Thomas Ph 8 Kullananların Yorumları - İnceleme

Thomas Ph 8 ile ilgili kullanıcı yorumları, özellikleri, filtre ve kapasite gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Thomas Ph 8 Kullananların Yorumları - İnceleme

Su arıtma cihazlarının ön plana çıktığı bu günlerde tasarruf etmek ve sağlığınızı korumak için uygun olan modeli seçmek de önem arz etmektedir. Biz de bu içerikte Thomas Ph 8 Su Arıtma Cihazının kullanıcı yorumları, özellikleri ve filtrelerini sizler için inceledik.

Thomas Ph 8 Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç-
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi285 Litre / Gün
Filtre Sayısı6
Tank BoyutuE : 280 x B : 420 x D : 400 mm
Amazon
Fiyatını Gör
Thomas
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Thomas Ph 8 Su Arıtma Cihazı

Thomas Ph 8, mutfağınıza yakışan şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda günde 285 litrelik arıtma kapasitesi sayesinde iş yerlerinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir form kazanmayı başarmıştır. Buna ek olarak 6 adet filtresiyle suyun size sağlıklı bir şekilde ulaşmasına da yardımcı olur.

İşte, şık tasarıma sahip Thomas Ph 8 su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Thomas Ph 8 Tasarım

Thomas Ph 8, 280 x B : 420 x D : 400 mm boyutlarına ek olarak siyah rengi ve minimal tasarımıyla da kullanıcılarının beğenisini toplamayı başarır. Musluğunun güzel görüntüsü, mutfağınıza farklı bir hava katarken suyun akışı da kullanım için ihtiyaç duyduğunuz yoğunluğu barındırır.

Thomas Ph 8 Tasarım

Thomas Ph 8 Boyutları

En280 mm
Boy420 mm
Derinlik400 mm
MateryalMetal

Thomas Ph 8 su arıtma cihazı 280 mm en ve 420 mm boy özellikleriyle kompakt bir form kazanmıştır. Buna ek olarak 400 mm derinliğe sahip bu cihaz, aynı zamanda metal materyali sayesinde uzun süre dayanıklı bir şekilde kullanmanıza da olanak tanır. 

Thomas Ph 8 Musluk Başlığı

Thomas Ph 8 su arıtma cihazı, şık görünüme sahip musluğu ile suyun akışını değiştirerek sudan verim almanıza yardımcı olur. Aynı zamanda suyun filtrelenmiş olması sayesinde musluğunuz da zarar görmeden uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Thomas Ph 8 Musluk Başlığı

Thomas Ph 8 Tank ve Su Kapasitesi

Thomas Ph 8 arıtma cihazı, 8 litrelik tank kapasitesine sahip olup günlük 285 litrelik arıtma kapasitesi sunar. Bu sayede tüm yaşam alanlarına uyum sağlayan bir yapı kazanmayı başarmıştır. 6 adet filtresi sayesinde suyun tamamen sağlıklı bir şekilde size ulaşmasını sağlayarak hem sağlığınızı hem de cebinizi korur.

Thomas Ph 8 Filtre

Filtre Sayısı6
Boyut280 x 420 x 400 mm
Tank Kapasitesi8 litre

Thomas Ph 8, 6 aşamalı filtre sistemine sahiptir. Bu su arıtma cihazı ilk aşamada suyun mikron hassasiyetinin ayarlanmasına yardımcı olur. Ardından GAC karbon filtre ile organik kimyasallar sudan çıkarılarak kötü koku ve tat vermelerine engel olunur. Bir diğer aşama olan blok karbon filtre ile su; renk, koku ve tat dengesi düzene girer. Bir diğer aşamada ise klor gibi kimyasal maddeler sudan uzaklaştırılır. Membran filtreye ulaşan suyun sertliği düzenlenerek moleküler yapıda filtrelenir. Suda bulunan toksik ve kimyasal maddeler arındırılır. Son aşamada ise saf suya dönüşen suya gerekli mineraller eklenerek sağlıklı bir form kazandırılır.

Thomas Ph 8 Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı6
Filtre Boyutu3x 12", 2x 10"
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi285 L / Gün
Tank Boyutu280 x 420 x 400 mm

Thomas Ph 8 arıtma cihazı, suyu 6 aşamadan geçerek sağlıklı ve kullanıma uygun bir hale getirir. 24 saatte 285 litre arıtma kapasitesi sayesinde ev kullanımına ek olarak ofis, alışveriş merkezi, iş yerleri gibi alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. E : 280 x B : 420 x D : 400 mm boyutları sayesinde kompakt bir form kazanan bu cihaz, minimal tasarımıyla da beğenileri toplamayı başarır. 8 litrelik tank kapasitesine ek olarak bu cihazın opsiyonel pompa seçeneği de mevcuttur. Lüks musluğu sayesinde içme kolaylığı sunarken metal tankı da uzun süre dayanıklı bir şekilde kullanabilmenize olanak tanır.

Thomas Su Arıtma Cihazı Kutu İçeriği

Thomas Su Arıtma Cihazı Kutu İçeriği

Thomas Ph 8 kutu içeriğinde bir adet Ph 8 arıtma cihazı, 1 adet musluk, 6 adet filtre yer almaktadır. Kurulum için Thomas yetkili servisi ile iletişime geçmeniz uygun olacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Thomas pH8
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Thomas Su Arıtma Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Çok şık, çok tatlı bir makine. Annemin evi için almıştık, kendime de alacağım. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Güzel ve şık. Ayrıca suyun tadını değiştiriyor. Su içmeyi sevdim resmen. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Fiyat performans açısından oldukça başarılı. Filtreleri yerinde iş görüyor. Gayet güzel ürün, öneririm.

? *** ***: Her hafta kaç damacana su alıyorduk. Thomas’a geçince hem bu dertten kurtulduk hem de suyun tadına vardık. Almayı düşünenler beklemesin derim.

? *** ***: Bir sürü araştırmadan sonra bunda karar verdik. Fiyat ve işlev açısından tatmin etti doğrusu. Musluğu da gayet güzel. Biz tavsiye ediyoruz.

? *** ***: Sürekli spor yaptığım için su kaybım çok oluyordu. Artık damacana derdi olmadan kana kana su içiyorum. Ben rahatladım size de tavsiye ederim.

? *** ***: Doğrusu bu kadar iyi olmasını beklemiyordum ama ürün harika. Çok beğendim, kayınvalideme de alacağım. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

? *** ***: Çok severek kullanıyoruz. Görünüşü de gayet güzel. Gerçekten herkese tavsiye ederim. Suyun tadı değişti, önceden ne içiyormuşuz bilmiyorum.

? *** ***: Babamın evine aldık. Çok beğendik, musluğu olsun suyun tadı olsun bambaşka. Teşekkür ederiz. Almayı düşünenlere öneriyorum kesinlikle.

? *** ***: Suyun tadı değişti, insanın içtikçe içesi geliyor resmen.

? *** ***: Güzel ürün ama ses çıkarıyor bazen. Anlamadım ama beğenmedim

.? *** ***: Annem için almıştık ama tadını beğenmedi, memnun kalmadık hiç

.? *** ***: Dolabın içinde baya bir yer kapladı, bu kadar düşünmemiştim. Görüntüsü güzel ama şimdi eşyaları nereye koysam diye düşünüyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Bianchi Berra ÖzellikleriSuzuki Tecnology Alpha Özellikleri
Dreamwater RO 150 KullananlarHidrotek Bioplus Yorumlar
DreamWater R/O 300 Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında tasarımıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Thomas Ph 8 su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Thomas Ph 8 ile ilgili sıkça sorulan sorular:

Thomas su arıtma hangi ülkenin?

Türkiye'de üretilen Thomas arıtma cihazları, ülkede yakaladığı başarıyı uluslararası alana taşıyarak üretimine devam etmektedir.

Thomas Su Arıtma Filtre Fiyatları nedir?

Thomas Ph 8 su arıtma cihazının 6 adet filtresi mevcuttur. 3 ön, 3 arka olacak şekilde yerleştirilen filtrelerin değişim zamanı da fiyatları gibi değişiklik gösterebilmektedir. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.