Netflix Orijinal Yapımı Queen Of The South Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix üzerinde izleyebileceğiniz en iyi İspanyol dizilerinden biri olan ve suç dolu senaryosuyla dikkat çeken La Reina Del Sur dizisini inceledik. İşte dizi hakkında bilgiler ve izleyici yorumları…
Netflix Orijinal Yapımı Queen Of The South Dizisi Hakkında Bilgiler ve İzleyici Yorumları

Netflix Suç Dizisi Queen Of The South Hakkında Bilgiler

Online dizi ve film izleme platformu Netflix bünyesinde çekilen ve en iyi İspanyol dizileri arasına girmeyi başaran Queen Of The South isimli unutulmaz yapımı bu inceleme dizi içeriğimizde sizler için detaylıca ele aldık. Orjinal ismi La Reina Del Sur olan Netflix dizisi dördüncü sezonu yayınlandı. İşte suç dünyasının altını üstüne getiren genç bir kadını ana merkezine alan başarılı dizi La Reina Del Sur hakkında bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…


1. Netflix’in uyuşturucu ve suç konulu başarılı yapımları arasında parlamayı başaran ve adından söz ettiren La Reina Del Sur dizisinde Teresa Mendoza isimli bir kadının yaşadıkları ve yaptıkları konu ediniliyor.

Netflix


2. Meksika’da bir döviz bürosunda çalışan Teresa, El Guero isimli bir uyuşturucu satıcısına aşık olur ve ikili bir süre birlikte olurlar. Ancak bir gün Teresa’nın telefonu çalar ve karşı taraftaki kişi El Guero’nun öldürüldüğünü söyler.

Netflix


3. Son derece cesur ve korkusuz bir karaktere sahip olan Teresa ise sevgilisinin öcünü almak için suç dünyasına hızlı bir giriş yapar. Öyle ki uyuşturucu dünyasında adını hızla yayayn Teresa kartellerin dahi korkulu rüyası olmayı başarır.

Netflix


4. İntikamı için sonuna kadar savaşan Teresa büyük çatışmalara girip çıksa da yolundan şaşmaz. Onu kullanmak için kızını dahi kaçırırlar ancak Teresa’nın öfkesi ve gücü onu suç dünyasının tepesine çıkartacaktır.   

Netflix


5. Dizide aksiyon, heyecan ve kanlı çatışmalar hiç bitmeden devam ediyor. İzlemesi oldukça keyifli olan ve gerilimi sonuna kadar hissettiren La Reina del Dur dizisinin başrolünde Kate del Castillo rol alıyor.

Netflix


6. Dizide oyunculuk performansları da gayet iyi. Hatta bir çoğunuzun diziyi izlerken ana karaktere hayran kalacağını düşünüyorum. Başarılı yönetmen Roberto Stopello imzalı dizi Netflix üzerinden izleyicilere sunuluyor.

Netflix


7. Genel olarak kusursuz ve düşünülen başarıyı ortaya koyan ve en iyi Netflix dizileri listesinde yer alan La Reine del Sur dizisi IMDb’de aldığı 8.1’lik yüksek puanla başarısını kanıtlıyor…

Netflix


La Reina Del Sur Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in sevilen dizisi La Reina del Sur hakkında bilgileri sunduğumuz bu içeriğimizde izleyici yorumlarına da yer verdik…

İzleyici 1:

bu diziyi nasıl bunca zaman izlemedim hayret. ve nasıl insanlar bu diziyi keşfetmedi ona da ayrıca hayret. la casa de papel den sonra oturunca 5 er 6 şar bölüm izlediğim dizi oldu. guero sana bi yanıkım james içinde aslında iyi bi adam var. gueroyla eğlenilir jamesle evlenilir. teresa şanslımısın şanssızmısın çözemedim ama sende çok güzelsin. bizimkiler mafya dizisi olarak işte anca çukuru falan çeksinler


İzleyici 2:

 mükemmel bir dizi gerçekten kıyıda köşede kalmış bir kalite ya da dizinin hayranları bu gizli hazineyi paylaşmaya gelemiyor, kıskanıyor. karteller arası savaşı öyle işlemişler ki o karanlık dünya izlerken sizi de içine çekiyor. izleyin, izlettirin.


İzleyici 3:

el chapo'dan sonra saran bir dizi daha. hak ettigi degeri alamaması normal. sonucta populer seyler iyiymis algisi var.


İzleyici 4:

2 günde 2. sezonuna geldiğim efsane sürekleyici bi dizi.
bi başlayın bırakamayacaksınız zaten cidden kaliteli ve uğraşılmış olduğunu farkedeceksiniz. diziyi izlerken resmen meksikayla teksas arasında gidip geliyorsunuz.


İzleyici 5:

uyuşturucu tacirili dizi açlığı çeken bünyeme ilaç gibi gelen dizi. dün bir solukta 3 bölüm seyrettim ağırdan almak istiyorum ama imkan verir mi bilmiyorum o kadar sürükleyici çünkü. benim için tek falsosu ki bence büyük bir falso bu, ya iki tane meksikalı neden kendi arasında ingilizce konuşur. bu dizilerin benim açımdan en güzel yanı, bol bol ispanyolca duymaktır. başroldeki abla ki kendisi yani karakteri meksikalı ama sıfır aksan ingilizce konuşuyor. 


İzleyici 6:

oldukça güzel, sürükleyici bir dizi. bu zamana kadar kıyıda köşede kalmış olması da oldukça şaşırtıcı. oldukça akıcı, sıkmadan devam edip gidiyor.


İzleyici 7:

2 gün önce başladığım, başlamamla 3 bölüm birden izlediğim sürükleyici dizi.
benden 7/10 puan aldı.


İzleyici 8:

piyasa da bu kadar saçma dizi varken bu dizinin az izlenmesi hayret. sonuna kadar izlettiriyor. teresa mendozanın basamakları çıkışını soluksuz izliyorum. patroniçenin askerleriyiz


İzleyici 9:

uyuşturucu imparatorluğunu yönetmek adına yapılan kartel savaşları ve türlü entrikanın, pisliğin, zalimliğin döndüğü bir dizi izlemek istiyorsanız kesinlikle kaçırmamanız gerekiyor.


İzleyici 10:

meksika-amerika-bolivya ve şili uyuşturucu kartelleri, onların mücadelelerini anlatan; 1 haftada 2. sezonu bitirten bazı bölümleriyle soluksuz bırakan dizi

Önerilen İçerik: Netflix Orijinal Yapımı Unorthodox Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum