Suzuki Alpha Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Suzuki Alpha su arıtma cihazı ile ilgili kullanıcı deneyimleri, filtre özellikleri gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Suzuki Alpha Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatlı bir ürünle suyunuzun sağlıklı olmasını istiyorsanız bu içerik kesinlikle size göre. Suzuki Alpha su arıtma cihazı üstün kapasitesine ek olarak uygun fiyatıyla da karşınıza çıkmaktadır. Biz de bu içerikte Suzuki Alpha’nın kullanıcı yorumları, tank kapasitesi, teknik özelliklerini inceledik.

Suzuki Alpha Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç2.5 Bar Uyumlu
Tank Kapasitesi10 Litre
Arıtma Kapasitesi-
Filtre Sayısı5
Tank Boyutu40 x 40 x 26 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Suzuki
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Suzuki Alpha Su Arıtma Cihazı

Fiyat performans açısından oldukça işlevsel bir kullanım sunan Suzuki Alpha su arıtma cihazı, 5 adet filtresi sayesinde suyunuzun tadını güzelleştirerek pH değerini ideal noktaya taşımayı başarır.

İşte, kendi enerjisini üreten Suzuki Alpha su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Suzuki Alpha Tasarım

Suzuki Alpha arıtma cihazı, 10 litrelik tank haznesine ek olarak metal materyali sayesinde dayanıklı bir form kazanmayı başarmıştır. Günlük su ihtiyacına ek olarak meyve sebze yıkama, yemek yapma, çay demleme gibi birçok işlemi de rahatlıkla gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan bir üründür.

Suzuki Alpha Tasarım

Suzuki Alpha Boyutları

Boy40 cm
Derinlik40 cm
Genişlik26 cm
MateryalMetal

40 cm boyu olan Suzuki Alpha su arıtma cihazı, 40 cm derinliği ve 26 cm genişliği sayesinde birçok dolaba kolayca uyum sağlayabilecek kompakt bir yapıya sahiptir. Tezgah altı kullanıma hitap eden bu cihaz, evinizde de herhangi bir kötü görüntü oluşturmaz.

Suziki Technology Alpha Musluk Başlığı

Suzuki Alpha su arıtma cihazı lüks musluk başlığı desteğiyle çalışmaktadır. Kolay bir şekilde açılıp kapanan bu başlık, işlerinizi yaparken de akışıyla pratiklik sağlamayı ihmal etmez. Buna ek olarak sızdırmayan yapısı sayesinde suyun tasarrufuna katkı sağlamayı da ihmal etmez.

Suziki Technology Alpha Musluk Başlığı

Suziki Technology Alpha Tank ve Su Kapasitesi

Suziki Alpha su arıtma cihazının 10 litrelik tank kapasitesi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu cihaz 5 filtresinin desteğiyle suyunuzu sağlığa uygun hale getirir. Şebeke basıncı 2.5 bar üzerinde olan mekanların kullanımına uygun şekilde tasarlanan bu cihaz, Green teknolojisinin desteğiyle kendi enerjisini üretir.

Suziki Alpha Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu40 x 40 x 26 mm
Tank Kapasitesi10 Litre

Suziki Alpha arıtma cihazında arıtma süreci 5 aşamadan oluşmaktadır. Birinci aşamada Sediment (Spun) filtre kullanılarak suda bulunan kirler, tortular, kumlar gibi büyük boyuttaki maddelerin arındırılmasını sağlar. 1 yıl kullanım ömrü bulunan bu filtre senede 1 defa değiştirilmelidir. İkinci aşamada ise Granül Aktif Karbon filtre bulunmaktadır. Bu aşamada suya kötü renk, tat ve koku veren organik ve kimyasal maddelerin temizlenmesi sağlanır. Bu filtrenin de senede 1 defa değişmesi uygundur. Üçüncü aşamada suyunuz tekrar sediment filtreyle tortu, kir, kum ve benzeri zararlı maddelerden arındırılmaktadır. Kullanım ömrü bir sene olan bu filtre, yılda bir defa değiştirilmesi durumunda daha sağlıklı bir kullanım sunar.

Suyunuzun temizlenmesi yolundaki dördüncü aşamada Suzuki Technology Membran filtre sayesinde arsenik, florür, krom, cıva, bakır, kurşun gibi ağır metaller, bakteri ve virüsler atık bölümünden imha edilerek içme suyu, sağlığa uygun hale getirilir. Bu filtrenin de ortalama ömrü 1 senedir. Senede bir değişmesi, sağlıklı kullanımı destekler. Beşinci aşamada ise Post Karbon filtre, suya ihtiyaç duyduğu mineralleri vererek tadını daha iyi bir lezzete taşır. Kullanım ömrü 1 yıldır.

Suziki Alpha nasıl çalışır?

Suziki Technology Alpha, Green teknolojisiyle üretilmiş bir su arıtma cihazıdır. Bu teknoloji sayesinde şebeke basıncından aldığı güçle kendi enerjisini üreterek arıtma işlemini yapar. Bu sayede sudan da, elektrikten de tasarruf etmeniz sağlanır.

Aynı zamanda Suziki Technology Alpha, şebeke basıncı 2.5 bar üzerinde olan yerleşkeler için tasarlanmış olup apartmanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir.

Suziki Alpha nasıl çalışır?

Suziki Alpha Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu40 x 40 x 26 mm
Tank Kapasitesi10 Litre
Arıtma Kapasitesi-
Tank Boyutu40 x 40 x 26 mm

Suziki Alpha, 40 x 40 x 26 mm boyutları ile kompakt bir yapıya sahiptir. 10 litrelik tank kapasitesi bulunan bu arıtma cihazı, metal tank materyaliyle dayanıklı bir kullanıma imza atar. 5 adet filtresinin desteğini alarak suyunuzun sağlıklı olmasına yardımcı olurken Green teknolojisi sayesinde kendi enerjisini kendisi üreterek elektrik kullanmaz. Bu sayede sudan da elektrikten de tasarruf etmeniz mümkün olur. 

Suziki Alpha Kutu İçeriği

Suziki Alpha Kutu İçeriği

Suziki Technology Alpha su arıtma cihazı kutu içeriğinde 1 adet Alpha arıtma cihazı, 1 adet lüks musluk, 1 adet 4 metrelik hortum, 1 adet tank vanası, Membran 75 GPD, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi bulunmaktadır. Pratik bir şekilde takılabilen bu cihazın kurulumu ise müşterilere aittir.

Amazon
Fiyatını Gör
Suzuk Alpha
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Suziki Alpha Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Severek kullanıyorum, suyun kalitesi de iyi ama ben bir de ph düzenleyici aldım memnunum.

? *** ***: Harika çok beğendim suyun tadını ve ürün tam istediğim gibi geldi. Kurulum çok basit, kafanıza bir şey takılırsa arayın çok ilgili çalışanlar var.

? *** ***: Yeni kullanmaya başladım. Ürün kaliteli duruyor. Suyun tadı güzel.

? *** ***: Suyu lezzetli. Gösterişli. Kurulum aşaması sıkıntısız. Çok memnunum.

? *** ***: 1 haftadır kullanıyoruz şimdilik sorun yok suyun tadı güzel. Kurulum için servis çağırdık 15 - 20 dakikada bitti. Alırken çok tereddüt etmiştim kargoda kırılma vs. olur diye ama paketleme çok güzeldi.

? *** ***: Ablam yeğenim için alıp kullanmıştı, çok memnun kalınca biz de aldık. Çok iyi ve kullanışlı. Su çok güzel. Tadı, kokusu her şeyi iyileşti. Tavsiye ederim.

? *** ***: Kuzenimle ne zamandır bakıyorduk. Suyu çok fazla tükettiğimiz için bize yetmiyor. Öğrenci de olunca damacanaya para vermek istemedik. İyi ki tercih etmişiz çok memnun kaldık

? *** ***: Oğlum için aldım. Sürekli su içiyoruz evde ve sağlıklı olması çok önemli, şimdi severek kullanıyoruz. Suyun tadına vardık artık başka su içmek istemiyor oğlum.

? *** ***: Kendi evimde kullanıyorum bir süredir. Suyun tadı çok güzel. Ürünün kurulumu basit. Hemen yaptı eşim. Memnun kaldık.

? *** ***: Malum damacana su fiyatlarından sonra böyle bir karar aldım. İyi ki Suzuki seçmişiz. Suyun tadı efsane güzel.

? *** ***: Annem için aldık. Ben de çok su tüketimi olunca mantıklı buldum. İyi ki almışız. Harika tadı var.

? *** ***: Hiç sevmedim. Tadını beğenmedim ayrıca su harcıyor diye düşünüyorum. Memnun değilim.

? *** ***: Suyun çok az bir kısmını arıtıyor ve bana çok arıtıyor gibi gelmiyor ayrıyeten kurulumu çok zor. Memnun kalmadım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Dreamwater RO 150 KullananlarHidrotek Bioplus Yorumlar
DreamWater R/O 300 Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Suziki Technology Alpha su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Suziki Alpha ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Suzuki su arıtma cihazı kurulumu nasıl?

Suziki su arıtma cihazlarından biri olan Alpha'nın kurulumu müşterilere ait olmakla beraber servisten de yardım alınabilmektedir.

Suzuki su arıtma cihazı fiyatları nedir?

Suziki arıtma cihazlarının birçok modeli bulunmaktadır. Genel itibariyle fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eden Suzuki, uygun fiyatlarıyla da bunu desteklemeyi başarır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum