Hydrotech B12 Yorumlar ve Teknik Özellikleri - İnceleme

Su arıtma cihazları arasında adından sık sık söz ettiren başarılı ürün Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH ile ilgili tüm bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.
Hydrotech B12 Yorumlar ve Teknik Özellikleri - İnceleme

Su tasarrufu sağlayarak hem cebinize hem de sağlığınıza yardımcı olan su arıtma cihazları son dönemlerin en çok tercih edilen ürünlerinden birisidir. Hayatınızı kolaylaştıracak bu cihazlar, çeşme sularını içilebilir su haline getirir. Yazımızda Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazının özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve hazne kapasitesini detaylı bir şekilde inceledik, sizlere aktardık.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç4 Bar
Tank Kapasitesi8 L
Filtre Sayısı6
Tank Boyutu26x40x40 cm
Su Üretim Kapasitesi264 Litre
Amazon
Fiyatını Gör
Hydrotech
Su Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Su Arıtma Cihazı

Kalsiyum, magnezyum, postayum, sodyum gibi temel mineralleri suya ekleyerek daha sağlıklı bir hale getiren Hydrotech B12 Vitamin Korumalı su arıtma cihazı 6 adet özel filtreye sahiptir. Yapay su tüketimi obezite, diyabet, reflü gibi hastalıklara neden olabilir. Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9, suyu tamamen temizleyerek içilebilir hale getirir, 8 litre kapasiteli tankıyla günlük su ihtiyacınızı karşılamanızı sağlar.

İşte, şebeke suyunu tertemiz yapan Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Tasarım

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazı şık ve kompakt tasarımıyla öne çıkmaktadır. Kuşkusuz her evin tezgahının altına rahatlıkla yerleştirebileceğiniz su arıtma cihazı tezgah üstünde yer kaplayan modellerden değildir. Tezgahın üstünde sadece şık gözükecek Inox musluğu yer alacaktır. Bu musluk rahat bir şekilde açılıp kapandığından kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda musluk 360 derece dönebilir yapıda olup, paslanmaz çelikten yapılmıştır.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Boyutları

Tank Genişliği26 Cm
Tank Uzunluğu40 Cm
Filtre Genişliği32 Cm
Filtre Uzunluğu36 Cm
MateryalPaslanmaz Çelik

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazı, 26 cm genişliği, 40 cm uzunluğı ile dikkat çekmektedir. Minimal boyutları sayesinde tezgah altınızda duracak, stabil bir şekilde çalışacaktır. Tank paslanmaz çelikten yapıldığından içerisindeki su her zaman taze kalır. Uzun süre su arıtma cihazını çalıştırmasanız dahi temiz su elde edebilmek mümkündür.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Musluk Başlığı

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9

Hydrotech marka su arıtma cihazında su sıçramasını önleyen tasarımıyla öne çıkan 304 Paslanmaz çelik musluk başlığı bulunur. Bu başlık sayesinde arıtılan suyu rahatlıkla tüketebilirsiniz. Açma veya kapama işlevi gören musluk başlığı 90 dereceye kadar dönebilmektedir. Bu da kullanıcılara kullanım rahatlığı sunar. Aynı zamanda başlık çevirildiği anda arıtılmış su akmaya başlar, bekleme gibi sorunlar Hydrotech ile tamamen ortadan kalkmıştır. Sızdırmaz contaları ile su kaçırma gibi durumlar yaşanmaz.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Tank ve Su Kapasitesi

8 litre tank kapasitesiyle öne çıkan Hydrotech arıtma cihazı, son derece işlevseldir. Dünyanın ilk B12 vitamin koruması sağlayan ürünü, vücuttaki B12 emzimini artırır. Yediğimiz içtiğimiz yiyecek ve içeceklerden gelen kötü asitlerin etkisini azaltır. Hydrotech arıtma cihazından içilen su aynı zamanda antioksidan olduğundan grip, nezle gibi basit enfeksiyon hastalıklarını engeller, bağırsaklara iyi gelir ve kilo vermeye yardımcı olur.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Filtre

Filtre Sayısı6
Filtre Boyutu32x36 cm
Tank Kapasitesi8 Litre

Ürünün içerisinde bulunan su 6 adet filtreden geçerek temizlenip, sizlere sunulmaktadır. Hydrotech B12 ilk aşamada suyun içerisinde bulunan yosun, tortu, toz, pas, çamur, asbest gibi insan sağlığına zararlı olan partiküllerin tamamını temizlemektedir. İkinci aşamada ise suyun içerisinde çözümüş halde bulunan klor suya kötü koku ve tat veren gazlar, kist ağır metallerin bir kısmı ve diğer kimyasal maddelerden ayırır.

3. aşamada Aktif Karbon Filtre suda bulunan kötü tat ve kokuyu giderir, filtre ömrü su kullanımına ve gelen suyun kalitesine göre değişiklik göstermekle beraber ortalama 6 ile 12 ay arasındadır.

Buradan su, 100 GPD Memrban filtreye geçirilir. Suyun içerisinde insan sağlığını tehdit edebilecek tüm zararlı bileşenler özel sarmallardan geçerek temizlenir. Bu filtreler 4,8 angstron gözeneklere sahiptir. Aynı zamanda sudan ayrılabilen yarı geçirgen zarıyla da son derece temizleyici etkiye sahip bir filtredir. Zarın içerisinden sadece su moleküllerinin geçmesine izin verir.

Post Karbon Tatlandırıcı filtre Hindistan cevizi kömüründen yapılmıştır. Su arıtma cihazlarında sıklıkla gördüğümüz bir filtre türüdür. Filtre, suyun içerisindeki istenmeyen tat, koku ve kimyasalları giderir, kullanıcıya temiz, sağlıklı suyu ulaştırır.

Son olarak B12 Alkali - Mineral filtre arıtılan içme suyunun pH seviyesini 2 oranında yükselterek, alkali seviyesini artırır, suyun daha sağlıklı bir hale gelmesini sağlar. Suya ihtiyacı olan temel mineralleri ekler, oksidasyonu düşürür, hidrojen açısından suyu zenginleştirir ve B12 vitamin emilimini kolaylaştırarak, içtiğiniz suyun vücudunuzda detoks etkisi yaratmasını sağlar.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Nasıl Çalışır?

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9

Hydrotech su arıtma cihazının kurulumunu yaptıktan sonra tek yapmanız gereken tezgah üstüne yerleştirmiş olduğunuz başlığın musluğunu açmak olacaktır. Oldukça basit bir kuruluma sahip olan arıtma cihazı, sorunsuz bir şekilde çalışır. Musluğu açtığınız anda arıtılmış su direkt olarak kullanıcıya sunulur.

Hydrotech B12 Vitamin, kompakt bir tasarıma sahip olması nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ev, ofis, alışveriş merkezi, iş yerleri gibi yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilecek yapıdadır. Hem bütçenize hem de sağlığınıza katkıda bulunan ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9, suyu 6 filtreden geçirerek tamamen temiz bir hale getirir. Aynı zamanda arıtılan su içildiğinde birçok iç hastalığa iyi gelmektedir. Vücutta detoks etkisi yaratır.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı6
Filtre Boyutu32 x 36 cm
Tank Kapasitesi8 Litre
Su Üretim Kapasitesi264 Litre
Tank Boyutu26x40x40 cm

6 adet filtresi sayesinde suyun hem tadını güzelleştiren hem de pH değerini koruyarak daha sağlıklı bir su içmenizi sağlayan Hydrotech, 26x40x40 cm tank boyutuna sahiptir. Tezgah altına monte edilerek kullanılan cihaz mutfağınıza rahatlıkla uyum sağlar. Bu sayede fazla yer kaplamaz.

8 Litre tank kapasitesiyle dikkat çeken Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9, günde 264 litre suyu arıtabilmektedir. Ürünün dış ve iç malzemesinin kaliteli olması dayanıklılığını artırır. Su ve enerji tasarrufu sağlayan cihaz, çevre korumasına da önem verir. Inox musluğu ile birlikte her zaman sağlıklı suya erişmenize olanak tanır. Filtrelerinizi de kullanıma bağlı olarak 6 ile 12 ay arasında değiştirdiğinizde hiçbir sorun yaşamazsınız. Hydrotech su arıtma cihazı, uzun yıllar boyunca size eşlik edecek, kaliteli bir üründür.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Kutu İçeriği

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazının kutusunda bir adet Inox paslanmaz musluk, su arıtma cihazı, gevşeme önleyici somun, su sızdırmayan contalar, bağlantı hortumları, PP Sediment, Gac Karbon, Aktif Karbon, Membran, Post Karbon Tatlandırıcı ve B12 Alkali - Mineral olmak üzere 6 adet filtre bulunur.

Amazon
Fiyatını Gör
Hydrotech
Su Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 Kullananların Yorumları

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9

? *** ***: Gayet basarili bir aritma sistemi. Dogru karar vermis oldugum icin mutluyum. Kuzenimin tavsiyesiyle hic dusunmeden aldim. Siparis,servis ve iletisim sureci gayet profesyonel. Tavsiye ederim.

? *** ***: Hızlı teslim edildi, servis ertesi gün kurulumu yaptı, yaklaşık 10 gündür kullanıyoruz, çok memnunuz, suyun tadı çok güzel, düşünen varsa hiç düşünmesin, kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Uzun bir araştırmadan sonra Hydrotech su arıtma cihazının oldukça güvenilir ve sağlıklı olduğunu fark ettim. Bunun üzerine almaya karar verdim ve çok memnunum herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Suyun tadı çok güzel almadan önce çok tereddütte kaldım fakat firma çalışanlarına gösterdikleri ilgi alaka için ayrıca teşekkür ediyorum.

? *** ***: Ürünü gördükten sonra almaya karar verdim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi anladım. Ürün çok kaliteli kesinlikle pişman etmeyecektir.

? *** ***: Ürünü aldıktan sonra suyun tadında büyük değişiklik meydana geldi. Anlattıkları kadar varmış teşekkür ederim.

? *** ***: Doktor tarafından evdeki hastamıza alkali su içmesi söylendi. Belli bir araştırma yaptıktan sonra ürünü almaya karar verdim. Suyun tadı söylenildiği gibi çok iyi tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün oldukça güzel sessiz çalışan bir ürün. Suyun tadı da çok güzel. Uzun araştırmalar sonucu aldım. Beni almaya iten en önemli unsur atık su miktarının çok düşük olmasıydı. Ürünü aldıktan bir gün sonra elime ulaştı. Sonrasında hemen servis yönlendirilmesi yapıldı ve servis aynı gün içerisinde kurulumunu yaptı.

? *** ***: Bu ürünün alana kadar su içmiyormuşuz resmen:). Araştırarak aldım,ürünü sattiktan sonra arkasında durmayan satıcıya denk gelmemek icin arıtma cihazı alırken firmanın veya ürünün uluslararası belgelere sahip olup olmadığına dikkat edin.

? *** ***: Ürün gayet güzel. Siparişi verip kurulmasına kadar ve daha sonraki aşamalarda firma çok ilgili.Daha önce sadece içmek için hazır su alıyordum. Cihaz takılınca yemek,çay vb. Kullanıyorum servis gelip şebeke suyunu ölçüm yapasıya kadar şebeke suyumun çok kötü olduğunu bilmiyordum. Cihaz gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

? *** ***: Ürünü bir süredir kullanıyorum. Suyun tadı güzel. Biz gayet beğendik. Bildiğim kadarıyla kendileri zaten membran ve çelik tankın üreticisiymiş. Sitesinden bakabilirsiniz. Ücretsiz kurulum yapıldı ve sorunsuzca kullanmaya başladık. Tercih ederken dikkatimi çeken 100 GPD membran bulunması ve 1/1 su atık oranı olmuştu. Umarım sorunsuzca kullanmaya devam ederiz.

? *** ***: İlk defa arıtma kullanan bir aile olarak suyun kalitesinden memnunuz, zaten araştırarak almıştım, alınmasını öneririz.

? *** ***: Henüz çok yeni birkaç gündür kullanıyorum fakat tat muhteşem hissedilir ölçüde yumuşak bununla birlikte satıcı çok hızlı aynı gün kargoya verildi kargom hasarsız ve özenliydi paket ikinci gün elimdeydi bir gün sonra servis geldi ve bundan da çok memnun kaldım çok ehil kişilerdi çabuk ve kaliteli bir iş ve işçilikle kuruldu çok memnun kaldım hem satıcı hem servise çok teşekkür ederim.

? *** ***: Ürünü bir aydan fazla süredir kullanıyorum. Ücretsiz kurulum için firma ile iletişim kurdum. Aynı gün servis yönlendirdiler. Cihazla birlikte Ph solüsyonu da geldi. Bir süre kullandıktan sonra ph ölçümü yaptım. Renk skalasına göre 9.5 Ph seviyesinin üzerinde ölçüm yaptım. 9.5 ph seviyesinin oldukça iddialı olduğunu düşünüyordum. Fazlasıyla hak ediyor. Çok memnunum, tavsiye ederim.

? *** ***: 10 gün sonra iskinin bize sunduğu şebeke suyu ve arıtma suyunun ph değerleri yan yana çekilmiş fotoğrafta gördüğünüz şekildedir. Arıtmadan aldığım su ph değeri ortalama 9 görünüyor şebeke suyu 6.5 - 7 aralığında gibi görünüyor. Sağlıklı su için Alkali su kullanmayı tercih edin. Firmaya ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
DreamWater R/O 300 Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 fiyatı ne?

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9'un fiyatları siteden siteye değişiklik göstermektedir. Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 su arıtma cihazının fiyatı günümüzde 6,900,00 TL'dir.

Hydrotech B12 Vitamin Korumalı pH 9 hangi ülkenin?

Hydrotech su arıtma cihazı, Türklerin üretmiş olduğunu bir üründür. Hydrotech markasının ana ofisi İzmir, Gaziemir'de bulunur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum