İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri - İnceleme

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı'nın özelliklerini incelediğimiz yazımızda ürünün filtre ve tankı hakkındaki tüm detayları bulabilirsiniz.
İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Su arıtma cihazı hayatı kolaylaştıran en kullanışlı ürünler arasında yer alıyor. Siz de evinize su arıtma cihazı almaya karar verdiyseniz yüksek ihtimalle İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı'na denk gelmiş olmalısınız. Çok tercih edilen bu cihazın ev kullanımı için uygun olan birçok özelliği bulunuyor. Sizin için İhlas Cebilon Aura Silver'ın tüm özelliklerini inceledik ve öne çıkan yanlarını sıraladık. İçeriğimize göz atarak su arıtma cihazı alma konusundaki kararınızı verebilirsiniz.

Aura Cebilon Silver Özellikleri

TipTezgah Altı/Pompasız
Çalışma Basıncı40 psi - 145 psi
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi235,77 L/Gün
Filtre Sayısı5
Tank Boyutu24,4x36,6 cm
Amazon
Fiyatını Gör
İhlas
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

İhlas Cebilon Aura Silver İnceleme

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı sahip olduğu özellikleri sayesinde şehrin şebeke suyunu içme suyuna çeviren ve en çok tercih edilen cihazlar arasında yer alıyor. Pompasız model, şebeke suyunun basıncı ile çalışıyor. Çok kirli olan sular için önerilmeyen İhlas Cebilon Aura Silver, sudaki klor ve kimyasalları filtreleyebiliyor. Modelin karbon filtrelerinde bakteri üremesini engelleyen gümüş iyonlar kullanılıyor. Arıtılan suya yararlı mineral ilavesi yapan ürün, suyun tat ve kokusunu iyileştiriyor. Aura Cebilon Silver fiyatı birçok modele daha uygun olduğu için sıkça tercih ediliyor.

İşte, birçok kullanıcının tercih ettiği İhlas Cebilon Aura Su Arıtma Cihazı ile ilgili tüm detaylar;

İhlas Cebilon Aura Silver Tasarım

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı, sade ve kompakt tasarımıyla fazla yer kaplamaz. Oval köşeli cihaz, tezgah altına rahatlıkla sığar ve size de kullanım için yer bırakır. Aura Cebilon Silver yorum kısmında birçok kullanıcı, ürünün tasarımından memnun kaldığını ve yer kaplamadığını dile getirmektedir.

İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı Ölçüleri

Tank Genişliği24,4 cm
Tank Uzunluğu36,6 cm
Cihaz Ölçüleri270x400x385 mm
Tank MateryaliKrom
Ağırlık12,5 kg

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı, 12,5 kilo ağırlığa sahiptir ve sık sık modelin yerini değiştirmek kullanıcıyı biraz zorlayabilir. 40 cm boya, 27 cm ene sahip olan model, tezgah altında kullanım için uygundur. Modelin tankı 24,4 cm çapa, 36,6 cm boya sahiptir ve 8 litre kapasitesiyle günlük kullanım için bolca su depolar. Kromdan yapılan tank, uzun ömürlü kullanım için de idealdir.

İhlas Cebilon Aura Silver Musluk Başlığı

Aura İhlas Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı, musluk başlığı ile birlikte gönderilir. Ürünün ücretsiz yapılan montajında musluk başlığı da tezgahın üzerine takılır ve montaj için uğraşmanıza gerek kalmaz. Kullanıcının isteğine göre servisten ücret karşılığında üç yollu batarya da temin edilebilir. Böylece tezgahı delmeye gerek kalmadan yalnızca batarya değişimi yapılır.

İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri

Aura Cebilon Silver Filtre ve Tank Kapasitesi

Aura Cebilon Silver filtreleri; 5 Mikron Sediment Filtre, 1 Mikron Sediment Filtre, Aktif Karbon Filtre, Ters Osmoz Membran Filtre ve Mineralli Son Karbon Filtre olarak 5'e ayrılır. 5 aşamalı filtreler klor ve organik kimyasalları, kum, toprak ve partikülleri yakalar.

Aura Cebilon Silver filtre değişimi kullanım sıklığına göre 6 ile 1 yıl arasında yapılır ve değişimin servis kontrolünde yapılması önerilir. Bakım sırasında değişen filtreler için kullanıcıdan ücret alınabilir.

İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri

İhlas Aura Cebilon Silver Tank Litresi ve Filtreleri

Filtre Sayısı5 Aşamalı
Filtre TürleriAktif Karbon, 1 ve 5 Mikron Sediment, Ters Osmoz, Mineral Karbon
Tank Kapasitesi8 Litre
Tank Basıncı6-7 psi

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı'nın tank kapasitesi 8 litredir. Geniş tank, ev ve ofis kullanımı için ideal bir çalışma performansı sunar. 6 ile 7 PSİ değerinde basınç yapan tank, suyu size güvenle ulaştırır. 20 cm çapa ve 26 cm boya sahip olan geniş tank, size her zaman içebilmeniz için bolca su depolar.

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma yorum kısmında birçok kullanıcı modelin su depolama kapasitesinden memnun olduğunu dile getirmektedir.

İhlas Aura Cebilon Silver Nasıl Çalışır?

Pompasız çalışan İhlas Aura Cebilon Silver Su Artıma Cihazı, şebeke suyunu filtrelere gönderir. 5 Mikron Sediment Filtre, su içerisinde bulunan kum ve toprağı tutar ve 5 mikrondan büyük partikülleri yakalar. Aktif Karbon Filtre, sudaki klor ve kimyasalları sağlığınız için filtreler, bu filtre gümüş iyonlu ve anti bakteriyeldir. 1 Mikron Sediment Filtre ise diğer filtrelerden kaçabilecek tozları yakalar. Ters Osmoz Membran Filtre, suyun içindeki tüm zararlı molekülleri yüzde 98 oranında arıtır. Son aşamadaki Mineralli Son Karbon Filtre ise suya yararlı mineralleri ekler ve suyun tadını güzelleştirir.

İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri

İhlas Aura Cebilon Silver Teknik Özellikleri

Saflaştırma Oranı%85-%98
Günlük Kapasite253,77 litre/gün
Pompa Debisi0,8 L/dk - 1,2 L/dk
Ph Aralığı3 -11
Çalışma Basıncı40 PSİ-145 PSİ

Filtreden geçen ve içilebilir hale gelen su, cihazın su tankında birikir. Tankın içinde yer alan balon, membrandan gelen arıtılmış su ile aşağı iner. Arıtma musluğu açıldığında takın 6 ile 7 PSİ arasındaki basıncı balonu iter ve tanktaki suyun musluğa ulaşmasını sağlar.

İhlas Aura Cebilon Silver, günlük 253 litrelik arıtma kapasitesine ulaşır. Şebeke suyunu yüzde 85 ile 98 arasında saflaştırarak içilebilir en iyi kaliteye getirir. Ayrıca diğer pek çok cihazda bulunmayan mineral filtresi, Aura Cebilon Silver özelliklerini diğer modellere göre bir adım öteye taşır. Mineral filtre, suya yararlı mineralleri katarak sağlığınızı korumanızı sağlar.

İhlas Aura Cebilon Silver Kutu İçeriği

İhlas Aura Cebilon Silver Yorum ve Özellikleri

İhlas Aura Cebilon Silver kutu içeriğinde musluk ve bağlantı aparatlarıyla birlikte cihazın tüm parçaları ve Aura Cebilon Silver kullanım kılavuzu yer alır. Ürünün montajı yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak yapılır. Eğer şebeke suyunuzun basıncı yeterli olmazsa ek ücret karşılığında cihaza pompa taktırılabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Cebilon Silver
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Aura Cebilon Silver Yorum

? *** ***: Ürünü aldıktan sonra aradılar. İhlas servisi bizzat gelip teslimatını ve kurulumunu sağladı. Suyun tadı çok güzel. İyi ki almışız. Aldıktan bir hafta sonra kayınvalideme ve anneme de aldırdım.

? *** ***: 4 aydır kullanıyorum gayet iyi. Satın aldıktan sonra şu gün geleceğiz demiyorlar, iki gün sonra telefon açıp birazdan ordayız demesi ve benim motor takip mutfak toplamam bir oldu. 5 dakika sürmedi zaten gelmesi. Hiç hoş bir şey değil yaptığınız. Çünkü ev hali üstümüzde pijama sofra kaldırıyorum mutfağımı toplayım üstümü mü giyeyim şaşırdım.

? *** ***: Cumartesi sipariş verdim pazartesi günü servis kurulumunu yaptı çok memnunum keşke daha önce alsaymışım dedirtti, sürekli su siparişi vermekten kurtuldum tavsiye ederim

? *** ***: Kalite ve geniş servis ağı nedeniyle bu markayı tercih ettim. Hızlı bir şekilde gelip, güler yüzlü servisi ile kurulumunu yaptılar. Kendim ve Annem için almıştım memnunuz herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Siparişimin ertesi günü İhlas yetkili servisinden arandım ve kurulum için bir sonraki güne randevu oluşturuldu. Aynı gün fatura kargo olarak elime ulaştı. Yetkili servis cihazı paket olarak getirip kuruyor ve nasıl kullanılması gerektiğini vs anlatıyor. Suyu içtik ve çok beğendik. Fiyat olarak da çok uygun olduğunu düşünüyorum. Her anlamda sorunsuz güzel bir alışverişti, ailecek memnun kaldık :)

? *** ***: 2022 Mayıs başından beri yaklaşık bir aydır kullanıyoruz suyun içimi güzel çeşme suyundan gayet iyi.... ancak şunu belirtmek isterim suyu süzerken dışarı attığı ATIK su miktarı ne kadar süzülmüş su alıyorsanız 3 KATINDAN FAZLA dışarı su atıyor ben bu suyu 10 Litrelik vidonla biriktirip WC balkon gibi yerlerde kullanıyorum... yani açıkçası 5LT su süzerken 15LT den fazla suyu dışarı atıyor bunu ben tespit ettim bu durumu göz önünde bulundurarak düşünüp almanızı öneririm... çıkan atık su da gayet temiz görünüyor ancak bu kadar 3 katına dışarı niye su atıyor bunu ürünü satan İhlasın açıklaması gerekir diye düşünüyorum.

? *** ***: Evet bir ay fazla oldu alalı sipariş hızlı geldi 3 hafta kullandım fakat arızalıydı, yenisini getirdiler şuan memnunum gayet iyi hizmet güzeldi servis ilgiliydi tavsiye edebilirim.

? *** ***: Ürün kalite yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gayet güzel içimde gayet iyi rahatsız eden hiçbir şey yok tadında, söylendiği gibi aşırı bir su faturası da gelmedi aylık 15 TL fark etti faturada. Ürün kompakt dağınık boru kablo vs. yok güzel ben sevdim tavsiye edilir.

? *** ***: Şu tadı güzel. 3.kat motorsuz basıncı gayet güzel. Hızlı kurulum. Kibar teknik personel. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü pazar günü aldık salı günü taktılar. Servis gayet kibar ve ilgiliydi. Gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Gereksiz yere pompa satmaya çalışmadı. Basıncın yeterli olduğunu söyledi. 1 haftadır kullanıyoruz. Suyun tadı güzel. 1 bardak için 2 bardak su dışarı atıyor. Kardeşlerim ihlasın elektronik olan cihazını kullanıyorlar. Elektronik olana gerek olmadığını söylediler. Arıtıcıda önemli olan filtre. Gayet memnunuz. Tek sıkıntı fazla su atması. Herkese önerebileceğimiz bir ürün. Boş yere fazla para verip elektronik ürünü almak yerine bu ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

? *** ***: Ürünün teslimi yetkili servis tarafından yapılıyor servis yetkilisi geldiğinde önce su ölçümü yaptı ölçüm sonucu 4 ün altında çıkınca motor takılması gerektiğini söyledi motorsuz kullanım filtrelerde garanti kapsamı dışında kalıyor dedi 750 tl motor fiyatı motor takılmazsa 3.4 ayda bir filtre yenilenir dedi ana filtre dahil olmak üzere mecbur motor taktirdik şu an için bir sorun yok gibi duruyor.

? *** ***: 1 aylık kullanımın ardından yazıyorum ilk 1 hafta gayet normal çalışıyordu suyun tadı gayet iyi şebeke basıncımız yeterli olduğu için pompasız olan bu modeli aldık güvendik ama maalesef bir haftanın sonunda yerim litre üzeri su kullandığımız her seferinde dakikalarca üründen siren sesi gelmeye başladı, rahatsız edici boyutta servisi arayarak sorunu söyledik bu cihazın kronik sorunuymuş. Filtrelerden ses geliyormuş hepsinde olmuyor ama bazı kullanıcılarda oluyor hortumları kurcalayın düzelmezse yapacak bir şey yokmuş. Kurcaladım olmadı sinir bozucu bir ses ile kullanıyoruz, almayın gayet net söylüyorum uzak durun dandik marka arıtıcıdan bile bu ses gelmiyor ne yapacağız bilmiyoruz.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucunda marka güvenilirliği ve yaygın servis ağının olduğunu düşünerek 6 ay önce yazlığa aldık hiç sorunsuz kullandık , Geçen hafta eve de bir tane aldık , 2.gün su kesildi ertesi gün servis geldi “su kaçağı olmuş” dedi (haznede hafif sarı su birikmişti) Değişim isteyelim mi dedim servise o da yenisi de aynı şeyi yaparsa ne olacak deyince iade ederiz dedim , onardı gitti , ertesi gün tekrar su kesildi dolayısıyla her gün damacana su almaya devam ediyoruz bu arada servisi tekrar bekliyoruz , Sonuçta pompasız bir model sorun nedir acaba ?

? *** ***: Kendi evimizde kullandığımız bir ürün zaten çok memnunuz bu sefer anneannem için aldım kesinlikle fiyat performans ürünü daha yüksek fiyatlılarına hiç gerek yok bunu alın pişman olmazsınız.

? *** ***: Tam vaktinde almışım. Allah ömürlük etsin. Herkes çok ilgiliydi. Servis getirip ilk iş gününde kurdu. Neredeyse 5-6 aydır kullanıyoruz. Hizmet vs harika. Ürünün arkasında bir firma. Tadına da herkes bayıldı. Herşey için Teşekkürler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriBianchi Berra Özellikleri
Suzuki Alpha KullananlarDreamwater RO 150 Yorumlar
Hidrotek Bioplus ÖzellikleriDreamwater RO 300 İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte İhlas Aura Cebilon Silver ile ilgili sıkça sorulan sorular.

İhlas Aura Cebilon Silver Su Arıtma Cihazı kaç litre?

8 litrelik tank kapasitesine sahip olan İhlas Aura Cebilon Silver, günlük 253,77 litre suyu arıtabilir ve böylece sizi susuz bırakmaz. Ev kullanımı için son derece uygun olan modelin su debisi de yüksektir. Pompasız çalışır ancak gerekirse ürüne pompa dahil edilebilir.

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı kaç filtreli?

İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı'nda 5 aşamalı filtre bulunur. Bu filtreler sudaki toprak, kum ve zararlı kimyasalları arındırır. Son aşamada su, mineral filtresinden geçerek daha sağlıklı ve lezzetli bir yapı kazanır. Suya değerli mineraller eklemesi İhlas Cebilon Aura Silver'ın fark yaratan özelliklerinden biridir.

Aura Cebilon Su Arıtma Cihazı hangi ülkenin?

Aura Cebilon Su Arıtma cihazı tamamen yerli ve Türkiye'de üretilen bir modeldir. İhlas markasına ait olan model, ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfı tarafından belgelenen, Türkiye'nin tek su arıtma cihazıdır. Bütün parçaları yerli üretimle elde edilir.

Cebilon Silver mı, Platinum mu?

İhlas Aura Cebilon Silver ile Platinum arasında kalanlar şebeke sularının basıncına göre karar verebilir. İhlas Aure Cebilon Silver pompasız çalışırken İhlas Aura Cebilon Platinum'da pompa sistemi bulunmaktadır. Eğer şebeke suyu basıncının yeterli ise, Silver modeli tercih edebilirsiniz. Eğer basıncı yeterli bulmuyor ya da pompalı model arıyorsanız Platinum sizin için daha uygun olur.

Aura Cebilon Su Arıtma Cihazı neden su gelmiyor?

Aura Cebilon Su Arıtma Cihazı'ndan su gelmiyorsa şebeke suyunuzun basıncı düşük olabilir. Çünkü bu model pompasız çalışmaktadır ve gücünü şebeke suyunun basıncından alır. Eğer basınç yetersizse su kesik kesik akabilir ya da hiç akmayabilir. Sorun buysa pompalı bir model tercih edebilir ya da cihazınıza pompa taktırabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum