Rainwater Superior Filtre ve Özellikleri-Kullanıcı Yorumları

Rainwater Superior su arıtma cihazı ile ilgili merak edilen kullanıcı yorumları, filtre özellikleri, arıtma kapasitesi gibi noktaları inceledik.
Rainwater Superior Filtre ve Özellikleri-Kullanıcı Yorumları

Su arıtma cihazları hem sağlık hem de su tasarrufu açısından son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ekipmanlar arasında yerini almaktadır. Bu içerikte hayatınızı kolaylaştırırken cebinizi de düşünen Rainwater Superior su arıtma cihazını özellikleri, hazne kapasitesi ve kullanıcı yorumları şeklinde inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Rainwater Superior Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç4 Bar
Tank Kapasitesi8 litre
Arıtma Kapasitesi240 litre / gün
Filtre Sayısı4
Tank Boyutu26 x 34 cm
Amazon
Fiyatını Gör
Rainwater
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Rainwater Superior Evsel içme Suyu Sistemi

Rainwater Superior arıtma cihazı, suya zarar vermedeni, doğal mineralleri yok etmeden suyun temizlenmesini sağlayarak sağlıklı bir hale getirir. Dünyada en çok satan su arıtma sistemlerinden biri olan bu cihaz, aynı zamanda The Water Quality Assoction Altın Mühür, FDA, CE, TÜV Cert  ISO l4001, gibi önemli sertifikalara sahip olup güvenirliğini kanıtlamayı başarır.

İşte, birçok kurumsal şirketin tercih ettiği Rainwater Superior su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Rainwater Superior Tasarım

Rainwater Superior su arıtma cihazı, tezgah altına takılarak kullanılabilir. Bu sayede kullandığınız alanın görüntüsünü bozmazken suyunuzun da sağlıklı bir şekilde akmasını sağlar. Aynı zamanda minimal görüntüye sahip ledli musluğu, açma kapama kolaylığına ek olarak filtreleri de kontrol edebilmektedir.

Rainwater Superior Tasarım

Rainwater Superior Boyutları

Tank Genişliği26 cm
Tank Uzunluğu34 cm
Filtre Genişliği29 cm
Filtre Uzunluğu34 cm
MateryalPaslanmaz Çelik

Rainwater Superior, 26 cm tank genişliğine ek olarak 34 cm tank uzunluğuna sahiptir. Bu arıtma cihazı aynı zaman 29 x 34 cm'lik filtre boyutuyla tezgah altında fazla yer kaplamayacak bir form kazanmayı başarmıştır. Paslanmaz çelik tankı, kullanım süresini uzatırken dayanıklılığı da artırmayı ihmal etmez.

Rainwater Superior Musluk Başlığı

Led ışıklı musluğu, filtreleri kontrol ederek çalışır ve filtre değişim zamanını sizler için takip edebilir. Bu musluk mavi ışık yandığı zaman suyun temiz ve sağlıklı olduğunu bildirirken ışık kırmızı renge döndüğünde filrelerin değişmesi gerektiğini haber verir. Bu sayede tükettiğiniz suyun sağlığınızı sürekli olarak koruması kontrol altına alınmış olur.

Rainwater Superior Musluk Başlığı

Rainwater Superior Tank ve Su Kapasitesi

Rainwater Superior 8 litrelik tank kapasitesi bulunan bir arıtma cihazıdır. Buna ek olarak bu arıtma cihazı günlük 240 litre arıtma kapasitesi sayesinde ofis, iş yeri, alışveriş merkezi gibi alanlara da rahatlıkla hitap edebilir. Aynı zamanda buzdolabı bağlantısına izin veren bu cihaz, sebil özelliği olan buzdolaplarına hat çekilmesi durumunda soğuk su ve buzu da sizler için hazırlayabilir. 

Rainwater Superior Filtre

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 litre

Rainwater Superior su arıtma cihazı, sularınızı 4 aşamadan oluşacak şekilde titizlikle arıtarak uygun pH değerine çıkarır.

Su ilk olarak tortu filtresine gelerek partiküllerin temizlenmesi sağlanır. Toz, kum, yosun, böcek gibi tortuların 5 mikrona kadar temizlenmesini sağlayan bu aşama, suyunuzun sağlıklı olması noktasında önemli bir yere sahiptir. İkinci olarak ön karbon filtreye ulaşan su, klor ve organik maddelerden arındırılır. Suya kötü tat, renk ve koku veren maddelerin temizlenmesi sağlanarak suyun lezzetli ve içilebilir bir hale getirilmesi mümkün olur. Üçüncü adımda ise ileri arıtma için hiper filtrasyon kullanılarak suyun içinde çözünmüş olarak yer alabilen cıva, nitrat, kurşun, bakır gibi maddelerin temizlenmesi sağlanarak su sağlıklı bir form kazanır. Bu aşamada yalnızca su molekülleri ve insan sağlığına zarar vermeyecek anyon ve katyonlar bir ileri aşamaya geçebilir. Son aşamada ise seramik alkali filtrenin desteği ile sudaki pH ve mineral miktarı artırılarak kötü kokular giderilir. Bu sayede su, içimi lezzetli ve sağlıklı bir form kazanmış olarak içime ve kullanıma hazır olur.

Rainwater nasıl çalışır?

Rainwater Superior çok yönlü kullanım imkanı sağlamasıyla öne çıkan su arıtma cihazlarından biridir. Bununla birlikte birçok kurumsal şirketin de tercih bu model; ev, ofis, alışveriş merkezi, iş yerleri gibi yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilecek bir yapı kazanmayı da ihmal etmez. Bu sayede Rainwater Superior her ortamdaki suyun temizlenmesine önemli bir rol oynar. Rainwater Superior, suyu 4 aşamada filtreleyerek çalışır. Aynı zamanda Eco modu da bulunan bu cihaz, suyun ısıtma ve soğutma işlemlerinin otomatik bir şekilde kapatılmasını sağlayarak tasarruf etmenizi sağlar.

Rainwater nasıl çalışır?

Rainwater Superior Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı4
Filtre Boyutu29 x 34 cm
Tank Kapasitesi8 litre
Arıtma Kapasitesi240 litre / gün
Tank Boyutu26 x 34 cm

4 adet filtreyle suyunuza eşsiz bir tat katan Rainwater Superior, 29 x 34 cm filtre boyutuna ek olarak 26 x 34 cm tank boyutuna sahiptir. Tezgah altı kullanıma hitap eden bu cihaz, evlerinize de rahatlıkla uyum sağlayarak fazla yer kaplamaz. 8 litrelik tank kapasitesine ek olarak günlük 240 litrelik arıtma kapasitesi mevcuttur. Bu özelliği sayesinde tüm yaşam alanlarında ideal bir kullanım oluşturmayı başarır. Aynı zamanda paslanmaz çelik tank materyali, ürünün dayanıklılığını da artırır. buzdolabı bağlantısı ve sebil dönüştürücü olarak da kullanıma izin veren Rainwater Superior, led ışıklı musluğu sayesinde suyunuzun sağlıklı olup olmadığını öğrenmenize imkan tanır. Su ve enerji tasarrufu sağlayan bu cihaz, çevre korumasına da önem vermesiyle Eco mod seçeneğini sunar. Amerikan Gıda ve İlaç Yönetmelikleri FDA ve CFR21 ile uyumlu olan materyalleri, sağlığınızın ön planda tutulmasına da yardımcı olmuştur.

Rainwater Superior Kutu İçeriği

Rainwater Superior Kutu İçeriği

Rainwater Superior su arıtma cihazı kutu içeriğinde 1 adet Superior su arıtma cihazı, 4 adet filtre, 1 adet su tankı, musluk başlığı yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Rainwater Su
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Rainwater Superior Kullananların Yorumları

? *** ***: Suyumuz çok sert ve oldukça kireçli bir su idi. Durum böyle olunca kaliteli bir halı yıkama için ekstra deterjan, ekstra hypo kullanmak zorunda kalıyorduk. Rainwater su yumuşatma sisteminin kurulumu yapıldı. Kademeli olarak deterjan ve hypo kullanımını azaltmaya başladık. Öncelikle yarı yarıya denedik. Kalite ve yumuşaklık arıtılmış su ile ilk yıkamamızda çok bariz şekilde olumluydu. Durulama yaparken halıdaki deterjanın sudan arınması çok kolaylaştı. Bu durumda bizi çok şaşırtmıştı. Su tüketimi doğal olarak azaldı. Bir hafta deneyerek ideal kullanımımızı bulduk. 

? *** ***: Araştırmalarımız sonucunda fabrikamız bünyesinde içme suyu sağlaması için Rainwater arıtmalı su sebillerini tercih ettik. Aldığımız ürünlerin kalitesinden ve servis hizmetinden çok memnunuz. Rainwater ailesine teşekkür ederiz.

? *** ***: Suyu zevkle içmemizi sağladı. Önceden içmiyormuşuz resmen. Tadı tamamen değişti, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Rainwater arıtma su sistemini uzun yıllar kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum. Suyun tadı da bir hayli değişti. 

? *** ***: Rainwater’ın ürünlerini yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz. 4 şubemize servis hizmetlerinden ve üründen memnunuz, hiçbir sorun yaşamadık. Düzenli olarak bakımları yapılıyor, çok lezzetli ve sağlıklı su elde ediyoruz. Büyük bir tasarruf sağlıyor bu arıtma aygıtları.

? *** ***: Satın aldığım üründen ve teknik servisten memnunum. Su da gayet iyi, biz çok memnun kaldık, severek kullanıyoruz.

? *** ***: Kurumsal markaların tercihi Rainwater Su Arıtma Sistemlerini kullanıyoruz. Kaliteli ve sağlıklı bir su için Rainwater'ı tercih ettik. Yanılmamışız, memnun kaldık.

? *** ***: Rainwater'a ailemize sunduğu sağlıklı ürünler için teşekkür ederim. Ürünlerin kalitesi ve uzun yıllar kullanılabilirliği biz tüketiciler için oldukça güzel.

? *** ***: Su arıtma cihazınızı hem kışlık evimde hem de yazlık evimde 2 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Suyun lezzeti inanılmaz güzel, birçok arkadaşıma da tavsiye ediyorum.

? *** ***: Arıtma sisteminden memnunum. Çocuğuma içiriyorum, ishal vb. hastalıklar oluşmadı. Suyun tadı yumuşak, su firmalarıyla uğraşma derdim bitti, memnunum.

? *** ***: Rainwater Arıtma Sistemlerini yaklaşık 1 aydır içme suyu olarak kullanıyoruz. Hastalarımız ve personellerimizden olumlu tepkiler aldık. Gerek su kalitesi, gerek su maliyetlerimizin düşmesi açısından kullanmayı düşünen tüm kurum ve kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. 

? *** ***: Keşke daha önce Rainwater kullanmaya başlasaymışız. Yıllar sonra suyun tadını almaya başladık, çok doğru bir karar vermişiz. 

? *** ***: Suyun tadını beğenmedim nedense, sevmedim.

? *** ***: Dolapta yer kaplıyor, o nedenle emin olamadım ama suyun tadı iyi. Kullanılabilir.

? *** ***: Pratik ama dolapta eşya koyacak yer kalmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıThomas Ph 8 Kullananlar
Bianchi Berra ÖzellikleriSuzuki Tecnology Alpha Özellikleri
Dreamwater RO 150 KullananlarHidrotek Bioplus Yorumlar
DreamWater R/O 300 Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında suyunuzu sizler için iyileştirecek Rainwater Superior su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Rainwater Superior ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Rainwater Superior fiyatları nedir?

Rainwater markası, birçok ülkede hizmet veren su arıtma sistemleri üretmektedir. Bu nedenle birçok modeli bulunan bu şirketin, özelliklere bağlı olarak fiyatlandırması da değişebilmektedir.

Rainwater hangi ülkenin malı?

Rainwater şirketi 1943 yılında, Amerika Birleşik Devletlerinde kurulmuştur. Uzun yıllardır su arıtma cihazları üzerine çalışan bu şirket, halihazırda Amerika'nın 1 numaralı su arıtma cihazlarından biridir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.