Gerilim Dizileri | Nefesinizi Kesecek 32 Gerilim Dizisi

Gerilim dolu senaryolarıyla öne çıkan son yılların en çok izlenen dizilerini bu içeriğimizde bulabilirsiniz. IMDb puanı yüksek 32 Gerilim dizisi...
Gerilim Dizileri | Nefesinizi Kesecek 32 Gerilim Dizisi

Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Gerilim Dizileri

Dizi dünyasının en dikkat çekici ve en iyi gerilim dizilerini bu içeriğimizde bir araya getirdik. Muhteşem senaryolarıyla öne çıkan ve izlerken nefesinizi kesecek popüler gerilim dizilerini IMDb puanına göre sıraladığımız yabancı dizi listemizde gelmiş geçmiş en iyi 32 gerilim dizisi yer almıştır.

Gerilim Dizisi Önerileri;

1. The Peripheral

Gerilim Dizileri

Amerika kırsalındaki bir kasabaday yaşayan Flynne, insanların uyuşturucu ile geçindiği bu yerde farklı yollar denemeyi tercih eder. 3D baskı mağazasından çalışarak geçimini sağlamaya çalışan Flynne’nin asıl uğraşı çevrimiçi oyunlar oynamaktadır. Bir video oyununu test ettiği sırada bambaşka bir gerçekliğe geçiş sağlayan gizli bir yol keşfeder. Fylnne bu sayede daha önce görmediği ve bilmediği bir geleceğe adım atar.

TürDramBilim KurguGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenScott
B. Smith
OyuncularCloe
Grace Moretz
Jack
Reynor
Gary
Carr

2. Slow Horses

Gerilim Dizileri
Slough House, her şeyi istihbarat servisi üyeleri için bir çöplüktür. Trende bir servis dosyasını bırakan, bir gözetleme cihazını havaya uçuran ve buna benzeyen şeyleri yapanlar için servisin zayıf halkası olarak isimlendirilirler. River isminde günlerinin tüm detaylarını yazıya döken genç adam günün birinde kaçırılır ve kaçıranlar tarafından internette canlı olarak kafasını kesmekte tehdit edilir. River kendisini kurtarmak için bir fırsat gördüğü anda tüm dünya için işleri karışık hale getirir.

TürDramGerilim
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenWill
Smith
OyuncularGary
Oldman
Jack
Lowden
Kristin
Scott Thomas

3. The Old Man

Gerilim Dizileri
Bir suikastçı gelip Chase’i öldürmeye çalıştığında, eski ajan geleceğini garanti altına alabilmek için geçmişinde var olan tüm sorunlarla uzlaşması gerektiğini fark eder. Saklanmaktan vazgeçen ajanın ardından FBI Karşı İstihbarat Direktör Yardımcısı Harold, geçmişindeki karmaşık nedenlerden dolayı bu suikastçıyı avlanması için görevlendirilir.  

TürAksiyonDramGerilim
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRobert
Levine
OyuncularJeff
Bridges
John
Lithgow
E.J.
Bonilla

4. Suspicion

Gerilim Dizileri

Lina ve Johnny ilk bakışta birbirlerine tutku ile aşık olan iki gençtir Lina, tanınmış ve zengin bir ailenin varisidir, Johnny ise kendi halinde, hayata karşı hiçbir sorumluluk almayan bir adamdır. Johnny’e deliler gibi aşık olan Lina, ailesine evlilik fikrini açar ama bu durum ailesi için hoş karşılanmaz. Ailesinin fark ettiği üzerine Johnny genç kadınla sadece parası için evlenir ve Lina’nın hayatı bu süreden sonra tamamen alt üst olur.

TürSuçDramGerilim
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlfred
Hitchcock
OyuncularCary
Grant
Joan
Fontaine
Cedric
Hardwicke

5. Red Rooms

Gerilim Dizileri

Darknet’in en karanlık köşesinde; kaçırılanların tutsak tutulduğu, psikolojik olarak işkence gördüğü ve canlı yayın yapıldığı korkunç yerler vardır. En kötü günahlarını dünyaya itiraf etmeyi kabul ettiklerinde ise kurbanların kaçma şansı ortaya çıkar ve onları sonsuza kadar çevrimiçi olarak korurlar. Bu sitede kazanan yaşar, kaybeden ise ölür. Dizimizde ise bu Darknet’in altında var olan tüm gerçeklikler su yüzüne çıkmaktadır.

TürDramKorkuGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJoshua
Butler
OyuncularBrooke
Lewis Bellas
David
Alpay
Susan
Lanier

6. The Fear Index

Gerilim Dizileri
Parlak bilgisayar bilimcisi olan Dr. Alex, finansal piyasalardaki hareketleri doğru şekilde tahmin edebilen bir yapay zeka formu geliştirir. Ancak Alex’in evine tüm güvenlik kodlarını bilen biri girdiği anda, hayatı komple kabusa döner. Kendisine bir tuzak kurulduğuna inanan Alex, gerçekleri ortaya çıkartıp yaşamını güvenceye almak için zamana karşı yarışmaya başlar.

TürDramGerilim
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPaul
Andrew Williams
Adrian
Hodges
OyuncularJosh
Hartnett
Leila
Farzad
Arsher
Ali

7. The Devil’s Hour

Gerilim Dizileri
Lucy, her gece sözde Şeytan Saati olarak adlandırılmış 3 ila 4 saatleri arasında uyanır. Uykusundan uyandığı anlarda gördüğü kabuslardan dolayı nefes nefese kalan Lucy, çok geçmeden bölgedeki bir dizi cinayete isim olarak karışır. Masumiyetini kanıtlamak için araştırmalar yapmaya başladığında ise her şeyin altında beklenmedik şeylerin ortaya çıktığını öğrenir.

TürGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTom
Moran
OyuncularJessica
Rainer
Peter
Capaldi
Nikesh
Patel

8. Keep Breating

Gerilim Dizileri
New Yorklu avukat Liv, Kanada sınırlarında düşen özel bir uçaktan sağ kurtulabilen tek kişidir. Lakin kazadan kurtulmuş olması onun için mutlu bir hayat beklediği anlamına denk düşmemektedir. Asıl şimdi hayatta kalmak için savaşması gereken Liv hem acımasız bir vahşi doğa ile savaşmalı hem de geçmişindeki kişisel şeytanları ile savaşması gerekmektedir.

TürMaceraDramGerilim
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMartin
Gero
Brendan
Gall
OyuncularMelissa
Barrera
Jeff
Wilbusch
Austin
Stowell

9. Echoes

Gerilim Dizileri
Leni ve Gina, çocuklarından bu yana kendi hayatlarını değiştiren tek yumurta ikizleridir. Yetişkin oldukları zamanda da aynı şekilde hayatlarını değiştirmeye devam ederler. İşleri, eşleri, çocukları ve hatta arkadaşları bile onların bu değişimini anlamaz. Günlerin birinde ikizlerden birisi kaybolduğu anda, mükemmel şekilde işledikleri değişme planları dünyadaki her şeyin ve her yerin kaosa dönüşmesine neden olur.

TürDramGizemGerilim
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenVanessa
Gazy
OyuncularMichelle
Monaghan
Matt
Bomer
Karen
Robinson

10. The Journalist

Gerilim Dizileri
Toto Gazetesi muhabiri olan Anna, güçlü inançlarını her hikayenin dibine inmek ve gerçeği keşfetmek için kullanmaktadır. Siyası suçlarla ve modern Japon toplumunun skandallarıyla karşı karşıya kalan Anna, ulusunu kasıp kavuran yolsuzlukların tüm detaylarını ortaya çıkartmak için kendi hayatını tehlike altına atar.

TürJaponyaDramGerilim
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularRen
Hanami
Andrew
Grace
Keisuke
Hoashi

11. Bloody Brothers

Gerilim Dizileri
Bir gece geç saatlerde eve dönen iki kardeş Jaggi ve Deljeet, yaşlı bir adama çarparlar. Yaşlı adamın cesedini ne yapacaklarına karar veremeyen ikili evine geri koyma kararı ile her şeyi değiştirirler. Yaşlı adamın komşuları şüphelenmeye başladığı anda iki kardeşin hayatı alt üst olur.

TürKomediSuçGerilim
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularJaideep
Ahlawat
Tina
Desai
Shruti
Seth

12. The Patient

Gerilim Dizileri
Sıra dışı bir istekte bulunan seri katil tarafından esir tutulduğunu bulan bir psikoterapist, cinayet dürtülerini frenlemek için elinden geleni yapar. Terapist bu adamın zihnini çözerken aynı zamanda kendi bastırılmış sorunları ile yüzleşmek zorunda kalır. İkili büyük bir hapis cezası yiyene kadar birbirinden büyük tehlikelere yolculuk yapmaya başlar.

TürDramGerilimGizem
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJoel
Fields
Joseph
Weisberg
OyuncularSteve
Carell
Domhnall
Gleeson
Laura
Niemi

13. Your Honor 

Gerilim Dizileri

Breaking Bad dizisinin yıldızı Bryan Cranston’un oynadığı Your Honor dizisinde, oğlu suça bulaşan bir hakimin hayatını anlatmaktadır. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam oğlunun bir suça karışmasının ardından onu koruyabilmek için kendisini içinden çıkılmayacak bir duruma sokar.

TürDramGerilim
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenPeter
Moffat
OyuncularBryan
Cranston
Hope
Davis
Sofia
Black D'Elia

14. The Flight Attendant 

Gerilim Dizileri

Uçuş görevlisi olarak çalışan genç kadın Cassandra Bowden Dubai’de bir otel odasında uyanır. Uyandığında yanında bir ceset bulan Cassandra olanlara anlam veremez. Polisi aramaktan korkan Cassandra hiçbir şey olmamış gibi davranır. Hayatına devam etmeye karar veren Cassandra gündelik uçuş görevlisi olduğu işine devam eder. New York’a giden Cassandra’yı bir FBI ajanı beklemektedir. Olanları hatırlamaya çalışan Cassandra katil olabileceğinden şüphe eder.

TürGerilim
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSteve
Yockey
OyuncularMichiel
Huisman
Kaley
Cuoco
Zosia
Mamet

15. Tiny Pretty Things

Gerilim Dizileri

Elit bir bale akademisinde eğitim gören gençlerin hikayelerini anlatan Tiny Pretty Things dizisinde farklı bölgelerden gelen gençlerin ortak noktası dans etmeye olan tutkularıdır. Hayallerine ulaşmak için ailelerinden uzakta eğitim gören gençlerin başka hayalleri yoktur. Eğitim esnasında ya mükemmel bir performans çıkararak zirveye ulaşacaklardır ya da kariyerleri sona erecektir.

TürDramGerilim
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenMichael
MacLennan
OyuncularKylie
Jefferson
Casimere
Jollette
Damon
J. Gillespie

16. Ratched

Gerilim Dizileri

Netflix'in 2020 yılında izleyicilerine sunduğu yeni dizisi Ratched gerilim dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Son derece psikolojik bir yapım olan Ratched'da suç ve dram unsurlarını da görmek mümkün. Dizinin konusu ise ikonik bir karakter olan Mildred Ratched'ın gizemli deneylerin yapıldığı bir akıl hastanesinde işe başlamasıyla gelişen dehşet verici ve inanılmaz olayları anlatıyor. Hannibal Lecter karakteriyle benzerlik gösteren Mildred Ratched karakteri gizemli tarzı ve anlaşılmaz iç dünyasıyla diziyi izlenir kılıyor.  Dizi hakkında detaylı bilgileri Ratched Dizi İncelemesi içeriğimizde bulabilirsiniz.

TürSuçGerilimGizem
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenEvan
Romansky
Ryan
Murphy
OyuncularSarah
Paulson
Finn
Wittrock
Cynthia
Nixon

17. Bodyguard 

Gerilim Dizileri, Gerilim Dizisi Önerileri

Dizedeki başrol karakterimiz David, İngiliz ordusundan emekli olmuştur. Kendisine İçişleri Bakanlığı’ndan yeni bir görev verilir. Görev İngiltere İçişleri Bakanı’nı korumaktır. Dizide David’in başından geçen olaylar anlatılmaktadır.

TürGerilimAksiyonSuç
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJed
Mercurio
OyuncularRichard
Madden
Sophie
Rundle
Vincent
Franklin

18. Hannibal

Gerilim Dizileri, Gerilim Dizisi Önerileri

Will Graham FBI ajanıdır. Ona işlerinde yardımcı olan kişi ise Hannibal Lecter’dir. İkili birlikte olayları çözerken gerilim, heyecan ve aksiyon dolu dakikalar yaşanır.

TürDramGerilim
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenBryan
Fuller
OyuncularHugh
Dancy
Mads
Mikkelsen
Gillian
Anderson

19. Mindhunter 

Gerilim Dizileri, Gerilim Dizisi Önerileri

1979 yılında geçen dizi seri katillerin işlediği suçları konu edinmiştir.  FBI Davranış Bilimleri Birimi özel ajanları Holden Ford (Jonathan Groff) ve Bill Tench'in (Holt McCallany) devam eden soruşmaları takip eder ve yaşanılan yeni olayları çözer.

TürSuçAksiyonGerilim
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJoe
Penhall
Oyuncular Jonathan
Groff
Holt
McCallany
Anna
Torv

20. How to Get Away with Murder 

Gerilim Dizileri, Gerilim Dizisi Önerileri

Dizide bir grup hukuk öğrencisi ve ceza savunma profesörlerinin yaşadıkları anlatılır. Öğrenciler ve profesörler aralarında anlaşır. Hayat akışlarının değiştirmenin garantilendiği bu grup bir anda kendilerini cinayet planı içerisinde bulur.

TürPolisiyeSuçGerilim
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenPeter
Nowalk
OyuncularViola
Davis
Billy
Brown
Jack
Falahee

21. American Horror Story 

gerilim dizileri

Her sezonunda farklı bir senaryo ve konu üzerinden işlenen dizi ana merkezine lanetli evler, deliler, akıl hastaneleri ve doğa üstü yaratıkları almıştır. 9 sezondur devam eden dizinin yönetmenliğini Ryan Murphy ve Brad Falchuk ikilisi üstlenmiştir. Gerilim ve korku dolu sahneleriyle dikkat çeken American Horror Story’nin oyuncu kadrosunda Sarah Paulson, Emma Roberts ve Cheyenne Jackson yer almıştır.

TürFantastikGerilimKorku
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenRyan
Murphy
Brad
Falchuk
OyuncularSarah
Paulson
Emma
Roberts
Billie
Lourd

22. The Walking Dead

gerilim dizileri

Dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan The Walking Dead insan etiyle beslenen zombilerin ortaya çıkmasıyla insanlığın sonunun gelmesini konu edinen gerilim dolu bir hikayeyi anlatmıştır. Dünyada yaşanan bu büyük kaostan sonra hayatta kalmayı başaran bir avuç insan kurtuluş için büyük bir mücadele verirler. Efsane film ve dizileriyle sinema dünyasına damgasını vuran yönetmen Frank Darabont’un önderliğinde çekilen dizinin oyuncu kadrosunda Andrew Lincoln, Norman Reedus ve Jeffrey Dean Morgan rol almıştır.

TürKorkuGerilim
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenGlen
Mazzara
Frank
Darabont
Scott
M. Gimple
OyuncularAndrew
Lincoln
Norman
Reedus
Melissa
McBride

23. Ozark 

gerilim dizileri

Sıradan bir aile babası olan Marty Byrde, bir finans şirketi ile Meksika’lı büyük bir uyuşturucu kartelinin para aklama işine karışınca hem kendisinin hem de ailesinin hayatı tehlikeye girer. Bunun üzerine ailesini de alıp Ozark platosu olarak bilinen Güney Missouri’ye taşınırlar. Ancak düşmanları Marty Byrde’nin ailesinin peşine düşmüştür.

TürGerilimDram
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBill
Dubuque
Mark
Williams
OyuncularJason
Bateman
Laura
Linney
Sofia
Hublitz

24. Homeland 

gerilim dizileri

Irak’ta kaybolduktan uzunca bir zaman sonra ülkesi Amerika’ya dönen Scott Brody peşine düşen bir CIA ajanı tarafından şüpheli bulunur. CIA ajanı Carrie Anderson, ülkeye daha yeni gelen Scott Brody’nin El Kaide üyesi olduğunu düşünür ve bir saldırı hazırlığında olduğunu söyler. Başarılı senaryosunun yanı sıra iddialı kadrosuyla da dikkat çeken Homeland’ın oyuncu kadrosunda Claire Danes, Damian Lewis ve Mandy Patinkin yer almıştır.

TürGerilimDram
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenGideon
Raff
Howard
Gordon
Alex
Gansa
OyuncularClaire
Danes
Mandy
Patinkin
Maury
Sterling

25. Mr. Robot 

gerilim dizileri

Başrolünde Rami Malek, Christian Slater ve Carly Chaikin rol aldığı popüler dizi Mr.Robot programcılık ve hackerlik gibi işlerle uğraşan Elliot’un maceralarını anlatmaktadır. Gündüzleri bir siber güvenlik şirketinde çalışan Elliot geceleri ise boş durmayıp siber saldırılar planlamaktadır. Kendi başına çevirdiği bu işlerin büyük bir hacker grubunun dikkatini çekmiştir ve Elliıot’un yolu bu hacker grubuna düşecektir.

TürGerilimDram
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenSam
Esmail
OyuncularRami
Malek
Christian
Slater
Carly
Chaikin

26. The Outsider

gerilim diizleri

Ünlü yönetmen Richard Price’nin eseri olan gerilim dizisi The Outsider 11 yaşında bir çocuğun öldürülmesi üzerine şüphelilerle polisler arasında geçen hikayeyi anlatmaktadır. Hunharca katledilen küçük çocuğun cesedi bir park köşesinde bulunur ve Dedektif Ralph Anderson hemen olayı araştırmaya başlar. Cesetten toplanılan kanıtlar ise şehrin en saygın insanlarından Terry Maitland’ı bir numaralı şüpheli yapmıştır. Ancak dava sürecinden ortaya çıkan yeni kanıtlar olayın seyrini tamamıyla değiştirecektir. Gerilim dolu senaryosuyla dikkat çeken The Outsider dizisinin oyuncu kadrosunda ben Mendelsohn, Bill Camp ve Jeremy Bobb rol almıştır.

TürGerilimKorku
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRichard
Price
OyuncularBen
Mendelsohn
Bill
Camp
Jeremy
Bobb

27. Dexter 

gerilim dizileri

Dizi tarihinin en sevilen katil karakteri Dexter dünyada adaleti sağlamak için kötü insanları öldüren ince ruhlu ve zeki bir adamdır. Miami’de yaşanan cinayet olaylarını araştıran ve “kan” uzmanı olan Dexter’in hayattaki tek amacı adaletsizliği ortadan kaldırmaktır. Sosyal bir insan olan Dexter Morgan uzun yıllar boyunca kimseye çaktırmadan birçok cinayetin faili olmuş bir seri katildir. Gerilim, kan ve vahşet dolu senaryosuyla dikkat çeken Dexter, Emmy ve Altın küre ödüllerini de kazanmıştır.

TürDramGerilim
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenJames
Manos Jr.
OyuncularMichael
C. Hall
Jennifer
Carpenter
David
Zayas

28. Dark 

gerilim dizileri

Netflix orijinal yapımı en iyi dizilerden biri olan Dark bilim kurgu ve gerilim türünde son yılların en popüler dizilerindendir. Küçük bir kasabada yaşayan dört aile kayıp bir çocuğu bulmak için büyük bir mücadele verirler. Ancak bu mücadele ortaya tehlikeli sırları ve gerçekleri çıkartacaktır. Yönetmenliğini Barab bo Odar’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Louis Hofmann, Maja Schöne ve Oliver Masucci rol almıştır.

TürBilim KurguGerilim
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBaran
bo Odar
Jantje
Friese
OyuncularLouis
Hofmann
Maja
Schöne
Lisa
Vicari

29. Stranger Things

gerilim dizileri

2016 yılında yayınlanmaya başlayan fantastik-gerilim dizisi Stranger Things Matt Duffer ve Rose Duffer ikilisinin yönetmenliğinde çekilmiş olup oyuncu kadrosunda Winona Ryder, Millie Bobby Brown ve Finn Wolfhard yer almıştır. 80’li yılların korku filmlerini senaryosunda yansıtan dizide olağan dışı ve gerilim dolu olaylar yaşanmaktadır.

TürFantastikGerilim
IMDb8,8
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenMatt
Duffer
Ross
Duffer
OyuncularWinona
Ryder
Millie
Bobby Brown
David
Harbour

30. Black Mirror 

gerilim diizleri

Her bölümünde başka bir hikayeyi anlatan Black Mirror son yılların en sıra dışı dizisidir. Adeta sinema filmi gibi bölümleriyle hayranlık yaratan “Black Mirror” sosyal medyanın zararları, televizyon programları ve hafıza depolayan çipler gibi farklı farklı konuları anlatmaktadır. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan gerilim dizisinin yönetmenliğini Charlie Brooker yapmıştır.

TürBilim KurguGerilim
IMDb8,8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenCharlie
Brooker
OyuncularFrances
Sholto-Douglas
Fola
Evans-Akingbola
Caitlin
Innes

31. Şahsiyet 

gerilim dizileri

Netflix yapımcılığında çekilen ve başarılı yönetmen Onur Saylak imzalı Türk gerilim dizisi “Şahsiyet” oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Cansu Dere ve Metin Akdülger başta olmak üzere birçok ünlü ismi barındırmıştır. Dizinin ana karakteri Agah bey adli katip memurluğundan emekli olup tek başına mütevazı bir hayat sürerken doktorlar tarafından Alzheimer teşhisi konulmasıyla yıkılır. Bir süre sonra kendine gelen Agah Bey bu durumun onun için bir şans olduğunu düşünür ve yıllardır ertelediği bir cinayeti sonuçlandırması halinde bu olayı hatırlamayacağını ve vicdan azabı duymayacağını düşünür. Ancak duygusal bir adam olan Agah efendinin cinayeti tek bir kişiyle sınırlı kalmayacaktır. Bu sırada gizemli cinayetleri araştırması için cinayet büro amiri Nevra hemen soruşturmalara başlar. Dizide ortaya koyduğu muhteşem oyunculuk performansı sayesinde başarılı aktör Haluk Bilginer Emmy ödülünün sahibi olmuştur.

TürGerilimDram
IMDb9,2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenHakan
Günday
OyuncularHaluk
Bilginer
Cansu
Dere
Metin
Akdülger

32. Breaking Bad

gerilim dizileri

Gerilim türü dizilerin en iyisi ve en çok izleneni olan Breaking Bad dizisi akciğer kanseri olduğunu öğrenen başarılı bir kimyagerin ailesine sağlam bir birikim bırakabilmek içim yasadışı işlere bulaşmasını konu edinmiştir. Hastalığını öğrenen Walter White kısa yoldan çok para kazanmak için eski bir öğrencisi ile birlikte uyuşturucu ve metamfetamin üretmeye başlar. Piyasayı iyi bilen öğrencisi sayesinde çok para kazanmaya başlayan Walter bu işin tüm tehlikelerini de göze almıştır. Muhteşem senaryosu ve oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken Breaking Bad dizisi birçok ödülü de kazanmıştır.

TürDramGerilim
IMDb9,5
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenVince
Gilligan
OyuncularBryan
Cranston
Anna
Gunn
Aaron
Paul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum