Arçelik 3140 SFC Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Arçelik 3140 SFC kullananların yorumlarını, filtre ve tank kapasitesini, ürün özelliklerini sizler için inceledik.
Arçelik 3140 SFC Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Kalitesini birçok alanda ortaya koymayı başaran ve dayanıklı ürünleriyle ön plana çıkan Arçelik, su arıtma cihazlarıyla da sektöre farklı bir alandan adım atmıştır. Bu içerikte Arçelik 3140 SFC su arıtma cihazının özellikleri, kullanıcı yorumları, filtre ve kapasite bilgilerini sizler için araştırdık.

Arçelik 3140 SFC Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç-
Tank Kapasitesi12 L
Arıtma Kapasitesi189 L / Gün
Filtre Sayısı4
Tank Boyutu 49 x 37.9 x 47 cm
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik 3140 SFC Su Arıtma Cihazı

Arçelik 3140 SFC, tezgah altı kullanıma hitap eder. Suyunuzu günün her saati sağlıklı ve temiz bir şekilde kullanmanızı sağlayacak bu cihaz; çay, kahve ve yemeklerinize ekleyeceğiniz suyun lezzetini de büyük ölçüde iyileştirir. 4 adet filtresiyle suyunuzu dört aşamadan geçirerek arındırır.

İşte, kaliteli ve fonksiyonel Arçelik 3140 SFC su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Arçelik 3140 SFC Tasarım

Arçelik 3140 SFC su arıtma cihazı 12 litrelik tank kapasitesi ile uzun süreli kullanıma hitap eden bir üründür. 4 adet filtresi bulunan bu arıtma cihazı, pratik bir şekilde açılıp kapanabilen musluğuyla da kullanımı kolaylaştırır.

Arçelik 3140 SFC Tasarım

Arçelik 3140 SFC Boyutları

Genişlik49 cm
Derinlik37.9 cm
Yükseklik47 cm
PompaVar

Arçelik 3140 SFC arıtma cihazı; 49 cm genişliği, 37.9 cm derinliği, 47 cm yüksekliğe sahiptir. Kompakt yapısı ile kullanım kolaylığı sağlayan bu cihaz, pompalı olması sayesinde pratiklik sunmayı da başarır. 

Arçelik 3140 SFC Tank ve Su Kapasitesi

Arçelik 3140 SFC su arıtma cihazının 12 litrelik tank haznesi mevcuttur. Buna ek olarak bir günde 189 litre su arıtma kapasitesi sayesinde ev ve iş yerlerinde kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Arıtma işlemini 4 adet filtreden yaparken ters osmoz teknolojisinden faydalanmaktadır.

Arçelik 3140 SFC Filtre

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu 49 x 37.9 x 47 cm
Tank Kapasitesi12 L

Arçelik 3140 SFC, NSF 55 Sertifika onayı bulunan 4 adet filtreye sahiptir. Kolay değiştirilebilen yapısıyla ön plana çıkan bu filtreler, aynı zamanda su damlatmayan yapılarıyla da işlevselliğini korur.  

Suyun arıtılmasında ilk aşamada görev alan 25 mikron sediment filtre, gözünüzün göremediği kir, tortu, pas, kum gibi partiküllerin giderilmesinde rol oynar. İkinci aşamada arıtma işlemini üstlenen karbon filtre, suda bulunan klorun, suya kötü tat ve koku veren unsurların, kimyasal maddelerin giderilmesine yardımcı olur. Ro Membran filtre üçüncü aşamada devreye girerek suda yer alan mikrobiyolojik kimyasalların arıtılmasını sağlar, suyu yumuşatır. Arıtma işleminin son aşaması olan aktif karbon filtre, yabancı maddeleri arındırarak suya kullanıma hazır ve sağlıklı bir yapı kazandırır.

Arçelik 3140 SFC nasıl çalışır?

Arçelik SFC 3140, 4 adet filtreyle çalışır. Günlük 189 litre arıtma kapasitesi sayesinde ev, iş yerleri, alışveriş merkezleri, sanayi ortak alanları gibi yerlerde rahatlıkla kullanılabilen bir yapıya sahiptir.

Arçelik 3140 SFC nasıl çalışır?

Arçelik 3140 SFC Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu 49 x 37.9 x 47 cm
Tank Kapasitesi12 L
Arıtma Kapasitesi189 L / Gün
Tank Boyutu 49 x 37.9 x 47 cm

Arçelik 3140 SFC arıtma cihazı 49 x 37.9 x 47 cm boyutlara sahiptir. Yapı olarak büyük olduğu düşünülse de 12 litrelik su tankı haznesi sayesinde pratik bir kullanım sunar. Filtrelemede ters osmoz kullanan bu cihaz, 4 adet aşamada suyunuzun sağlığa uygun bir şekilde arındırılmasına katkı sağlar. Buna ek olarak filtrelerin NSF Sertifikalı olması insan sağlığı açısından güvenirliğini de kanıtlar. Suyun evinizden temin edilmesiyle damacana, pet şişe gibi plastiklerin kullanımını da azaltmanızla doğaya katkı sağlar. Arçelik servis ağının desteğiyle filtre bakımlarını da düşünmeniz gerekmez.

Arçelik 3140 SFC Kutu İçeriği

Arçelik 3140 SFC Kutu İçeriği

Arçelik 3140 SFC su arıtma cihazı kutu içeriğinde 1 adet 3140 SFC arıtma cihazı, 1 adet sediment filtre, 1 adet karbon filtre, 1 adet Ro Membran filte, 1 adet aktif karbon filtre, 1 adet 12 litrelik tank, 1 adet musluk bulunmaktadır. Aynı zamanda kullanımı kolay bir şekilde yapabilmeniz için kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Su Arıtma
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik 3140 SFC Su Arıtma Cihazı Yorumları

Kullanıcıların Olumlu Yorumları

? *** ***: Daha önce kullandığımız başka marka arıtmalar oldu ama hiçbiri Arçelik’in yanına yaklaşamaz. Çok memnunuz. Ailemin evine de bağlattım.

? *** ***: Çok uzun süren araştırmalar sonucu evimize su filtre sistemi kurdurmaya karar verdik. Koç Grubu ve Arçelik kalitesinin tartışılmaz üstünlüğü ve servis garantisi ile her şey mükemmel, teşekkür ederiz.

? *** ***: Ürünü sağlıkla kullanıyoruz. Bakım zamanı takip edilip ekip geldi. Müşteri danışmanımıza her daim ulaşıp destek alabilmek çok önemli ki bu anlamda çok memnunuz.

? *** ***: Şubat ayında aldığımız ürünün gerek kalitesinden gerekse de servis seviyesinden son derece memnunum. Her geçen gün artan damacana su fiyatlarından sonra uygun fiyat ve kalitesiyle kısa sürede önemli ölçüde ekonomimize de katkısı olacaktır.

? *** ***: Tavsiye üzerine aldım. Çok memnun kaldım. Servis çalışanlarına da teşekkür ederiz. 

? *** ***: 1.5 yıldır kullanıyorum. Bu arıtma cihazından çok memnunum. Evet, biraz tuzlu olmasına rağmen ben bu ürünün arkasında Koç Gurubu olduğundan seve seve kabul ettim. Yine teşekkürler Arçelik.

? *** ***: 3 aydır eve damacana, pet şişe girmedi. Bu suyun tadına alıştıktan sonra dışarıda bir çok suyu içememeye başladım. Servis ve satış yetkilileri de işlerine çok hakim. Yazlığa da alacağız kısmetse.

? *** ***: Arıtmadan son derece memnunuz ancak belirtmeden geçemeyeceğim servisin ilgi alakası inanılmazdı. Dolayısıyla arıtmadan da çok memnununuz. Tüm dostlarımıza tavsiye ediyoruz.

? *** ***: Ürünün arıtma hızı ve musluktan akma hızı çok iyi. İncecik ip gibi akan arıtmalar gibi değil. Üründen çok memnunum. Kurulum hızlı yapıldı, ürün çok yer kaplamıyor.

? *** ***: Ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Hem tadından hem de hizmetten çok memnunum. Damacanadan kurtuldum ve suyun tadı çok güzel. 

? *** ***: Satış sırasında ve satış sonrası ilgi çok iyiydi. Üründen çok memnun kaldım. Çok rahatlık getirdi hayatıma. Damacana sorunu da bitti. Kesintisiz lezzetli ve kaliteli içme suyu sağladı. Bir kez arıza verdi ama çok hızlı bir şekilde sorun çözüldü, hiç mağduriyet yaşamadık.

? *** ***: Ürünü beğenmedim. Hem yer kaplıyor hem de tadı değişmedi sanıyorum. Kısacası hoşuma gitmedi.

? *** ***: Tezgah altı kullanım için uygun ama benim dolabımı tamamen kapladı. Ekstra dolap almam gerekti. Ona göre alın.

? *** ***: Su arıtması çok güzel de yer bırakmadı eşyalarımıza. Onu sevmedim.

Kullanıcıların Olumsuz Yorumları

? *** ***: Her şey iyi filtre değişimine kadar ücretleri dehşet denilecek seviyede yüksek.

? *** ***: Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. 3 yıl içinde ürün ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ta ki filtre değişim talebinde bulunana kadar. 2 yıl ücretsiz filtre değişimi yapıldığı için filtre fiyatlarını sormak hiç aklıma gelmemişti. 3140 sfc su filtre cihazında toplam 4 adet fitre var.

? *** ***: Merhaba Arçelik su filtresini iki yıl kullandım garantisi bittikten sonra filtresini değiştirmek istedim ancak servis bunun için 530tl fiyat istedi karar sizin.

? *** ***: Ürün bilinen marka ancak fiyat çok yüksek daha düşük fiyatlarda baska markada yeterli olacaktir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAmway eSpring Özellikleri
Aqua Bella LG Stylus ÖzellikleriLG Pure Platinum Yorumları
Vestel Rafine YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında kaliteli ve dayanıklı Arçelik 3140 SFC su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Arçelik 3140 SFC ile ilgili sıkça sorulan sorular:

3140 SFC su arıtma cihazı ne kadar?

Arçelik SFC 3140 su arıtma cihazı, farklı e-ticaret sitelerinde satılabilmektedir. İçeriğimizin ilk bölümüne sizler için eklediğimiz linklerle en uygun fiyata ulaşabilirsiniz.

Arçelik su arıtma abonelik ücreti ne kadar?

Arçelik, su arıtma için abonelik ücretleri farklılık gösterebilmektedir. Arıtma aboneliğinin artıları, bakım ve onarımların uzman ekip tarafından takip edilmesi, ekonomik kullanım olarak sıralanabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum