üzüntüsüyle yaşayan adam bir anda başka evrenlere seyahat edebileceğini öğrenir ve ailesi kaybetmediği bir evren aramaya başlar.

TürFantastikDramRomantik
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenKiko Ruiz
Claverol
OyuncularPablo
Derqui
Andrea
Ros
Javier
Beltrán

16. Aşk 101

Netflix Aşk Dizileri

Netflix’in Türk yapım dizilerinden biri olan Aşk 101 hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla dizi izleyicilerini hayli heyecanlandırdı. Dizide 5 kişilik haşare bir öğrenci grubu ergenlik ve aşk gibi ciddi sorunlarla uğraşırken bir yandan da okudukları liseden atılmamak için çabalıyorlar.

TürGençlikDramRomantik
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMeriç
Acemi
OyuncularKubilay
Aka
Mert
Yazıcıoğlu
 Alina
Boz

17. Crazy Ex Girlfriend

Netflix Aşk Dizileri

Uzun zaman önce kendisini terk eden Josh için planlar kuran ve onu kazanmak isteyen Rebecca planı dahilinde yaşadığı şehri değiştirecek ve Josh’un başına bela olmaya gidecektir. Komedi dolu bu aşk dizisinde akıllı bir avukat olan Rebecca’nın aşk için verdiği çabaları izleyeceğiz.

TürKomediAşk
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRachel
Bloom
OyuncularRachel
Bloom
Vincent
Rodriguez
Santino
Fontana

18. Elite

Netflix Aşk Dizileri

İspanya’nın en lüks okullarından birinde okumaya başlayan 3 gettolu genç yeni arkadaşları ile anlaşmakta ve birlikte olmakta zorluk yaşayacaklardır. Ancak yine de aralarındaki aşk günü gelince ortaya çıkacaktır. Bir de üstüne işlenen gizemli bir cinayet gruplar arasındaki bağları iyice gevşetecektir.

TürSuçGençlikAşk
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenCarlos
Montero
OyuncularDanna
Paola
Itzan
Escamilla
Miguel
Bernardeau

19. Sex Education

Netflix Aşk Dizileri

Öz güven eksikliği yaşayan genç Otis, ilişkilerden korksa da cinsel terapist olan annesi sayesinde konu hakkında tüm bilgilere sahiptir. Bir gün hoşlandığı kız Maeve tarafından okulda seks kliniği açma fikriyle karşılaşan Otis, yavaş yavaş kendini bulacak ve öz güvenini arttıracaktır.

TürKomediGençlikAşk
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLaurie
Nunn
OyuncularAsa
Butterfield
Ncuti
Gatwa
Emma
Mackey

20. Outlander

Netflix Aşk Dizileri

Kitaptan uyarlanan diziler arasında yer alan Outlander, Spartacus ve Da Vinci’nin şifresi gibi dizilerin yapımcı kanalı Starz’a ait bir yapım. Netflix’te aşk dizileri arasında da izlenebilen yapımın konusu ise, 1945 yılında geçmektedir. Fantastik hikayeleri içerisinde barındıran Outlander, eski savaş hemşiresi Claire Randall’ın balayı sırasında tarihi bir taşa dokunmasını ve sonrasında kendisini 1940’lı yıllarda baskıcı bir İskoçya topraklarında bulur. Artık iki zamanda kendisine ait bir hayat vardır ve seçim yapması gerekecektir.

TürBilim KurguFantastikRomantik
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenRonald
D. Moore
OyuncularCaitriona
Balfe
Sam
Heughan
Sophie
Skelton

21. Jane The Virgin

Netflix Aşk Dizileri

Netflix aşk dizileri arasında belki de Venezuella yapımlı izleyeceğiniz ilk yapım Jane The Virgin olacaktır. Son yılların en çok izlenen Pembe dizileri arasında gösterilen bu yapım, hiç beklemediği anda hamile kaldığını öğrenen çalışkan, inançlı ve oldukça bilgili bir kızın yaşantısını ele alıyor. Ancak Jane’nin hamileliği ile ilgili büyük bir sorun vardır. Kendisi bakiredir yani daha önce hiç cinsel ilişki yaşamamıştır.

TürKomediDramRomantik
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJennie
Snyder
OyuncularGina
Rodriguez
Justin
Baldoni
Andrea
Navedo

22. You Me Her

Netflix Aşk Dizileri

Netflix’in romantik komedi türünde 2016 yılında izleyicisiyle buluşturduğu You Me her, konusu ile oldukça dikkat çeken bir yapım. Dizide, evli bir çiftin başka bir kadınla "polyamory" ilişki yaşaması izleyiciye aktarırken, bu durumu komedi unsurlarıyla mükemmel şekilde işliyor. Dizinin konusunu biraz daha açmak gerekirse, dizide evli olan ve eşini çok seven aynı zamanda başka birinden de hoşlanan kahramanımızın hikayeleri anlatılmaktadır.

TürKomediDramRomantik
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJohn
Scott
Shepherd
OyuncularGreg
Poehler
Rachel
Blanchard
Priscilla
Faia

23. Crash Landing You

Netflix Aşk Dizileri

Netflix’te Kore dizileri oldukça popüler. Hepimiz bunu biliyoruz. Popülerliğini sonuna kadar hak eden yapımlar arasında en dikkat çekenlerden bir tanesi de Crash Landing On You… Netflix’te aşk dizisi arayanların hayran kalacağı yapımda, Zengin ve Güney Koreli kadın Yoon Se Ri, yaşadığı bir yamaç paraşütü kazası sonrasında Kuzey Kore’ye inmek zorunda kaldır. Hayatı büyük tehlikede olan Yoon’un saklanmasına burada bir asker yardım etmeye başlar. Bu ikilinin birbirine aşık olması çok uzun sürmeyecektir ancak iki ülkenin düşmanlığı göz önüne alındığında ise işleri hiç kolay olmayacaktır.

TürKomediRomantik
IMDb8.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJung Hyo
Lee
OyuncularHyun
Bin
Son
Ye-jin
Seo
Ji-Hye

24. On My Block

Netflix Aşk Dizileri

Netflix orijinal dizi içerikleri listesine 2018 yılında katılan ve günümüzde 3. sezonunu tamamlayan On My Block, romantik, komedi ve aşk türünde dizi arayanların kesinlikle izlemesi gereken bir yapım. Dizi, Los Angeles'ta zor şartlarda büyümenin zorluklarıyla uğraşan, farklı karakterlerdeki ergenlerin oluşturduğu bir arkadaş grubunu anlatıyor.

TürKomediDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenEddie
Gonzalez
OyuncularDiego
Tinoco
Sierra
Capri
Jason
Genao

25. Love Alarm (Aşk Alarmı)

Netflix Aşk Dizileri

Günümüze ışık tutan bir aşk hikayesi… Netflix platformunda popüler içerikler arasında yer alan Love Alarm’ın konusu, yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo’nun aşkı ve genç yaşta yaşadığı problemlerdir.

TürDramRomantik
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLee Na
-Jeong
OyuncularKim So
-Hyun
Song
Kang
Ga-ram
Jung

26. She's Gotta Have It

Netflix Aşk Dizileri

Brooklyn’de yaşayan "Nola Darling" siyahi bir kadının iş ve arkadaş ortamı ile birlikte farklı karakterlere sahip üç adamla ilişkisini anlatır. İyi niyetli ve oldukça kibar bir yapıya sahip olan Greer Childs isimli takıntıları olan bir model ve henüz yeteri derecede olgunlaşmamış, motor ağızlı Mars Blackmon… Nola'ya aşık olan bu üç adam onu cezbetmek için her şeyi yapsa da özgürlüğüne düşkün olan Nola hepsini reddeder. 

TürKomediDramRomantik
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSpike
Lee
OyuncularDeWanda
Wise
Anthony
Ramos
Cleo
Anthony

27. Plan Coeur (Aşk Planı)

Netflix Aşk Dizileri

Netflix platformunda yer alan ve bir Fransız aşk dizisi olan Plan Coeur (Aşk Planı), başkent Paris’te yaşan Elsa’nın hikayesini izleyiciye yansıtmaktadır. Elsa eski sevgilisini bir türlü unutamamaktadır. Bu durumdan şikayetçi olan yakın arkadaşları Elsa’ya, mutlu olması ve hayatına devam etmesi için erkek escort tutarlar. Bu plan hiç beklenmedik şekilde ilişkinin ilerlemesine ve iyi şeylere gebe olur… 2018 yılında ABD’de yayınlanmaya başlayan dizi, sevgililerle izlenebilecek oldukça güzel bir yapım…

TürKomediDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenNoémie
Saglio
OyuncularZita
Hanrot
Sabrina
Ouazani
Joséphine
Draï

28. Las Chicas Del Cable (Kablo Kızları)

Netflix Aşk Dizileri

İspanyol dizileri listesinde en çok izlenen yapımlardan bir tanesi ile karşınızdayız. Konusu ile oldukça ilgi çekici bir yapım olan Las chicas del cable (Kablo Kızları) dizisi, 4 farklı kadına odaklanmaktadır. Bu 4 kadınımız, İspanya’nın 1920’lerdeki tek telefon şirketinde operatörlük yapmak için yola çıkar. Bu işte çalışmak ve gelişmek için ülkenin başkenti Madrid’e taşınmaları gerekmektedir. Burada kıskançlık, haset, ihanet ve dostluk birbirine karışan başlıca duygular olacaktır. 

TürTarihiDramRomantik
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenGema R.
Neira
OyuncularBlanca
Suárez
Yon
González
Maggie
Civantos

29. You

Netflix Aşk Dizileri

Netflix orijinal yapımlarından bir diğeri de You dizisi, platformda yer alan en başarılı suç, dram ve gizem türünde bir yapım olarak karşımıza çıkmaktadır. Netflix orijinal içeriklerinden bir tanesi olan You dizisinin konusunda, zeki bir kişi, olan ve New York’ta yaşayan Joe ve onun çalıştığı kitapçıya gelen Beck’in hikayesini anlatmaktadır.

TürGerilimDram
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGreg
Berlanti
OyuncularPenn
Badgley
Elizabeth
Lail
Ambyr
Childers

30. Lovesick

Netflix Aşk Dizileri

2014 yılında İngiliz kanallarında yayınlanan Scrotal Recall isminden yayınlanan dizi, 2015 yılında Netflix tarafından satın alındı ve bünyesine katıldı. Diziyi satın alan Netflix aynı zamanda dizinin adını da Lovestick yaptı.

Dizide, (Johnny Flynn), dizinin ilk bölümünde cinsel yolla bulaşan ve tedavisi kolay olan hastalıklardan klamidyayı kaptığını öğreniyor. Nasıl kaptığına dair fikri olmasa da doktoru bu zamana kadar beraber olduğu kişileri durumdan haberdar etmesini söyleyince o da bunu yerine getirmeye karar veriyor. Her bölümü komedi ve aşk dolu olan bu yapımı zevkle izleyeceğinizden emin olabilirsiniz.

TürKomedi
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenTom
Edge
OyuncularJohnny
Flynn
Antonia
Thomas
Daniel
Ings

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum