Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı Özellikleri ve Yorumları

Vestel Rafine ile ilgili yorumlar, filtre ve kapasite özellikleri gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı Özellikleri ve Yorumları

Suyunu sağlıklı yaparken evinin dekorasyonunu da zedelemek istemeyenler için güzel bir öneriyle geldik. Vestel Rafine su arıtma cihazı, minimal ve modern tasarımı sayesinde oldukça işlevsel bir model olarak karşınıza çıkmaktadır. Biz de bu içerikte Vestel Rafine ile ilgili kullanıcı yorumları, filtre ve performans bilgisi gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.

Vestel Rafine Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç2-6 Bar
Tank Kapasitesi3 Litre
Arıtma Kapasitesi3 L / 1 Dakika
Filtre Sayısı4
Ağırlık5.7 kg
Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı

Şebeke su basıncından aldığı güçle arıtma işlemini gerçekleştiren Vestel Rafine, 3 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Kompakt ve minimal yapısıyla ön plana çıkan bu cihaz, kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarmıştır.

İşte, modern ve minimal tarza sahip Vestel Rafine su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Vestel Rafine Tasarım

Vestel Rafine arıtma cihazı, 5.7 kilogram ağırlığı sayesinde ergonomik bir form kazanmayı başarır. Aynı zamanda minimal çizgilere sahip bu cihaz, elektrik harcamadan çalışmasıyla da birçok kullanıcıyı memnun eder. Buna ek olarak 4 adet filtresi sayesinde suyun size sağlıklı bir şekilde ulaşmasında önemli bir rol oynar.

Vestel Rafine Tasarım

Vestel Rafine Boyutları

Yükseklik15 cm
Genişlik36 cm
Derinlik36 cm
Ağırlık5.7 kg

Vestel Rafine su arıtma cihazı minimal ve kompakt yapısıyla mutfağınızda fazla yer kaplamadan suyu içime ve kullanıma hazır hale getirir. 15 cm yüksekliği ve 36 x 36 derinlik ve genişlik boyutları sayesinde rahat bir şekilde kullanabilmeniz mümkün hale gelmiştir. Buna ek olarak 5.7 kilogramlık ağırlığı sayesinde ergonomik bir yapı kazanmıştır.

Vestel Rafine Musluk Başlığı

Opsiyonel 3 yollu musluk kurulum seçeneği sayesinde herhangi bir tadilat veya tezgaha musluk deliği gerektirmeden cihaz doğrudan kendi musluğunuza bağlanabilir. Bu sayede sağlıklı suyun keyfini çıkarırken mutfağınızın dekorunun da bozulmamasını sağlayabilirsiniz. Bunun getirdiği avantajla şebeke suyuna da arıtma suyuna da tek bir muslukla ulaşmanız mümkün olur. Bu seçenek için Vestel teknik servis çalışanlarının bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Vestel Rafine Musluk Başlığı

Vestel Rafine Tank ve Su Kapasitesi

Vestel Rafine su arıtma cihazı 1 dakikada 3 litrelik su arıtma kapasitesiyle içime hazır suyunuzu her zaman hazır bulundurur. 3 litrelik tank kapasitesi bulunan bu ürün, su azaldıkça arıtma işlemine devam eder. 3 yollu başlık seçeneği de bulunan bu cihaz sayesinde suyunuz sağlıklı bir hale getirilir.

Vestel Rafine Filtre

Filtre Sayısı4
Boyut15 x 36 x 36 cm
Tank Kapasitesi3 Litre

Vestel Rafine su arıtma cihazının 4 adet filtresi bulunmaktadır. Bu cihaz birinci aşamada klor filtresi ile kötü tat ve kokulara ek olarak sudaki kloru da gidermeyi başarır. İkinci aşamada ön karbon filtreye geçen su, organik bileşiklerden ve ağır metallerden arındırılır. Üçüncü olarak ters osmoz filtre, suyu doğada filtrelendiği gibi filtreler. Doğal aquaporinler sayesinde vücuda zarar verebilecek virüs, zirai ilaç ve benzeri çözünür organik bileşiklere ek olarak ağır metallerin de giderilmesini sağlar. Suyun lezzetinin artmasında önemli bir rol oynayan bu filtre, herhangi bir kimyasal eklemeye de ihtiyaç hissettirmez. Nobel ödülüne sahip aquaporin proteinlerinin ardından suyunuz son karbon filtreye ulaşır. Ön filtre ile benzer özellikler gösteren bu filtrede su bakterilerden, kötü tat ve kokulardan arındırılarak içime ve kullanıma hazır hale getirilir.

Vestel Rafine nasıl çalışır?

Vestel Rafine arıtma cihazı, elektriksiz bir şekilde şebeke suyunun desteği ile suyu sağlıklı ve kullanıma uygun hale getirerek çevre dostu bir tutum sergiler. Bunun yanında şebeke basıncına göre dakikada 3 litre suyu arıtabilme özelliği mevcuttur. Bu sayede evde kullanabilmenize olanak tanırken ofis ve iş yerlerinin de içme sularında kullanılabilir. 3 yollu musluğun tercih edilmesi durumunda herhangi bir tadilat gerektirmeden kendi musluğunuzu arıtma için de kullanabilmenize imkan tanınmıştır.

Vestel Rafine nasıl çalışır?

Vestel Rafine Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu15 x 36 x 36 cm
Tank Kapasitesi3 Litre
Arıtma Kapasitesi3 L / 1 Dakika
Tank Boyutu15 x 36 x 36 cm

Vestel Rafine su arıtma cihazı 15 x 36 x 36 cm boyutlara sahip kompakt bir cihazdır. 5.7 kilogram ağırlığındaki bu cihaz, 4 adet filtresi ile suyunuzu kullanıma hazır hale getirir. 1 dakikada 3 litre suyu arıtma kapasitesine ek olarak 3 litrelik tank kapasitesi de mevcuttur. Aquaporin Inside Teknolojisi sayesinde suyu ekstra kimyasal eklemeden lezzetli hale getirir. Şebeke basıncından aldığı güçle çalışarak suyu elektrik harcamadan arıtır. Bu sayede hem sudan hem de elektrikten tasarruf etmeniz mümkün olur. 3 yollu musluk seçeneği ile cihazınız kendi musluğunuza bağlanır ve bu sayede tadilat gerektirmez. Ortalama 7,2 ve 7,6 ortalama pH aralığı ile suyu ideal pH değerine ulaştırır.

Vestel Rafine Kutu İçeriği

Vestel Rafine Kutu İçeriği

Vestel Rafine su arıtma cihazı kutu içeriğinde 1 adet Rafine arıtma cihazı, ön karbon filtre, klor filtresi, son karbon filtre ve ters osmoz filtre yer almaktadır. Buna ek olarak kullanım açıklaması ve garanti belgesi de kutuda yerini almıştır. Kurulum için Vestel teknik servisten yardım alabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Su Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı Yorumları

? *** ***: Çok tatlı, çok güzel bir cihaz. Vestel kalitesine güvenip aldım. İyi ki öyle yapmışım. Teşekkür ediyorum. 

? *** ***: Kızım aldı, çok güzel. Hiç yer kaplamıyor. Suyun tadı güzelleşti. Emeği geçenlere teşekkür ederim. 

? *** ***: Çok güzel bir cihaz, suyun tadını aşırı lezzetli yaptı. Bugüne kadar neden almadım dedim kendime.

? *** ***: Kesinlikle beğendik. Böyle bir şey yok. Ürün harika. Diğer cihazların görüntüsünden memnun kalmıyordum. Bunu görünce bayıldım. İyi ki almışım. Teşekkür ederim.

? *** ***: Bebeğim doğunca suyu gönül rahatlığıyla veremiyordum. Damacana sular da epey arttı. Bunda karar kıldım. Artık hem suyumuz güzel hem de tasarruf ediyoruz. Biz çok memnun kaldık.

? *** ***: Yıllardır hazır suya boşuna para veriyormuşuz. Bunun hem tadı güzel hem de tasarruflu. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Görüntüsü şık ve sade. Aşırı yer kaplamıyor, bu açıdan memnun edici. Ayrıca suyunun tadı da gayet güzel. Alın, aldırın.

? *** ***: Yendiğimiz her şey organik mi diye bakıyoruz ama suya hiç dikkat edilmediğini düşünüyorum. Suyun tadını olması gerektiği gibi yaptı. Biz beğendik, tavsiye edebilirim açıkçası.

? *** ***: Damacanadan kurtulduk diye parti verdik o derece. Suyun lezzetine diyecek yok zaten Vestel kalitesi ortada.

? *** ***: Her özelliği güzel olan bir cihaz. Çok memnun kaldık. Ayrıca hiç yer kaplamıyor, suyu hemen hazır ediyor, daha ne olsun?

? *** ***: Suyun lezzeti, makinenin sevimliliği, Vestel kalitesi birleşince ortaya bu muhteşem makine çıkmış. Tek kelimeyle muntazam. Bayıldım. Tavsiye edilir.

? *** ***: Kapasitesi çok az. Biz geniş bir aileyiz ve bize yetmiyor asla. Memnun kalmadım.

? *** ***: Ürün küçük diye dikkatimi çekmişti ama kapasitesini de etkilediğini tecrübe ettim. Geniş ailelere tavsiye etmem ama az kişiyseniz alın, suyun tadı güzel.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAmway eSpring Özellikleri
Aqua Bella LG Stylus ÖzellikleriLG Pure Platinum Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında kompakt ve ergonomik Vestel Rafine su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Vestel Rafine ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Vestel rafine su arıtma cihazı nasıl?

Vestel su arıtma cihazı Rafine'nin öne çıkan özelliklerinden birisi de Aquaporin proteinleri içermesidir. Filtreleme işlemini doğadaki gibi yapan bu sistem sayesinde suyunuz tamamen sağlıklı bir şekilde size ulaşır. Mineraller sonradan ilave edilmez.

Vestel rafine su arıtma cihazı filtre fiyatları nedir?

Vestel Rafine arıtma cihazının 4 adet filtresi bulunmaktadır. Bu filtrelerin yılda 1 defa değiştirilmesi gerekir. Filtre fiyatları, özelliklerine göre değişebilmektedir.

Vestel Rafine elektrik ile mi çalışır?

Vestel Rafine, şebeke suyu ile çalışır ve elektrik tüketmez. Çevre dostu olan bu cihaz, yeterli basınç ile dakikada 3 litrelik su arıtabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum