Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

İnceleme içeriğimizde Amway eSpring Su Arıtma Cihazı'nın üstün özelliklerini, filtre ve arıtma kapasitesini anlattık, kullanıcı yorumlarını sıraladık.
Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

Klasik su arıtma cihazlarını unutun. Teknolojiyi su arıtma sistemiyle birleştiren Amway eSpring Su Arıtma Cihazı ile tanışmanızın vakti geldi. Klasik filtrelemeyi geride bırakan bu model, suyu UV ışığı ile arıtarak en sağlıklı şekilde size ulaştırıyor. Sağlığını düşünenlerin tercihi olan cihaz, birçok özelliği ile memnun ediyor. İçeriğimizde bu teknoloji harikası ürünü inceledik. Su arıtma cihazı almadan önce mutlaka içeriğimize göz atmalısınız.

Amway eSpring Özellikleri

TipTezgah Altı
Çalışma Basıncı860 kPa - 104 kPa
Filtre Ömrü1 Yıl
Arıtma Kapasitesi3,4 Litre/dk
Filtre TürüUV, Karbon
VerimlilikAtık Su Oluşturmaz
Amazon
Fiyatını Gör
Amway
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Amway eSpring İnceleme

Amway eSpring, üstün teknolojik özellikleriyle içme suyunda bulunan virüs ve bakterileri yüzde 99.99 oranında temizler. Suları kirletme potansiyeline sahip 160'ın üzerindeki etkeni azaltır. Çeşitli filtre ve UV ışınları kullanan model, diğer pek çok modele göre üstün özelliklere sahiptir. Amway eSpring fiyat olarak yüksek olsa da, parasını hak eden ve çok tercih edilen bir model alasında yer almayı başarır. Gelin, bu modelin özelliklerine daha yakından bakalım.

İşte, birçok kullanıcının tercih ettiği Amway eSpring Su Arıtma Cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Amway eSpring Tasarım

Amway eSpring, tasarım olarak oldukça kompakt bir yapıysa sahiptir. Zarif ve estetik tasarımıyla tezgah altına rahatça yerleştirilebilir ve farklı eşyalarınızı koyabilmeniz için size alan bırakır. Cihazın üst bölümünde modelin performansı ile ilgili bilgilerin yer aldığı küçük bir ekran yer alır. Modelin arıtma su sağlayan musluğu, zarif tasarımıyla kullanıcının beğenisini kazanır.

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Ölçüleri

Yükseklik327 mm
Çap178 mm
MateryalSıkıştırılmış Plastik

Amway eSpring'in kullanışlı tasarımı filtre değişiminde de işinizi kolaylaştırır. Cihazın üst kapağı açılır ve içerisindeki tüm katmanlara ulaşılabilir. Böylece kullanıcılar aldıkları yeni filtreyi eskisiyle kolayca değiştirebilir. Değişim için destek ekibine ya da ürünü fabrikaya göndermeye gerek yoktur. Modelin dış kısmında sıkıştırılmış plastik kullanılır. Suyla temas eden tüm malzemeler ise ABD Sağlık ve İlaç İdaresi şartlarına uygundur.

Amway eSpring Musluk Başlığı

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı, musluğu ile birlikte gönderilir. Krom kaplı musluk, zarif ve şık tasarımıyla birçok mutfağa uyum sağlar. Sağlam metal başlık, suyun kolayca açılıp kapanmasına olanak tanır. Damla formundaki tutma kolu, modern tasarımıyla göz doldurur. Musluğun 1 metre uzunluğunda hortumu bulunur ve montaj boruları da sete dahildir.

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

Amway eSpring Filtre Kartuşu

Amway eSpring'in filtre kartuşu, UV ampullü sıkıştırılmış karbon bloktan ve ön filtreden oluşur. Bu filtreler asbest, çökelti, kireç, toprak ve kum gibi 0.2 mikrona kadar olan partikülleri yakalar. Böcek ilacı, dezenfeksiyon maddeleri ve farmasötik kirleticiler gibi suyu kirleten 160'dan fazla etkeni sudan arındırır.

 

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

Amway eSpring Kartuş Özellikleri

Filtre TürüUV, Karbon
Filtre Karşutu Ömrü5000 litre, 1 Yıl
Filtre Süzgeci0,2 mikron

Amway eSpring'in kartuşunda kullanılan dahili UV ampulü, sadece musluğu açtığınızda çalışır ve sudaki bakteri ve virüslerin temizlenmesini sağlar. Bu ampul sürekli yanmadığı için hem suyu ısıtmaz hem de enerji tasarrufu sağlar. Modelde eCoupled akıllı çip teknolojisi bulunur. Elektrik hava, su ve plastik parçalardan geçerek UV lambasını yakar ve dijital ekranı çalıştırır. Böylece direkt elektrik teması önlenir.

Kullanışlı model, tek kartuşla 5 bin litre arıtılmış su sağlar. Bu miktar bir ailenin yaklaşık 1 yıllık su ihtiyacına denk gelir. Bu süre dolduğunda cihaz sizi filtre değişimi için uyarır. Amway eSpring'in filtre değişimi de son derece basittir. Ürünün üst kapağı açılabilir ve tüm parçalara buradan ulaşılabilir. Ayrıca satın alabileceğiniz Amway eSpring Su Arıtma Cihazı yedek filtresiyle kolayca filtre değişimi yapabilirsiniz.

Amway eSpring Nasıl Çalışır?

Amway eSpring, mekanik filtrelemeyle UV ışık filtreleme teknolojisini birleştirerek çalışır. Cihaza gelen su, mekanik filtrenin pürüzlü yüzeylerinden geçer ve büyük partiküller burada yakalanır. Karbon blok filtre, suyu kirleten zararlı partikül ve maddeleri ayıklar. UV ışınları ise sudaki bakteri ve virüsleri yok eder. Siz musluğu açtığınızda yanmaya başlayan UV lambası, suyu yüzde 99.9 oranında arındırır ve geriye tertemiz bir su kalır.

Amway eSpring çığır açan özelliklerinden biri olan ultraviyole lambası, sadece musluk açıldığında yandığı için enerji tasarrufu da sağlar. Fazla elektrik tüketmeden çalışarak bütçenize dost olur. Ayrıca model, diğer pek çok su arıtma cihazından farklı olarak atık su oluşturmaz. Böylece su faturasına da olumsuz bir katkı yansımaz.

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

Amway eSpring Teknik Özellikleri

Arıtma Kapasitesi3.4 L/dk
Çalışabileceği Basınç104 kPa-860 kPa
Elektrik Girişi19 V DC, 3.16 A
Çalışabileceği Sıcaklık30 - 4.4 derece

Amway eSpring, ideal bir basınçta dakikada 3.4 litrelik su akışı sağlayabilir. 104 kPa ile 860 kPa basınç aralığında çalışabilen model, ev kullanımı için son derece uygundur. Amway eSpring adaptörü 110 ile 240 volt arasındaki akımda çalışır. Tezgah altı kullanım için üretilen cihazın prize yakın olması da önemlidir. Cihazın birçok parçası gibi adaptörü de ayrıca satın alınabilir.

Cihazda bulunan akıllı çip teknolojisi, cihazın monitör ekranının kablosuz iletişimle çalışmasını sağlar. Monitör ekranı, cihazın çalışma koşullarını, kullanım süresini ve filtre bilgilerini sizinle paylaşır.

Amway eSpring Kutu İçeriği

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorum ve Özellikleri

Amway eSpring kutu içeriğinde su arıtma cihazı, ön filtre, adaptör, musluk ve bağlantı hortumlarıyla birlikte Amway eSpring kullanım kılavuzu yer alır. Cihazın düzgün kullanılabilmesi ve kurulması için kullanım kılavuzundan yardım almak önemlidir.

Amazon
Fiyatını Gör
eSpring
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Amway eSpring Su Arıtma Cihazı Yorumlar

? *** ***: Yaklaşık 11 yıldır kullanıyorum. Aynı zamanda tüm su arıtma cihazlarını ve sistemlerini her sene inceler ve derinlemesine araştırırım. Hem Türkiye piyasasında hem de dünya piyasasında bunun gibi bir cihaz yok. Özelliklerine ve demosuna her yerden ulaşabilirsiniz. Ben bir kimyager olarak yazıyorum bunları. Daha iyisi gerçekten yok. Dünyanın 1 numarası olmayı fazlasıyla hak ediyor. Zaten satış lideriymiş uzun yıllardır. Ailemizin ve sağlığımızın en büyük destekçilerinden biridir bu cihaz. Üreticisine teşekkürler. Hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

? *** ***: Kayınvalidemlere aldık çok memnunlar.

? *** ***: Gerçekten şebeke suyunu içilmiyordu aşırı kireçli olduğundan ve bu ürünü almaya karar verdim suyun tadı gerçekten mükemmel teşekkürler amway.

? *** ***: Güzel fakat kireçli su hala devam ediyor.

? *** ***: Çok güzel ambalajlanmış, hasarsız ulaştı.

? *** ***: Gelmesi biraz uzun sürdü fakat eksiksiz geldi, teşekkürler

? *** ***: Ürünüm geldi kurduk her şey mükemmel garantisi falanda var teşekkürler.

? *** ***: Ürün gayet güzel, teşekkürler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
İhlas Aura Cebilon YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Amway eSpring Su Arıtma Cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Amway eSpring ile ilgili sıkça sorulan sorular.

eSpring yedek filtre nedir?

eSpring yedek filtre, cihazla birlikte gönderilen filtredir. Çok aşamalı bu karbon filtre, ön filtreden sonra gelir. Sudaki zararlı kimyasal ve partikülleri yakalar, dahili UV ışığıyla suyu zararlı organizmalardan arındırır. Ürünün üst kapağını açmak ve filtre bölümüne ulaşmak kolaydır. Filtre değişimi kolay ve pratik olduğu için kullanıcılar tarafından yapılabilir.

Amway eSpring ön filtre ne işe yarar?

Amway eSpring'in ön filtresi, şebeke suyunda bulunan tortu, çökelti, kum ve çamur gibi partiküllerin temizlenmesini sağlar. Suyu yabancı maddelerden arındırarak suyun tadını iyileştirir. Ön filtrenin en önemli görevi suda bulunan 1 mikron üzerindeki partikülleri yakalayarak yedek filtrenin zarar görmesini önlemektir.

Amway su arıtma cihazı filtresi ne zaman değiştirilir?

Amway eSpring'in filtre ömrü kullanım sıklığı ve suyun kirliliğine göre değişir. Normal şartlarda filtre, 5 bin litre su arıttıktan sonra yani yaklaşık 1 yıl içinde değiştirilmelidir. Cihaz size filtre değişim zamanını bildirir. Bildiri geldikten sonra filtreyi kısa sürede değiştirmeniz suyunuzun temiz olması için önemlidir.

eSpring nedir?

eSpring, içerisinde UV ışını ve akıllı çip teknolojisi bulunan bir su arıtma cihazı sistemidir. Amway eSpring modelinde kullanılan bu sistem, suyun UV ışınlarıyla temizlenmesini ve kablosuz iletişim sağlayarak monitörün çalışmasını sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum