Bianchi Berra Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Bianchi Berra su arıtma cihazı ile ilgili kullanıcı deneyimleri, filtre ve tank kapasitesi, boyutları gibi merak edilen noktaları sizler için araştırdık.
Bianchi Berra Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Su arıtma cihazları sağlığı ve bütçeyi koruyan yapısıyla ön plana çıkan ürünlerden biridir. Biz de bu içerikte Bianchi Berra su arıtma cihazına gelen kullanıcı yorumları, özellikleri, filtre ve kapasite bilgisini sizler için araştırarak sağlıklı suya bir adım daha yaklaşmanızı sağlamaya çalıştık

Bianchi Berra Özellikleri

TipTezgah Altı
Basınç-
Tank Kapasitesi8 L
Arıtma Kapasitesi285 L / Gün
Filtre Sayısı5
Tank Boyutu40 x 26 x 38 cm
Amazon
Fiyatını Gör
Bianchi
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bianchi Berra Su Arıtma Cihazı

Bianchi Berra su arıtma cihazı, 8 litrelik tank kapasitesine ek olarak 5 adet filtresiyle suyunuzun sağlıklı ve içime hazır bir hale gelmesine yardımcı olmaktadır. Bianchi Berra, aynı zamanda minimal görüntüsüyle de dolabınızın görünüşünü bozmadan suyu iyileştirir.

İşte, kapalı kasa yapısıyla çok yer kaplamayan Bianchi Berra su arıtma cihazı ile ilgili tüm detaylar;

Bianchi Berra Tasarım

Bianchi Berra arıtma cihazı, minimal tasarımı ve şık görüntüsüyle kullanıcılarının kalbini kazanmayı başarmıştır. Kapalı kasa olması, az yer kaplamasını sağlarken boyutlarıyla da bunu desteklemeyi başarır. Aynı zamanda beyaz rengi sayesinde toz belli etmemesi de bir artı olarak gösterilmektedir.

Bianchi Berra Tasarım

Bianchi Berra Boyutları

En40 cm
Boy26 cm
Derinlik38 cm
MateryalMetal

40 cm en, 26 cm boy ve 38 cm derinliği ile öne çıkan Bianchi Berra, rakiplerini kompakt yapısıyla geride bırakmayı başaran su arıtma cihazlarından biri olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda bu ürünün 8 litrelik tank kapasitesi de mevcuttur.

Bianchi Berra Musluk Başlığı

Bianchi Berra musluk başlığı, minimal çizgilere sahip modern tasarımıyla ön plana çıkmayı başarmıştır. Hızlı bağlantıyla kolayca kullanıma hazır hale gelen bu musluk, aynı zamanda kapatıp açmada da pratiklik sunarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. İdeal su akış şekline sahip olan bu musluk, kullanımı da kolaylaştırır.

Bianchi Berra Musluk Başlığı

Bianchi Berra Tank ve Su Kapasitesi

Bianchi Berra su arıtma cihazının 8 litrelik tank kapasitesi bulunmaktadır. Aynı zamanda günlük 285 litrelik su arıtma potansiyeli olan bu cihaz, birçok yaşam alanına kolayca uyum sağlayarak temiz suya ulaşmanızı pratik bir noktaya taşır.

Bianchi Berra Filtre

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu-
Tank Kapasitesi8 Litre

Bianchi Berra 5 adet filtresinin desteğiyle suyunuzu sağlıklı bir şekilde kullanmanızı sağlar. 5 aşamadan birincisi olan Inline 5 Mikron Sediment filtresi mikron hassasiyetini istenilen ve ideal seviyeye getirir. İkinci aşamada kullanılan Inline GAC Karbon filtre, suda bulunan organik kimyasalları ayrıştırarak hidrojen, sülfür ve klor gibi suya kötü tat ve koku yayan maddeleri de uzaklaştırır. Üçüncü aşamada 75 GPD Membran filtre sayesinde su, moleküler yapıda ayrıştırılarak zararlı kimyasallardan temizlenir. Inline Mineral Post Karbon Filtre, Inline Alkali Filtre aşamalarında ise suyunuz sağlığa yararlı olan minerallerle desteklenerek uygun pH değerine ulaşır. Bu sayede suyunuzun tadı, kokusu ve içimi güzel bir form kazanmış olur.

Bianchi Berra nasıl çalışır?

Bianchi Berra arıtma cihazı ev kullanıma uygun tasarlanmasına ek olarak ofis, iş yerleri, sanayi ortak alanları, alışveriş merkezleri gibi birçok yaşam alanında kullanıma uygun bir cihazdır. Günlük 285 litrelik geniş arıtma kapasitesi sayesinde kullanımı pratik hale getirirken sağlığınızı da aynı ölçüde korumanıza yardımcı olur.

Bianchi Berra nasıl çalışır?

