On My Block Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

Netflix’in muzip ve romantik gençlik dizilerinden biri olan On My Block hakkında detaylı inceleme yaptık. İşte On My Block dizisinin konusu, oyuncu kadrosu, izleyici yorumları ve film  hakkında tüm merak edilenler...
On My Block Dizi İncelemesi, Oyuncu Kadrosu ve İzleyici Yorumları

On My Block Dizi İncelemesi

Netflix'in orjinal dizileri arasında yer alan On My Block, Los Angeles'ın yoksul bir kenar mallesinde yaşayan Ruby, Monse, Jamal ve Caser dörtlüsünün lisaye başlamasıyla gelişen olaylar zincirini anlatıyor. İlk olarak 16 Mart 2018'de Netflix'te yayınlanan dizi, ortalama 30'ar dakikalık 28 bölümden oluşuyor. Toplamda 3 sezondan oluşan On My Block dizisi, drama-komedi türünde çekilmiş en iyi Netflix dizileri arasında gösteriliyor. Bizce de bir oturuşta izlenip bitirilesi diziler arasında yer alan On My Block dizisi hakkında tüm merak edilenleri bu inceleme dizi içeriğimizde araştırdık. Netflix'in sevilen dizilerinden  On My Block izleyici yorumları, oyuncu kadrosu ve dizi incelemesi...


1. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerinde Diego Tinoco, Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray ve Jassica Marie Garcia rol olmaktadır. Dizinin en genç oyuncuları arasında yer alan Jason Genao, 2017 yılında gösterime giren X-Men film serisinin onuncu, Wolverine karakterinin üçüncü ve son filmi olarak tasarlanan Logan filminde Rictor karakterini canlandırmıştır. 

On My Block Dizi İncelemesi


2. Netflix orjinal yapımlı dizileri arasında yer alan On My Block, 10 bölümden oluşan ilk sezonunu 16 Mart 2018'de yayınlamıştır. Serinin ikinci sezonu 13 Nisan 2018'de, prömiyeri ise 29 Mart 2019'da yapılmıştır.

On My Block Dizi İncelemesi


3. Amerikan yapımlı Netflix dizisi On My Block'un yaratıcılığını Lauren Lungerich, Eddie Gonzalez ve Jeremy Haft gerçekleştirmiştir. Amerikalı yazar ve yönetmen Lauren lungerich, 2011 yılında MTV için oluşturulan ve izleyicilerden %92 oranında beğeni alan genç komedi-dram dizisi Awkward'ın da yaratıcısıydı.

On My Block Dizi İncelemesi


4. On My Block dizisinin konusu, Los Angeles'ın güneyindeki yoksul bir kenar mahallede yaşayan dört yakın gencin başından geçenleri anlatmaktadır. Her biri hayattaki yerini bulmaya çalışan bu dört genç arkadaş, liseye başlamalarıyla beraber büyük bir sınavın içerisine girmektedir

On My Block Dizi İncelemesi


5. On My Block dizisi Los Angeles'ın yoksul mahallelerinden biri olan Freeridge'de geçmektedir. Parlak kişilikleriyle dikkat çeken 4 genç, sahip oldukları sokak kültürüyle yeni bir eğitim hayatına adım atacaktır.

On My Block Dizi İncelemesi


6. Dizinin baş karakterlerinden Monse, Afro-Amerikalı genç bir kız çocuğu ve babasıyla birlikte yaşıyor. Ruby ise Meksika kökenli eğlenceli ve bir o kadar zeki bir çocuk. Sır saklamayı bilmemesiyle ön plana çıkan Jamal ise Afro-Amerikan bir erkek çocuğu. Son olara Cesar karakteri ise bu 4'lü genç grubun adeta lideri. Her daim sıkıntılara göğüs geren ve kol kanat geren bir genç.

On My Block Dizi İncelemesi


7. Dört genç arkadaşın liseye başlamalarıyla beraberin başlarından geçen olayları komik bir uslupla ekranlara taşıyan On My Block dizisi, toplamda 3 sezonluk 28 bölümden oluşmaktadır. Dizinin her bir bölümü ortalama 30 dakikadır.

On My Block Dizi İncelemesi


8. Alışılmış dizilerinden ziyade bir büyüme hikayesini anlatan On My Block, tam anlamıyla gençlik dizisi diyebiliriz. Bunu ikinci sezonda oyuncuların karakter gelişimleriyle çok rahat görebiliyoruz. Öte yandan gerçek hayattan bir çok kesiti izleyiciyle buluşturan dizi, izleyicilere hiç beklemediği bir anda ters köşe yapabiliyor. Her ne kadar bu diziyi basit bir yapıma sahip olduğunu düşünsem de bence kendine özgü bu tarzıyla izleyicisine bekleneni veriyor. 

On My Block Dizi İncelemesi


On My Block İzleyici Yorumları

Netflix'in en sevilen gençlik dizilerinden On My Block hakkında film sitelerinde, form sayfalarında ve sosyal medya platformlarında izleyiciler tarafından yapılan olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicilerin On My Block dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan On My Block izleyici yorumları...

İzleyici 1

En iyi netflix orijinal dizilerinden biridir aslında ama nedense pek kişi tarafından bilinmez. başrollerde sierra capri, jason genao, brett gray ve diego tinoco yer alıyor. Gerçekten bayıldım ben buna.


İzleyici 2

10 bölümlük ilk sezonu çıkan netflix dizisi. liseye geçen arkadaş grubu arasında dönüyor, bariz ergen dizisi anlayacağınız. yine de 30 yaş tayfası arasında geçen muhabbetlerden eksik kalınmamış. izleyin derim.


İzleyici 3

Film gerçekten baştan sona harika. İlk etapta izlemeyi düşünmüyordum ama su karantina sürecinde gerçekten inanılmaz sardı. Ben beğendim. Bence izlenebilir. Hele ki genç nesil için daha bir ayrı hava katıyor.


İzleyici 4

Bu dizinin bölümleri çabuk geçiyor, vaktim olsa devamını da izlemek isterdim. İlk sezon ayarında başlamışlar, umarım böyle de devam eder.


İzleyici 5

Netflix'te en sevdiğim diziler arasında yer alıyor. İlk cıktıgı günden bu yana tüm bölümleri izledim. Bence olumsuz yorum yapan arkadaşlara söylüyorum. Siz diğer dizileri izlediniz mi? Gayet başarılı bir yapım olmuş bu. 


On My Block Dizi Oyuncuları ve Karakter Analizi

Netflix'te yayınlanan, komedi dolu sahneleriyle izleyicileri hem güldüren hemde düşündüren ve 2018 yılından bu yana izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlenen On My Block dizisi başrol oyuncuları ve karakter analiz...

Sierra Capri / Monse Finnie

On My Block Dizi İncelemesi

ABD'li genç oyuncu Sierra Capri, On My Block dizisinde Monse Finnie karakterine hayat veriyor. Monse, babasıyla birlikte Los Angeles'ın kenar mahallesinde yaşayan Afro-Latin bir kız çocuğudur.


Jason Genao /Ruby Martinez

On My Block Dizi İncelemesi

Daha önceleri dünyada büyük ses getiren Logan filminde karşımıza çıkan Jason Genao, bu kez On My Block dizisinde mükemmel bir performansla bizleri karşılıyor. Meksika kökenli olan Ruby, diğer 3 arkadaşına göre daha keyifli, daha zeki ve daha eğlenceli bir karakter olarak kendini tanıtıyor.


Brett Gray / Jamal Turner

On My Block Dizi İncelemesi

Amerikalı aktör ve şarkıcı Brett Gray, bu kezde On My Block dizisinde ki Jamal karakteriyle karşımıza çıkıyor. Afro-Amerikan olan Jamal, grubun en sakin üyesi diyebiliriz. Aslında grubun eğlence kaynağı olan Jamal, son derece evhamlı ve sır saklamayı bilmeyen kişiliğiyle hep gözleri üzerine çekiyor.


Diego Tinoco / Cesar Diaz

On My Block Dizi İncelemesi

Dizinin en genç oyuncuları arasında yer alan Diego Tinoco, dizide Cesar Diaz karakterini canlandırıyor. Cesar bu grubun en cesaretli en deli dolu adamı diyebiliriz. Tüm arkadaşlarını çekip çeviren kişi o! Şimdi Cesar ve diğer 3 arkadaşını Los Angeles'ın kenar mahallelerinde yepyeni maceralar bekliyor..

Önerilen İçerik: La Mante Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum