Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilen Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazını inceledik. Modelin tüm özelliklerini öğrenmek için yazımıza göz atın.
Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Su arıtma cihazlarındaki en önemli faktör filtreleme sistemidir. Bu içeriğimizde çok aşamalı filtreleme sistemine sahip olan bir ürünü inceleyeceğiz. Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazı uygun fiyatı ve performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Birçok kullanıcının tercihi olan bu modelin memnun edici özellikleri bulunuyor. Gelin, bu özelliklere yakından bakalım.

Aqua Bella LG Stylus Özellikleri

TipTezgah Altı/Pompasız
Ph Seviyesi8.5 pH
Filtre Sayısı10
Tank Kapasitesi12 Litre
Verimlilik3 L'de 1.5 L Temiz Su
Su Üretimi280 L/gün
Amazon
Fiyatını Gör
Aqua Bella
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Aqua Bella LG Stylus İnceleme

Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazının en önemli özelliği, suyu 10 aşamadan geçirerek kullanıcıya sunmasıdır. 6 filtre ve 10 aşamadan geçen su, en temiz haline ulaşır ve daha lezzetli bir hale gelir. Ayrıca elektrik gerektirmeden çalışan model, faturanıza da ekstra yük olmaz. Büyük su tankı ve yüksek su üretim kapasitesiyle geniş aileler için de uygundur.

İşte, birçok kullanıcının tercih ettiği Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Aqua Bella LG Stylus Tasarım

Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazı'nın tasarımı ince ve uzun dikdörtgen şekline sahiptir. Tezgah altlarına kolayca sığabilen modelin filtre ve tank bölümüne ulaşmak basittir. Bu sayede kullanıcı, filtre değişimini kendi başına yapabilir.

Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Aqua Bella LG Stylus Tasarım Özellikleri

TipTezgah Altı
Pompa TürüPompasız
MateryalPlastik
Boyutları41x24x43 cm

Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazı, pompasız olarak kullanılabilir. Bunun için evinizin şebeke suyu basıncının iyi olması gerekir. Ayrıca model, tezgah altı kullanım için uygundur ve musluğun takılması için tezgah üzerinde ayrı bir yer olması gerekmektedir.

Aqua Bella LG Stylus Musluk Başlığı

Aqua Bella LG Stylus'un musluk başlığı ürünle birlikte kullanıcıya sunuluyor. Krom renkteki başlık, ince ve zarif formuyla modernliği yakalıyor. Birçok tezgah ve mutfağa uyum sağlayarak şık duran başlık, kullanıcıyı memnun etmeyi başarıyor. Bataryanın açma kolu, kolay hareket ederek size her daim temiz su sağlıyor.

Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Aqua Bella LG Stylus Filtre Aşamaları ve Tankı

Aqua Bella LG Stylus Su Arıtma Cihazı'nın filtasyon bölümünde 6 filtre ve 10 aşama yer alıyor. Ürünün filtreleri arasında 5 Mikron Kaba Tortu, Granül Aktif Karbon, Blok Karbon, Ters Ozmos Membran, İnline Post Karbon, Bioseramik, Detox Bioseramik, İnfirared, Mineral ve Alkalin yer alır. Filtre aşamalarının sonunda su, 8.5 pH seviyesine ulaşır, minerallerle zenginleşir ve lezzetli bir tat kazanır.

Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Aqua Bella LG Stylus Filtre ve Tank Özellikleri

Filtre Aşamaları10
Mineral FiltreVar
Ph Seviyesi8,5 pH
Tank MalzemesiÇelik
Tank Kapasitesi12 Litre

Aqua Bella LG Stylus'da 12 litre kapasiteli su tankı bulunuyor. Çelik su tankı, suya zarar verecek maddeler üretmez ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunuyor. Kullanışlı cihaz, geniş tank kapasitesiyle her daim içme suyunuzu depoluyor ve su kesintisi riskini azaltıyor.

Aqua Bella LG Stylus Nasıl Çalışır?

Aqua Bella LG Stylus, 10 aşamalı filtreleme sistemiyle çalışır. Filtrasyonun ilk aşamasında 5 Mikron Kaba Tortu Filtresi, suda bulunan tortu, kum, kil ve çamuru ayıklar. Böylece diğer filtrelerin ömrünü uzatır. İkinci ve üçüncü aşamada Aktif ve Blok Karbon Filtreleri devreye girer. Bu filtreler suyun tat, koku ve rengini dengeler ve suyu kimyasallardan arındırır. Filtrasyonun en önemli aşaması olan dördüncü aşamada Ters Osmos Membran Filtresi olan LG CHEM yer alır. Burada nano boyuttaki mikroorganizma ve partiküller sudan tamamen arındırılır.

Dördüncü aşamadan sonraki filtreler artık filtrasyon için değil suyun tadını güzelleştirmek ve suyu zenginleştirmek için kullanılır. Bu filtreler, suya mineral ilave ederek suyu daha sağlıklı hale getirir. Ayrıca suyun pH seviyesini yükselterek kalitesine olumlu katkı sunar.

Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Aqua Bella LG Stylus Teknik Özellikleri

Arıtma Kapasitesi280 Litre/Gün
Çalışabileceği Basınç4-7 bar
Verimlilik3 L'de 1.5 L Temiz Su

Filtrelenen su, cihazın 12 litrelik su tankında birikir. Musluğu açtığınızda tankın içindeki basınç sayesinde temiz içme suyu, musluğa ulaşır. Pompasız çalışan model, elektrik bağlantısına da gerek duymaz. Etkili filtreleme sistemi ve tankı sayesinde günlük 280 litrelik su üretimi yapabilir.

Aqua Bella LG Stylus Kutu İçeriği

Aqua Bella LG Stylus Yorumlar ve Özellikleri

Aqua Bella LG Stylus 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı'nın kutu içeriğinde 10 filtre, su tankı, kapalı kasa arıtma cihazı, musluk ve kullanma kılavuzu bulunur. Kutu içeriğindeki filtrelerin ömrü bittiğinde yeni filtre satın alabilir ve değişim yapabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Aqua Bella LG
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Aqua Bella LG Stylus Yorumlar

? *** ***: Fiyatı çok uygun ve suyu çok kaliteli herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Fena değil ama diğer şu arıtıcı gibi değil.

? *** ***: Cihaz güzel fakat kargodan kaynaklı olabilir yan kapağın tırnağı kırık geldi.

? *** ***: Güvenilir sağlam geldi çabuk teslim aldık memnun kaldık.

? *** ***: Ürün dün elime ulaştı kurulumu basit olsa da ilk defa kuracaklar için hafiften uğraştırabilir. Çok memnun kaldım ilgi ve alakadan dolayı ürün de resimlerdeki gibi ilk defa su arıtma kullanacağım ama çayımı bile hazır su kalitesi suyla içeceğim için mutluyum, ekonomik olarak hesaplayınca her türlü 1 yıl sonunda kara geçiyorsunuz.

? *** ***: 3 günden bu yana kullanıyoruz. Memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

? *** ***: Kaliteli, suyun tadı güzel. Çayda güzel oldu. Kargoda da sıkıntı olmadı. Teşekkür ederim

? *** ***: Satıcı firma ürünün teslim anına ve teslim edildikten sonra her türlü yardım desteğini eksik etmiyor.

? *** ***: Ürünü beğendik kullanıyoruz. herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. Kargolama süreci hızlıydı teşekkürler.

? *** ***: Ürünle ilgili bir sıkıntı olma durumunda müşteri hizmetlerindeki bayan ilk aramanızda çok kibar bir şekilde davranıyor sağolsun. ama 2. kez aramanız gerekirse biraz bekleyin , sabredin, sizi ararlar... bu şekilde konuşulmaz arkadaş. bu arıtma cihazı dünyanın en iyi arıtması da olsa müşteri hizmetleri bu şekilde davranıyorsa o mal benim gözümde çöptür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAmway eSpring Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Aqua Bella LG Stylus 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Aqua Bella LG Stylus ile ilgili sıkça sorulan sorular;

Aqua Bella hangi ülkenin?

Aqua Bella, üretimini Türkiye'de yapan yerli bir su arıtma cihazı markasıdır. Tüm parçaları yerli olan marka, kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. Markaya ait birçok su arıtma cihazı modeli ve filtresi bulunur.

LG su arıtma cihazı gerçek mi?

Bazı su arıtma cihazı marka ve modellerinde LG, isminin kullanılması kullanıcının kafasını karıştırıyor. Teknolojik ürünler üreten bir şirket olan LG markasına ait bir su arıtma cihazı bulunmamaktadır. Bazı modellerde yazan LG logusu, aslında cihazın değil, cihazda kullanılan filtrenin markasıdır. LG markasına ait su arıtma cihazı filtreleri bulunur.

Aqua Bella kaç litre?

Aqua Bella'da 12 litrelik su tankı yer alıyor. Model, suyu 10 aşamadan geçirerek suya mineral ve yüksek pH değeri kazandırıyor. Ardından günde 280 litrelik su üretimi sağlıyor. Pompasız çalışan model için elektriğe de ihtiyaç duyulmuyor.

Aqua Bella filtre ömrü ne kadar?

Aqua Bella'da yer alan 10 aşamalı filtrede her bir filtrenin ömrü farklıdır. Filtre ömürleri için her filtrenin ayrı ayrı özelliğini bilmek gerekir. Ayrıca cihazın kullanım sıklığı ve suyun kirliliği de filtre ömrünü etkiler. Ortalama filtre ömrü 8 ile 12 aydır. Mineral filtrenin ömrü ise 24 aydır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.