Netflix Suç Dizileri - Gerilim Dolu En iyi 40 Suç Dizisi

Bu içerikte, Netflix’te yer alan en iyi suç konulu dizileri bulabilirsiniz. İşte, Netflix’te bulunan en iyi suç konulu diziler…
Netflix Suç Dizileri - Gerilim Dolu En iyi 40 Suç Dizisi

Uyuşturucu ve Mafya Konulu En İyi Netflix Suç Dizileri Listesi 

Bu listemizde sizler için Netflix de bulunan en iyi suç dizilerini listeleyeceğiz. İçeriğimizde birbirinden güzel, aksiyon ve macera dolu gizemli dizi önerileri yer alıyor. İşte IMDb puanı yüksek mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix suç dizileri...

Netflix suç dizileri önerileri;

1. The Chestnut Man

Netflix Suç Dizileri
Cinayet masalarında her zaman birbirinden ilginç deliller bulunur. Dizimizde iki dedektif korkunç bir cinayet mahallinde bulunan kestanede yapılmış heykelden yola çıkarak büyük bir politikacının çocuğunu bulmaya çalışır. Bir romandan uyarlanan bu dizimiz her sahnesinde delicesine gerilim duygunuzu en yükseklere çıkartacak. 

TürSuçGizemDanimarka
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDavid
Sandreuter
OyuncularDanica
Curcic
Iben
Dorner

2. Clickbait

Netflix Suç Dizileri
İnternetin her geçen gün insanlar için her geçen saniye önemli bir yer edinir. Bu durumda aile babası bir neden yokken kaçırılarak esir alınır. Gözlerini açtığı anda kendisini uğursuz bir internet yayınının ortasında bulan aile babası Nick, bunu kimin ve neden yaptığını anlayabilmek için zamanla yarışmaya başlar.

TürSuçGerilimGizem
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenTony
Ayres
OyuncularZoe
Kazan
Betty
Gabriel
Adrian
Grenier

3. Safe

Netflix Suç Dizileri
Zengin kesimde yaşayan dul cerrah, kızının aniden ortadan kaybolması ile delirmeye başlar. Başlarda ne yaptığını bilmeyen cerrah kendisine en yakın kişilerin karanlık sırlarını öğrenmeye başlar. Bu sırları öğrendikçe kaybolan kızını bulmak üzere küçük adımlar atmaya başlar.

TürSuçBritanyaGizem
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenHarlan
Coben
OyuncularMichael
C. Hall
Amanda
Abbington
Marc
Warren

4. Ruh Avcısı

Netflix Suç Dizileri
1896 New York sokaklarına bir göz atalım. Emniyet Müdürü Theodore görevini yerine getirmeye devam etmektedir. Aniden ona bir haber gelir. Evsiz bir oğlan öldürülür ve bunun katilinin yakalanması gerekir. Bu katili yakalamak üzere görevlendirilen Theodore psikolog Laszlo ile birlik olurlar.

TürSuçGizem
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenHossein
Amini
OyuncularLuke
Evans
Dakota
Fanning

5. The Blacklist

Netflix Suç Dizileri
FBI’ın arananlar listesinin ilk numaralarında yer alan bir kaçak, diğer kaçakları ve kötüleri yakalamak için FBI’a yardım teklifinde bulunur. FBI bu teklifi düşündükten sonra ünlü kaçağa tek bir şart koyarlar. Bu teklifi kabul etmek için çaylak profil uzmanı Elizabeth Keen’in ortağı olması gerekiyordu. Peki, kaçak bunu kabul edecek mi?

TürSuçGerilimDram
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJon
Bokenkamp
OyuncularJames
Spader
Megan
Boone
Diego
Klattenhoff

6. The Valhalla Murders

Netflix Suç Dizileri
Oslolu, acı dolu geçmişi ile sürekli karşı karşıya olan bir dedektif; memleketi İzlanda’ya yeniden döner. Memleketine döndüğü gibi azimli bir polisin gizemli fotoğraflarla bağlantılı bir seri katili yakalaması için yardımcı olmaya başlar. Peki, dedektif ve polis o seri katili bulabilecek mi?

TürSuçGizemİskandinav
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenThordur
Palsson
OyuncularNina
Dögg
Björn
Thors
Berhur
Ebbi

7. The Forest

Netflix Suç Dizileri
Ardenler Ormanı yakınlarında büyük bir kayıp ortaya çıkar. Ormanın yakınlarda olan küçük kasabada genç bir kız aniden kaybolur. Bu kaybın nedenlerini ve sonuçlarını araştırmak üzere görevlendirilen polis ve kızın öğretmeni rahatsız edici sırları öğrenmeye başlar.

TürSuçGizemFransa
IMDb87,2
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDelinda
Jacobs
OyuncularSamuel
Labarthe
Suzanne
Clement
Alexia
Barlier

8. Marcella

Netflix Suç Dizileri
Londralı bir dedektifin tek amacı katilleri yakalamaktır. Suçlar dünyasında büyük mücadeleler içerisinde olan dedektif evlilik sorunlarıyla, trajadik kayıplarla, sürekli kaybedip hatırladığı hafızasıyla ve anneliğin zorluğuyla da mücadele etmesi gerekmektedir. 

TürSuçGerilimBritanya
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenHans
Rosenfeldt
OyuncularAnne
Friel
Ray
Panthaki
Nicholas
Pinnock

9. S.W.A.T

Netflix Suç Dizileri
Polis temalı dizilerin içerisinde yer alan suç oranları her zaman daha yüksektir. Memleketi Los Angeles olan emniyet teşkilatı görevlisi çavuş, elit bir polis ekibine liderlik etmek üzere görevlendirilir. Los Angelas sokaklarında suçlar peş peşe gelirken, ekip için kentte ölümcül gerilimler artmaya başlar.

TürSuçSosyalGerilim
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenShawn
Ryan
OyuncularShemar
Moore
Stephanie
Sigman
Alez
Russel

10. Unsolved Mysteries

Netflix Suç Dizileri
Belgeseller her yaş kesimine göre özel olarak çekilmektedir. Öyle ki efsanevi Unsolved Mysteries belgeselinde sürükleyici bir uyarlama gözler önüne serilmektedir. Gerçek hayattan gizemli kayıp vakaları, şaşırtıcı cinayetler ve gerçeküstü karşılaşmalar sizleri bekliyor.

TürSuçBelgesel
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
20120
YönetmenJohn
Cosgrove
OyuncularRaymond
Burr
Karl
Malden
Robert
Stack

11. The Sinner

Netflix Suç Dizileri
Genç bir anne, nedensiz bir şekelde yabancının tekini bıçaklar. Bu olayda görevlendirilip, durumu anlamak isteyen dedektif; kadının kayıp anılarına odaklanmaya başlar. Eğer ki dedektif kadındaki bu gizemi çözebilirse her şey normale dönebilecekti. Peki, bu gizem çözülebilecek mi?

TürSuçGizem
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDerek
Simonds
OyuncularBill
Pullman
Jessica
Biel
Carrie
Coon

12. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Netflix Suç Dizileri

Netflix 2022 dizileri arasında yer alan suç ve gizem dolu bu dizide Anna isimli kırık kalpli bir kadının hikayesini izliyoruz. Evinde monoton bir hayat geçiren Anna her gün elindeki içkisiyle pencereden dışarıyı izlemektedir. Yine bir gün pencerenin başındayken karşı daireye yeni komşuları taşınır. Yeni komşularını hayata dair bir değişiklik bir umut olarak gören Anna ilerleyen günlerde şahit olduğu korkunç bir olayla şok olacaktır.

TürSuçKomediGerilim
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRachel
Ramras
OyuncularKristen
Bell
Tom
Riley
Michael
Ealy

13. Fatma

Netflix Suç Dizileri

Fatma eşi Zafer’i arar. Amacı oğlunun intikamını almaktır. Eşini ararken istemeden birini öldürür. Bu cinayet çeşitli kişilerin kulağına gider ve Fatma’nın peşine düşerler. Fatma artık hayatta kalmak için öldürmek zorundadır ancak bu onun için bir iş haline gelmiştir. Bundan sonra Fatma yeni hayatına “temizlikçi kadın” olarak devam eder.

TürSuçGerilimDram
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖzgür
Önurme
OyuncularBurcu
Biricik
Mehmet
Yılmaz Ak
Hazal
Türesan

14. Room 2806: The Accusation

Netflix Suç Dizileri

Dizide Fransız politikacı Dominique Strauss-Kahn’ın yaşadıkları anlatılmaktadır. Dominique Strauss-Kahn kariyerinin zirvesinde bir politikacıdır. Bir anda adına 2011 yılında dahil olduğu cinsel saldırı davası açılır. Dizi bu anları konu almaktadır.

TürSuçBelgesel
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJalil
Lespert
OyuncularNafissatou
Diallo
Raphaëlle
Bacqué
Élisabeth
Guigou

15. Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Netflix Suç Dizileri

Jeffrey Epstein ABD’nin en zengin isimlerinden bir tanesidir. Kendisi gibi zengin arkadaşlarıyla taciz ve cinsel istismar suçu işlemiştir üstelik pedofililerdir. Sürekli olarak suçlanan Epstein gücünü kullanarak tüm suçlamalardan sıyrılmıştır. Belgesel tadında olan mini dizi Jeffrey Epstein’in davasını anlatmaktadır.

TürSuçBelgesel
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenLisa
Bryant
OyuncularMichael
Reiter
Annie
Farmer
Shawna
Rivera

16. Vis a Vis

Netflix Suç Dizileri

Dizinin ana karakteri olan Macarena Ferreio, patronuna aşık olmaktadır. Patronu ise Macarena’yı kandırıp kullanarak hapse girmesine neden olur. Masum ve temiz Macarena Ferreio’nun başına hapishane de birbirinden enteresan ve tehlikeli olaylar gelmektedir. Kandırıldığını iddia eden Macarena Ferreio ise aklanarak hapishaneden çıkmayı hedefler.

TürSuçAksiyon
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenSandra
Gallego
OyuncularAlba
Flores
María
Isabel
Marta
Aledo

17. Limitless (Limit Yok)

Netflix Suç Dizileri

Beyin yeteneklerinin % 100'üne erişmesini sağlayan gizemli bir hapın yardımıyla, mücadele eden bir yazar bir finansal sihirbaz olur. Tehlike ve aksiyon dolu olayların içerisine giren, Bradley Cooper’ı enteresan anlar beklemektedir. Suçluların peşinde koşan ve FBI da işe başlayan Bradley Cooper, dedektif olarak hayatına devam etmektedir.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenNeil
Burger
OyuncularBradley
Cooper
Anna
Friel
Abbie
Cornish

18. Dogs Of Berlin

Netflix Suç Dizileri

Türkiye'de en çok izlenen yabancı diziler arasında yer alan ve Netflix’in ikinci Alman dizisi olarak karşımıza çıkan Dogs Of Berlin, Almanya ile Türkiye arasında Marzahn’da oynanacak uluslararası maçtan önce Türk asıllı Alman Milli futbolcunun öldürülmesini ve cinayetin aydınlatılmasını işlemektedir. Dizide, bu cinayeti araştırmak için bir Alman ve bir Türk asıllı Alman vatandaşı seçilir. Türk izleyicilerinde ilgisini ve dikkatini üzerine çeken Dogs Of Berlin, Netflix’in son yıllarda yayımladığı en iyi yabancı dizilerden bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

TürSuçAksiyon
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenChristian
Alvart
OyuncularFelix
Kramer
Fahri
Yardim
Samy
Fattah

19. Queen of the South

Netflix Suç Dizileri

Queen of the South dizisi, 2016 yılında izleyicinin karşına çıkan ve günümüzde Netflix’te izlenebilen en iyi suç konulu diziler arasında kendisine yer bulmayı başarmış bir yapım… Dizide Teresa Mendoza'nın (Alice Braga) uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşı beklenmedik bir şekilde uyuşturucu kartelleri tarafından öldürülür. Sonrasında ise Teresa, ABD’ye sığınmak zorunda kalır. Geçmişinden çıkagelen birisi ona sahip çıkar ve kartelleri devirmek için Teresa’yı yetiştirir. Bu süreçte ticari yönlerini geliştirir ve Kartel'in yeni lideri olmak için kendini güçlendirir.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJoshua
Miller
OyuncularAlice
Braga
Hemky
Madera
Peter
Gadiot

20. El Chapo

Netflix Suç Dizileri

Netflix üyesi olan okurlarımızın izleyebileceği en başarılı suç dizilerinden bir tanesi de, kötü şöhretli Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquín "El Chapo" Guzmán'ın hayatını, yükselişini ve yıkılışını anlatan El Chapo dizisidir. Suç konulu Netflix dizilerinden bir diğeri olan Narcos’u severek izleyen okurlarımız, emin olun El Chapo’da en az Narcos kadar sizi etkileyecektir.

TürSuçGerilim
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenCarlos
Contreras
OyuncularMarco
de la O
Humberto
Busto
Diego
Vásquez

21. Lilyhammer

Netflix Suç Dizileri

Netflix’te yer alan en güzel suç konulu dizilerin başında gelen Lilyhammer, Norveç’te bir Amerikalı emekli mafya babası hayat hikayesini anlatmaktadır. Eski bir gangsterin New York’tan kalkıp Norveç’in küçük bir kasabası olan Lilyhammer’a yerleşmesinin sorusu herkes tarafından merak edilmektedir. Sorunun cevabı ise basittir… Eski bir suçluyu bu şehirde kimsenin bulamayacağını düşünmektedir. Maziyi unutmaya çalışan bir adamın, gerçekten de bunu başarıp başaramayacağını izleyeceğimiz bu yapımda, heyecan ve aksiyon hiç eksik olmayacaktır.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenEilif
Skodvin
OyuncularSteven
Van Zandt
Trond
Fausa
Steinar
Sagen

22. Titans

Netflix Suç Dizileri

Hem suç hem de süper kahraman konulu yapım tercih edenler için Netflix'in fantastik dizileri arasında da yer alan Titans ile birlikteyiz... Konu olarak; anne-babasının ölümünden sonra Batman'in himayesine alınmış ve suçlularla mücadele eden eski bir sirk çalışanı Dick Grayson (Brenton Thwaites) hikayesini anlatmaktadır. Grayson, "Nightwing" olarak Batman’in gölgesinden çıkarken eni ve korkusuz bir "Titans" takımının başına geçecektir. Konusu bakımından diğer suç konulu dizlerden ayrılan Titans’ı mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

TürSuçPolisiyeFantastik
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBoaz
Yakin
OyuncularBrenton
Thwaites
Teagan
Croft
Anna
Diop

23. Ozark

Netflix Suç Dizileri

Dizide bir finans danışmanı olan kadın, ailesini Chicago'dan Missouri Ozarks'a sürükler. Para aklamayı hedefleyen Martin’i birbirinden tehlikeli ve gerilim dolu olaylar beklemektedir. İlk başta her şey kolay gibi görünse de aksine çok zordur. Ailesine oldukça düşkün olan Martin’in başı bir türlü beladan kurtulmamaktadır.

TürSuçAksiyon
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBill
Dubuque
OyuncularJason
Bateman
Laura
Linney
Sofia
Hublitz

24. MindHunter

Netflix Suç Dizileri

2017 yılında ABD’de ekranlara gelen sonrasında ise Netflix’te yer alan ve son yılların en iyi suç yapımları arasında gösterilen Mindhunter dizisi, FBI eski özel ajanı John E. Douglas'ın anılarını anlattığı "Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit" isimli kitabından uyarlanan bir yapım… Dizi 1979 yılında geçmektedir ve seri katillerin işlediği suçları ve devam eden soruşturmaları takip eden FBI Davranış Bilimleri Birimi özel ajanları Holden Ford (Jonathan Groff) ve Bill Tench'in (Holt McCallany) yaşadıkları konu edinmektedir.

TürSuçAksiyon
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJoe
Penhall
OyuncularJonathan
Groff
Holt
McCallany
Anna
Torv

25. Line of Duty

Netflix Suç Dizileri

Netflix’in en iyi suç dizileri arasında yer alan Line of Duty, polis ve yozlaşma ile ilgili drama türünde bir dizidir. Steve Arnott adlı dedektif cinayet olaylarının üstünün örtülmesine oldukça karşıdır. Sırlarla kaplı olayları çözmek için de elinden geleni yapmaktadır. Akıcı ve sürükleyici bir dizi olan Line of Duty’nin önemli oyunları arasında Martin Compston, Vicky McClure gibi isimler yer almaktadır.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenJed
Mercurio
OyuncularAdrian
Dunbar
Martin
Compston
Vicky
McClure

26. Sacred Games (Kutsal Oyunlar)

Netflix Suç Dizileri

Bombay’ın rüşvet ve yolsuzlukla dolu polis teşkilatında mücadele veren Sartaj Singh, babası gibi bir polis olmayı hayal eder. Çeşitli zorluklara rağmen ayakta kalmaya çalışan Sartaj Singh’ın telefonu çalar ve o kişi Bombay’ın en tehlikeli mafyasıdır. Daima babasının gölgesinde yaşayan Sartaj Singh’ı birbirinden tehlikeli ve enteresan olaylar beklemektedir. IMDB puanı yüksek Hint dizileri arayan okurlarımız için Sacred Games, kesinlikle tercih edilesi bir yapım.

TürSuçGerilimAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenVarun
Grover
OyuncularSaif Ali
Khan
Nawa
-zuddin
Siddiqui

27. Delhi Crime

Netflix Suç Dizileri

Hindistan’nın Delhi şehrinde meydana gelen bir tecavüz olayı soruşturması ele alan bir dizi. Gerçek hayattan alıntıları içerisinde barındıran dizi, dram ve aksiyonu hat safhalarda yaşatıyor. Davanın beraberinde getirdiği etki tüm kenti baştan aşağı değiştiriyor. Dizinin ortalama bölümün uzunluğu 50 dakika olmasına rağmen son derece akıcı ve sürükleyici diyebiliriz. Delhi Crime benzeri en iyi hint dizileri linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TürSuçDramGerilim
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenRichie
Mehta
OyuncularShefali
Shah
Rajesh
Tailang
Rasika
Dugal

28. Broadchurch

Netflix Suç Dizileri

Dizi de bir çocuğun ölümünün ardından gelişen olaylar söz konusu. Yerel halk cinayetin sonrasının gelmemesi için Dedektif Alec Hardy ve yardımcısı Ellie Miller’a güvenmektedir. Davayı çözmek iki dedektif içinde hiç kolay olmayacak. Stresli ve bir o kadarda gerilim dolu dizi de heyecan neredeyse hiç kesilmiyor.

TürSuçGerilim
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenChris
Chibnall
OyuncularDavid
Tennant
Olivia
Colman
Jodie
Whittaker

29. Criminal

Netflix Suç Dizileri

4 farklı ülkede yer alan suç hikayeleri barındıran Criminal: United Kingdom dizisinde çoğu sahne sorgu odasında geçiyor diyebiliriz. Suç meraklılarını oldukça cezbedecek dizide uzman dedektifler de yer almakta. Göçmen krizi, homofobik konular, dolandırıcılık ve cinayet gibi suçları konu olarak ele alan dizide adeta her tattan suç bulunuyor.

TürSuçDramGerilim
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenGeorge
Kay
OyuncularKatherine
Kelly
Lee
Ingleby
Rochenda
Sandall

30. True Detective

Netflix Suç Dizileri

Dizi Louisiana eyaletinde geçen konusuyla Martin Hart ve Rustin Cohle adındaki dedektiflerin hikayesini anlatmaktadır. Cinayet masasında görev yapan iki dedektif birbirinden farklı ve sıra dışı olaylarla karşı karşıya gelmektedir. Dedektifleri derinden etkileyen bir cinayet 17 yıllarına mal oluyor. Bir türlü seri katili yakalayamayan dedektifler uzun bir uğraş içerisine girmektedirler.

TürSuçAksiyon
IMDb9.0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenCary
Fukunaga
OyuncularMatthew
McCona
-ughey
Woody
Harrelson
Michelle
Monaghan

31. Bad Blood

Netflix Suç Dizileri

Dizi Vito Rizzuto'nun hayatını konu olarak ele almaktadır. Montreal mafyası olan Vito Rizzuto’nun ilk olarak asıl amacı barış getirmektir. Birçok başarılı girişiminin ardından geçmişte yaptığı hatalar nedeniyle içeri alınır. Bir dönem yaptığı hataları telafi etmeye çalışan Vito Rizzuto, artık intikam peşindedir.

TürSuçGerilimAksiyon
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenAdam
McKay
OyuncularKim
Coates
Louis
Ferreira
Sharon
Taylor

32. Behzat Ç.

Netflix Suç Dizileri

Netflix Türk dizileri listesinde elbette Behzat Ç. Gibi bir yapıma yer vermemek olmazdı. Dizi Ankara polis teşkilatında kuralları takmayan, karanlık bir yapısı olan başkomiserin hikayesini anlatmaktadır. Cinayet bürosunda yer alan Behzat, teşkilattaki yolsuzluklarla da başa çıkmaktadır. Teşkilatta var olan yolsuzluklarla da başa çıkan Behzat, işini sıra dışı olsa da doğru yapmayan çalışan enteresan bir adamdır.

TürSuçGerilimAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenSerdar
Akar
OyuncularErdal
Beşikçioğlu
İnanç
Konukçu
Ege
Aydan

33. Dope

Netflix Suç Dizileri

Kaliforniya’nın bir ilçesi olan Inglewood da bulunan Malcolm, uyuşturucu çetelerinin yönettiği bölgeye inat mücadele veren bir gençtir. Suç ve aksiyon neredeyse hiç eksilmediği dizide olayları takip etmeniz biraz zor olabilir. Tehlike dolu Inglewood sokaklarında arkadaşlarıyla büyük bir maceraya atılan Malcolm’u türlü zorluklar beklemektedir.

TürSuçGerilimAksiyon
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRick
Famuyiwa
OyuncularShameik
Moore
Tony
Revolori
Kiersey
Clemons

34. The Punisher

Netflix Suç Dizileri

Netflix bünyesinde yer alan hem suç hem de süper kahraman konulu bir başka dizimiz The Punisher… Aslında anti süper kahraman desek daha doğru olur. En iyi Marvel Dizileri listesinde de kendisine yer bulan The Punisher, aynı zamanda Netflix orijinal içeriklerinde de bir tanesidir. Dizide, karakterimizin ailesi mafya üyeleri tarafından katledilmiştir ve kahramanımız kendine has yöntemlerle, ne pahasına olursa olsun suçluları avlamayı amaç edinmiştir. Girdiği bu yolda işkence etme, adam kaçırma, tehdit etme ve her türlü öldürmeyi mübah saymaktadır.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSteve
Lightfoot
OyuncularJon
Bernthal
Amber
Revah
Ben
Barnes

35. Peaky Blinders

Netflix Suç Dizileri

Netflix bünyesindeki en iyi suç dizileri arasında yer alan Peaky Blinders dizisi, ilk kez 2014 yılında izleyiciyle buluştu. Dizinin konusunda Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere oluşan çeteler ve suç örgütlerine değinilmektedir. Dizide suç çetesi olarak faaliyet gösteren Peaky Blinders ve çetenin üyelerinin yaşantısı anlatılmaktadır. Şimdiden söyleyebiliriz ki, Tommy, Arthur ve John adeta sizlerin en sevdiğiniz karakterler arasında kendisine yer bulacaktır.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenSteven
Knight
OyuncularCillian
Murphy
Paul
Anderson
Helen
McCrory

36. Sons of Anarchy

Netflix Suç Dizileri

Netflix’te bulunan ve suç konulu diziler arasında oldukça önemli bir yeri bulunan Sons of Anarchy dizisi, küçük bir kasabasında kanun adamlarına karşı kendi yasa dışı varlıklarını korumaya çalışan motosikletli bir çete olan "Sons of Anarchy Motorcycle Club"ın çevresinde gelişen olayları izleyiciye aktarmaktadır. Dizi, gerçekten de çok uzun yıllar ABD’de hayatını sürdürmüş olan motosiklet çetelerine değinmektedir. Pişman olmayacağınız bir Netflix dizi önerisi isteyenler için gerçekten çok iyi bir tercih olacaktır.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenKurt
Sutter
OyuncularCharlie
Hunnam
Katey
Sagal
Mark
Junior

37. La Casa De Papel

Netflix Suç Dizileri

La Casa De Papel dizisi, Türkiye’de son yıllarda en çok izlenen yapımlardan... Dizide, Profesör lakaplı kişi yıllardır tasarladığı bu soygun için kendisine yeni ve oldukça zeki bir ekip oluşturur. Bu soygun ekibinin işi, İspanyol Darphanesini ele geçirmek ve belli bir süre darphane içerisinde durup basılan parayı alıp kaçmak… Dizide yer alan ekibin isimleri bilindik ülkelerin başkentlerinden oluşmaktadır. Son yıllarda izleyebileceğiniz en başarılı, en iyi suç ve soygun temalı dizilerden bir tanesi olacağından hiç şüpheniz olmasın. Henüz diziye başlamayan okurlarımız, bir an önce Netflix üyeliği alıp, İspanyol dizileri arasında efsane olan yapımı izleyebilirsiniz.

TürSuçPolisiyeAksiyon
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenÁlex
Pina
OyuncularÚrsula
Corberó
Álvaro
Morte
Itziar
Ituño

38. When They See Us

Netflix Suç Dizileri

Netflix de yer alan en iyi suç yapımları arasında bulunan When They See Us dizisi, Central Park’ta meydana gelen bir saldırı olayı yüzünden haksız yere suçlanan bir grup siyahi gencin adalet karşısındaki savaşı anlatılıyor. Dizi oldukça sürükleyici ve heyecan dolu diyebiliriz. Irkçılığı konu alan When They See Us, izleyicileri tarafından fazlasıyla övgü toplamayı başardı.

TürSuçAksiyon
IMDb8.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenAva
DuVernay
OyuncularAsante
Blackk
Caleel
Harris
Ethan
Herisse

39. Narcos

Netflix Suç Dizileri

Dünyanın en azılı suçlularından bir tanesi olan Kolombiya Uyuşturucu Kralı Pablo Escobar’ın hayatını anlatan Narcos dizisi, Netflix platformunda suç konulu diziler arasında tercih edebileceğiniz bir yapım. Birisi bize deseydi ki, “Bunca suç işleyen ve adam öldüren bir kişinin hayatı dizi ile anlatılacak ve siz bu adamı çok seveceksiniz…” Güler geçerdik herhalde… Ama öyle olmadı… Adamlar öyle bir dizi yapmış ki izlerken Pablo Escobar hayranı olmamak elde değil… Dizide dünyanın en azılı suçlusunun yakalanmaması, her daim bir şekilde işin içinden çıkması için dua ediyorsunuz… İşte, öyle kral bir dizi…

TürSuçAksiyon
IMDb8.8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRachel
Ramras
OyuncularPedro
Pascal
Wagner
Moura
Boyd
Holbrook

40. Breaking Bad

Netflix Suç Dizileri

Türkiye’de en çok izlenen diziler listesinde de kendisine yer bulan ve herkesin mutlaka izlemesi dizilerden bir tanesi olan Breaking Bad, konusu ve oyunculuklarıyla sizi kısa sürede kendisine bağlayacak bir yapım. Netflix’te suç konulu dizi önerisi arayanlar için Breaking Bad, gerçekten en iyi örneklerden bir tanesi… Dizide, Kanser olduğunu öğrenen eski kimya öğretmeninin uyuşturucu ticaretine başlamasını ve sonrasında yaşananları anlatıyor. Dizi, yayınlandığı dönemlerde 16 kez Emmy ve 2 kez Altın Küre ödüllerinin sahibi oldu.

TürSuçDramAksiyon
IMDb9.5
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenVince
Gilligan
OyuncularBryan
Cranston
Aaron
Paul
Anna
Gunn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum