Dreamwater RO 150 Kullananların Yorumları ve Özellikler

En çok satan modellerden birisi olan Dreamwater RO 150'nin teknik özelliklerine, yorumlara, kutu içeriğine ve tank kapasitesine yazımızda yer verdik.
Dreamwater RO 150 Kullananların Yorumları ve Özellikler

Günlük 200 litre su arıtma kapasitesiyle öne çıkan Dreamwater RO 150, ofislerde, evlerde, iş yerlerinde, alışveriş merkezlerinde ve daha birçok alanda kullanılabilmektedir. Kompakt bir tasarımı olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilir. Elektriksiz çalışabilen ürün kullanıcısına tasarruf sağlar. Dreamwater RO 150, İçme suyunuzun minerallerini yok etmeden temiz su içebilmenize yardımcı olur. Biz sizlere bu yazımızda Dreamwater RO 150'nin özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını aktaracağız.

Dreamwater RO 150 Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç2-5 Bar
Tank Kapasitesi8 ve 12 Litre
Arıtma Kapasitesi200 Litre
Filtre Sayısı5 Filtre
Tank Boyutu46 x 25 x 8 cm
Amazon
Fiyatını Gör
Dreamwater
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Dreamwater RO 150 İçme Suyu Arıtma Cihazı

Dreamwater RO 150 sayesinde çeşmeden akan suyun içerisindeki mineralleri yok etmeden, suyun temizlenmesini sağlayarak pH değeri yüksek, kaliteli su elde edebilirsiniz. Dünya üzerinde en çok satan modellerden birisi olan Dreamwater RO 150 birçok önemli sertifikaya sahiptir. Kum, bakır, civa, kurşun, klor, mikroorganizmalar, arsenik gibi yaşam kaynağımız olan suyu içilemez hale getirmektedir. Şebeke suyunu filtrelerden geçirerek tüm zararlı maddeleri temizler.

İşte, bütçe dostu Dreamwater RO 150 su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Dreamwater RO 150 Tasarım

46 x 25 x 8 cm tank boyutuna sahip olan modelde 5 adet filtre bulunmaktadır. Aynı zamanda arıtma kapasitesi günlük 200 litredir. Tezgah altına yerleştirilerek kullanılabilen Dreamwater RO 150, mutfağınızda hiçbir şekilde yer kaplamaz. Suyunuzdaki tüm zararlı maddeleri yok eder. Bunu yaparken doğal minerallerini yok etmeden güvenilir ve sağlıklı suyu elde etmenizi sağlar. Tezgah altına kurulduğu zaman yukarıda sadece ince, zarif görüntüye sahip olan musluğu gözükür.

Dreamwater RO 150

Dreamwater RO 150 Boyutları

Tank Genişliği25 cm
Tank Uzunluğu46 cm
Filtre Genişliği29 cm
Filtre Uzunluğu34 cm
MateryalPaslanmaz çelik

Dreamwater RO 150'de 25 cm tank genişliği, 46 cm tank uzunluğu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 29 cm filtre genişliği 34 cm filtre uzunluğu tezgah altında fazla bir yer kaplamaz. Kullanılan materyaller sayesinde içerisindeki suyu çok uzun süre boyunca hapseder. Suyunuz içeride her zaman taze kalır.

Dreamwater RO 150 Musluk Başlığı

Dreamwater RO 150'nun musluk başlığı ile birlikte filtre değişim zamanını kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Filtrelerin değişme zamanı geldiği zaman akıllı musluk başlığı size uyarı verir. Bu sayede içtiğiniz su her daim temiz olur. Filtrelerin ömrü bittiğinde tek yapmanız gereken onları değiştirmektir. Değişim sonrası sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dreamwater RO 150

Dreamwater RO 150 Tank ve Su Kapasitesi

8 ve 12 litre olmak üzere iki ayrı tank kapasitesiyle satılan Dreamwater RO 150'de ihtiyacınıza göre 8 ya da 12 litrelik tank kapasitesini tercih edebilirsiniz. Günlük 200 litre arıtma kapasitesi sayesinde isterseniz iş yerinizde dahi kullanabilirsiniz. Sadece ev için değil, her ortamda kullanılabilecek bir üründür. Cebinize tasarruf sağlarken aynı zamanda sağlıklı su içmenize yardımcı olur. Buzdolabına hat çekildiğinde soğuk su da hazırlayabilir.

Dreamwater RO 150 Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 veya 12 Litre

Dreamwater RO 150'de şebeke suyu 5 aşamalı filtreden geçerek içilebilir hale dönüştürülür. Şebeke suyunu titizlikle arıtan model, suyu en uygun pH değerine çıkartır. Su ilk olarak birinci filtreye gelir ve tortular temizlenir. Yosun, böcek, toz, kum gibi tortuların 5 mikrona kadar temizlenmesini sağlar. İkinci aşamada ise klor ve organik maddelerden arındırılır. Suya kötü tat ve koku veren maddeler temizlenerek içilebilir bir hale dönüştürülür. Üçüncü adımda cıva, nitrat, bakır, kurşun gibi maddeler temizlenir, su daha da sağlıklı bir form kazanır. Diğer aşamada insan sağlığına zarar vermeyen anyonlar, katyonlar ve su molekülleri suda bırakılır. Son aşamada ise suyun pH değeri artırılır, kötü kokular giderilir. Tüm aşamalardan sonra su lezzetli ve sağlıklı formunu kazanmış şekilde içime hazır hale gelir.

Dreamwater RO 150 Nasıl Çalışır?

Dreamwater RO 150 birçok şirketin kullanmış olduğu bir modeldir. Evlerde, alışveriş merkezlerinde, iş yerlerinde, ofislerde ve diğer yaşam alanlarında bu ürünü görebilirsiniz. Kompakt tasarımı sayesinde her alana uyum sağlayabilen su arıtma cihazı çok yönlü kullanım imkanı sağlar. Dreamwater RO 150, suyu 5 aşamada temizleyebilmektedir. İçerisinde bulunan 5 filtre suyu güzelce arındırarak içilebilir hale getirir. İsteğe bağlı olarak suya ısıtma veya soğutma eklenebilir.

Dreamwater RO 150

Dreamwater RO 150 Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 veya 12 Litre
Arıtma KapasitesiGünde 200 Litre
Tank Boyutu46 x 25 x 8 cm

5 filtresi sayesinde suyunuzu eşsiz bir lezzete dönüştüren Dreamwater RO 150, bazı hastalıklara iyi gelmektedir. Günde 3 litre kadar içildiği zaman detoks etkisi yaratır, kilo vermeye yardımcıdır. 29 x 34 cm boyutlara sahip filtreler takılırken ya da çıkartılırken zorluk çıkarmaz. Tank boyutunun da 46 x 25 x 8 cm olması sayesinde ürün, tezgahın altında fazla yer kaplamaz. Üç ayrı katmandan oluşarak suyunuzu uzun süreler boyunca koruyan Dreamwater RO 150, dayanıklılığı artırmaktadır. Filtre değişimi için uyarı veren akıllı musluğu sayesinde kirli su içme gibi durumlar yaşanmaz. Suyunuzun sağlıklı olup olmadığını her daim öğrenebilmenizi sağlar. Hiçbir şekilde enerjiye ihtiyaç duymadan çalışan ürün hem enerji hem de su tasarrufu sağlayarak bütçenize yardımcı olur.

Dreamwater RO 150 Kutu İçeriği

Dreamwater RO 150

Dreamwater RO 150'nun kutu içeriğinde 1 adet hortum, 1 adet Ro 150 su arıtma cihazı, 5 adet filtre, 1 adet su tankı, 1 adet musluk başlığı bulunmaktadır. Kutu içeriğindeki tüm her şeyi tezgah altına sığdırabilmek mümkündür.

Amazon
Fiyatını Gör
RO 150 Su
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Dreamwater RO 150 Kullananların Yorumları

? *** ***: Yeni kullanmaya başladık. Suyun tadı gayet güzel beğendik. Hızlıca kurumu oldu. Sadece kireç çözücü aparatı ekletmek için ekstra söylemek gerekiyormuş. Kireçli yerler için söylemiş olayım.

? *** ***: 1 haftadır kullanıyoruz. Şuan için her şey çok başarılı. Söylendiği gibi pompa satmaya uğraşılmadı garip seslerde gelmiyor cihazdan. Hatta benim beklediğim kadar bile ses yok:)

? *** ***: Ürünü aldıktan epey sonra arandım. Ürünü montaj için servis getirdi. Yoğunluktan geciktiği söylendi. Ürünü yalnızca çay ve yemekler için kullanmak için aldım. Önceden çaydanlığımın dibi 3 güne sapsarı olurken, yaklaşık 2 aylık kullanımda çaydanlığımda tortu izi bile yok. Arıttığı su güven veriyor.

? *** ***: Suyun tadı güzel. Her gün hazır su almaktan yorulmuştuk. Hemen gelip montajını yaptılar. 3. Kattayız motor almamıza gerek kalmadı direk kuruldu.

? *** ***: Bir yakınımda suyun tadını beğendiğim için almıştım ve çok memnun kaldık. Diğer üst modellere bakarken kararsız kalmıştım. 3 kişilik bir aile için oldukça yeterli. Filtreleri de diğer modellerle aynı kullanıyorlar. Önemli olanda filtreleri.

? *** ***: Ürünü tereddüt ederek almıştım her ağızdan bir ses çıkıyordu indirime girince aldım şuan gerçekten çok memnunum suyun tadı çok güzel inşallah ilerleyen tarihlerde suyun tadı bozulmaz.

? *** ***: Cihazı almadan önce kurulum konusunda sıkıntı çıkar mı diye tereddüt etmiştim. Yorumlara bakarak sipariş verdim. Sipariş verdikten 3 gün sonra cihazı montaj ekibi getirerek kurulumunu yaptılar. Cihazdan ve montaj işçiliğinden çok memnun kaldım.

? *** ***: Tereddüt etmenize hiç gerek yok. İhtiyacınız temiz, lezzetli su içmekse tek geçiyorum. Ben çok memnun kaldım. Gerek ürün, gerek servis gerekse suyun lezzeti ürüne ödenen parayı sonuna kadar hak ediyor.

? *** ***: Hızlı ve sorunsuz geldi. Kurulumu da kolaylıkla yapıldı. Suyun kalitesi ise umduğumdan da güzel oldu. Daha önce kullanmadığıma pişmanım.

? *** ***: Kesinlikle işlevini yerine getiriyor. Başka bir ürün almanıza ve daha fazla para vermenize gerek yok. Suyun içimi güzel. Ayrıca tüm parçaların kutu içinde olması rahatlık.

? *** ***: Evinizde ki su basıncı iyi ise fazla para verip üst modellerini almanıza gerek yok. Dijital vs deyip satmaya çalışsalar da suyun kalitesi ve tadı aynı. Üst model alan arkadaş ile denemesini yaptık farkı anlayamadık. Ama su basıncı yeterli değilse bu cihaz iş yapmaz.

? *** ***: Su taşımaktan kurtuldum 6 yedi aydır kullanıyorum memnunum. 6 ayda filtre değişimleri var servisi arayıp bilgilendirme yapıyor.

? *** ***: Suyun tadı güzel, kullanımı güzel rahat. Ücretsiz montaja gelip çarçabuk yerleşiyor her şey. Çok memnun kaldık. İki tane aldık biri de yazlığa. Teşekkürler.

? *** ***: Ürün istediğimiz gibi geldi. Beğendik suyu gayet güzel şekilde içiliyor. 2 gün sonra su akıtmaya başladı. Hemen servisi arayıp hallettiler. Süper hizmet.

? *** ***: Güzel cihaz memnun kaldık. Yalnız teknik servisin çıkış vanasını kapalı bırakıp iki gün sonra tekrar arıza varmış gibi servis hizmeti vermeye gelmesi hiç ahlaki değil.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarHidrotek Bioplus Yorumlar
DreamWater R/O 300 Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Dreamwater RO 150 su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Dreamwater RO 150 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Dreamwater RO 150 fiyatı ne kadar?

Dreamwater RO 150'nin fiyatı siteden siteye değişiklik göstermektedir. Türkiye'de bulunan en ünlü alışveriş sitelerine baktığımızda Dreamwater RO 150'nin ortalama fiyatları 10,000,00 TL'dir. Yukarıda en ucuz fiyatları bulabilirsiniz.

Dreamwater RO 150 güç tüketiyor mu?

Dreamwater RO 150 hiçbir şekilde güce bağlı olmadan sadece su tesisatını kurarak çalıştırabileceğiniz bir üründür. Diğer su arıtma cihazları gibi elektriğe bağlı bir şekilde çalışmaz.

Dreamwater RO 150 sağlığa zararlı mı?

Dreamwater RO 150 alacak kullanıcıların en çok merak ettiği sorulardan birisidir. Dreamwater RO 150'nin sağlığa hiçbir şekilde zararı yoktur. Aksine içerdiği bileşenler sayesinde vücutta detoks etkisi yaratarak zayıflamaya yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum