Crazy Ex-Girlfriend Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Müzikal izlemeyi ve bunun komediyle harmanlanmış halini merak edenler için Netflix’te harika bir yapım sizi bekliyor: Crazy Ex-Girlfriend! Bu içeriğimizde Crazy Ex-Girlfriend dizisi hakkında tüm merak edilenleri sizler için derliyoruz.
Crazy Ex-Girlfriend Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

Crazy Ex-Girlfriend Dizisi Hakkında Bilgi - İzleyici Yorumları

crazy-ex-girlfriend-netflix.gif

Netflix dizileri arasında bulabileceğiniz en güzel yapımlardan birisi olan Crazy Ex-Girlfriend, 12 Ekim 2015'te ilk kez CW'de yayınlanmıştır. Netflix’in yayın haklarını alması sonucu büyük bir kitleye ulaşma imkanı sağlanan Crazy Ex-Girlfriend hepimizin en sevdiği dizilerden birisi haline geldi. Bu inceleme dizi içeriğimizde hem müzikal hem de komedi türündeki bu nefis dizi hakkında bilinmesi gerekenleri, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve karakterlerini, sizler için inceleyeceğiz.


crazy-ex-girlfriend-dizi.jpg

1. Deneme bölümü Showtime’a sunulan ve 30 dakikalık bir komedi olarak tasarlanan Crazy Ex-Girlfriend dizisi, Showtime pas geçince, akraba kanal The CW’de 12 Ekim 2015'te yayınlanmaya başlamıştır. dört mevsim süren Amerikan romantik müzikal komedi-dram televizyon dizisi Crazy Ex-Girlfriend, Netflix’te yayınlanmaya başlayınca büyük ses getiren yapımlardan birisi olmuştur.


crazy-ex-girlfriend-dizisi.jpg

2. Senarist kimliğiyle daha çok tanınan ve aynı zamanda dizinin başrolünde yer alan, Rachel Bloom‘un yanı sıra dizide Aline Brosh McKenna, ve Marc Webb gibi isimler bulunuyor. İlk sezonu 13 bölümden oluşan Crazy Ex-Girlfriend dizisi, uçuk ötesi şarkılar eşliğinde hayal kuranların yer aldığı gerçek ve sahici bir müzikal.


crazy-ex-girlfriend-dizisi-hakkinda.jpg

3. Broadway’in emektar oyuncularını kadrosunda toplayarak ortaya gayet profesyonel bir iş çıkaran Crazy Ex-Girlfriend, toplamda 4 sezondan ve 62 bölümden oluşmaktadır.  Altın Küre Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Kadın Televizyon Oyuncusu Ödülü’ne sahip dizi, kara mizah türünde bilinen diziler arasına girmiştir. 


crazy-ex-girlfriend-dizisi-hakkinda-bilgi.jpg

4. Crazy Ex-Girlfriend dizisinin en dikkat çeken yanı ise; genellikle konuşulmaktan çekinilen cinsellik konusunun rahatça işlenmesi diyebiliriz. Üstelik bu konuyu aşırı güzel insanların aşırı güzel sevişmeleri şeklinde de ele almıyor. Sıradan ve samimi cinsel deneyimleri izleyebileceğimiz bu dizi bize hiç de diziymiş gibi gelmiyor.


crazy-ex-girlfriend-dizisi-hakkinda-bilgi---izleyici-yorumlari.jpg

5. Crazy Ex-Girlfriend dizisinin konusundan bahsetmemiz gerekirse; Rebecca Bloom, lise yıllarını inek ve popüler olmayan tiplerden biri olarak geçirmiştir. Bir yaz kampında Josh adındaki bir gençle unutamadığı bir romantik ilişkisi olmuştur ama yaz sonunda Josh onu terk etmiştir. Aradan yıllar geçer ve  Rebecca, Manhattan’ın gözde hukuk firmalarının birinde başarılı bir avukat olarak çalışmaktadır. Lise döneminde olduğunun aksine gayet çekicidir ama maalesef hala biraz delidir. 


crazy-ex-girlfriend-dizi-inceleme.jpg

6. Aradan geçen 10 yıllık süre sonra bile hala eski sevgilisi Josh’a takıntılı olan Rebecca, Josh’la tekrar karşılaşır ve hayatı artık bambaşka bir yere doğru savrulacaktır. Netflix’te izleyebileceğiniz bu rengarenk ve keyifli dizi, size gerçek anlamda bir seyir keyfi vaadediyor.


Crazy Ex-Girlfriend Dizisi İzleyici Yorumları

1. gülmekten yarıldığım müthiş komedi dizisi. ara ara müzikaller giriyor falan, saçma sapan sözler üzerine yazılmış şarkılar, ama yine güldürüyor insanı.


2. 2016 yılının guilty pleasuredizisi. pek bir hikayesi yok, birinci (veya en fazla iki) sezondan ileri gideceğini sanmam. ama insana kendini izleten garip bir samimiyeti var dizinin. tam bu dizi aslında kötü diye düşünürken bir anda rebecca rolündeki rachel bloomun şarkı söylemeye başlaması, greg'in açıkca benimle ilgilenmediğin için senden hoşlanıyorum modu, josh'un tüm dünyadan bihaber olması, rebecca'yı annesi gibi sahiplenen iş arkadaşı ve yine rebecca'yı projesi haline getiren garip komşusu gibi karakterlerin olması hoşuma gitmiyor değil. ne yalan söyleyeyim izlemeye devam edeceğim. şimdiden söyleyeyim ben greg'i tutuyorum.


3. sadece muzikal numaralari icin bile izlenecek dizi. sarkilar bomba, gondermeler harika. onun disinda hikaye oeh.


4. ılk bölümü gercekten cok komikti. ızleyebildigim kadar diğerleri de öyle. yer yer spoiler olacak dikkat : şimdi sen harvard hukuk mezunu olacaksin. cok akilli basarili olacaksin bi adama takilip kalacaksin tamam olabilir. diziyi komik yapan da bu zaten. ama josh neden o adam? ınamdiriciligini kaybediyo bence. ne biliyim yine issiz gucsuz egitimsiz olsaydi da mesela alexander skarsgard gibi yunan heykelivari bi tip olsaydi. ya da o kadar yakışıklı olmasaydi da allahim karsi konulamaz bi tatligi var deseydik. adamda ne tip var ne sempatiklik var.. bu da hanim kizimizi onların gostermek istediğinden daha geri zekali gosteriyor. ızlerken bokunda boncuk mu buldun bu adamin yeter be diyosun.


5. başrolü inanılmaz iyi , kendisi boktan olan dizi. greg ve rebecca'nın 'thinking out loud' parodisi sahnesini fox tv 'de zap yaparken görüp, ''başlıyım bari'' dedim. konu sıfır, nereye çeksen oraya gidecek bir senaryosu var. her taraf klişe karakter dolu ( hassas, ailesiyle sorunu olan patron, sarışın şişman,, kocasıyla seks sorunu yasayan kadın, aile kültürüne yabancı, ama seksi, çocuğun ailesi tarafından sevilmeyen gelin, akıllı ama maddiyat yüzünden barmenlik yapmak zorunda kalan cocuk vs) bu kadar klişeye ragmen rebecca ve paula'nın tripleri gerçekten basarılı. sıcakta vakit geçirmek için başlanır.


6. iş hayatını bırakıp gidip bir sahil kasabasına yerleşmeyi isteme psikolojisi ile de olabilir, herkesin mutlu olduğu söylenen sahil kasabasına yerleşince gençleşen bir kadının hikayesi. ımajla ilgili veya algısal da olabilir tabii, dizinin başlarında rebecca josh'tan kaç yaş büyük, annesi gibi, neden böyle bir seçim yapmışlar diyordum. (gerçekte tam tersi dizinin ilk sezonunda 28 ve 33 yaşındalar.) ama dizi ilerledikçe rebecca gençleşti. josh yaşlandı adeta. fark kapandı ve sevimli "crazy" bir çift oldular. işi gücü bırakıp west covina, california'ya yerleşsek keşke.


7. aboo neler oldu la öyle. assfafafa aşırı sıkıldığım bir gün boş bir dizi ararken denk geldiğim ama şimdi baya hastası olduğum dizi. hele son bölümde nathaniel ve rebecca'nın birlikte söylediği şarkı eskiden beri düşündüğüm bir şeydi. herkesi annesi babası mahvediyor, aslında hiç kimse hiç bir şeyden sorumlu değil muhabbeti vardı. tabii sonra rebecca her şeyin sorumluluğunu alarak bunun saçmalık olduğunu söyledi ama benim hala şüphelerim var. yalnız dizi başlarken 2. sezonu görme ihtimali baya düşükmüş herhalde ki ileriyi hiç düşünmemişler. karakterler neydi ne oldu. ama seviyorum hala. rebeccanın gerçekte de ruhsal problemler yaşaması ve bunu direkt kullanması etkiliyor beni sanırım. bi de greg gitmeyeydi iyiydi. başından beri. greg varken bu kurbağa suratlı josh için koşmasına deli olmuştum ama olay şuymuş greg new yorkta yaşıyormuş karı çoluk çocuk, o yüzden dönmesi lazımmış.


8. offf arkadaşlarımın sayesinde tanıştığım; beni onlara binbir kez müteşekkir ettiren aşık olduğum, her şeyde olduğu gibi çok geç yakaladığım dizi. hem bir legally blonde hem de anti legally blonde havasında, çok çok da başka harika ötesi bir şey. gerçekten elle woods ve rebecca birbirlerinin tam tersi oldukları halde aynı kaderi yaşıyorlar. elle de rebecca da harvard hukuklu; ikisi de exlerinin peşinden her şeylerini feda edebilen manyaklar.bir legally blonde the musical aşığı olarak dualarım gerçek olmuş da bu dizide form bulmuş gibi.


9. ben bu diziye mutfakta bir şeyler yaparken ses olsun diye başladım. ilk 3-4 bölüm de tam öyle gitti. rebecca’nın new york’tan west covina'ya taşınması şımarıkça buldum ve can sıkıntısından ileri gelen bir kapris olduğunu böylece komedi dizisine malzeme çıkardığını zannettim. sonra öyle bir ters köşe yaptı ki, komik-psikolojik gerilim’e döndü bir anda. 1. sezonun 4. bölümü olan “i’m going on a date with josh's friend”de greg’e yaptıkları ve sonraki açıklaması işleri çok fena değiştirdi.


10. 4.sezon ile final yapacağını öğrendiğim, çok güzel müzikal dizi. müzikler konusunda diğer yazarlara keskinlikle katılıyor bir de otobüs duraklarında kendimi “west covinaaaaa, californiaaaaa” diye mırıldanırken bulduğumu eklemek istiyorum.

Önerilen İçerik: Netflix Komedi Dizileri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.