Bianchi Berra Teknik Özellikleri

Filtre Sayısı5
Filtre Boyutu-
Tank Kapasitesi8 Litre
Arıtma Kapasitesi285 L / Gün
Tank Boyutu40 x 26 x 30 cm

Bianchi Berra Su arıtma cihazı, tasarımıyla birçok kullanıcıdan tam not almayı başarmış olup 40 x 26 x 30 cm boyutlarıyla da her alana kolayca uyuma sağlayan kompakt bir yapıya sahiptir. Günlük 285 litre su arıtma kapasitesi bulunan bu cihazın aynı zamanda 8 litrelik tank haznesi mevcuttur. Kullanımı daha pratik hale getiren minimal tasarımlı musluğu, akışı ve kolayca açıp kapama imkanıyla sizleri memnun eder. Buna ek olarak hızlı bağlantı yapılabilmesi, ürünün hemen kullanıma hazır olması noktasında işlevsel bir rol oynar. Shut Off Valf özelliğiyle öne çıkan Bianchi Berra, tank dolduğu zamanlarda atık suyun kesilmesini sağlayarak cihazın su tasarrufu yapmasını mümkün hale getirir.

Bianchi Berra Kutu İçeriği

Bianchi Berra Kutu İçeriği

Bianchi Berra kutu içeriğinde 1 adet Berra su arıtma cihazı, 5 adet filtre, 1 adet lüks musluk yer almaktadır. Kurulumu doğru ve ideal bir şekilde yapabilmek için Bianchi teknik servisinden yardım almanız daha uygun bir kullanım sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Berra Su
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bianchi Berra Su Arıtma Cihazı Yorumları

? *** ***: Ürün çok şık ve güzel memnun kaldık. Ayrıca suyun tadına diyecek yok. Biz beğendik.

? *** ***: Görünüşü güzel olduğu gibi suyun tadı da harika. Bu ürün sayesinde su içmeyi sevdim diyebilirim. Almayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim. 

? *** ***: Kurulumu basit bir şekilde yapıldı. Ürün gayet kullanışlı ve tezgah altında fazla yer kaplamıyor. Bunun dışında suyun tadına diyecek yok zaten. Alın, aldırın diyorum. 

? *** ***: Bebeğim olduktan sonra temiz suyun önemini daha çok anlamış biri olarak söylüyorum: Bianchi başka. Kesinlikle içtiğim hiçbir suya benzemiyor. Bebeğime içim rahat bir şekilde su içiriyorum. Herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Görüntüsü olsun, tadı olsun, kapasitesi olsun her açıdan başarılı ürün. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Su ne demekmiş şimdi anladık ailecek. 

? *** ***: Alırken tereddüt ettiğim, alınca da ne diye bu kadar bekledim dediğim ürün kendisi. Her özelliği çok güzel. Suyu tasarruf etmesi zaten ayrı bir güzel. Damacana devrini kapattık bu sayede.

? *** ***: Annanem böbrek hastası olduğu için sıkça su içmesi gerekiyor. Tabi ki suyun kaliteli olması birinci tercihimizdi. Yanıltmadı bizi. Tadı, kokusu muazzam. Düşünmeden alın derim.

? *** ***: Ürün çok pratik ve kullanışlı. Gerçekten bu güne kadar damacanaya neden bu kadar para vermişim dedirtiyor. Komşularımızın hepsi benden sonra aldı.

? *** ***:  Cihaz şık, hızlı su arıtıyor. Saniyeler içerisinde arıtıp veriyor. Ayrıca günde 285 litre gibi geniş bir kapasitede su üretebilmesi oldukça avantajlı bizim için.

? *** ***: Hiç memnun kalmadım. Dolabımda yer kalmamasını geç suyu da sevemedim. Tavsiye etmem.

? *** ***: Yetkili kişiye ulaşmak zor. Biz çok kullanıyoruz diye mi bilmiyorum bir süre sonra suyun tadı kötüleşti. Beğenmedim.

? *** ***: Annem için aldık ama beğenmedik. Çok hantal, yer kaplıyor. Tavsiye etmem açıkçası.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Su Arıtma CihazlarıRainwater Superior Kullananlar
Thomas Ph 8 ÖzellikleriSuzuki Tecnology Alpha Özellikleri
Dreamwater RO 150 KullananlarHidrotek Bioplus Yorumlar
DreamWater R/O 300 Özellikleriİhlas Aura Cebilon Silver İnceleme
Amway eSpring YorumlarAqua Bella LG Stylus Özellikleri
LG Pure Platinum ÖzellikleriVestel Rafine Yorumları
Arçelik 3140 SFC YorumlarıHyundai Hnd-35 Özellikleri
Spring Water 11 Kullananlar

İçeriğimizin bu kısmında minimal yapısıyla yer kaplamayan Bianchi Berra su arıtma cihazı hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Bianchi Berra ile ilgili sıkça sorulan sorular.

Bianchi Berra su arıtma cihazlarının fiyatı nedir?

Bianchi Berra, kapalı kasa yapısıyla kompakt bir form kazanmasına ek olarak uygun fiyatıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Bianchi markasının birçok modeli bu durumu destekler ve kullanıcı memnuniyetini artırır.

Bianchi su arıtma cihazı sağlığa zararlı mı?

Bianchi su arıtma cihazlarından biri olan Berra, suyun 5 aşamada filtrelenmesini sağlayarak suyu sağlığı uygun bir şekilde size sunar. Suda bulunan zararlı kimyasalları, klor ve sülfür gibi maddeleri, koku yapan unsurları ortadan kaldırarak suyun tadını güzelleştirir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.