DreamWater R/O 300 Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Su arıtma cihazları arasında en kaliteli modellerden birisi olan DreamWater RO 300'ün özelliklerine, kullananların yorumlarına ve haznelerine değindik.
DreamWater R/O 300 Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

En iyi su arıtma cihazlarından birisi olan DreamWater R/O 300, son teknolojilerle donatılmıştır. 5 filtresi sayesinde şebeke suyunu tamamen arındırarak kullanıcısına sunar. Her zaman ofis, ev, alışveriş merkezi gibi açık alanlarda temiz su içme imkanı verir. Kompakt tasarıma sahip olduğu için hemen hemen her yere kolayca yerleştirilebilir. Evlerde tezgahın altına koyularak görüntü kirliliğini ortadan kaldırır. DreamWater R/O 300, 39x35x40 cm boyuta sahiptir.

DreamWater RO 300 Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç2-5 Bar
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi300 Litre
Filtre Sayısı5 Filtre
Tank Boyutu39x25x40 cm
Amazon
Fiyatını Gör
R/O 300
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

DreamWater RO 300 Arıtma Cihazı

Membran filtreleme sistemi sayesinde su içerisinde bulunan civa, kurşun, ağır metal, kireç, arseniz, bakır ve bakteri gibi kimyasal maddeleri kolay bir şekilde arındırır. Bu filtreleme sistemi Nasa tarafından geliştirilmiştir. 5 milimetrenin milyonda biri kadar geçirgen özelliğe sahiptir. DreamWater R/O 300 ile birlikte içme sularınız her daim temiz ve sağlıklı kalır.

İşte, membran filtremele özelliğine sahip DreamWater R/O 300 su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

DreamWater RO 300 Tasarım

39x25x40 cm boyuta sahip olan DreamWater R/O 300'de 5 adet filtre vardır. Arıtma kapasitesi ise günlük 300 litre civarındadır. Tezgah altına yerleştirilerek yerden tasarruf etmenizi sağlar. Aynı zamanda hiçbir şekilde görüntü kirliliğine neden olmaz. Şebeke suyunda bulunan tüm zararlı maddeleri filtreleri sayesinde yok eder. Doğal mineralleri ise filtrelemeden geçirerek sağlıklı su içmenizi sağlar. Tezgah altındayken filtreleri kolay bir şekilde değiştirilebilir. Tezgahınızda sadece ince ve şık gözüken musluğu yer alır.

DreamWater RO 300

DreamWater RO 300 Boyutları

Tank Genişliği39 cm
Tank Uzunluğu40 cm
Filtre Genişliği29 cm
Filtre Uzunluğu34 cm
MateryalPaslanmaz çelik

DreamWater R/O 300 arıtma cihazında 39 cm tank genişliği, 40 cm tank uzunluğu vardır. Filtreleri ise 29x34 olmak üzere içeriye yerleştirilmiştir. 5 adet filtreyi değiştirmek zorluk çıkartmaz. Paslanmaz çelik olması nedeniyle içerisindeki suyu kullanmasanız dahi her daim temiz kalır. 

Dreamwater RO 300 Musluk Başlığı

Dreamwater RO 150'nun musluk başlığı ile birlikte filtre değişim zamanını kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Filtrelerin değişme zamanı geldiği zaman akıllı musluk başlığı size uyarı verir. Bu sayede içtiğiniz su her daim temiz olur. Filtrelerin ömrü bittiğinde tek yapmanız gereken onları değiştirmektir. Değişim sonrası sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dreamwater RO 300

DreamWater R/O 300 Tank ve Su Kapasitesi

8 Litre tank kapasitesiyle öne çıkan DreamWater R/O 300'ün günlük 300 litreye kadar arıtma kapasitesi vardır. İş yerlerinde, yemekhanelerde, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde, evlerde ve daha birçok toplu alanda kullanılabilecek bir üründür. Kompakt tasarımı sayesinde istenilen yere kolayca taşınabilir ve saklanılabilir. DreamWater R/O 300 hem cebinizi rahatlatır hem de daha sağlıklı bir su içmenizi sağlar.

Dreamwater RO 300 Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 Litre

DreamWater R/O 300'de musluktan akan su 5 farklı filtreden geçirilir ve içilebilir bir hale getirilir. Şebeke suyunda bulunan tüm tortular, insan vücuduna zarar verecek maddeler filtrelerden geçerek kolay bir şekilde ayrılır. Suyu büyük bir özenle arıtan DreamWater R/O 300'de su ilk önce birinci filtreye gelir. Burada yosun, böcek, toz, kum gibi tortular 5 mikrona kadar küçültülür ve temizlenir. İkinci filtrede klor ve organik maddelerden arındırılır. Suya kötü koku ve tat veren maddeler iyi bir şekilde süzülür, su içilebilir hale gelmeye başlar. Daha sonrasında insan sağlığına zarar vermeyecek su molekülleri, anyonlar ve katyonlar suyun içerisinde bırakılır. Son aşamada suyun içilebilir olması için pH değeri artırılır, kötü kokular tamamen giderilir ve sağlıklı bir su elde edilir.

Dreamwater RO 300 Nasıl Çalışır?

DreamWater R/O 300 toplu alanlarda sık sık kullanılmaktadır. Günlük olarak 300 litre su kapasitesinin olması birçok insanın yer aldığı yerlerde kullanım kolaylığı sağlar. Evlerde de kullanılmak için uygun bir cihazdır. Filtrelerinin kolay değiştirilebilmesi, tasarımının küçük olması ve rakiplerine göre daha rahat taşınabilmesi nedeniyle her yaşam alanında görebileceğimiz DreamWater R/O 300, şebeke suyunu 5 aşamada temizleyerek, kötü maddelerden arındırır. Sizlerin içebileceği sağlıklı bir hale dönüştürür.

Dreamwater RO 300

Dreamwater RO 3000 Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma KapasitesiGünde 400 Litre
Tank Boyutu39x25x40 cm

5 filtresi sayesinde suyunuzu eşsiz bir lezzete dönüştüren Dreamwater RO 150, bazı hastalıklara iyi gelmektedir. Günde 3 litre kadar içildiği zaman detoks etkisi yaratır, kilo vermeye yardımcıdır. 29 x 34 cm boyutlara sahip filtreler takılırken ya da çıkartılırken zorluk çıkarmaz. Tank boyutunun da 39x25x40 cm olması sayesinde ürün, tezgahın altında fazla yer kaplamaz. Üç ayrı katmandan oluşarak suyunuzu uzun süreler boyunca koruyan Dreamwater RO 150, dayanıklılığı artırmaktadır. Filtre değişimi için uyarı veren akıllı musluğu sayesinde kirli su içme gibi durumlar yaşanmaz. Suyunuzun sağlıklı olup olmadığını her daim öğrenebilmenizi sağlar. Hiçbir şekilde enerjiye ihtiyaç duymadan çalışan ürün hem enerji hem de su tasarrufu sağlayarak bütçenize yardımcı olur.

Dreamwater RO 300 Kutu İçeriği

Dreamwater RO 300

Dreamwater RO 300'ün kutu içeriğinde 1 adet Ro 300 su arıtma cihazı, 1 adet hortum, 5 adet filtre, 1 adet su tankı, 1 adet musluk başlığı bulunmaktadır. Kutunun içerisinde bulunan tüm ürünler tezgahın altında yer alır. Sadece musluk başlığı tezgahın üstünde kalır.

Amazon
Fiyatını Gör
DreamWater
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Dreamwater RO 300 Kullananların Yorumları

? *** ***: Bulunduğum ilçe de haftada bir çaydanlık temizlemek zorunda kalıyoruz çünkü su aşırı kireçli, kullandığımız süre zarfında şuan kireç belirtileri bulunmamakta inşallah böylede devam eder. Gelelim arıtıcının suyuna, arıtıcının suyu tat olarak koku olarak gerçekten takdire şayan. Umarım suyun kalitesi firmanın bu ilgi ve alakalası her zaman devam eder.

? *** ***: Ürünü almadan önce araştırmasını yaptım. 3 aydır kullanıyorum tadı gayet güzel ve yumuşak içim sağlıyor.

? *** ***: Ürünü epey araştırarak ve piyasa muadilleri ile karşılaştırarak almaya karar verdik, yorum yapmak İçin bir süre kullanmayı bekledim, suyun tadı ve kalitesi gerçekten muazzam.

? *** ***: Kurulum İçin randevu sonrası ertesi günü kuruldu ve uzman kişi ayrıntı ile bilgilendirme yaparak hızlı bir şekilde montajı sağladı. Hem pratik hem sağlıklı hemde lezzetli su içmenin keyfini çıkarıyoruz ailecek.

? *** ***: Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ilk başlarda tadı biraz garip gelmişti firma ile iletişime geçtim aşırı ilgililerdi hemen servis yönlendirdiler meğer tadının oturması gerekiyormuş biraz bekledikten sonra tadı çok pahalı sular gibi tatlı ve yumuşak içimliydi hala öyle çok memnunuz keşke daha önceden alsaymışız diyoruz.

? *** ***: Ürünü aldığımdan beri hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. Teknik servis aynı gün içerisinde geldi yarım saatte kurdu ve kullanmaya başladım. En kaliteli damacana su bile çaydanlikta kireç yaparken arıtma kullanmaya başladığımdan beri bir kere olsun kireç ile karşılaşmadım. Suyun tadı ve içimi çok iyi.

? *** ***: Artan damacana fiyatları, sürekli su bitti bitmedi sıkıntısı ve en önemlisi sağlıksız plastikler yüzünden arıtmaya geçmeye karar verdim.2 hafta oldu şuan çok memnunum hem suyun tadı hem de rahatlığından dolayı.

? *** ***: Ürünü aldıktan sonra müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim sağ olsunlar ilgilenip en kısa vakitte gelip bağladılar. Suyun lezzetinden gayet memnunuz, 1-2 gün suyun tadının oturmasını gerekti. Sonrasında ise afiyetle içiyoruz. Almak isteyenler tavsiye olunur.

? *** ***: 1 aya yakın kullanıyorum. Çok memnunum. İçimi tadı falan çok güzel. Çocuklar da çok sevdiler. Zaten baya araştırıp almıştım. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü bir süre kullandıktan sonra değerlendirme yapıyorum, ilçede yaşıyorum ve sularımiz aşırı kireçli bu yüzden sürekli hazır su alıyorduk, bu arıtma cihazıni baglattıktan sonra anladık ki eskiden içtiğimiz sularin kalitesi berbatmış, abartmıyorum içtikçe içesi geliyor insanın. Çayıma, yemeğime, çiçeklerimi sulamaya her yere kullanıyorum,çok ama çok memnunum.

? *** ***: Ürünü 2 aydın kullanıyorum. Hep hazır su kullanan biri olarak arıtma suyuna geçişte hiç zorlanmadık. Ürünü sağlam bir şekilde kargolanmış olarak geldi. Servisi aradığımda hemen kurulum için geldiler. Tezgahım dardı musluk için yer sorun olur mu diye endişelenirken gelen servis elemanları gayet profosyenel bir şekilde sorunu hallettiler. Ürünün musluk kısmı için küçücük bir delik açılıyor sadece tezgah delinecek diye hiç endişelenmeyin.

? *** ***: İki aydır kullanmakta olduğum ürünü beğenerek kullanıyorum suyun tadı çok lezzetli, normalde musluk suyu içemiyorduk midemizi rahatsız ediyordu, hazır su kullanıyorduk, bu derdimiz tamamen bitti.

? *** ***: Plastik damacana kullanımından sonra tadı gerçekten çok fark ediyo yumuşak içimli gayet güzel bir tadı var biz çok beğendik.

? *** ***: Su taşımaktan bıkan biri olarak yazıyorum çeşmeden akan berbat suyu hazır su seviyesine getiren cihaz. Yorumlarda anlatıldığı gibi çok kaliteli parasını son kuruşuna kadar hakkediyor. Teşekkür ederim.

? *** ***: Uzun zaman araştırarak aldım. Bir aylık gözlemlerimin sonrasında yorum yazıyorum. Kargo, kurulum, destek, malzeme kalitesi, su kalitesi ve fiyat/performans olarak değerlendirmem 10 üzerinden 10.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Dreamwater DreamWater R/O 300 su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Dreamwater DreamWater R/O 300 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Dreamwater RO 300 fiyatı ne kadar?

Ürünün fiyatı siteden siteye değişiklik göstermektedir. Türkiye'deki alışveriş sitelerine baktığımızda ortalama 10,000,00 fiyatı olduğunu söyleyebiliriz. Dreamwater RO 300'ün fiyatını detaylı bir şekilde öğrenmek için yukarıdaki linklere göz atabilirsiniz. 

Dreamwater RO 300 sağlığa zararlı mı?

Dreamwater RO 300 şebeke suyunu içme suyuna çevirdiği için ilk defa arıtma cihazı kullanacak kişiler sağlığa zararlı olup olmadığını merak etmektedir. Dreamwater RO 300'ün içerisinde bulunan filtreler suyu tamamen içilebilir bir hale getirir. Sanıldığının aksine zarardan çok yararı vardır. Vücutta detoks etkisi yaratır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.