Netflix Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin Mini Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Netflix’in 2020 yapımı belgesel türü yeni dizisi Jeffrey Epstein Korkunç Zengin gerçek yaşanmış olayları izleyiciye sunuyor. İşte Cinsel suçlardan hüküm giyen Jeffrey Epstein’in yaptığı pis işler ve dizi hakkında incelemeler…
Netflix Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin Mini Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

Jeffrey Epstein Korkunç Zengin Belgesel Dizisi Hakkında Bilgiler

Oldukça zengin ve bu zenginliğini küstahça kullanan bir adam olan Jeffrey Epstein hakkında hazırlanan bu mini dizi sayesinde tüm gerçekler gün yüzüne çıkıyor. Netflix’in abonelerine sunduğu Jeffrey Epstein Korkunç Zengin dizisi hakkında hazırlamış olduğumuz bu inceleme dizi içeriğimizde dizi ile ilgili bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları yer alıyor. İşte Netflix dizileri listesinde yer alan gerçek suç belgeseli türündeki Netflix Orijinal yapımı Jeffrey Epstein Korkunç Zengin hakkında bilgiler…


1.Amerikanın en zengin iş adamalarından biri olan ve hayatı boyunca cinsel istismar suçlamalarıyla yargılanan ünlü milyarder Jeffrey Epstein’in davası neler yaptığı Netflix yapımı bu mini dizi ile ortaya çıkıyor.

Netflix


2. Kendisi gibi birçok arkadaşı ile birlikte taciz, istismar hatta pedofili gibi akıl almaz suçlar işleyen Jeffrey aynı zamanda zenginliğini kullanarak suçlardan sıyrılmayı başarıyordu. Kurduğu ağ sayesinde bir yandan henüz yaşı küçük ancak ihtiyaç sahibi olan kızları ağına düşürüyor bir yandan da polislerle anlaşarak suçsuzmuş gibi görünüyor.

Netflix


3. Eninde sonunda hapishaneye düşen Jeffrey Epstein gizeml bir şekilde ölünce bu büyük skandallar bir bir ortaya çıkar. Ölümünün perde arkasında da bir çok soru işareti olan Jeffrey Epstein’in intihar ettiği, öldürüldüğü ve hatta bu ölüm senaryosu sayesinde kaçtığı bile söyleniyor.

NEtflix


4. Jeffrey Epstein’in ölümüyle şimdiye kadar onun hakkında konuşamayan bir çok istismara uğrayan insan bildiklerini anlatıyor ve suçlu olanın sadece Jeffrey olmadığını ortaya çıkartıyorlar. Devlet kademesinde ve zenginler kulübünde onun gibi birçok insanın da pedofiliden yargılanması gerektiği bu araştırmalar sonucu ortaya çıkıyor.

Netflix


5. Jeffrey Epstein’in gizemli ölümünün arkasında devlette büyük yetkileri olan insanların olduğu da söylentiler arasında. 4 bölümlük bu mini dizide Epstein’in kurbanlarını nasıl taciz edip susturduğunu parası ile insanları satın aldığını anlattığını da izliyoruz.

Netflix


6. Netflix’in son dönemde yayınladığı en iyi belgesel türü yapımlardan biri olan Jeffrey Epstein Korkunç Zengin gerçek olayları anlatan birkaç belgeselden biridir. IMDb’de aldığı 7.3’lük puanla başarılı bir yapım olduğunu gösteren Jeffrey Epstein: Filthy Rich dizisinin yönetmenliğini Lisa Bryant yapmıştır.

nETFLİX


Netflix Orijinal Yapımı Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

4 bölümlük mini dizi halinde yayınlanan ve büyük ses getiren Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin hakkında bilinmesi gerekenleri sizlere sunduğumuz bu içeriğimizde izleyici yorumlarına da yer verdik:

İzleyici 1:

netflix de belgeseli çıkmış, pedofili sapık. "zengin ve tanıdığın varsa istediğin her boku yiyebilirsiniz " kafasındaki narsist. zengin ve güçlü olunca yargıyı bile satın alabiliyorsunuz, bunlar bir de ortaya çıkanlar. bunun gibi binlerce sapık, katil dolu her ülke.


İzleyici 2:

dün izledim belgeseli, empatiden yoksun bir sapık oldugu her halinden belli, adam zaten yapacagini yapip birde dogru duzgun ceza çekmeden intihar ederek öldü(rüldü). ancak ben bu belgeselden daha cok bilgi bekliyordum clinton, trump, harvey weinstein olaylarina cok az degindiler birazcik prensle ilgili konustular o kadar. bu herifin zibil gibi yakin arkadasi var ve kurbanlar eminim daha fazlasini biliyordur ve soylemislerdir ancak bazı sebeplerden dolayi yayinlamadiklari kesin. bu adam 66 yasinda oldu nerden baksan 30-35 yil bu sapikligi yapmistir.kurban sayisinjn cok daha fazla oldugunu düşünüyorum


İzleyici 3:

Netflix’te yayınlanan belgeseli izledim ve ne kadar hadsiz bir yaratık olduğunu gördüm Jeffrey Epstein’in. Ancak bunun gibi devlet kademesinde daha çok insan olduğunu düşünüyorum opedofili sapıkların ortaya çıkmaması ise bir hayli kötü. Para için görevini kötüye kullanan o şahsiyetlerin hiçbir farkı yok Jeffrey’den.


İzleyici 4:

beni asıl şüphelendiren şey sürekli kurbanlarla röportaj yapılması.
madem bu kadar kanıt ve deliller bir çok kişiye işaret ediyorsa neden onlar sorgulanmıyor da bozuk kaset gibi bir başa bir sona şeklinde kurbanlara gidiyor sorular ve sorgulamalar?
kaldı ki bu dönen kirli ağın ikinci ve en önemli figürü maxwell patroniçe ortalıkta var ama yok
ve hayatta


İzleyici 5:

Yazıklar olsun bu Amerika ne kadar pislik bir yer hakiminden savcısına devlet başkanından polisine kadar herkes mi işbirlikçi olur bu nasıl sapkın bir zihniyet. Bence bu adamın intihar ettiği feln yok kesinlikle öldürüldü. Onun gibi önemli iş adamlarını ve prensleri v.s söylemesin diye.

Önerilen İçerik: Netflix'in Öğretici Ögelerle Dolu Yeni belgesel Dizisi History 101 Hakkında Bilgiler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.